Aceasta postare a fost editata de Pablo: 23 mai 2020 - 16:13
ISHO Business, Rezidential&Hotel (Faza1-ongoing, Faza2-in proiect)
Postat 23 mai 2020 - 15:58
Postat 24 mai 2020 - 11:31
Postat 24 mai 2020 - 13:05
P.S. Iertați off-topicul. Dar dacă nu poți dovedi cu nimic dreptul de proprietate\concesiune a unei proprietăți...
P.P.S. Nu prea îmi păreți a fi niște indivizi cu un plan financiar pus la punct, totodată nu și-ar pierde timpul pe forum-uri obscure, înșiruind un șuvoi de incoerențe contractuale, unele așa grave încât, dacă OPC-ul ar citi, s-ar autosesiza. Și mi-am răcit gura fiindcă, dacă cei din conducerea ISHO ar citi forumul, nu v-aș vedea bine pe mulți...
P.P.P.S Și pozarea interiorului sau a panoramei (cerută de câțiva) e confidențială?!?!? Mă dami-aș un cap în buric.
Aceasta postare a fost editata de Pablo: 24 mai 2020 - 13:25
Postat 24 mai 2020 - 14:07
Nu exista cineva pe acest forum care sa traiasca pentru a-ti satisface tie curiozitatile.
Suntem intr-un grup de discutii libere, civilizate, democratice si fiecare are dreptul sa zica si sa creada ce doreste atata timp cat o face intr-un mod civilizat.
Parerea ta legata de faptul ca suntem sau nu suntem indivizi cu un plan financiar pus la punct ma lasa rece.
Daca chiar te intereseaza, sa stii ca cei de la Isho citesc acest topic si cam stiu cine sunt cei care scriu (chiar daca au nume codificate unii dintre ei).
Am observat in ultima vreme o serie de discutii intre membrii care mi s-au parut a fi deplasate (gen acestea a lui Pablo care ataca avand o frustrare personala cel mai probabil) si am decis ca e mai bine pentru sanatatea mea mentala sa observ pasiv activitatea pe acest forum, iar in cazul in care un membru se exprima civilizat si ofera informatii relevante despre proiect, pot purta o conversatie cu acesta intr-un mod civilizat, dar cu persoane care abereaza nu mai intru in contact.
Poze pe forum nu mai pun deoarece sunt prea multi carcotasi ai proiectului (intarzieri, calitatea lucrarii si asa mai departe). Pe unii dintre ei ii inteleg (cei care sunt proprietari si sunt pagubiti de care intarzieri, insa pe cei care se uita ca vulpea la struguri si nu ajunge la ei spunand ca sunt acrii nu ii inteleg si nici nu doresc sa o fac).
Am vizitat ieri santierul si am avut ocazia sa intalnesc o persoana draguta care tocmai s-a mutat in U1 si mi-a permis sa vizitez apartamentul respectiv.
In urma vizitezi in U1 pot spune clar si dau in scris ca nu exista si nu va exista prea curand un proiect de nivelul Isho in Timisoara din multe puncte de vedere.
Este un cartier rezidential cu potential imens si care se ridica la nivelul ansambelor frumoase si reusite din occident.
Bineinteles ca vor fi multi acuma care ma vor contrazice pentru ca exista intarzieri, exista mici imperfectiuni la partea de finisaje, insa aceste pareri sunt subiective si se vor remedia majoritatea dintre ele.
Cu siguranta cine si-a luat apartament la isho nu regreta alegerea facuta.
Ps: Pablo, interiorul este considerat proprietate privata si fiecare are dreptul de a-si dezvaluii imagini din interiorul apartamentului sau nu.
De asemenea, daca te uiti la cateva pagini mai in urma vei vedea un filmulet postat de catre cineva in care prezinta printr-un filmulet atat partea exterioara a blocului U1 cat si interiorul unui apartament situat la parterul blocului U1 (deci cerinta cu interiorul a fost satisfacuta).
Legat de postarea unei poze cu contractul pe acest topic nu ii vad rostul.
Daca esti proprietar intr-o cladire a complexului cu siguranta cunosti ultimul termen pentru cladirea respectiva deoarece ai primit notificari oficiale, iar daca nu esti proprietar nu conteaza termenul pentru ca nu te afecteaza cu absolut nimic.
Aceasta postare a fost editata de Paul2: 24 mai 2020 - 14:35
Postat 24 mai 2020 - 14:36
Faptul ca recurgi la atac la persoana (nu inteleg de cand ne tragem de bracinari) iti scade mai mult credibilitatea in ochii mei si comunitatii. Nu am la ce struguri sa ajung, ca locuiesc in Dumbravita la casa, am o podgorie de struguri daca ma intelegi, nu am ce face cu ai tai.
Multi dintre cei care expres si-au facut cont sa comenteze despre proiect, e un forum cu statusul lucruarilor la constructii, pentru reclamatii, dezbateri, (mie mi-a placut sintagma ,,zvonuri''), la biroul de informatii...Nu pot trece cu vederea ca proiectul nici nu e livrat, dar tu te arunci cu capul inainte in concluzii ,,In urma vizitezi in U1 pot spune clar si dau in scris ca nu exista si nu va exista prea curand un proiect de nivelul Isho in Timisoara din multe puncte de vedere.'' . De unde stii\ce te face asa convins?
,,Poze pe forum nu mai pun deoarece sunt prea multi carcotasi ai proiectului'' - e un sablon fara temei, care nu face decat sa-ti contureze mai mult autenticitatea (lipsa ei).
P.S. Man, omul acela a fost invitat de presa, nu e user. Pana unde vrei sa mergi cu minciuna incercand sa demontezi niste aspecte atat de evidente?
P.P.S. Ok, ok, atunci fa macar o fotografie cu panorma\exteriorul complexului, sa ne desfatam si noi ochii, astia, citez ,,ce nu putem ajunge la struguri''. Plz.
Atat am avut de spus, de restul aspectelor, cine stie a citi printre randuri, realizeaza singur
Aceasta postare a fost editata de Pablo: 24 mai 2020 - 14:55
Postat 24 mai 2020 - 16:52
Postat 24 mai 2020 - 17:33
Gata, de acum locuiesc si eu in ISHO Dorine, locuim in acceasi scara, suntem vecini. Vreti sa ne dam o intalnire sa ne cunoastem mai bine? Pe videocall bineinteles, sa nu oprimam confidentialitatea si distantarea sociala.
Postat 24 mai 2020 - 17:54
Cu ce te ajuta sa stii ca sunt proprietari?
Mi se pare foarte ciudata solicitarea ta si nu ii vad sensul.
Postat 24 mai 2020 - 18:02
Aceasta postare a fost editata de Pablo: 24 mai 2020 - 18:09
Postat 24 mai 2020 - 18:23
Dupa predarea apartamentelor proprietarii vor face cunostinta intre ei si cu asta s-a rezolvat problema.
Postat 24 mai 2020 - 18:33
Aceasta postare a fost editata de Pablo: 24 mai 2020 - 18:43
Postat 24 mai 2020 - 18:58
Postat 24 mai 2020 - 19:05
Am găsit această proprietate folosind aplicația pentru mobil de la imobiliare.ro: https://www.imobilia...=header-detalii Vezi dacă îți place.
Postat 24 mai 2020 - 19:20
Postat 24 mai 2020 - 19:31
Postat 24 mai 2020 - 19:55
Oameni(timisoreni) diferiti au nevoi diferite. Unii au nevoie de o casa, altii de un apartament. Pentru multi e doar un loc unde petrec cateva ore pe zi, poate sa fie inca un apartament achizitionat care va fi inchiriat sau vandut dupa o perioada de timp oarecare etc. Nu cred ca mai sunt indivizi care traiesc toata viata in primul apartament cumparat, ca sa nu mai zic de acelasi oras...
Nu sunt client ISHO.
Pozitie - nu gasesc un alt proiect dezvoltat intr-o zona mai buna in Timisoara (mai interesanta decat la Satul Vertical Vox)
Aspect - imi place mai mult decat celelalte proiecte, se poate mult mai bine dar suntem totusi in TM. Supravetele vitrate mari sunt un plus pentru mine. Restul de detalii sunt neimportante, fiecare cu stolul lui.
Pret - va creste in continuare, segmentul premium nefiind sensibil din acest punct de vedere. Nu mi-as face griji pana cand nu vom avea un proiect nou intr-o locatie mai buna.
In curand se vor umple site-urile de imobiliare cu poze din toate tipurile de apartamente. Eu nu sunt agent imobiliar dar cred ca cel care doreste sa inchirieze ap din linkul postat de Decebal ar avea sanse mai mari daca il mobileaza.
Nu inchiriezi un astfel de apartament pentru un an, doi ca sa te apuci de aranjat mobila.
Aceasta postare a fost editata de sorinm: 26 mai 2020 - 08:30
Postat 24 mai 2020 - 20:38
Ce nu e ok în anunț e ca pare e sa nu aibă locul de parcare ,căci scrie ca sunt 2000 si ca nu e nicio ...problema.A dică parchezi unde vrei?
De asemenea faptul că nu e mobilat e total aiurea pentru chirie.
Dacă ești client pt.a închiria trebuie să îți faci bine calcule (loc parcare, mobila) altfel...
Postat 24 mai 2020 - 21:00
Postat 24 mai 2020 - 23:47
Cu pozitionarea e, cred, clar pentru orice om cu acces la google maps ca Isho are pozitionare centrala cam la fel cum o au 80% din alte puncte din oras. E la fel de central cum e orice bloc din complexul studentesc si pana in circuvalatiunii. Deci nimic special.
Cu luxul devine, la fel, tot mai evident cum stau lucrurile pe masura ce apar poze din interioare. Te uiti pe geam si ii vezi ciorba din farfurie vecinului. Nu vad la ce poti folosi atat de laudatele balcoane, de vreme ce o le simti si respiratia vecinilor iesiti si ei pe balcon. De vorbit ce sa mai vorbesti, ca o sa poata participa tot ansamblul la discutie. Cei care stau in interiorul U-ului vor vedea soarele mai mult prin poze, eventual. Sau sa fie pe faza sa il prinda in cele 2 minute pe zi cand le va lumina si lor fereastra.
Unde e luxul de la interior? As fi curios ce inteleg prin lux cei care inca se mai amagesc ca au cumparat lux. Niste ziduri le considerati lux? O gresie, o faianta si un parchet oarecare puse pe acolo sunt automat lux? Da, o gresie de dimensiuni mari - vedeti pe la tempini, marmura, un parchet deosebit...ai putea sa le numesti lux. Ce se vede in pozele apartamentului scos la inchiriere sunt niste materiale identice cu orice apartament din giroc. S-a mai spus ca sa nu se mai comenteze atata sita aia de la baie, ca pana la urma e o sita. Pai parca vorbeam de lux. La lux pui o sita de 20 de lei? In primul rand ca lux ar fi insemnat sa nu existe sita aia de cel mai prost gust posibil, ce sa mai zic sa existe si sa mai fie si prost pusa.
Aer conditionat de o firma anonima chinezeasca e lux? Lux ar fi fost un sistem centralizat de aerisite cu circulare permanenta a aerului. Decent ar fi fost macar un daikin cu posibilitate de control de la distanta.
Pozitionarea total stupida a distribuitorului de la incalzire, pozitionarea stupida a panoului cu sigurante si folosirea celui mai ieftin tablou electric pe care il vezi si in ultima garsoniera din dumbravita i se poate parea cuiva lux? Atentie zero absolut la detalii. Nici macar decente nu se mai pot numi astea, ci sunt niste elemente de un prost gust total.
Baile sunt minuscule pur si simplu. Lavoarele alea vi se pare ca difera cu ceva de orice alt lavoar dintr-un wc public? Proprietarii de la isho, dati un search pe net dupa lavoare macar peste 1.000 lei si vedeti diferentele. Sau lux la isho inseamna lavoar de 200 de lei din dedeman? Stiu ca au scos in fata niste branduri: grohe, v&b. Doar ca si brandurile astea, ca oricare alte, au modele de baza, medii si de top. La isho au luat cele mai de prost gust si ieftine obiecte de la brandurile astea, pentru ca a contat doar sa aiba eticheta, nu sa fie si macar decent daca nu luxul ala atat de trambitat.
Apoi sa luam zona intreaga. Luxul inseamna pentru cineva aglomeratie? Acolo e o adunatura de cladiri imense de birouri, blocuri turn imense, parcare imensa...toate bine infipte intr-o artera rutiera ultra circulata si la care se va mai adauga si artera ce va trece prin mijlocul cladirilor de la isho. Daca sa traiesti in mijlocul nebuniei aleia este pentru cineva lux...ok, o fi. Dar nu are nici o legatura cu acceptiunea universala a ideii de lux.
Da, penthouse-urile probabil ca ar putea fi numite niste locatii de lux cu o investitie aditionala in finisaje si mobilare de cel putin inca o data suma lor de vanzare. Macar acolo sus vei avea parte de niste intimitate si vei vedea soarele la fata. Asta la un cost total de casa in timisoara cu o curte de cateva sute de m2. Dar in rest, apartamentele sunt practic intr-un ghetou varianta 2020 hyper marketizat.
Cireasa de pe tort va fi ca putini dintre cei care vor locui acolo vor fi si proprietari. In majoritatea lor, cumparatorii au luat pentru a inchiria. Cine a avut de a face cu vecini chiriasi poate vorbi din experienta ce inseamna asta. Dezinteres total de ce inseamna vecini, apartament, bloc, comunitate etc. Probabil ca multi o sa inchirieze chiar in regim hotelier...si mai bine. Si mai funny vor fi masinile lasate de fiecare pe unde apuca acolo. Ca de unde sa le mai ramana si bani de loc de parcare si cine se duce sa parcheze in parcarea etajata si apoi sa o ia la pas cu 3 plase de cumparaturi pana la apartament? Cei care au cumparat pentru a inchiria nici nu s-au mai sinchisit sa ia si loc de parcare, ca atata ii duce capul - dovada sta chiar anuntul aparut deja.