STP Timișoara Forum: ISHO - STP Timișoara Forum

Salt la continut

• (225 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 179
  • 180
  • 181
  • 182
  • 183
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

ISHO Business, Rezidential&Hotel (Faza1-ongoing, Faza2-in proiect) Evaluare topic: ***** 13 Voturi

#3601 Useril este offline   GeorgeA. 

• Membru activ
  • Grup: * Membri activi *
  • Postari: 844
  • Inregistrat: 27 februarie 18

Postat 10 martie 2021 - 10:48

Fiecare om e suveran pe banul lui, zic si eu ca e bine să sponsorizezi de ex.artisti,daca vrei, dar sa te plângi dupa aia că nu e forța de muncă și că întârzii un pic...
0

#3602 Useril este offline   Dorin55 

• Membru activ
  • Postari: 448
  • Inregistrat: 09 mai 19

Postat 10 martie 2021 - 11:15

Nu exista mana de lucru perfecta la noi. Degeaba ne amagim cu "mai bine cautam meseriasi". Fratilor, nu exista! La proiecte mari se lucreaza cu tot felu de oameni pentru ca efectiv nu ai de ales, fapt pentru care exista si aceste firme de verificari, cine doreste sa plateasca desigur. Ma indoiesc de faptul ca restul proiectelor din oras au angajat astfel de firme si va spun sigur ca mana de lucru e aceeasi sau mai proasta ca firmele ce lucreaza la ISHO. Am vazut apartamente la "concurenti" la care usa de la baie da in WC ( un exemplu banal), nu exista asa ceva la predare daca in spate exista o firma de verificare etapizata si constanta. Iluzii de genu au in cap doar oameni ce nu au construit nici macar o baraca la viata lor in Romania. Eu am gasit la ISHO un apartament impecabil aproape, toate la linie, eventuale mici retusuri la care nici nu am mai avut pretentii, sau mici detalii imperfecte. Spatiul comun arata si el foarte bine, aratati alt proiect ce a fost asa atent ca ISHO la detaliile din spatiile comune, proiect ce nu a ales gresia gri din Dedeman si balustrada ieftina alba, varianta cea mai ieftina de iluminat, niste brazi tuia plantati aiurea si 5 flori aruncate din incheietura pentru o poza editata de promovare.

Aceasta postare a fost editata de Dorin55: 10 martie 2021 - 15:28

2

#3603 Useril este offline   GeorgeA. 

• Membru activ

Postat 10 martie 2021 - 11:34

Cam asa e .
0

#3604 Useril este offline   michidutza 

• Membru activ
  • Postari: 1223
  • Inregistrat: 26 iunie 16

Postat 10 martie 2021 - 13:24

Asa e si nu e asa. Ceea ce e la IsH0 ar trebui sa fie oarecum normalitatea pentru 2021.... Iar la premium, m-as astepta la peste normativu actual

Aceasta postare a fost editata de michidutza: 10 martie 2021 - 15:42

0

#3605 Useril este offline   razvansg 

• Membru autentic
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 96
  • Inregistrat: 24 septembrie 18

Postat 10 martie 2021 - 18:21

Vezi postareaDorin55, la 10 martie 2021 - 11:15, a spus:

Spatiul comun arata si el foarte bine, aratati alt proiect ce a fost asa atent ca ISHO la detaliile din spatiile comune, proiect ce nu a ales gresia gri din Dedeman si balustrada ieftina alba, varianta cea mai ieftina de iluminat, niste brazi tuia plantati aiurea si 5 flori aruncate din incheietura pentru o poza editata de promovare.

Hai sa nu exageram, spatiile comune sunt penibile la isho. Uite un exemplu de spatiu comun de la un proiect mai low-cost asa(adora forest).
Am atasat o poza si cu holul de la isho pt comparatie :).

Si daca ma apuc sa fac acuma poze la 6 luni dupa predare cu crapaturile din pereti o sa zici ca City of Mara e lux prin comparatie. Da, stiu, e "in garantie" dar cu ce ma incalzeste?! Sa trimita alti Dorei care sa umple casa de praf si apoi sa crape dupa alte 3 luni? Ce sa zic... pas.

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: WhatsApp Image 2021-03-10 at 18.07.36 (1).jpeg
  • Imagine atasata: WhatsApp Image 2021-03-10 at 18.07.36 (2).jpeg
  • Imagine atasata: WhatsApp Image 2021-03-10 at 18.07.36 (3).jpeg
  • Imagine atasata: WhatsApp Image 2021-03-10 at 18.07.36.jpeg
  • Imagine atasata: WhatsApp Image 2021-03-10 at 18.16.02.jpeg

6

#3606 Useril este offline   GeorgeA. 

• Membru activ

Postat 10 martie 2021 - 18:53

În randarile de la parkside D e chiar o idee mai îngust holul si is 13 apartamente pe etaj. Holul e foarte lung si efectiv prea intim când trec un vecin pe lângă o vecina, de exemplu.

Aceasta postare a fost editata de GeorgeA.: 10 martie 2021 - 18:54

2

#3607 Useril este offline   Adirus 

• Membru autentic
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 44
  • Inregistrat: 26 martie 20

Postat 10 martie 2021 - 18:53

In ce bloc de la Isho e holul acesta?
0

#3608 Useril este offline   GeorgeA. 

• Membru activ

Postat 10 martie 2021 - 18:54

U 1 ,acolo is volumetrii oblice
Poate la U2 fac update, dacă ap.de 73 mp duc spre 200 mii euro, cu tva si parcare.

Aceasta postare a fost editata de GeorgeA.: 10 martie 2021 - 18:57

0

#3609 Useril este offline   Seba76 

• Membru activ
  • Postari: 249
  • Inregistrat: 11 noiembrie 19
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Timisoara

Postat 10 martie 2021 - 20:01

Parca holurile din RA sunt ceva mai late,sistemul de iluminare este acelasi.casa scarii,îngusta,intrarea principala foarte spatioasa si luminoasa cu usi si geamuri pe amble laterale.Nu suna bine deloc faza cu peretii crapati mai ales ca in general constructiile noi lucreaza/se aseaza dupa finalizare,deci vor trebui reparati de mai multe ori,in special la imbinarea peretilor de rigips cu tavanul sau cu zidarie...

Aceasta postare a fost editata de Seba76: 10 martie 2021 - 20:29

1

#3610 Useril este offline   Paul2 

• Membru activ
  • Postari: 431
  • Inregistrat: 21 martie 18
  • Locatia:Timisoara
  • Interese:Desgin interior, Tenis, Sala, Calatorii, Natura, etc

Postat 10 martie 2021 - 20:54

Am fost in vizita la U1 si fiecare scara are spatiul comun cu alta culoare (verde, alb, albastru).
In scara cu casa scarii verde mi se pare a fi un hol de camin studentesc sincer si faptul ca nu exista geamuri pe hol iarasi este absurd si nu inteleg de ce au facut asa conceptul.
O alta intrebare care ma sacaie este de ce blocurile noi nu mai au geamuri la baie cand vedem peste tot apartamente de top prin America cu geamuri de sus pana jos la baie pentru view (poate ma ajuta cineva cu un raspuns logic la aceasta intrebare).
Intr-adevar holurile la U1 si PD sunt mai inguste decat cel din RA si daca trec 2 oameni unul pe langa celalalt sigur se lovesc (acest rabat personal mi se pare de neacceptat sincer).
La U1 casa scarii comunica cu holul de pe etaj. La RA casa scarii este pozitionata in spatele holurilor si astfel este mascata de un perete (personal mi se pare mai elegant astfel) si daca la U1 urci 1 etaj din 2 bucati de scari, la RA urci dintr-o singura bucata. Holul la RA va fi alb ceea ce da o senzatie de curatenie (asta daca se pastreaza asa si au vecinii grija).
Razvanrsg, am o curiozitate, in interiorul apartamentului tau ai observat crapaturi in ziduri? Am inteles ca ar exista in unele apartamente astfel de crapaturi si ca au fost mascate/reparate superficial si dupa cateva zile apareau din nou din cauza vibratiilor de pe santier.
1

#3611 Useril este offline   GeorgeA. 

• Membru activ

Postat 10 martie 2021 - 21:58

Paul, geamuri pe casa scării si la bai sunt posibile la un anumit număr de apartamente /nivel.
E vorba de maximizarea utilizării spațiului în favoarea dezvoltatorului, cu consecinte naspa pe termen lung, deci un compromis mare.
La fel ca si evolutia spre living cu bucătărie de 3/8 m , 4/9m.
1

#3612 Useril este offline   michidutza 

• Membru activ
  • Postari: 1223
  • Inregistrat: 26 iunie 16

Postat 10 martie 2021 - 22:13

@GeorgeA: Asa si e. Casa scarii e ingusta tot din motivele acestea. La cat de ingusta e o sa fie plina de dungi cum va fi frecata/zgariata in cativa ani. Asa oricat ai grija inevitabil ajunge distrusa. De era mai lata era mai mica probabilitatea sa fie zgariata/frecata. Comunistii au fost mici copii pe langa capitalismul acesta mega halos :oops:

Aceasta postare a fost editata de michidutza: 10 martie 2021 - 22:16

0

#3613 Useril este offline   Dorin55 

• Membru activ

Postat 10 martie 2021 - 23:08

Răzvan, ai comparat "receptia" de la un bloc cu holul de uși din u1. Corect ar fi comparația dintre recepția sau intrarea din RA de exemplu cu ce ai prezentat tu. (mie personal nu mi se pare nimic interesant nici acolo, inafara de mușchii aceia de pe pereți).

La U1 exista 3 scări cu A-aproximativ 40 apartamente - 2 lifturi, B-20 apartamente - 1 lift, C-aproximativ 40 apartamente -2 lifturi (bloc de 6 etaje,ultimul etaj având apartamente de mari dimensiuni) nu aveau sens 3 "receptii" de mari dimensiuni având în vedere numărul destul de redus de apartamente pe o scara fata de un turn de 20 etaje cu o scara și 2 lifturi comune.

Practic o singura scara din U1 ( majoritatea de 3 și 4 camere) are aceleași facilități cât tot turnul de 20 etaje (RA-140 apartamente, D-240 apartamente). Din partea mea, la asemenea calcule, pot fi holurile și negre cu capete de mort, ca tot ar avea un plus considerabil. Chiar dacă vi se par late holurile în RA, tot nu e destul la cati oameni se vor perinda pe ele. Prefer confortul în locul spectaculosului sa spun asa.

Verdele de pe casa scarii a dispărut (cel puțin din scara C).

Geamuri exista în zona lifturilor pe fiecare etaj la scarile A si C, nu știu cum de nu le-ai văzut Paul2. Scara B e configurata in interior, asemenea RA, si nu are geam, dar sunt fix 20 apartamente pe toata scara. La RA nu exista geamuri pe scara, D-ul are un geam pe capat de hol la fiecare etaj.

Când fac referire la spatiile comune nu ma refer strict la casa scarii ci și la ce e în jurul blocului sau chiar în curtea acestuia, dacă dispune de asa ceva. După cum știm, proiectul isho în sine ofera o zona pietonala destul de ok și atractiva în jurul blocurilor și nu o alee înconjurată de 2m de gazon și 5 brăduți. Vedem puțin în ansamblu nu doar un aspect.

Mie personal îmi place aspectul interior chiar și din U1, simplu, curat,cald, minimalist as putea spune fără prea multe detalii și prosteli de prost gust. Fiecare după preferințe.

Razvan probabil e un client nemultumit si ii respectam parerea, poate a avut ghinion si poate a nimerit un apartament mai putin ok. Nu inseamna ca toate 100 apartamente din U1 sunt asa. Eu nu am pereti crapati in casa, totul fiind aproape impecabil. Oricine e liber sa vanda ( sigur va fi pe plus in cazul U1 daca a achizitionat in 2017 2018) si sa plece la un proiect mult mai multumitor pentru el unde nu spune "pas" si unde este fericit. Eu cel putin asa as face daca sunt total nemultumit si ma trezesc cu peretii crapati, galagie santier etc., plus ca profitul poate fi egal cu valoarea unui alt apartament din alta parte.

Aceasta postare a fost editata de Dorin55: 11 martie 2021 - 15:22

1

#3614 Useril este offline   Shhhh 

• Membru activ
  • Postari: 1022
  • Inregistrat: 10 mai 12

Postat 10 martie 2021 - 23:48

La city of mara (m7) pareau cel putin la fel de ok coridoarele. La m8, in randari cel putin, arata chiar mai ok.
La nord one nu stiu care era receptia, caci pare a fi inca santier, dar coridoarele nu mi-au sarit in evidenta in mod negativ, dimpotriva as putea spune ca erau destul de largi.
0

#3615 Useril este offline   Dorin55 

• Membru activ

Postat 10 martie 2021 - 23:58

Comparați va rog lățimea și dimensiunile unei scări în raport cu numărul apartamentelor ce le deservește. Ma repet, la U1 sunt in jur de 30 40 apartamente pe o singura scara și 2 lifturi. Nu poți compara confortul și liniștea generala între 140(A) -240(D) vs 40(u1) ,chiar dacă ai putea întoarce un camion pe holuri. E normal sa fie mai îngustă decât cea din turnuri, dar ma îndoiesc sa fie cu mult mai îngustă din păcate, poate chiar e mai lata pe unele locuri. U-urile nu sunt blocurile tipice ce le regasim peste tot, am vazut conceptul acesta si in strainatate.( practic 3 blocuri mici)

Scare A (u1) 38 apartamente - 2 lifturi, geam
Scara B (u1) 20 apartamente - 1 lift,
Scara C (u1) 45 apartamente - 2 lifturi, geam
Scara RA 140 apartamente - 2 lifturi
Scara PD 240 apartamente - 2 lifturi, geam

Cel mai important factor e confortul fizic si nu cel vizual ( un factor subiectiv de altfel), din punctul meu de vedere, dar fiecare alege ce doreste.

Aceasta postare a fost editata de Dorin55: 11 martie 2021 - 15:25

2

#3616 Useril este offline   GeorgeA. 

• Membru activ

Postat 11 martie 2021 - 10:27

Dar atunci de ce la prețul pe mp, la D se cere acum mai mult ca la U 1 ?
Mă gândesc că în zilele când un lift se întâmplă să se defecteze diferența de confort devine si mai supărătoare.
De când am văzut proiectul clădirile U mi s-au părut faine ,dar la D e o inghesuiala, ceva care nu era necesar în Tm, nu suntem în HongKong.D e altfel, spre deosebire de Monach T., D nici nu se potriveste cu regimul de h de pe Take Ionescu.

Aceasta postare a fost editata de GeorgeA.: 11 martie 2021 - 10:32

0

#3617 Useril este offline   Dorin55 

• Membru activ

Postat 11 martie 2021 - 10:31

George, compara te rog preturile din prezent dintre U2 si D eventual. Nu putem compara preturile putin mai mici din 2017 2018 de la U1 avand in vedere ca a fost primul bloc. E frumos acum sa cumperi la ISHO cand vezi ca lucrurile se misca, dar noi din U1 am platit bani pe aer si maidanezi ce alergau acolo.

La etajul 5 in U1 de exemplu ( a se vedea pe site) exista apartament disponibil cu 4 camere , 147 mp2 utili, 310.000 +TVA 19%.

Aceasta postare a fost editata de Dorin55: 11 martie 2021 - 10:39

1

#3618 Useril este offline   GeorgeA. 

• Membru activ

Postat 11 martie 2021 - 10:34

Pai apartamentele ramase is aproape de preturile din U2 , deși nu se compara,daca as fi interesat as aștepta terminarea lui U2 decât să cumpăr in D.
0

#3619 Useril este offline   Dorin55 

• Membru activ

Postat 11 martie 2021 - 10:56

Nu comparam apartamentele de la etajele superioare, care intra in alta categorie. Doua apartamente normale :

Apartament PD, 2 camere, etajul 8 , 57 utili, 95.000 + TVA (19%) (1666 euro/ mp2 , fara tva)
Apartament U2, 2 camere, etajul 4 , 53 utili, 112.000 + TVA (19%)(2113 euro/mp2, fara tva)

Se pot verifica pe site, nu e chiar mica diferenta.

Aceasta postare a fost editata de Dorin55: 11 martie 2021 - 11:29

2

#3620 Useril este offline   GeorgeA. 

• Membru activ

Postat 11 martie 2021 - 11:16

Mda, astea is detalii, mie mi s-au părut exagerate ambele si nu am mai urmărit punctual :) , dar probabil ca la preturile aste, toți clienții viitori de la Isho vor face parte din categoria celor care nu se uita la bani, plătesc locul din fața în club etc.
La apartamentul din D, de care zici nu se încadrează la tva 5 la sută decât dacă mai lasă spre maxim 92 mii ,cred.

Aceasta postare a fost editata de GeorgeA.: 11 martie 2021 - 11:20

0

Arata acest topic

• (225 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 179
  • 180
  • 181
  • 182
  • 183
  • Ultima »