Esti ca si omul cu 12.000 Euro in buzunar care se tot duce pe la Audi si Mercedes, doar doar o sa lase de la 50.000 la 12.000 sa-ti iei si tu Mercedes si nu Logan. Chiar nu inteleg ce vrei pana la urma? Vrei Mercedes la 12.000 ?
Si daca tu nu-ti permiti vrei sa dea faliment si Mercedes si Audi si sa piarda eventual banii toti care au platit avansul pentru masina? Si daca afli ca Mercedes n-a vandut nimic tot anul cu ce te ajuta? Crezi c-o sa-ti dea tie cu 12.000 ? N-o sa-ti dea, inchid sandramaua si se duc in alta parte unde e cerere.
ISHO n-o sa plece cu U2/D/A in spate in Germania. Dar daca ISHO nu vinde cred c-or sa mai construiasca altii apartamente misto, cu sticla, cu 3 camere, cu 2 lifturi, cu centrala pe bloc, etc.? Deci daca ISHO nu vinde n-o sa mai construiasca nimeni o buna bucata de vreme in Timisoara ceva echivalent. O sa se umple orasul de garsoniere si apartamente cu 3 camere la 55 m2.
Bucurati-va ca Timisoara are un constructor care vinde apartamente si cu 300k si care va atrage alti investitori care vor face ceva si mai misto si v-or vinde si mai scump si vor plati salarii mai mari, vor atrage oameni cu bani care la randul lor vor investi.
Inteleg ca in Munich, Viena, Zurich, Torronto, New York, Tokyo oamenii cu bani putini sunt foarte suparati pentru ca au fost 'priced out' adica nu-si permit sa cumpere absolut nimic si poate nu-si permit nici macar o chirie.
Timisoara nu e in aceasta situatie, se vand apartamente de la 40k la 500k si chirii de la 130 Euro la 1000 Euro. Adica toata lumea iti permite ori un apartament ori o chirie.
Spor la cumparaturi!
sica, la 30 decembrie 2020 - 22:56, a spus:
Eu is foarte curios sa stiu exact ce si cu cat au vandut astia de la Isho. Din ultimul lot de 12 apartamente aparut de nicaieri si scos la vanzare de ei in D, vad ca nu s-a vandut nimic, inca is toate acolo, disponibile ..
Am fost si la vecinii lor de la Monarch, care nu au preturile listate public. Au un singur model de apartament cu 2 camere, mie mi s-a parut ridicol de mic, ei zic ca are 51 m2 utili, eu zic ca nu are nci 50. Pretul undeva pe la 95000E fara TVA. Apartamentele cu 3 camere arata bine, maricele, dar cel mai ieftin era la 140000E fara TVA, cica si cu ceva promotie, restul de la 160000E in sus.

)) Zic ei ca ofera calitate, nu ca vecinii de la Isho.

Am intrebat cate apartamente au vandut, a dat sa rada si mi-a raspuns ca ii o informatie confidentiala, dar ca au dat ...

Aceasta postare a fost editata de Decebal: 30 decembrie 2020 - 23:24