ISHO Business, Rezidential&Hotel (Faza1-ongoing, Faza2-in proiect)
Postat 19 februarie 2018 - 16:15
Varianta ”cu mișcare” la pozele din 16 feb., cu continuare pe 17.
http://youtu.be/gnYjD9mm6Qs
Editat de Doppler, pentru integrare, pe linga scos s-ul din https trebuie introdus linkul in care apare watch.
http://youtu.be/gnYjD9mm6Qs
Editat de Doppler, pentru integrare, pe linga scos s-ul din https trebuie introdus linkul in care apare watch.
Postat 24 februarie 2018 - 20:19
Am lansat in urma cu ceva timp tot pe aici ce se intampla cu prima cladire ridicata in linie dreapta cand in randari vedeam ceva aprox de forma literei Z...N-am primit nici un raspuns insa acum pot banui un raspuns si anume ca se vor construi si cate o "aripa" la cele doua capete ale cladirii centrale insa aripile se vor uni cu corpul central abia la etajele superioare...
Doar asa imi explic faptul ca nu se acopera cu sticla cateva etaje superioare conform pozelor 3 si 4 de deasupra ci se executa o zidire provizorie din BCA, zic eu...La fel se procedeaza si la capatul dinspre Bega unde probabil se va construi un corp de cladire intre parcarea supraetajata si corpul ridicat deja, conform randarilor...
Doar asa imi explic faptul ca nu se acopera cu sticla cateva etaje superioare conform pozelor 3 si 4 de deasupra ci se executa o zidire provizorie din BCA, zic eu...La fel se procedeaza si la capatul dinspre Bega unde probabil se va construi un corp de cladire intre parcarea supraetajata si corpul ridicat deja, conform randarilor...
Postat 25 februarie 2018 - 21:56
mile, la 24 februarie 2018 - 20:19, a spus:
Am lansat in urma cu ceva timp tot pe aici ce se intampla cu prima cladire ridicata in linie dreapta cand in randari vedeam ceva aprox de forma literei Z...N-am primit nici un raspuns insa acum pot banui un raspuns si anume ca se vor construi si cate o "aripa" la cele doua capete ale cladirii centrale insa aripile se vor uni cu corpul central abia la etajele superioare...
Nu am vazut postarea ta, dar pot confirma ca asa e cum ai spus

Postat 07 martie 2018 - 12:03
Am impresia că firma care a rezolvat piloții forați (Zublin ?!) s-a mișcat mult mai repede aici decât la UBC3.
Postat 15 martie 2018 - 23:01
Blocul Victoria, ex-Tender, legatura cu inceputul acestui topic:
CU primaria tm
Citeaza
1111/15.03.2018
plan incadrare in zona, plan de situatie, CF 408417, top. 5617/1/1/4; CF 432248, top. 432248; CF 432249, top. 432249;
HERBAI IOAN FLORIN reprezentant al SC SIMULTAN SRL
TAKE IONESCU nr.46B
obtinere A.C. - lucrari de tip a) - Constructii pentru locuinte - Modificare la cladire autorizata cu AC 1705/2010 - " Continuare de lucrari, recompartimentare nivele, modificari fatada, extinderea subsolului cu spatii de parcari suplimentare conform HCL 399/2009 la cladire autorizata cu AC 820/2006 (51 locuri de parcare la subsol + 10 locuri parcare la nivelul terenului+ 11 locuri de parcare pentru vizitatori) " - recompartimentare nivele, spatii cu alta destinatie la parter, modificari fatada, modificare subsol cu spatii de parcari suplimentare
plan incadrare in zona, plan de situatie, CF 408417, top. 5617/1/1/4; CF 432248, top. 432248; CF 432249, top. 432249;
HERBAI IOAN FLORIN reprezentant al SC SIMULTAN SRL
TAKE IONESCU nr.46B
obtinere A.C. - lucrari de tip a) - Constructii pentru locuinte - Modificare la cladire autorizata cu AC 1705/2010 - " Continuare de lucrari, recompartimentare nivele, modificari fatada, extinderea subsolului cu spatii de parcari suplimentare conform HCL 399/2009 la cladire autorizata cu AC 820/2006 (51 locuri de parcare la subsol + 10 locuri parcare la nivelul terenului+ 11 locuri de parcare pentru vizitatori) " - recompartimentare nivele, spatii cu alta destinatie la parter, modificari fatada, modificare subsol cu spatii de parcari suplimentare
CU primaria tm
Postat 16 martie 2018 - 04:58
Buna la toata lumea, poate cineva sa explice de ce o parte din pilonii de fundatie de la blocul turn Riverside A arata asa rau, cu betonul sfarimat si fierul expus? Au fost toti turnati recent, la aceeasi data? Sau sint ramasi de pe vremea lui Tender?
A doua intrebare: se mai lucreaza acuma la Riverside A? Numai bine.
Postat 16 martie 2018 - 08:30
cehb, la 16 martie 2018 - 04:58, a spus:
Buna la toata lumea, poate cineva sa explice de ce o parte din pilonii de fundatie de la blocul turn Riverside A arata asa rau, cu betonul sfarimat si fierul expus? Au fost toti turnati recent, la aceeasi data? Sau sint ramasi de pe vremea lui Tender?
Salut!
Nu este nimica in neregula cu pilotii forati, asa este tehnologia de executie.
Excavatia pentru ratier general se finalizeaza dupa executarea pilotiilor. Legatura dintre piloti si fundatie (si deci transmiterea incarcarilor) se face prin legarea armaturilor si monolitizare. Pentru a expune armatura din piloti se sparge partea superioara a betonului.
Acesti piloti nu pot fi "mosteniti" de la o cladire mai veche. Pe de-o parte sunt calculati in urma unui studiu geo care indica adancimea solului pentru fundare pe de alta parte sunt dimensionati in urma proiectarii cladirii pe care o sustin.
Mai jos un film cu tehnologia de executie (la minutul 4 se vad pilotii cu armaturile expuse) :
https://www.youtube....h?v=lepKlmbfI4Y
Postat 16 martie 2018 - 14:21
Merci mult, un raspuns foarte detaliat. Ai vreo idee de ce nu mai lucreaza la turnul A si in schimb se focuseaza pe U1? Trebuie asteptat sa se intareasca/usuce fundatia de la A? Vezi vreo posibila problema structurala cu turnul A care e foarte inalt si "subtire"? Scuza pentru asa multe intrebari.
Postat 16 martie 2018 - 14:31
U1 trebuie livrat primul - Octombrie 2018
Turnul A - Martie 2019
Informatii de la ei de pe site, din acest motiv focusul o sa fie pentru U1
Turnul A - Martie 2019
Informatii de la ei de pe site, din acest motiv focusul o sa fie pentru U1