ISHO Business, Rezidential&Hotel (Faza1-ongoing, Faza2-in proiect)
Postat 14 iunie 2017 - 11:57
#342 Guest_ioni_*
Postat 14 iunie 2017 - 12:56
Postat 14 iunie 2017 - 14:01
#344 Guest_ioni_*
Postat 14 iunie 2017 - 14:21
Aceasta postare a fost editata de ioni: 14 iunie 2017 - 14:21
Postat 14 iunie 2017 - 16:18
Postat 20 iunie 2017 - 10:42
radutm, la 15 iunie 2017 - 21:11, a spus:
Acolo era o macara nefuncțională ce se rotea pe deasupra bulevardului în bătaia vântului, au demontat-o de ceva vreme; cred că a trecut deja un an de atunci, o să caut prin poze să văd când apare ultima dată la mine.
În partea cealaltă, la ISHO, în curând vom vedea planșeul etajului 1. În alte părți de pe teren se fac sondaje, măsurători și alte lucrări, probabil se pregătesc să înceapă lucrul și la alte clădiri. Pozele-s din 20 iunie, dimineața.
Postat 23 iunie 2017 - 11:50
Într-o poză din 15 iunie 2015 macaraua este bine-mersi - poza MkrTndr 001

Ceva interesant apare într-o imagine din 14 feb. 2016, macaraua era parțial demontată - MkrTndr 002

Iar în altă poză, din 14 mai 2016, nu mai este deloc: MkrTndr 003

Deci este f. probabil ca macaraua să fi dispărut undeva spre sfârșitul lunii febriarie 2016

Aceasta postare a fost editata de Radon ZR: 23 iunie 2017 - 11:59
Postat 29 iunie 2017 - 10:42

Imaginile atașate sunt din 29 iun., înainte de prânz - spre seară va arăta deja altfel .
Postat 29 iunie 2017 - 12:36
Radon ZR, la 29 iunie 2017 - 10:42, a spus:

Imaginile atașate sunt din 29 iun., înainte de prânz - spre seară va arăta deja altfel .
Cum spuneam, exista Legea 61/1991, modificata in Februarie 2014, care spune impune liniste intre orele 22-08. Daca locatarii sunt deranjati pot face plangere la Politie si/sau Politia locala si constructorul o sa modifice in final programul de lucru.
Depinde de fiecare, unii poate nu sunt asa sensibili. Pentru altii poate este mai important somnul lor si al copiilor lor, decat profitul domnului Sandor, care trebuie sa termine cladirile inainte sa vina urmatoarea criza.
Postat 29 iunie 2017 - 12:54
Nu cred că se poate pune problema atât de simplist.
Nu este vorba doar de profitul domnului Sandor...
În final toți vor avea de câștigat din zona respectiva...
Vor crește și chiriile din zona, va crește și valoarea apartamentelor vechi raportată la cea de acum, vor crește și încasările la bugetul local și cel national...
Treabă este mult mai complexă decât pare la prima vedere...
Postat 30 iunie 2017 - 21:21
Pe ideea asta, daca cineva ma deranjeaza noapte si zi, trebuie sa privesc in perspectiva, sa ma gandesc la bugetul tarii si la cel local si sa las dracului viata si linistea mea?
Vorba unui sergent al nostru pe vremea cand efectuam stagiul militar: "privirea inainte si gandul la patrie"

Postat 01 iulie 2017 - 08:26
mile, la 29 iunie 2017 - 12:54, a spus:
Nu cred că se poate pune problema atât de simplist.
Nu este vorba doar de profitul domnului Sandor...
În final toți vor avea de câștigat din zona respectiva...
Vor crește și chiriile din zona, va crește și valoarea apartamentelor vechi raportată la cea de acum, vor crește și încasările la bugetul local și cel national...
Treabă este mult mai complexă decât pare la prima vedere...
Ceea ce spui tu poate fi adevarat.
Dar numitorul comun ca sa putem trai toti impreuna fara sa ne mancam ca si cainii este legea. 13 ore pe zi ar trebui sa fie le fie suficient (8-13 si 14-22). Nu am vazut santier in Timisoara cu mai mult de 1 echipa (1 schimb), adica sa aiba 2-3 echipe de constructori si sa lucreze in ture.
Restul este doar presiunea conducerii. De genul sa descarce materiale noaptea cand ajunge TIR-ul.
La mine au descarcat materiale de cateva ori la 6 dimineata si ne trezeau. Lucrau de la ora 7 la 17 (17:15-17:30 plecau). Daca aveau atat avant puteau lucra de la 8 dimineata pana seara la 20-21. Ei spuneau ca programul este de la 7 dimineata. Adica incalcand legea.
Aceasta postare a fost editata de Lupul: 01 iulie 2017 - 08:27
Postat 01 iulie 2017 - 11:09
Florin.B RATT, la 30 iunie 2017 - 21:21, a spus:
Pe ideea asta, daca cineva ma deranjeaza noapte si zi, trebuie sa privesc in perspectiva, sa ma gandesc la bugetul tarii si la cel local si sa las dracului viata si linistea mea?
Nu (neaparat), ci sa te gandesti ca apartamentul tau datorita unei investitii extrem de mari de langa tine va creste in valoare cu 10-15 mii de euro doar si doar investitiei pomenite...
Sa te gandesti ca in cazul unei inchirieri a apartamentului, chiria s-ar putea dubla doar si doar datorita acestei investitii mari de langa blocul tau vechi...

@Lupul
Inchipuie-ti ca iti construiesti o casa noua intr-o zona locuita. Ai angajat o firma constructoare cu 5-7 muncitori iar acestia conform legii trebuie sa respecta orele de liniste, adica sa se apuce de lucru dupa ora 8 (conform dorintei tale de vecin deranjat de zgomote matinale), sa se opreasca intre orele 14-16, altadata si 15-17 (asa era inainte, acum cred ca este 13-14) si sa continue dupa...
Pai ca si proprietar al viitorului imobil, iti vine sa-ti bagi piciorul in ea de lege...Mai ales ca anumite lucrari (faze) in constructii trebuie facute la orele extrem de matinale mai ales vara (turnarea betonului de exemplu, aplicarea tencuielilor, aplicarea tencuielilor decorative, etc.,...
Inchipuie-ti ca ai cumparat un apartament vechi la bloc si trebuie sa-l renovezi cu aplicarea stricta a legii cu orele de liniste...
Tocmai si din aceste motive cred ca s-au schimbat orele de liniste de la pranz conform legii 61/1991 intre 13-14 pentru a nu-i incurca prea mult pe multi care au si treaba in timpul zilei...
Personal nu vad ca aceste ore (1 ora, 13-14) ii ajuta pe multi care vor sa se odihneasca...Cei liberi intre 13 si 14 sunt defapt pensionarii care oricum se pot odihni oricand...

Inteleg ca, cazul tau este unul fericit, te-ai mutat cu ceva vreme in "casa noua" dar probabil ca atuncicand "casa" ta s-a construit, constructorii au deranjat vecinii cu zgomote la diferite ore nepotrivite...Acum, intr-un fel a venit si randul tau sa suporti o vreme zgomote produse la ore nepotrivite la constructii noi din vecinatatea ta...

Postat 01 iulie 2017 - 11:28
mile, la 01 iulie 2017 - 11:09, a spus:
Neavand niciun fel de planuri privind "industria" imobiliara, (vanzari, cumparari, inchirieri) chiar nu m-ar interesa deloc aspectul asta... Totusi, cred ca ma repet, nu o sa pot pricepe niciodata cum aglomerarea unei zone de genul celor din jurul mall-urilor ar putea atrage lumea... Eu m-as muta cat mai departe de astfel de zone.
Postat 01 iulie 2017 - 12:13
Citeaza
Esti foarte egoist si de gandesti doar la tine...Uiti ca noi ne vom duce intr-o zi iar ceea ce ramane dupa noi le revine copiilor nostri (daca-i avem) si nu este acelasi lucru daca in urma ta dupa o viata (de munca) ramane o valoare (materiala mai mare) sau nu ramane nimic si atunci ai trecut degeaba pe aceasta planeta...Iar in cazul in care printr-o conjunctura favorabila valoarea bunului detinut creste peste noapte fara ca tu sa nu faci nimic deosebit, este cu atat mai bine!...
Stiu ca exista si alte filozofii asupra vietii insa nu cred ca faci parte dintre adeptii acelor filozofii...