Explica-mi urmatorul fenomen Paul2:
La inceput s-au vandut cu 1400, iar acuma se vand cu 2000. Parca era vandut tot de nu mai stiu cand... Si iara ma reptet, din presupusii 1000 de clienti, nimeni nu s-a trezit sa isi puna cortu in fata portii de intrare pe santier in semn de protest ca nu sunt gata apartamentele? Care e probabilitatea sa gasesti cel putin unu mai nebun din 1000?

S-a discutat si in trecut de coincidenta cresterii preturilor de vanzare odata cu o noua amanare?! Oare nu voiau sa isi faca clientii sa creada ca au prins la oferta si sa nu se retraga?! Mie mi se par doar niste strategii de marketing.
Ps: Nimeni nu a sustinut ca apartamentele nu ar avea valoare, dat fiind si pozitionarea lor. Dar nici "tot ce zboara nu se mananca". Ei nu au livrat mai nimic acuma cateva luni ba chiar anuntau intarzieri si scumpeau pretul, foarte normal. Era mai normal sa livreze ceva si sa arate ce pot si atunci sa scumpeasca pretul...
Cel putin ma bucur ca acesti presupusi 1000 de clienti sunt ideali dezvoltatorului, ciocu mic si scoate banu fara prea multe intrebari