STP Timișoara Forum: ISHO - STP Timișoara Forum

Salt la continut

• (225 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 170
  • 171
  • 172
  • 173
  • 174
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

ISHO Business, Rezidential&Hotel (Faza1-ongoing, Faza2-in proiect) Evaluare topic: ***** 13 Voturi

#3421 Useril este offline   GeorgeA. 

• Membru activ
  • Grup: * Membri activi *
  • Postari: 844
  • Inregistrat: 27 februarie 18

Postat 10 ianuarie 2021 - 14:39

Depinde la ce etaj si unde da fereastra ta. Când am vb eu cu dsoara consultanta, nu se vanduse mai nimic în A si căutam ceva mai liniștit, parca a zis mirata <unde vedeți dvs așa ceva?>.
0

#3422 Useril este offline   razvansg 

• Membru autentic
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 96
  • Inregistrat: 24 septembrie 18

Postat 10 ianuarie 2021 - 17:08

Cum sa crezi ca aparitia unei artere noi cu 4 benzi prin mijlocul cartierului va decongestiona traficul?!

Peste tot a crescut traficul pe unde s-a dezvoltat infrastructura. E ultimul lucru pe care ti l-ai dori in calitate de locatar.
1

#3423 Useril este offline   Paul2 

• Membru activ
  • Postari: 431
  • Inregistrat: 21 martie 18
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Timisoara
  • Interese:Desgin interior, Tenis, Sala, Calatorii, Natura, etc

Postat 10 ianuarie 2021 - 17:51

Pai ma uit pe Bv. Take Ionescu unde sunt 4 benzi spre Lugojului și traficul nu este niciodată blocat.
Eu sper că nu vor circula toți cu mașina și va exista și transport in comun în zona sau transport alternativ.
Oricum, nu îmi fac griji cu privire la traficul dintre clădirile Isho pentru că cu siguranță se va circula civilizat având în vedere că totul este nou, curat, amenajat.
Când nu vor mai fi mașini parcate pe malul begheului se va circula mult mai lejer in zona (la asta m-am referit când am zis decongestionarea traficului).
Nu este bulevard sa zici că circula zeci de mașini una după alta.
Acuma se circulă foarte puțin în zona, însă cu siguranță de va aglomerat când se va da drumul la RA, PD și U2.

Aceasta postare a fost editata de Paul2: 10 ianuarie 2021 - 17:53

0

#3424 Useril este offline   biciclistu2 

• Membru activ
  • Postari: 175
  • Inregistrat: 20 septembrie 19

Postat 10 ianuarie 2021 - 18:08

Eu stau in zona si nu este asa mult trafic blocat, cu 2 exceptii:
- Badea Cartan unde sunt multi care incurca circulatia
- Baader trecerea de cale ferata la anumite ore de varf
Daca s-ar face podul si se circula prin ISHO, se va prelua o parte din traficul care acum e in Badea Cartan. Nu cred ca este asa de dramatic.
Ramane de vazut cum va fi dupa ce se muta toata lumea acolo. Daca sunt destul de multe intrari in parcarea subterana trebuie sa fie fluid.
0

#3425 Useril este offline   Dorin55 

• Membru activ
  • Postari: 448
  • Inregistrat: 09 mai 19

Postat 10 ianuarie 2021 - 22:38

Parcarea la U1 încă e destul de liberă, dar din ce știu sunt multe apartamente în care nu s-a mutat nimeni deocamdată,deci as spune ca locuiesc momentan vreo 50 60%. Locuri de parcare disponibile nu au mai fost când am plătit eu,dar probabil sunt persoane care au cumpărat un loc și au 2 3 mașini. E destul de greu în zona fără loc de parcare cumparat, mai ales în timpul zilei. Parchează muncitorii, locatari, persoane care merg la politie, persoane care merg la piață, persoane ce lucrează în birouri ISHO (nu toți parchează la supraterana) Din ce se vor preda blocurile, va fi tot mai mare problema, iar dacă pe sensul de pe malul apei va fi interzisa parcarea,va fi mai amuzant. E destul de greu chiar și cu livrarea mobilei momentan (veti vedea si restul ce aventuri sunt), nu vreau sa ma gândesc în timp cum va fi...efectiv nu au unde sa oprească de multe ori. Legat de pod și pasarela, se vor face. Mai mult ca sigur sunt încurcături birocratice, dar podul respectiv ajuta traficul pe inelul 2 din oras, proiect donat de ISHO și poate fi un usor obiectiv și pt oraș, o "mândrie" pt alegeri viitoare. In caz contrar, mai mult ca sigur se vor forma blocaje pe splai la atatea apartamente/birouri, coloane la iesirile din subteran etc, dar si pe drumul dintre Take si Bulevardul Revolutiei. Va începe probabil și faza 2 din ISHO și primăria tot nu va termina acest pod și cred ca sunt optimist...Peste 2 ani a durat lărgirea și renovarea podului de la gară,de la începerea lucrărilor. Sa speram la mai bine, dar sa nu ne amagim.

Aceasta postare a fost editata de Dorin55: 11 ianuarie 2021 - 10:07

1

#3426 Useril este offline   link 

• Membru autentic
  • PipPipPip
  • Postari: 24
  • Inregistrat: 03 noiembrie 20

Postat 11 ianuarie 2021 - 11:18

Facand exceptie de intarzierile nepermise si de faptul ca perfectiunea nu exista, mai ales in contextul Timisoara / Romania, ISHO va ramane pentru mult timp cartierul emblematic. Iar nivelul de calitate din cladirea RA va fi ceva ce cu greu se va construi curand cu vanzare de € 2.000,- / mp.
Am avut vizite de la foarte multi parteneri si prieteni, straini din FR, AT si DE, toti au fost impresionati de concept si realizare, repet, nu discutam intarzierea.
Da, au fost si mici greseli pe ici, pe colo, chestiuni firesti, si da, sunt diferente clare intre cladiri, de la calitate la arhitect, insa tot proiectul, tot ce presupune realizarea lui este ceva cu care banatul ar trebui sa se mandreasca, asa cum si banateanul care il realizeaza o face.

Sa comentezi in mod inutil si "rasist" cum ca masini de HD si CS sau MH sunt noii locatari, intr-un mod peiorativ la respectivele regiuni, este mult sub nivelul pe care l-am crezut posibil cand am accesat acest forum. Bubuie tara asta de prostie si frustare si cred ca nu e firesc sa permitem astfel de derapaje, pentru ca exact acesta este motivul pentru care suntem unde suntem.
2

#3427 Useril este offline   ioio_viola 

• Membru activ
  • Postari: 1449
  • Inregistrat: 17 septembrie 15

Postat 11 ianuarie 2021 - 11:32

Vezi postarealink, la 11 ianuarie 2021 - 11:18, a spus:

Iar nivelul de calitate din cladirea RA va fi ceva ce cu greu se va construi curand cu vanzare de € 2.000,- / mp.

din pozele prezentate aici nu mi se pare ca nivelul de calitate e superior tuturor celorlalte proiecte din Tm. este ceva ce iti sustine aceasta afirmatie sau doar de dragul pretului?
1

#3428 Useril este offline   Claudiu1212 

• Membru activ
  • Postari: 531
  • Inregistrat: 14 mai 18

Postat 11 ianuarie 2021 - 11:37

Problemele cu locurile de parca au sa fie mereu in zona din pacate, pentru ca un procent foarte mic din cei ce au mai mult de o masina si-au luat mai mult de 1 loc de parcare, oamenii respectivi isi vor parca masina pe strada undeva. Din pacate pana nu vor exista impozite progresive pe numarul de masini detinut tot asa o sa fie sau pana transportul in comun devine o alternativa reala.
Nu cred ca ar trebui sa se bazeze cineva pe ideea ca nu vor mai fi parcate masini pe mal, o sa parcheze acolo chiar si multi din cei ce vor trebui sa dea aviz pentru aceasta interzicere (politia rutiera), ca o sa fie mare bataie pe locurile de langa IPJ si sunt foarte putine.
Ca si daca sunt unii ce au impresia ca pentru toti oamenii banii cresc in copaci si ca oricine isi permite sa plateasca sute de mii de euro pentru apartament si amenajari la ISHO, 95% din populatie nu o sa isi permita sa plateasca abonament in parcarea etajata a ISHO, si mai sunt altii din alta categorie care merg la mall cu masina si cheltuie sute de lei pe tot felul de prostii dar nu vor sa dea 5 lei pe parcare si parcheaza la blocurile de langa
1

#3429 Useril este offline   link 

• Membru autentic
  • PipPipPip

Postat 11 ianuarie 2021 - 11:49

Vezi postareaioio_viola, la 11 ianuarie 2021 - 11:32, a spus:

din pozele prezentate aici nu mi se pare ca nivelul de calitate e superior tuturor celorlalte proiecte din Tm. este ceva ce iti sustine aceasta afirmatie sau doar de dragul pretului?

O sa am placerea sa revin cu poze din RA, lobby, lift, spatii comune si mici finisaje in apt. Pe de alta parte, e vizibil oricui acest proiect, chiar si materialele folosite, incepand cu izolatia si tamplaria. Sa sustii ca este comparabil cu alte proiecte, inseamna ca nu stiu eu despre acele proiecte. Aveti cumva exemple sa pot face o comparatie?
-2

#3430 Useril este offline   ioio_viola 

• Membru activ

Postat 11 ianuarie 2021 - 12:27

poti incepe cu blocurile Iris de pe Armoniei. stiu ca ei au calitate destul de buna la lucrari si finisaje de la primele blocuri ridicate.
iar un proect mic pe care l-am urmarit e La Artari. Zidarie buna, izolatie cu vata bazaltica, tamplarie foarte ok.

Aceasta postare a fost editata de ioio_viola: 11 ianuarie 2021 - 12:28

1

#3431 Useril este offline   Dorin55 

• Membru activ

Postat 11 ianuarie 2021 - 13:00

Parcarea supraetajata totusi vine putin in "ajutorul" zonei. Pana la urma e o investitie imensa 9 etaje de parcare. Daca nu ar fi fost, erau carcoteli ca nu se gandeste nimeni la masini. Daca ai o problema la polite sau in cadru isho, nu cred ca e o paguba foarte mare plata a 2 3h. Eu personal platesc pe unde merg, nu am nervi sa caut. Pentru birouri, posibil sa gresesc, dar probabil exista o oarecare reducere sau poate chiar o mica decontare a firmei unde lucrezi pentru parcarea supraterana. Asa ar fi normal. Repet, deocamdata e totul suportabil in zona, dar peste 3 4 ani, va fi cu totul altceva. Haideti sa nu mai discutam de comparatii, fiecare e liber sa aleaga ce doreste pe banii lui. Nu suntem la fel, nu judecam la fel, altfel am avea toti masini roz, parul verde etc. Nu are sens sa spunem ca acolo e mai rau sau aici mai bine. Sunt extrem de multi factori ce determina o persoana sa cumpere un imobil, nu neaparat financiar. Trebuie sa ne laudam si sa ne mandrim cu tot ce se contruieste in oras. Pana la urma e bine ca e un oras dinamic in care se pompeaza bani si nu un oras uitat in timp din care pleaca lumea. Fiti mai făloși si nu invidiosi (chiar daca sunt pachet), doar sunteti banateni sau cel putin aici traiti.

Aceasta postare a fost editata de Dorin55: 11 ianuarie 2021 - 13:11

0

#3432 Useril este offline   ioio_viola 

• Membru activ

Postat 11 ianuarie 2021 - 13:05

nu cred ca cei care vin cu treaba 1-2 ore in zona sunt problema. ci cei care locuiesc si nu si-au luat destule locuri de parcare + cei care vin la office si nu au parcare. problema cu cei din office a fost si in 700 CBC, e si la IM si tot asa. parcarile costa f mult si firmele nu acopera decat cateva locuri pentru sefi... restul se descurca cum pot.
1

#3433 Useril este offline   Dorin55 

• Membru activ

Postat 11 ianuarie 2021 - 13:20

Da, asa e, dar asta e o problema previzibila si apare peste tot in oras. E totusi bine ca exista parcarea supraterana, deci ai o alternativa, gratis nu va fi nici macar o parcare, mai ales unde s-a investit foarte mult. E destul de greu sa scoti o asemenea investitie in timp rapid. Eu apreciez constructia parcarilor, sunt ft bine venite. De exemplu in centru lipseste cu desavarsire si esti nevoit sa dai zeci de ture zilnic, mai ales daca ai biroul in/langa Victoriei/Libertatii/ Unirii.

Aceasta postare a fost editata de Dorin55: 11 ianuarie 2021 - 13:23

0

#3434 Useril este offline   GeorgeA. 

• Membru activ

Postat 11 ianuarie 2021 - 13:35

Nu contest ca la Isho is ap.faine, da nici să crezi că nu s-au mai construit nînainte și nici dupa...
Chiar si când se va termina tot ansamblul, (peste multi ani) el va reprezenta maxim 5 la sută din locuințele noi din Tm.
De restul tarii nu mai vb.
Un proiect fain făcut de Werk a fost Rivendelle Residence. Au avut si preturi moderate pt.anii aceia.
Colegul zicea de Iris Armoniei, cei de la Sedako au făcut, cu ani in urma, in plina criza, ap. faine ,unele chiar măricele pe doua nivele , f interesante. Au vândut fara site , fără fumuri.1 100 mp (cu tva cu tot,fara parcare). Si acum vând la 1500
Pe Gr.Alexandrescu+ str.Armoniei vor fi vreo mie de ap.
În zona Kaufland un d.Popa a făcut ap.f.faine, fără site, fără concept vibrant etc după primele blocuri, celelalte aveau ap.vandute înainte de start
În zona Braytim (nu Giroc) is si ap.indoielnice, dar și reușite, tot așa vândute fără site, fara revoluții cu gips carton.
putem continua...

Aceasta postare a fost editata de GeorgeA.: 11 ianuarie 2021 - 13:41

1

#3435 Useril este offline   rue 

• Membru activ
  • Postari: 684
  • Inregistrat: 01 septembrie 17

Postat 11 ianuarie 2021 - 13:47

Vezi postarealink, la 11 ianuarie 2021 - 11:17, a spus:

Sa comentezi in mod inutil si "rasist" cum ca masini de HD si CS sau MH sunt noii locatari, intr-un mod peiorativ la respectivele regiuni, este mult sub nivelul pe care l-am crezut posibil cand am accesat acest forum. Bubuie tara asta de prostie si frustare si cred ca nu e firesc sa permitem astfel de derapaje, pentru ca exact acesta este motivul pentru care suntem unde suntem.

Cred ca ati citit orbit de ceva postarea mea si ati inteles ce v-a obsedat cumva de foarte mult timp. Postarea nu este rasista si nici nu este peiorativa la respectivele regiuni.
Daca o cititi fara googla translate, o sa vedeti ca am afirmat ca astfel de imobile de lux pot deveni atractie pentru unii beneficiari de mari functii publice din regiuni vecine care au legaturi cu Timisoara. Vorbesc de acei "easy money" incasati lunar pe functii desemnate pur politic, de cateva ori cat ia un programator bine platit in Timisoara.
Nici de Timisoara nu imi e rusine, desi nici macar de politica nu putem vorbi: https://adevarul.ro/...1934/index.html

va las textul pentru analiza:
"Postat 07 ianuarie 2021 - 13:10

O sa fiti vecini cu "masinademh", "jeepuldeHD", "SUVuldeCS", adica multi bani care s-au facut usor prin interfugii politice in regiunile vecine si care se baga in astfel de oferte de lux.
Oamenii de afaceri din zona nu isi blocheaza bugete in astfel de apartamente, ci ii imping in alte investitii. Apartamentele noi nu mai sunt investitii ci doar plasarea unor valori in imobile care se spera sa si mai creasca valoarea.
Cresterea preturilor in ansamblu e singura modelitatea in care speri ca ti ai marit capitalul, investind cand erau preturile mai mici.
Se bazeaza pe principii de piata si respectivul dezvoltator e singurul care intentioneaza sa dea tonul cresterilor pe piata."

Afirmatia nu are strop de ura si se refera doar cum poti cumpara un apartament scump, fara sa iei credit, indiferent de cine este dezvoltator. Apare aici doar pentru ca sunt cele mai scumpe oferte din oras si nici nu are alta legatura cu dezvoltatorul, doar ca prin logica, banii se plaseaza in lucruri de valoare.

Aceasta postare a fost editata de rue: 11 ianuarie 2021 - 13:49

2

#3436 Useril este offline   GeorgeA. 

• Membru activ

Postat 11 ianuarie 2021 - 13:54

Eu chiar is dintr-un județ dinnala si chiar cunosc parveniți, hoți etc. Dacă așa is, de ce să le zicem altfel? De asemenea chiar cunosc timisoreni-banateni hoți, cu multi bani care chiar investesc în imobile (e adevărat că nu în apartamente!!!)
Si nu is putini!
N-a atacat nimeni locatari onești ,care deocamdată, așteaptă.

Aceasta postare a fost editata de GeorgeA.: 11 ianuarie 2021 - 13:56

2

#3437 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin
  • Grup: Admin
  • Postari: 30184
  • Inregistrat: 06 martie 08
  • Locatia:RATT

Postat 11 ianuarie 2021 - 14:13

Eu zic ca oltenii, carasenii sau hunedorenii au aceasi rasa cu noi astialalti, deci calificarea postarii ca fiind rasista (chiar daca cuvantul a fost pus intre ghilimele) e gresita.
2

#3438 Useril este offline   rue 

• Membru activ
  • Postari: 684
  • Inregistrat: 01 septembrie 17

Postat 11 ianuarie 2021 - 14:22

Postarea era despre masini, ca sa facem bascalie. Prima mea masina chiar avea unul din acele numere. Acum astept atacul rasist.
M-a amuzat ca a fost nerabdator si a tot apasat sa posteze pana au iesit 4 postari identice pe teava. Imi pare rau ca si-a creat asa suparare.
Cred ca este primul model de business dezvoltat mix: office, apartamente, mini-comercial, parking.
Toate astea ofera ceva in plus fata de celelalte blocuri noi din oras.
Poate era un obiectiv ca firma X isi inchiriaza birouri si negociaza si cu vreun investitor de la care sa inchirieze si unul sau mai multe apartamente de lux pentru CEO si eventuale delegatii frecvente.
Astfel, cei care au cumprata investitional doar, au gandit ca astfel de firme vor furniza multi timp si destui candidati la chirii sau aparthotel cu ziua (best deal uneori).
Studiourile ca principiu eu nu le vad favorite la concurenta pe piata aparthotel pt ca intra in competitie cu hotelurile, camerele de hotel, unde ai receptie, mic dejun, poti sa mai diversifici sau chiar ca firma sa ai tarife preferentiale pentru cand ai frecvent astfel de nevoie. Daca mananci la restaurantul hotelului unde esti caxzat in delegatie, poti cere pe factura la final toate cheltuielile, fara sa iti mai bati capul sa ceri factura la fiecare locuri de mancat din oras.
Doar studiourile mari cu pat matrimonial si o canapea / coltar, pot fi compromis sa fie alese chiar de o familie care vine in oras cateva zile si vor sa stea in centru, sa nu fie dependenti de restaurante etc.

Aceasta postare a fost editata de rue: 11 ianuarie 2021 - 14:33

0

#3439 Useril este offline   Trepadus Mihai 

• Membru începător
  • Pip
  • Postari: 19
  • Inregistrat: 27 iunie 18

Postat 11 ianuarie 2021 - 15:03

Cateva observatii personale cu privire la textul respectiv:

"O sa fiti vecini cu "masinademh", "jeepuldeHD", "SUVuldeCS", adica multi bani care s-au facut usor prin interfugii politice in regiunile vecine si care se baga in astfel de oferte de lux.
Oamenii de afaceri din zona nu isi blocheaza bugete in astfel de apartamente, ci ii imping in alte investitii. Apartamentele noi nu mai sunt investitii ci doar plasarea unor valori in imobile care se spera sa si mai creasca valoarea.
Cresterea preturilor in ansamblu e singura modelitatea in care speri ca ti ai marit capitalul, investind cand erau preturile mai mici.
Se bazeaza pe principii de piata si respectivul dezvoltator e singurul care intentioneaza sa dea tonul cresterilor pe piata
."

Eu sper sa fiu vecin cu oameni, nu cu niste masini. Nu cunosc semnificatia cuvantului "interfugiu", banuiesc ca nu exista

Se insinueaza cu superioritate locala faptul ca banii se fac usor prin astfel de subterfugii, dar in regiunile vecine (MH, HD, CS).

In schimb, la Timisoara, banii sunt facuti de catre "oameni de afaceri" care, probabil fiind si ei superiori, nu isi blocheaza bugetele in astfel de apartamente, pentru ca ele nu mai sunt investitii.

Ultimele 2 afirmatii sunt atat de lipsite de continut incat sunt greu de aprobat sau de contrazis. Sau de analizat. Sau de citit.

Aceasta postare a fost editata de Trepadus Mihai: 11 ianuarie 2021 - 15:05

2

#3440 Useril este offline   link 

• Membru autentic
  • PipPipPip

Postat 11 ianuarie 2021 - 15:10

Vezi postareaFlorin.B RATT, la 11 ianuarie 2021 - 14:13, a spus:

Eu zic ca oltenii, carasenii sau hunedorenii au aceasi rasa cu noi astialalti, deci calificarea postarii ca fiind rasista (chiar daca cuvantul a fost pus intre ghilimele) e gresita.

ah, sa inteleg ca ati lamurit problema. Ati rezolvat problema pe forma, nu pe fond. O jignire e binevenita atat timp cat aranjeaza orgoliul mic al unora?
Daca inlocuiam "rasist" cu "discriminare" ce atitudine ati fi avut?

Este incredibil...

Un om decent va fi decent indiferent din ce regiune/tara este, la fel cum este si cu prostii. Prostia nu are frontiere.
Am intrat cu interes pe acest forum, eram in cautare de critici constructive, cred ca dezbaterea este esenta progresului, insa doar atunci cand argumentele sunt de calitate. In momentul cand critica devine pasiune si nu are fundament, sau mai rau, coboram nivelul discutiei sub standard, devine greu digerabil.

Aceasta postare a fost editata de link: 11 ianuarie 2021 - 15:35

0

Arata acest topic

• (225 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 170
  • 171
  • 172
  • 173
  • 174
  • Ultima »