STP Timișoara Forum: ISHO - STP Timișoara Forum

Salt la continut

• (225 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 125
  • 126
  • 127
  • 128
  • 129
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

ISHO Business, Rezidential&Hotel (Faza1-ongoing, Faza2-in proiect) Evaluare topic: ***** 13 Voturi

#2521 Useril este offline   Paul2 

• Membru activ
  • Grup: * Membri activi *
  • Postari: 431
  • Inregistrat: 21 martie 18
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Timisoara
  • Interese:Desgin interior, Tenis, Sala, Calatorii, Natura, etc

Postat 19 martie 2020 - 18:12

Haideți să nu comparam calitatea construcțiilor de la periferia orașului (giroc-dumbravita) cu proiectul Isho pentru că e ca și când am compara New York cu Timisoara.
Degeaba o să îmi săriți in cap cu multe argumente, însă eu sunt de părere că nu poate exista termen de comparație între cele două, Isho fiind un proiect/concept premium.
Vor exista echipe care sa remedieze micile probleme apărute, spatiile verzi vor fi intretinute, lifturile au generatoare pentru eventuale pene de curent și multe altele. Pentru toate astea se va plati taxa de administrare, dar macar ai siguranță și liniște că cineva are grija de problemele tale.
0

#2522 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin
  • Grup: Admin
  • Postari: 30192
  • Inregistrat: 06 martie 08
  • Locatia:RATT

Postat 19 martie 2020 - 18:48

Vezi postareamichidutza, la 19 martie 2020 - 13:28, a spus:

Acel moment cand ajungi in apartamentul nou si bagi ceva in priza si esti surprins ca nu mege

Stiu caz concret de prize frumoase si multe, dar carora le lipsea cablarea, adica pur si simplu erau decorative. (nu in ISHO, desigur) Erau chiar si pe tavan vreo doua, pentru unitati AC, tot fara cabluri, doar o gaura in placa gips-carton, o doza si o priza.
0

#2523 Useril este offline   Paul2 

• Membru activ

Postat 19 martie 2020 - 20:08

Eu stiu oameni care și-au cumpărat apartamente in Giroc și dezvoltatorul ba nu le-a legat curentul, gazul, apa, ba chica încălzire în pardoseală, dar doar cate jumătate de metru patrat din când în când funcționează și așa mai departe....exemple sunt multe de acest gen, dar ce legătură au acestea cu proiectul Isho?
0

#2524 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 19 martie 2020 - 20:26

Incercam sa le deshidem ochii celor ce vor receptiona apartamente noi, indiferent de cartier. :04:
4

#2525 Useril este offline   michidutza 

• Membru activ
  • Postari: 1224
  • Inregistrat: 26 iunie 16

Postat 19 martie 2020 - 20:35

Stii care e legatura? Eu tocmai la Isho m-as duce cu un multimetru si as verifica toate prizele + as verifica si toti robinetii si incalzirea, aerul conditionat etc..... as trage si de balustrada de la balcon sa ma asigur ca e bine fixata...as verifica usile sa se inchida bine sa nu frece etc.... chiar si senzorii anti(anti-incendiu, anti-inundare), geamurile sa se inchida bine, interfonul sa functioneze (stiu n cazuri unde interfonul in cel mai bun caz a functionat abia dupa 6 luni de la mutarea in ap ).... Desigur ca nu poti acoperi tot dar trebuie sa faci tot posibilul sa reduci problemele chiar si la ISho + ca eu sunt persoana aceea pentru care conteaza is casa scarii/exteriorul. Adica m-as uita si la lift/casa scarii/exterior.

Daca ceva nu e in regula cand e nou si se preda, credeti ca va fi pe viitor mai bine? Credeti ca o sa puna oamenii bani sa faca reparatii cum s-au mutat, astea sunt povesti.....de aceea trebuie sa fie tot cum s-a promis, nimic mai mult sau mai putin... si totusi nu au preturi mici, nici macar de acei dezvoltatori de la periferie din Dumbravita.

Just my 2 cents'!

Aceasta postare a fost editata de michidutza: 19 martie 2020 - 20:38

4

#2526 Useril este offline   GeorgeA. 

• Membru activ
  • Postari: 844
  • Inregistrat: 27 februarie 18

Postat 20 martie 2020 - 12:50

Si eu am fost tot timpul mirat de toleranta pe care o au cumpăratorii de locuințe.
Adică daca se uita după un telefon de 300 de euro vor să mearga bine si funcția aia si ailalata, la o locuinta de zeci de mii de euro tolerează si una si alta.
Si orice preț .
5

#2527 Useril este offline   Decebal 

• Membru activ
  • Postari: 211
  • Inregistrat: 27 iunie 17

Postat 21 martie 2020 - 10:05

Scad dobanzile. Poate ca toata intarzierea asta duce si la ceva bun. Scaderea dobanzii la credit va compensa cat de cat devalorizarea leului fata de euro.

Astfel, începând cu 23 martie 2020, rata dobânzii pentru facilitatea de depozit se menţine la 1,50 la sută, iar rata dobânzii aferente facilităţii de creditare (Lombard) se reduce la 2,50 la sută, de la 3,50 la sută. Pe acest fond, este de aşteptat ca principalele cotaţii ROBOR să cunoască o ajustare descendentă semnificativă;
0

#2528 Useril este offline   Andu 

• Membru activ
  • Postari: 192
  • Inregistrat: 22 iunie 17

Postat 21 martie 2020 - 12:20

Am facut astazi o plimbare si am ajuns pana la ISHO, mi-a atras atentia una dintre laturile de la U1. In realitate se vede mai rau (poza facuta cu telefonul).
Nu as accepta asa ceva la pretul cerut pentru nimic in lume; pana in instanta as merge daca nu as gasi intelegere de la dezvoltator. Am vazut calitate mai buna la blocuri vechi reabilitate.

Sunt eu prea pretentios sau chiar nu e OK?

Imagine atasata: Isho exterior.JPG

Imagine atasata: Isho finisaje.JPG

Aceasta postare a fost editata de Andu: 21 martie 2020 - 12:22

3

#2529 Useril este offline   GeorgeA. 

• Membru activ

Postat 21 martie 2020 - 12:44

Micile neregulati sunt în dreptul unor apartamente de 120 mp,utili. Chiar si acum 3 ani trebe sa fi costat ceva.

Aceasta postare a fost editata de GeorgeA.: 21 martie 2020 - 13:43

1

#2530 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 21 martie 2020 - 12:46

E o chestie tematica si ii spune "Valurile...Begai" :rad_masa:
2

#2531 Useril este offline   GeorgeA. 

• Membru activ

Postat 21 martie 2020 - 14:00

Decebal , este topic cu preturi, separat
Am mai spus că cei care au datorii în roni pot , pe termen lung să fie câștigați: chiar dacă e inflație dobanzile să fie artficial ținute jos, practic datoriile lor sunt pausalizate. Dar nu e sigur, pot si creste dobânzile.
Era bine ca SOLDUL initial al creditului , în roni, să nu crească mult din cauza cursului.
1

#2532 Useril este offline   Claudiu1212 

• Membru activ
  • Postari: 531
  • Inregistrat: 14 mai 18

Postat 21 martie 2020 - 18:26

E dezamagitor cum arata, mai sus cineva spunea ca Isho nu se compara cu dezvoltatorii din Giroc/Dumbravita, uite ca nu e chiar asa.. poate o fi doar o exceptie, dar totusi, la banii aia te astepti macar sa repare acea problema
0

#2533 Useril este offline   MHN 

• Moderator
  • Grup: Moderatori
  • Postari: 6123
  • Inregistrat: 29 noiembrie 09
  • Interese:Infrastructura & Investitii

Postat 21 martie 2020 - 18:35

@ Andu, + pentru contribuție la topic, - pentru plimbare.
1

#2534 Useril este offline   Paul2 

• Membru activ

Postat 21 martie 2020 - 19:21

Vezi postareaAndu, la 21 martie 2020 - 12:20, a spus:

Am facut astazi o plimbare si am ajuns pana la ISHO, mi-a atras atentia una dintre laturile de la U1. In realitate se vede mai rau (poza facuta cu telefonul).
Nu as accepta asa ceva la pretul cerut pentru nimic in lume; pana in instanta as merge daca nu as gasi intelegere de la dezvoltator. Am vazut calitate mai buna la blocuri vechi reabilitate.

Sunt eu prea pretentios sau chiar nu e OK?

Atasament Isho exterior.JPG

Atasament Isho finisaje.JPG

Sincer mi se pare ceva in neregula si nu vreau sa spun mai multe pana nu ma duc maine sa verific situatia, insa trec saptamanal pe langa santier si un astfel de detaliu cu siguranta mi-ar fi sarit in ochi.

Atasez o poza facuta de mine cu latura respectiva a cladirii U1 pe 19 Noiembrie 2019 unde se vede ca este in stare perfecta.

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: 72139605_771590303302060_4252997283605381120_n.jpg

Aceasta postare a fost editata de Paul2: 21 martie 2020 - 19:23

0

#2535 Useril este offline   Ebi 

• Membru activ
  • Postari: 309
  • Inregistrat: 08 septembrie 15

Postat 21 martie 2020 - 19:28

Depinde de cum bate lumina. Daca am un perete perfect si pun o lumina sa bata razant pe el, zic ca este o porcarie.
2

#2536 Useril este offline   Andu 

• Membru activ
  • Postari: 192
  • Inregistrat: 22 iunie 17

Postat 21 martie 2020 - 20:25

Nu e ideal ca am iesit la primbare dar deja eram inchis in casa de ceva vreme si a trebuit sa ies, cu toate astea am mers de dimineata si am evitat (la propriu) oamenii putini de pe strada.

100% e de la lumina, poza e facuta undeva la ora 10 dimineata - daaar la fel cum unele cladiri istorice au defecte cand sunt iluminate artistic (atunci se vad cel mai puternic) si altele sunt ca o coala de hartie, imaculate si fara greseala; la fel si aici, unele portiuni sunt bine facute iar altele ca in poza.

@Paul - eu sper sa fi fost la fel si in noiembrie pentru ca daca asta e viteza degradarii, sa zicem doar ca nu e bine (desi cred ca era identic si e doar de lumina).

Iar daca problema e dificultatea lucrului cu vata respectiva pentru izolare...trebuia sa placheze frumos, cum a facut pentru ultimele 2 etaje. Daca o sa fie similar rezultatul si pe blocul RA o sa avem un mare paralelipiped celulitos ca varf de lance in cel mai exclusivist cartier din Timi. (cel putin intre 9 si 11 AM) :D
5

#2537 Useril este offline   Dorin55 

• Membru activ
  • Postari: 448
  • Inregistrat: 09 mai 19

Postat 23 martie 2020 - 15:08

Nu are cum sa iasa perfect. Astea is povesti si vise, indiferent de ce pret au apartamentele. Asta cu pretul s-a mai discutat peste tot. Daca stai sa analizezi piata, pana si hurdumele de apartamente din zona respectiva, au un pret de 1200 1300 pe mp2, cu o scara imputita si circulata chiar si de sobolani si cu toate utilitatile disponibile prin tevi si fire de pe vremea lu' Ceasca. Mereu vor fi carcotasi. Pe mine unul nu ma intereseaza daca peretele exterior a iesit perfect sau nu :))
-1

#2538 Useril este offline   michidutza 

• Membru activ

Postat 23 martie 2020 - 18:57

sunt partial de acord cu tine Dorin55, intrebarea mea e cat de umilit te poti lasa de ISho cand te-au facut sa astepti predarea apartamentului aproape 2 ani pe timpul tau si banii tai? Apoi sa accepti si o claitate indoielnica? Pe bune? Intreb pentru un prieten

Aceasta postare a fost editata de michidutza: 23 martie 2020 - 18:58

5

#2539 Useril este offline   GeorgeA. 

• Membru activ

Postat 23 martie 2020 - 20:48

Cea mai tare investiție a fost făcută de cei care au cumpărat pentru revânzare.
0

#2540 Useril este offline   michidutza 

• Membru activ

Postat 23 martie 2020 - 21:19

Vezi postareaGeorgeA., la 23 martie 2020 - 20:48, a spus:

Cea mai tare investiție a fost făcută de cei care au cumpărat pentru revânzare.

Sper ca aceasta postare contine sarcasm. Nu sunt sigur de ceea ce vrei sa spui...
0

Arata acest topic

• (225 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 125
  • 126
  • 127
  • 128
  • 129
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou