STP Timișoara Forum: ISHO - STP Timișoara Forum

Salt la continut

• (225 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

ISHO Business, Rezidential&Hotel (Faza1-ongoing, Faza2-in proiect) Evaluare topic: ***** 13 Voturi

#341 Useril este offline   MHN 

• Moderator
  • Grup: Moderatori
  • Postari: 6124
  • Inregistrat: 29 noiembrie 09
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Timisoara
  • Interese:Infrastructura & Investitii

Postat 14 iunie 2017 - 11:57

Care o fi ce de-a doua clădire de birouri deținută de către firma Simultan?
0

#342 Guest_ioni_*

• Grup: Guests

Postat 14 iunie 2017 - 12:56

Nu stiu care este prima cladire, dar Simultan are in proprietate cladirea de langa Bastion, monstruozitatea aia albastra cu schela de pretrol pe fatada.

#343 Useril este offline   cseh_17 

• Moderator
  • Postari: 12614
  • Inregistrat: 18 martie 08
  • Locatia:Bergisch-Gladbach / Köln

Postat 14 iunie 2017 - 14:01

Nu vrea sau vorbesc prostii, dar cladirea etajata Kappa, nu apartine tot grupului Simultan?
0

#344 Guest_ioni_*

• Grup: Guests

Postat 14 iunie 2017 - 14:21

In orice caz este foarte bine ca cineva termina scheletul ala de bloc de pe Take Ionescu. Demult imi doream sa nu mai vad uratenia aia. In plus, daca s-ar amenaja si restul de blocuri asa cum s-a facut pe Sagului altfel ar arata toata zona. Este interesant de notat ca patronii din industria alimentara incerca sa se extinda si in alte industrii. Patronul de la restaurantul Nora a construit mai multe blocuri in zona Lidia, Nora Residence parca se cheama.

Aceasta postare a fost editata de ioni: 14 iunie 2017 - 14:21

#345 Useril este offline   MHN 

• Moderator
  • Postari: 6124
  • Inregistrat: 29 noiembrie 09
  • Locatia:Timisoara
  • Interese:Infrastructura & Investitii

Postat 14 iunie 2017 - 16:18

Da, la Bastion Office mă gândeam și eu că ar fi prima. De asta am întrebat care ar fi cea de-a doua.
0

#346 Useril este offline   radutm 

• Membru Senior ***
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Banned
  • Postari: 518
  • Inregistrat: 09 aprilie 15

Postat 15 iunie 2017 - 21:11

Apropos de blocul lui Tender, cand au disparut macaralele?
Imagine atasata: IMG_1359.JPG
ISHO, vazut din trafic:
Imagine atasata: isho.JPG

Aceasta postare a fost editata de radutm: 15 iunie 2017 - 21:13

#347 Useril este offline   Radon ZR 

• Membru activ
  • Grup: * Membri activi *
  • Postari: 240
  • Inregistrat: 13 ianuarie 17
  • Locatia:Timișoara
  • Interese:Bike, Foto, Trips

Postat 20 iunie 2017 - 10:42

Vezi postarearadutm, la 15 iunie 2017 - 21:11, a spus:

Apropos de blocul lui Tender, cand au disparut macaralele?

Acolo era o macara nefuncțională ce se rotea pe deasupra bulevardului în bătaia vântului, au demontat-o de ceva vreme; cred că a trecut deja un an de atunci, o să caut prin poze să văd când apare ultima dată la mine.

În partea cealaltă, la ISHO, în curând vom vedea planșeul etajului 1. În alte părți de pe teren se fac sondaje, măsurători și alte lucrări, probabil se pregătesc să înceapă lucrul și la alte clădiri. Pozele-s din 20 iunie, dimineața.

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: IMG_5408_s.jpg
  • Imagine atasata: IMG_5409_s.jpg
  • Imagine atasata: IMG_5410_s.jpg
  • Imagine atasata: IMG_5411_s.jpg
  • Imagine atasata: IMG_5412_s.jpg
  • Imagine atasata: IMG_5413_s.jpg
  • Imagine atasata: IMG_5415_s.jpg

11

#348 Useril este offline   Radon ZR 

• Membru activ

Postat 23 iunie 2017 - 11:50

Am zis că revin cu niște info despre macaraua de la blocul Tender neterminat, de pe Take I. Nu am urmărit intenționat ce se petrece cu ea, dar am câteva imagini în care apare iar ulterior demontării, nu mai este. Se pot observa și aspecte de pe terenul ISHO actual, ex. ILSA / Tender, etc.

Într-o poză din 15 iunie 2015 macaraua este bine-mersi - poza MkrTndr 001
Imagine atasata: MkrTndr 001.jpg

Ceva interesant apare într-o imagine din 14 feb. 2016, macaraua era parțial demontată - MkrTndr 002
Imagine atasata: MkrTndr 002.jpg

Iar în altă poză, din 14 mai 2016, nu mai este deloc: MkrTndr 003
Imagine atasata: MkrTndr 003.jpg

Deci este f. probabil ca macaraua să fi dispărut undeva spre sfârșitul lunii febriarie 2016 :)

Aceasta postare a fost editata de Radon ZR: 23 iunie 2017 - 11:59

6

#349 Useril este offline   Radon ZR 

• Membru activ

Postat 24 iunie 2017 - 21:19

Ieri noapte s-a turnat o parte din planșeul etajului 1. Pe șantier se lucrează aproape non-stop, în general ziua se fac pregătiri iar noaptea toarnă betoane, fie zi de lucru fie weekend.
Pozele atașate sunt din 21, 23 și 24 iunie.

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: 17_0621_5416_s.jpg
  • Imagine atasata: 17_0621_5417_s.jpg
  • Imagine atasata: 17_0621_5418_s.jpg
  • Imagine atasata: 17_0621_5419_s.jpg
  • Imagine atasata: 17_0621_5420_s.jpg
  • Imagine atasata: 17_0621_5421_s.jpg
  • Imagine atasata: 17_0621_5425_s.jpg
  • Imagine atasata: 17_0623_3328_s.jpg
  • Imagine atasata: 17_0623_3329_s.jpg
  • Imagine atasata: 17_0623_3330_s.jpg
  • Imagine atasata: 17_0623_3331_s.jpg
  • Imagine atasata: 17_0624_3386_dpp_s.jpg
  • Imagine atasata: 17_0624_3387_dpp_s.jpg
  • Imagine atasata: 17_0624_3388_dpp_s.jpg

12

#350 Useril este offline   Radon ZR 

• Membru activ

Postat 26 iunie 2017 - 00:08

Duminică, în partea dinspre blocul ILSA au început level 3 (et.2)Imagine postata Și au de gând să-i dea tare în continuare, e plin de materiale, grinzi, etc, prin jur, ce vor fi instalate în perioada următoare.

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: 17_0625_3461_s.jpg
  • Imagine atasata: 17_0625_3432_s.jpg
  • Imagine atasata: 17_0625_3434_s.jpg
  • Imagine atasata: 17_0625_3435_s.jpg
  • Imagine atasata: 17_0625_3436_s.jpg
  • Imagine atasata: 17_0625_3437_s.jpg
  • Imagine atasata: 17_0625_3445_s.jpg
  • Imagine atasata: 17_0625_3447_s.jpg

11

#351 Useril este offline   Radon ZR 

• Membru activ

Postat 29 iunie 2017 - 10:42

Mie mi se pare că s-a crescut ritmul de lucru aici pe șantier, parcă progresul zilnic este mai vizibil ca înainte. În orice caz, nu este zi să nu se descarce tiruri cu fiare, grinzi și alte cele, care în scurt timp ajung în clădire. Evident că se lucrează non-stop, iar din păcate în unele nopți se aud bufnituri, ciocăneli și chiar răcnete suficient de tare încât să te trezească (e și din cauza ferestrelor deschise Imagine postata ) Cel mai nasol e când se descarcă tiruri cu grinzi, am impresia că macaragiul nu mai poate aprecia perfect înălțimea pe întuneric și dă un pic cu ele de pământ. Bine, mă plâng și eu după ani buni de liniște, probabil că e la fel sau chiar mai rău în preajma oricărui șantier. Imagine postata
Imaginile atașate sunt din 29 iun., înainte de prânz - spre seară va arăta deja altfel .

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: IMG_5446_s.jpg
  • Imagine atasata: IMG_5444_s.jpg
  • Imagine atasata: IMG_5445_s.jpg

11

#352 Useril este offline   Lupul 

• Membru autentic
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 106
  • Inregistrat: 22 iunie 16

Postat 29 iunie 2017 - 12:36

Vezi postareaRadon ZR, la 29 iunie 2017 - 10:42, a spus:

Mie mi se pare că s-a crescut ritmul de lucru aici pe șantier, parcă progresul zilnic este mai vizibil ca înainte. În orice caz, nu este zi să nu se descarce tiruri cu fiare, grinzi și alte cele, care în scurt timp ajung în clădire. Evident că se lucrează non-stop, iar din păcate în unele nopți se aud bufnituri, ciocăneli și chiar răcnete suficient de tare încât să te trezească (e și din cauza ferestrelor deschise Imagine postata ) Cel mai nasol e când se descarcă tiruri cu grinzi, am impresia că macaragiul nu mai poate aprecia perfect înălțimea pe întuneric și dă un pic cu ele de pământ. Bine, mă plâng și eu după ani buni de liniște, probabil că e la fel sau chiar mai rău în preajma oricărui șantier. Imagine postata
Imaginile atașate sunt din 29 iun., înainte de prânz - spre seară va arăta deja altfel .

Cum spuneam, exista Legea 61/1991, modificata in Februarie 2014, care spune impune liniste intre orele 22-08. Daca locatarii sunt deranjati pot face plangere la Politie si/sau Politia locala si constructorul o sa modifice in final programul de lucru.

Depinde de fiecare, unii poate nu sunt asa sensibili. Pentru altii poate este mai important somnul lor si al copiilor lor, decat profitul domnului Sandor, care trebuie sa termine cladirile inainte sa vina urmatoarea criza.
1

#353 Useril este offline   ker 

• Membru activ
  • Postari: 434
  • Inregistrat: 18 septembrie 15

Postat 29 iunie 2017 - 12:50

Se misca mult mai repede decat la Openville
0

#354 Useril este offline   mile 

• Moderator
  • Postari: 10862
  • Inregistrat: 08 octombrie 08
  • Locatia:Regiunea Banat
  • Interese:Navigatia pe Bega, tramvaie si firobuze

Postat 29 iunie 2017 - 12:54

@Lupul

Nu cred că se poate pune problema atât de simplist.
Nu este vorba doar de profitul domnului Sandor...
În final toți vor avea de câștigat din zona respectiva...
Vor crește și chiriile din zona, va crește și valoarea apartamentelor vechi raportată la cea de acum, vor crește și încasările la bugetul local și cel national...
Treabă este mult mai complexă decât pare la prima vedere...
7

#355 Useril este offline   STB 

• Membru începător
  • Pip
  • Postari: 15
  • Inregistrat: 21 august 15
  • Sexul:nespecificat

Postat 30 iunie 2017 - 14:38

Vezi postareaMHN, la 14 iunie 2017 - 11:57, a spus:

Care o fi ce de-a doua clădire de birouri deținută de către firma Simultan?

Cea din spate de la Venue Events.
0

#356 Userul este online   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin
  • Grup: Admin
  • Postari: 30201
  • Inregistrat: 06 martie 08
  • Locatia:RATT

Postat 30 iunie 2017 - 21:21

@Mile
Pe ideea asta, daca cineva ma deranjeaza noapte si zi, trebuie sa privesc in perspectiva, sa ma gandesc la bugetul tarii si la cel local si sa las dracului viata si linistea mea?
Vorba unui sergent al nostru pe vremea cand efectuam stagiul militar: "privirea inainte si gandul la patrie" :D
0

#357 Useril este offline   Lupul 

• Membru autentic
  • PipPipPip
  • Postari: 106
  • Inregistrat: 22 iunie 16

Postat 01 iulie 2017 - 08:26

Vezi postareamile, la 29 iunie 2017 - 12:54, a spus:

@Lupul

Nu cred că se poate pune problema atât de simplist.
Nu este vorba doar de profitul domnului Sandor...
În final toți vor avea de câștigat din zona respectiva...
Vor crește și chiriile din zona, va crește și valoarea apartamentelor vechi raportată la cea de acum, vor crește și încasările la bugetul local și cel national...
Treabă este mult mai complexă decât pare la prima vedere...

Ceea ce spui tu poate fi adevarat.

Dar numitorul comun ca sa putem trai toti impreuna fara sa ne mancam ca si cainii este legea. 13 ore pe zi ar trebui sa fie le fie suficient (8-13 si 14-22). Nu am vazut santier in Timisoara cu mai mult de 1 echipa (1 schimb), adica sa aiba 2-3 echipe de constructori si sa lucreze in ture.

Restul este doar presiunea conducerii. De genul sa descarce materiale noaptea cand ajunge TIR-ul.
La mine au descarcat materiale de cateva ori la 6 dimineata si ne trezeau. Lucrau de la ora 7 la 17 (17:15-17:30 plecau). Daca aveau atat avant puteau lucra de la 8 dimineata pana seara la 20-21. Ei spuneau ca programul este de la 7 dimineata. Adica incalcand legea.

Aceasta postare a fost editata de Lupul: 01 iulie 2017 - 08:27

2

#358 Useril este offline   mile 

• Moderator

Postat 01 iulie 2017 - 11:09

Vezi postareaFlorin.B RATT, la 30 iunie 2017 - 21:21, a spus:

@Mile
Pe ideea asta, daca cineva ma deranjeaza noapte si zi, trebuie sa privesc in perspectiva, sa ma gandesc la bugetul tarii si la cel local si sa las dracului viata si linistea mea?

Nu (neaparat), ci sa te gandesti ca apartamentul tau datorita unei investitii extrem de mari de langa tine va creste in valoare cu 10-15 mii de euro doar si doar investitiei pomenite...
Sa te gandesti ca in cazul unei inchirieri a apartamentului, chiria s-ar putea dubla doar si doar datorita acestei investitii mari de langa blocul tau vechi... :04: in timp ce chiriile in alte zone fara investitii de anvergura (mall-uri, office-uri) vor ramane la acelasi nivel...

@Lupul

Inchipuie-ti ca iti construiesti o casa noua intr-o zona locuita. Ai angajat o firma constructoare cu 5-7 muncitori iar acestia conform legii trebuie sa respecta orele de liniste, adica sa se apuce de lucru dupa ora 8 (conform dorintei tale de vecin deranjat de zgomote matinale), sa se opreasca intre orele 14-16, altadata si 15-17 (asa era inainte, acum cred ca este 13-14) si sa continue dupa...
Pai ca si proprietar al viitorului imobil, iti vine sa-ti bagi piciorul in ea de lege...Mai ales ca anumite lucrari (faze) in constructii trebuie facute la orele extrem de matinale mai ales vara (turnarea betonului de exemplu, aplicarea tencuielilor, aplicarea tencuielilor decorative, etc.,...

Inchipuie-ti ca ai cumparat un apartament vechi la bloc si trebuie sa-l renovezi cu aplicarea stricta a legii cu orele de liniste...
Tocmai si din aceste motive cred ca s-au schimbat orele de liniste de la pranz conform legii 61/1991 intre 13-14 pentru a nu-i incurca prea mult pe multi care au si treaba in timpul zilei...

Personal nu vad ca aceste ore (1 ora, 13-14) ii ajuta pe multi care vor sa se odihneasca...Cei liberi intre 13 si 14 sunt defapt pensionarii care oricum se pot odihni oricand... :D

Inteleg ca, cazul tau este unul fericit, te-ai mutat cu ceva vreme in "casa noua" dar probabil ca atuncicand "casa" ta s-a construit, constructorii au deranjat vecinii cu zgomote la diferite ore nepotrivite...Acum, intr-un fel a venit si randul tau sa suporti o vreme zgomote produse la ore nepotrivite la constructii noi din vecinatatea ta... :naughty1:
0

#359 Userul este online   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin
  • Grup: Admin
  • Postari: 30201
  • Inregistrat: 06 martie 08
  • Locatia:RATT

Postat 01 iulie 2017 - 11:28

Vezi postareamile, la 01 iulie 2017 - 11:09, a spus:

Nu (neaparat), ci sa te gandesti ca apartamentul tau datorita unei investitii extrem de mari de langa tine va creste in valoare cu 10-15 mii de euro doar si doar investitiei pomenite...

Neavand niciun fel de planuri privind "industria" imobiliara, (vanzari, cumparari, inchirieri) chiar nu m-ar interesa deloc aspectul asta... Totusi, cred ca ma repet, nu o sa pot pricepe niciodata cum aglomerarea unei zone de genul celor din jurul mall-urilor ar putea atrage lumea... Eu m-as muta cat mai departe de astfel de zone.
0

#360 Useril este offline   mile 

• Moderator

Postat 01 iulie 2017 - 12:13

Citeaza

Neavand niciun fel de planuri privind "industria" imobiliara, (vanzari, cumparari, inchirieri) chiar nu m-ar interesa deloc aspectul asta...

Esti foarte egoist si de gandesti doar la tine...Uiti ca noi ne vom duce intr-o zi iar ceea ce ramane dupa noi le revine copiilor nostri (daca-i avem) si nu este acelasi lucru daca in urma ta dupa o viata (de munca) ramane o valoare (materiala mai mare) sau nu ramane nimic si atunci ai trecut degeaba pe aceasta planeta...Iar in cazul in care printr-o conjunctura favorabila valoarea bunului detinut creste peste noapte fara ca tu sa nu faci nimic deosebit, este cu atat mai bine!...

Stiu ca exista si alte filozofii asupra vietii insa nu cred ca faci parte dintre adeptii acelor filozofii... :naughty1:
2

Arata acest topic

• (225 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou