STP Timișoara Forum: Investitii diverse - STP Timișoara Forum

Salt la continut

• (126 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 124
  • 125
  • 126
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Investitii diverse De mica anvergura Evaluare topic: -----

#2501 Useril este offline   Pablo 

• Membru activ
  • Grup: * Membri activi *
  • Postari: 3431
  • Inregistrat: 09 aprilie 20
  • Sexul:masculin
  • Locatia:307220 Giroc, Zona Metropolitană Timișoara, Județul Timiș, Regiunea Vest
  • Interese:Proiecte, Construcții, Infrastructură și Investiții - legate de Municipiul Timișoara, Zona Metropolitană Timișoara & Polul de Creștere Timișoara, Zona Urbană Funcțională (ZUF) Timișoara, Județul Timiș, Regiunea de Dezvoltare Vest, Macroregiunea 4 - RO4 (NUTS 1), Euroregiunea DKMT și Banat

Postat Astazi, 14:29

Chinezii de la EU Furniture investesc masiv în Timiș: 150 de milioane de euro și până la 1.000 de locuri de muncă la Dudeștii Noi. Au cerut o linie de autobuz între sate

Citeaza

Potrivit investitorilor, EU Furniture intenționează să investească până la 150 de milioane de euro până în 2030, cu obiectivul de a crea până la 1.000 de locuri de muncă în zonă. Chinezii au cerut administrației județene un sprijin minim: o rută de transport pentru navetiști

„Principalul sprijin solicitat a fost introducerea unei rute de transport cu autobuzul, care să lege Beba Veche de Dudeștii Noi, pentru a aduce angajații la fabrică. Le-am transmis că vom susține această inițiativă. Oricum avem în plan, prin noua societate de transport a CJ Timiș, să dezvoltăm rute județene care să răspundă nevoilor economice și sociale”, a declarat Alin Popoviciu.

Alți investitori chinezi bat la ușă

Tot în luna Septembrie este așteptată în Timișoara o delegație a companiei chineze de construcții Yunan, interesată să investească în România.

„Este o investiție foarte mare și suntem deschiși să discutăm despre implicarea lor în planurile noastre de dezvoltare, cum ar fi de exemplu centrul expozițonal pe care dorim să-l construim la Cioca”, a concluzionat Alin Popoviciu.

0

Arata acest topic

• (126 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 124
  • 125
  • 126
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

2 useri citesc topicul
1 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi