STP Timișoara Forum: ISHO - STP Timișoara Forum

Salt la continut

• (225 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 191
  • 192
  • 193
  • 194
  • 195
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

ISHO Business, Rezidential&Hotel (Faza1-ongoing, Faza2-in proiect) Evaluare topic: ***** 13 Voturi

#3841 Useril este offline   Dorin55 

• Membru activ
  • Grup: * Membri activi *
  • Postari: 448
  • Inregistrat: 09 mai 19

Postat 24 iunie 2021 - 16:14

Foarte bine s-au miscat la U2 fata de U1. Sanse mari ca in 2022 sa fie terminat complet.

Aceasta postare a fost editata de Dorin55: 24 iunie 2021 - 16:15

0

#3842 Useril este offline   dan.s 

• Membru onorific
  • Grup: Membru onorific
  • Postari: 4388
  • Inregistrat: 11 septembrie 15
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Everywhere

Postat 24 iunie 2021 - 22:37

Acum seara:

Imagine atasata: dvs-24.iun.2021-003.jpg

4

#3843 Useril este offline   Decebal 

• Membru activ
  • Postari: 211
  • Inregistrat: 27 iunie 17

Postat 25 iunie 2021 - 12:06

Deci dacă pun antene pe clădire care emit radiații electromagnetice, sunt curios cât de mult se vor bucura locatarii de terasa de pe bloc.

Dacă e așa e super nasol. M-aș fi gândit că oamenii care dau 150.000 euro pe un apartament nu au nevoie de taxa aia de 5 euro de la antene.
0

#3844 Useril este offline   Shhhh 

• Membru activ
  • Postari: 1022
  • Inregistrat: 10 mai 12

Postat 25 iunie 2021 - 13:32

Crezi ca cei 5 eur ii primesc locatarii?
0

#3845 Useril este offline   Doppler 

• Moderator
  • Grup: Moderatori
  • Postari: 10593
  • Inregistrat: 14 februarie 11

Postat 25 iunie 2021 - 19:37

Ar putea sa fie emițător radio FM dar probabil este antena politiei pentru ca noile clădiri au blocat semnalul antenei de pe sediul poliției. Antenele de telefonie nu se mai instalează la înălțime mare pentru ca celulele sint tot mai mici iar la 5G o sa fie și mai mici, montate pe stilpi de iluminat.

Căutați la AC ceva infomatii. La Iulius Town era acum citiva ani o AC pentru montarea antenei către emițătorul de la Ortisoara.
4

#3846 Useril este offline   Radon ZR 

• Membru activ
  • Postari: 240
  • Inregistrat: 13 ianuarie 17
  • Locatia:Timișoara
  • Interese:Bike, Foto, Trips

Postat 28 iunie 2021 - 18:07

Câteva imagini și din perspectiva ”de peste drum”.

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: IMG_3919_s.jpg
  • Imagine atasata: IMG_3922_s.jpg
  • Imagine atasata: IMG_3925_s.jpg
  • Imagine atasata: IMG_3926_s.jpg

13

#3847 Useril este offline   dan.s 

• Membru onorific
  • Grup: Membru onorific
  • Postari: 4388
  • Inregistrat: 11 septembrie 15
  • Locatia:Everywhere

Postat 02 iulie 2021 - 14:59

R.U2, azi:

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: cetsud,drboi,sud,alecs-02.iul.2021-004.jpg
  • Imagine atasata: cetsud,drboi,sud,alecs-02.iul.2021-005.jpg
  • Imagine atasata: cetsud,drboi,sud,alecs-02.iul.2021-006.jpg
  • Imagine atasata: cetsud,drboi,sud,alecs-02.iul.2021-007.jpg

7

#3848 Useril este offline   zzx 

• Membru activ
  • Postari: 161
  • Inregistrat: 17 mai 18

Postat 03 iulie 2021 - 00:33

wow! Riverside U2 chiar progreseaza, nu gluma :)
0

#3849 Useril este offline   Pablo 

• Membru activ
  • Postari: 3418
  • Inregistrat: 09 aprilie 20
  • Locatia:307220 Giroc, Zona Metropolitană Timișoara, Județul Timiș, Regiunea Vest
  • Interese:Proiecte, Construcții, Infrastructură și Investiții - legate de Municipiul Timișoara, Zona Metropolitană Timișoara & Polul de Creștere Timișoara, Zona Urbană Funcțională (ZUF) Timișoara, Județul Timiș, Regiunea de Dezvoltare Vest, Macroregiunea 4 - RO4 (NUTS 1), Euroregiunea DKMT și Banat

Postat 07 iulie 2021 - 07:29

O companie din România deschide un nou sediu la Timișoara și angajează aproape 100 de IT-iști

Citeaza

NetRom Software, filiala din România a companiei olandeze NetRom Software BV specializată în dezvoltarea de software cu aplicabilitate în domenii precum e-commerce, HR, asigurări, financiar, mobilitate, sănătate, deschide un centru de dezvoltare în Timișoara. Biroul NetRom din Timișoara va avea o suparafață de peste 1.100 mp și va funcționa în ISHO Offices, parte din proiectul multifuncțional ISHO

NetRom este o companie olandeză de software ce dezvoltă soluții pentru furnizori independenți de software sau departamente IT ale organizațiilor mari, inclusiv companii listate la nivel mondial. Activitatea centrului din Timișoara va fi orientată în principal pe dezvoltarea de soluții premium de software cu aplicabilitate în diverse industrii din diferite țări europene, dar și din SUA și Canada. Investiția va genera și un număr de 90 de locuri de muncă cu specializare ridicată.

„Timișoara este un oraș atractiv care oferă specialiști cu excelente abilități tehnice și a devenit un hub de resurse umane pentru domeniul tech. Promisiunea NetRom față de clienții săi este atragerea și reținerea profesioniștilor talentați și pasionați de tehnologie. Pentru ei construim și oferim un mediu de lucru colaborativ în care ne motivăm și inspirăm unii pe alții. Investim sistematic în dezvoltarea personală, asigurăm proiecte provocatoare și suntem într-un proces constant de creștere susținută ce începând din această toamnă continuă și în Timișoara”, declară Han In’t Veld – Managing Director.

Noul birou din Timișoara va fi funcțional începând din septembrie 2021.

1

#3850 Useril este offline   Apestrong 

• Membru începător
  • Pip
  • Grup: Members
  • Postari: 19
  • Inregistrat: 22 martie 19

Postat 07 iulie 2021 - 15:37

In ultimul email primit pentru RA se zicea ca incep pre-receptia pe data de 2 iunie. A fost cineva programat? De atunci eu nu am mai auzit nimic de la ei, nicio veste.
0

#3851 Useril este offline   Andu 

• Membru activ
  • Postari: 192
  • Inregistrat: 22 iunie 17

Postat 07 iulie 2021 - 15:46

De curiozitate, la cat a ajuns intarzierea pentru RA?
0

#3852 Useril este offline   Seba76 

• Membru activ
  • Postari: 249
  • Inregistrat: 11 noiembrie 19
  • Locatia:Timisoara

Postat 07 iulie 2021 - 17:18

Vezi postareaApestrong, la 07 iulie 2021 - 15:37, a spus:

In ultimul email primit pentru RA se zicea ca incep pre-receptia pe data de 2 iunie. A fost cineva programat? De atunci eu nu am mai auzit nimic de la ei, nicio veste.

Nici eu,nimic.

Sent from my iPhone using Tapatalk
0

#3853 Useril este offline   Paul2 

• Membru activ
  • Postari: 431
  • Inregistrat: 21 martie 18
  • Interese:Desgin interior, Tenis, Sala, Calatorii, Natura, etc

Postat 07 iulie 2021 - 19:16

Andu, 2 ani și jumătate în acest moment.
Probabil că vor fi in total 3 sau 3 și jumătate, însă din punctul meu de vedere merita așteptarea. Nu se justifica, dar merita.
0

#3854 Useril este offline   Dorin55 

• Membru activ
  • Postari: 448
  • Inregistrat: 09 mai 19

Postat 07 iulie 2021 - 21:25

Dupa cum am spus și în trecut, va dura mult și faza cu predarea. Exista o intarziere pana și la aceasta etapa. Nu credeți mail-urile lor. Dacă nu a fost predat nici măcar un apartament inseamna ca încă nu e finalizata documentatia/ spațiul comun...ma rog finalizat...si la U1 după predare s-a mai lucrat mult și bine. Nici acum nu știu dacă e terminat. Răbdare și iar răbdare...3 ani e exagerat.
0

#3855 Useril este offline   GeorgeA. 

• Membru activ
  • Postari: 844
  • Inregistrat: 27 februarie 18

Postat 10 iulie 2021 - 14:42

Sunt curios daca e cineva care a luat apartament la etaje mari (12+). Nu am locuit niciodată mai sus de 3, am crezut si eu ca e fain sus( mie îmi place orașul luminat), numai că am citit ca ,pe termen lung ,nu e chiar ok pentru sanatate, în marile orașe cei care locuiesc (foarte) sus trăiesc cu câțiva ani mai puțin. Si plătesc chiar în plus pentru asta. Nu e chiar o șopârla ce zic acum, chiar is argumente. Poluarea e mai mică la 5 decât la parter, dar de la 10 în sus e discutabil, mai is si niste aspecte de bio-fizica medicala locuirea la înălțimi mari, eram curios cei care au luat sus, după ce criterii s-au ghidat.

Aceasta postare a fost editata de GeorgeA.: 10 iulie 2021 - 14:46

0

#3856 Useril este offline   zzx 

• Membru activ
  • Postari: 161
  • Inregistrat: 17 mai 18

Postat 10 iulie 2021 - 18:27

aspecte de bio-fizică medicală? etajul 20 nu e chiar atât de sus încât să afecteze bio-fizic in vreun fel :)
0

#3857 Useril este offline   Paul2 

• Membru activ

Postat 10 iulie 2021 - 18:53

Eu mi-am luat la etajul 10. Considerentele au fost următoarele:
1. Compartimentarea interioara (doar 3 apartamente cu 3 camere sunt compartimentate astfel, restul sunt atât de prost gândite încât probabil as fi renunțat la idee și m-aș fi mutat la casa).
2. Poziționarea nord-vest.
3. Priveliște mai frumoasa asupra orașului. Nu te lovești de betoanele din fața clădirii ca la etajele inferioare (parcarea Isho, cantina, etc).
4. O oarecare intimitate mai mare.
5. Lumina naturala pe parcursul zilei.
6. Valoare mai mare a apartamentului la revânzare.
7. Am sperat că mai putina gălăgie fata de parter, etaj 1. Părerile sunt împărțite, așa că voi vedea la momentul potrivit.
8. Lipsa muștelor și țânțarilor (cel puțin sper că dacă există numărul lor sa fie semnificativ mai mic decât la parter și etajele 2-3).
9. Mai puțin praf de pe strada.
10. Un oarecare ego interior prin faptul că locuiesc la înălțime sau as putea spune creșterea stimei de sine sau a încrederii (e o trăire internă fara sa o dau in arogante sau alte chestii, ci pur și simplu sunt sincer).
11. Faptul că cifra 10 este o cifră para (nu îmi plac cifrele impare).

Oricum, în final compartimentarea interioara a contat în proporție de 90% și restul au fost priveliștea și lumina naturala.

PS: Nu cred ca poti sa invoci motivul cu sanatatea si traitul cu cativa ani mai putin pentru ca este relativ. Unii si-au luat apartament si pot sa locuiasca 10-15 ani acolo dupa care sa vanda si sa se mute la casa, altii pot sa moara mult mai devreme dintr-un accident sau intamplare nefericita si exemplele pot continua.
Oricum, ce am constatat uitandu-ma la diverse prezentari de penthouse-uri in America este ca de la un anumit nivel in sus (probabil 30-40, nu stiu exact) vantul bate atat de tare incat nu prea poti sta pe terasa (bine, nu tot timpul, dar e deranjant). Ce vedem noi in filme cu petreceri pe rooftop, in realitate nu prea se intampla.

Aceasta postare a fost editata de Paul2: 10 iulie 2021 - 19:04

1

#3858 Useril este offline   GeorgeA. 

• Membru activ
  • Postari: 844
  • Inregistrat: 27 februarie 18

Postat 10 iulie 2021 - 19:51

Paul 2
Etajul 10 e cred ok. Bine că nu ai pe sud.
Da e si chestia cu vântul, nu am mentionat-o. La Isho- ca si in alta parte- e de discutat daca etaje 15-20 chiar prezintă niște avantaje ,care să merite prețul. În orașele mari si poluate is momente când viața la etajele foarte sus nu e nostima. Inteleg că Tm se va tot dezvolta, nu as fi convins că green. În privința duratei de viață am citit ca e mai mică și ar fi vorba de o medie statistica ,deci nu de x ,y., Dar e vorba de etaje inalte în America (30-40 )
La pct 10 si eu credeam la fel, am citit însă că cei de la etaje foarte înalte ar deveni dimpotrivă mai depresivi:) Repet si eu am fost fan etaje cât mai înalte ,pana cand am căutat mai bine si argumentele cam.merg contra (înafara de view). Până și banalul lift rapid cica nu ar fi foarte ok.
Zzx
20 poate nu, dar 28-30 cum vom avea în faza a doua , poate da.

Aceasta postare a fost editata de GeorgeA.: 10 iulie 2021 - 19:54

0

#3859 Useril este offline   Seba76 

• Membru activ
  • Postari: 249
  • Inregistrat: 11 noiembrie 19

Postat 10 iulie 2021 - 21:29

Care ar fi problema cu orientarea spre Sud? Bate vântul prea tare pe Bega? Eu sunt pozitionat așa,etj 12,am ales special pt view și pt faptul ca nu sunt clădiri înalte care să-l obtureze…

Aceasta postare a fost editata de Seba76: 10 iulie 2021 - 21:30

0

#3860 Useril este offline   Paul2 

• Membru activ

Postat 10 iulie 2021 - 21:55

Seba76 cu siguranta se refera la caldura in perioada verii...bate soarele tot timpul pe sud, dar exista AC.
Eu pe Nord-Vest am 2 aparate de AC in casa..unu spre living/bucatarie si altul spre dormitoare.
1

Arata acest topic

• (225 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 191
  • 192
  • 193
  • 194
  • 195
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou