Shhhh, la 16 martie 2020 - 20:56, a spus:
Ceea ce clamam este doar ca dezvoltatorul sa urmeze regulile, fara "lasa ca merge si asa".
Ce reguli au fost incalcate?
Legat de acea strada care traverseaza proprietatea Isho, ea nu a fost inchisa de dezvoltator, dar va fi oferita publicului de catre acesta. Modernizata!
Ca tot vorbim, vreau sa vad si eu poze cu trafic public pe acea strada din vremea Ilsa sau de dinainte.
Ideea mesajelor mele este simpla: carcoteala antagonizeaza un public deja frustrat.
Cand a inceput primaria proiectele podurilor Stefan cel Mare si Eroilor, multi colegi au inceput si ei carcoteala despre subtraversari. Acum, ca s-au facut, nu mai spune nimeni nimic, dar inflamarea si-a urmat cursul iar oamenii au fost din nou frustrati. Aiurea, pentru nimic. Fara decont.
Exemple de genul sunt prea multe. De fapt, nu scapa niciun proiect de expertiza celor de pe tusa.
Poti sa extrapolezi linistit, ca acelasi lucru se intampla si in afara forumului. E prevalenta atitudinea instigatoare, 'carcoteasca'. Nu inteleg de ce ne mai miram ca suntem furati la fiecare doi pasi si ca nu prea vrea nimeni sa faca ceva frumos pentru noi. Nici macar noi nu vrem, dar traim cu impresia ca suntem vigilenti. Nu suntem.
Despre atitudinea asta distructiva vorbesc. Pe urma ne plangem ca oamenii sunt cum sunt si ca autoritatile reflecta starea noastra de spirit.
Nu mai am nimic de adaugat pe tema asta. Mentionez doar ca tot noi decontam aiurelile astea.
Aceasta postare a fost editata de lionking: 17 martie 2020 - 06:51