Da, stiu ca toata lumea are drepturi...
Si da joaca cartea cu etnia...ca vor sa fie minoritate recunoscuta!
Asa cum tie ti se pare normal statu sa le dea un teren sau o cladire,
mie mi se pare normal sa nu dam apa la moara religiei si nu vreau sa vad femei ninja(cu burka) pe strada. De altfel, e dreptul meu sa imi zic parerea.
Daca as face o analogie cu atentatele din europa de Vest as zice ca buna parte tocmai religiei se datoreaza. De aia as zice sa o lasam mai moale cu aceasta!
Avem nevoie de spitale, infrastructura si altele....nu de inca o biserica! Cand nu ai spital...acolo mai greu cu religia, din ce am auzit functioneaza spaga mai bine.
In primul rand sa fie niste exemple sociale(nr. "Oameni") si sa mai lase religia deoparte, valabil si pentru romani! Nu trebuie sa tratam faza cu religia cu standarde duble!
La mine in zona sunt 2 biserici, una ortodoxa si una penticostala. Duminica crestinul evlavios nu mai poate sa vina fara "cazan" si astfel de multe ori ajunge trotuarul blocat si parcarea blocata(pe principiul ca nu iese nimeni pana e gata slujba). Chestia e ca in toata aceasta "fuga dupa evlavie" uita ca mai sunt si altii(atei si abisericosi ori chiulangi de la slujba) care poate vor sa scoata masina din parcare, sa treaca pe trotuar sau sa mearga cu bicicleta pe pista!
Misto crestini!
Eu personal le "umplu podu" cand vad ce comportament au fata de altii si fata de oras(ca se distrug trotuarele si spatiul verde). Pentru mine faptul ca merg la biserica nu ii exonereaza de faptul ca sunt niste "gunoaie", care probabil asa parcheaza si in alte contexte zi de zi. La fel e si cu "sa fi mai bun de Craciun sau in postul Pastelui"....restu anului nu conteaza...de fapt toata lumea vede ce societate draguta avem!
Toate proiectele sunt tepuite si merg cu spatele, datorita credinciosilor/bisericosilor tarii(care sunt in proportie covarsitoare!)
Bine ca avem biserici multe. Probabil numarul lor e direct proportional cu hotia care macina Romania!
Aceasta postare a fost editata de michidutza: 16 martie 2023 - 01:57