BogdanTm, la 05 iunie 2011 - 21:33, a spus:
Imaginea este reusita...putem macar din avion sa vedem cum arata..bastionul. Initial era vorba sa faca si pe acoperis ceva terase...ar fi si priveliste...dar se pare ca s-a renuntat la idee..Daca o lasa asa..in cativa ani vegetatia va recuceri totul...si iar vom privi..buruieni si balarii...revarsate.. Nu stiu de ce edilii nostrii evita varianta cu terase puse putin la inaltime..din amintirile parintilor mei si magazinul Bega avea in primii ani cand a fost dat in folosinta terasa la ultimul etaj, apoi s-a renuntat la ea...
Si eu tin minte ca spuneau si de niste "alei" de promenada, de terase pe "acoperis". Si in aceasta imagine se vad palcuri de vegetatie mai rasarite, ori daca nu va umbla nimeni pe sus sa mai tunda cei de tuns, vom ajunge exact acolo unde am fost, precum ai spus...
Da, si magazinul Bega avea o terasa faina insa mi-aduc aminte si de niste incidente cand se imbata cate unul si arunca de sus cu sticle sau scrumiere, nu neaparat cu multe, e deajuns cu cate una pe saptamana sau pe luna, ori nu se putea prevedea cine are de gand sa arunce si sa i se interzica accesul pe terasa. La un moment dat cred ca s-a pus si o plasa pe margine de vreo doi metri inaltime dar se putea arunca peste ea...Terasa se afla pe partea cu Continentalul iar pe jos era (si este) trotuar lat si oricand puteau cade cuiva in cap obiectele aruncate...
Excelent si filmuletul
Doppler si ideea de a filma de pe bicicleta.
Ca fapt pozitiv, sunt cele doua noi cai de acces catre "curtea" bastionului.
Ca semn de intrebare, care ar fi rolul celor
nenumarate pante din curte si daca in mijlocul curtii exista si spatii in subteran pentru ca se pare ca ar fi ceva?...
Aceasta postare a fost editata de mile: 06 iunie 2011 - 07:14