STP Timișoara Forum: ISHO - STP Timișoara Forum

Salt la continut

• (225 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 94
  • 95
  • 96
  • 97
  • 98
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

ISHO Business, Rezidential&Hotel (Faza1-ongoing, Faza2-in proiect) Evaluare topic: ***** 13 Voturi

#1901 Useril este offline   dan.s 

• Membru onorific
  • Grup: Membru onorific
  • Postari: 4388
  • Inregistrat: 11 septembrie 15
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Everywhere

Postat 31 mai 2019 - 13:32

E o parcare, nu trebuie sa fie nu stiu ce finisaje, oricum parca vad ca va fi umpluta de postere de reclama pe exterior.
0

#1902 Useril este offline   buback 

• Membru activ
  • Grup: * Membri activi *
  • Postari: 226
  • Inregistrat: 25 martie 10

Postat 31 mai 2019 - 13:39

Arata horror parcarea aia. Nu pot sa cred ca o lasa asa. Puteau sa puna peste niste elemente metalice, orice.
1

#1903 Useril este offline   razvansg 

• Membru autentic
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 96
  • Inregistrat: 24 septembrie 18

Postat 01 iunie 2019 - 11:41

Vezi postarearazvansg, la 05 mai 2019 - 09:11, a spus:

Parcarea nu o sa ramana asa, asta e doar un strat de protectie pt beton. Pe deasupra vine o decorativa de culoare grafit, ca in randari. Stiu ca se discuta saptamanile trecute despre asta.

Eu suspectez ca postarile mele sunt invizibile :))
1

#1904 Useril este offline   dan.s 

• Membru onorific
  • Grup: Membru onorific
  • Postari: 4388
  • Inregistrat: 11 septembrie 15
  • Locatia:Everywhere

Postat 01 iunie 2019 - 14:39

Atunci de ce au scris numerele etajelor de pe acum? :)
1

#1905 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin
  • Grup: Admin
  • Postari: 30199
  • Inregistrat: 06 martie 08
  • Locatia:RATT

Postat 01 iunie 2019 - 16:47

Ca sa stie zugravii la ce etaj au ajuns... :D Glumesc, desigur, dar si eu cred ca asa ramane si nu mai vine nicio vopsea decorativa.
0

#1906 Useril este offline   Aleeexandra 

• Membru începător
  • Pip
  • Postari: 1
  • Inregistrat: 31 mai 19

Postat 02 iunie 2019 - 10:20

Buna. As avea si eu o nelamurire. Zilele trecute au postat cei de la Isho pe facebook ultimele apartamente disponibile din cladirile A si D. Unele dintre ele apar si pe imobiliare.ro, unde sunt trecute preturile. Este doar parerea mea, sau preturile aproape s-au dublat? Am observat ca acum un apartament de 2 camere, 52 mp si 5 mp terasa ajunge la 100.000 euro. Asa era si inainte? Intreb deorece as fi interesata sa cumpar un apartament in U2 dar cred ca preturile nu vor mai fi aceleasi ca la U1.

Aceasta postare a fost editata de Aleeexandra: 02 iunie 2019 - 10:25

0

#1907 Useril este offline   razvansg 

• Membru autentic
  • PipPipPip
  • Postari: 96
  • Inregistrat: 24 septembrie 18

Postat 02 iunie 2019 - 13:42

Pai si care e nelamurirea? Au crescut preturile la imobiliare cu aproape 30% fata de acum 2 ani. Normal ca au crescut si la isho.

Nu esti singura care ar vrea sa cumpere apartamente cu preturile de acum 2 ani.

Presa zice ca vine criza si sa mai asteptam ca sa scada la loc. Sau se insala si mai cresc cu 30%, nimeni nu poate sti.
0

#1908 Useril este offline   Ebi 

• Membru activ
  • Postari: 309
  • Inregistrat: 08 septembrie 15

Postat 03 iunie 2019 - 07:31

Preturile au crescut dar nu s-au dublat. La inceput preturile erau cam asa: 50.000, 75.000, 100.000 euro pentru 1,2 respectiv 3 camere.
0

#1909 Useril este offline   michidutza 

• Membru activ
  • Postari: 1224
  • Inregistrat: 26 iunie 16

Postat 03 iunie 2019 - 08:03

Mi greata de tot avantul imobiliar si de cum se dezvolta orasele de la noi din tara. Deci nu fac referire strict la Timisoara, desi aici ma doare pe mine cel mai tare pentru ca locuiesc in acest oras. Nu inteleg de ce niste oameni intregi la cap carora nu "le-au picat banii din cer" (cu prezumtia ca nu sunt hoti cu totii si le pica banii) accepta sa plateasca aceste suprapreturi in orase precum Timisoara???

Probabil din cauza infrastructurii de toata jena din zonele rurale din care tinerii fug catre orase pentru un viitor mai bun, mai prosper? Deoarece crerea e intr-adevar mare? Deoarece institutiile statului care au rol de control si de a aplica legea dorm? Deoarece lacomia dezvoltatorilor ii face pe acestia sa promita marea cu sarea iar in final sunt multe lipsuri?

Intrebarile nu cred ca s-ar opri aici.

Cel putin pe mine ma frapeaza aceste preturi cand putin mai incolo pe malul begai stau mormanele de gunoaie si dorm boschetarii, ca sa nu mai mentionez si de cum este intretinut tot spatiul verde si curatenia de pe malul begai (multumita administratiei orasului)....: iar una dintre justificarile pretului ar fi cica "locatia", care din pacate datorita autoritatiilor lasa de dorit.

Problema gunoaielor de pe strazi e o chestie generala in acest oras, transportul in comun groaznic iar cablurile atarna pe toti stalpii...dar de aia ne comportam de zici ca suntem la Hollywood cu preturi exagerate pe care multi de nevoie le accepta sa le plateasca, o mare pondere in rate pe 30 de ani. Multi se asteapta ca la pretul platit totul sa fie in regula, nu se pricep si nici nu e gandesc la costurile de intretinere care nasc desigur alte probleme iar in 10-15 ani sunt curios mai ales cei care au rate daca vor accepta sa se dea "macar" o zugraveala proaspata pe casa scarii. In principiu acelor oameni nu le va mai ardea de inca o cheltuiala pe langa rata alocata locuintei.

Alta chestie care imi place de exemplu la complexele rezidentiale, precum sunt blocurile Iris intre Torontalului si Aradului. Au bariera la intrarea in parcare, sau cel putin aveau inainte nu stiu cum e in prezent. Daca chemai un instalator sau electricean trebuia sa parcheze undeva langa bariera sau unde gasea loc si sa se care cu toate sculele in mana deoarece in parcare nu era loc si fiecare are parcarea lui... misto sa te cari cu scule.

Decat sa avem bombele astea de preturi, de exemplu la apartamentele vechi daca din pretul de 1200 euro/m2 fiecare proprietar de apartament ar pune un 10 euro/m2 si ar scadea banii acestia din valoarea apartamentului ar fi bani suficienti astfel incat sa se renoveze majoritatea blocurilor din oras, inclusiv cred ca ar fi valabil si pentru cladirile istorice. Dar majoritatea vor sa se imbogateasca rapid fara munca si pretind banii pe care nu i-a vazut sau nu ii vor vedea prin munca niciodata.

Traim intr-o perioada in care conteaza ce poze pui pe Facebook, masina sa fie "jmecherie din Jermania". Din pacate si in zonele de case sunt multi care nu sunt in stare sa isi tunda iarba din fata casei sau sa dea cu matura pe trotuar. Mai bine stai pe facebook si te comporti cu aere de Hollywood cand defapt in jurul nostru e mult dezatru....
3

#1910 Useril este offline   nabucodonosor19 

• Membru activ
  • Postari: 816
  • Inregistrat: 11 mai 16

Postat 03 iunie 2019 - 08:13

Eu nu inteleg de unde atata greata, pretul este format din intalnirea cererii si a ofertei, asta scria in cartile de economie. Deci asta e capitalismul, asta am vrut, nu inteleg care e pb? Si faptul ca sunt gunoaie nu e motiv sa nu-ti iei tu apartament sa te simti bine acasa. Plus ca oricand se poate schimba chestia asta, vine o administratie mai buna de ex. Pe cand daca stai departe, tot departe vei sta, chestia asta nu o sa se schimbe.
Parerea mea!
3

#1911 Useril este offline   michidutza 

• Membru activ

Postat 03 iunie 2019 - 09:16

La fel imi ziceam si eu parerea mea. Intrebarea e de ce sa asteptam o administratie mai buna? De ce nu ar putea fi civilizat chiar astazi? Pentru mine conteaza si imprejurimile blocului sau al cartierului. Degeaba la mine e curat dar cand ies afara in strada e debandada.

Teoretic cumperi zona (acesta fiind cel mai important factor) + cerere-oferta + facilitati/dotari/calitate si astfel s-a ajuns la aceste preturi.

Chiestia era ca la aceste preturi unii chiar fac eforturi ca sa stea aproape si sa beneficieze de "viata de la oras" intr-o zona moderna, centrala. Intrebarea e daca chiar merita efortul pe niste promisiuni si sperante ca in viitor ( nu se stie cand ?) ceva va fi mai bine, constructorul o sa faca ceea ce a zis ca face, administratia se va schimba si altele...

Desigur fiecare are cap si decide pentru el.

Aceasta postare a fost editata de michidutza: 03 iunie 2019 - 09:51

0

#1912 Useril este offline   Doppler 

• Moderator
  • Grup: Moderatori
  • Postari: 10598
  • Inregistrat: 14 februarie 11

Postat 03 iunie 2019 - 10:01

Curge prea multa cerneala pentru niste pereti. In SUA si Canada 99% dintre case sint facute din scinduri, OSB si rigips, acoperite cu sindrila bituminoasa si nimeni nu isi pune problema sa treaca la beton, caramida si tigla ceramica. Pina si palatele miliardarilor sint din lemn. Chiar si blocurile mici cu 2-3 etaje sint facute din lemn.

1

#1913 Useril este offline   Actual 

• Membru autentic
  • PipPipPip
  • Postari: 107
  • Inregistrat: 28 iunie 18

Postat 03 iunie 2019 - 11:00

in legatura cu scumpitul apartamentelor care mai sunt disponibile : interesanta miscare, intr-adevar ce sunt acum de vanzare sunt cam cu 25-30% mai mari ca la primele rezervari. Sunt curios daca am dreptate : RA are termen de finalizare in continuare oficial iulie anul acesta, in curand cei care au facut rezervari or sa primeasca notificare de prelungire ( probabil pe anul viitor - 2020), scumpirile probabil au fost facute pentru ca cei care s-au inscris deja si platit avans sa nu renunte (efect psihologic : ui ce buna afacere am facut ...), vedem :-)
2

#1914 Useril este offline   nabucodonosor19 

• Membru activ

Postat 03 iunie 2019 - 12:59

Daca o luam pe teoria conspiratiei as zice ca prelungesc intentionat ca sa renunte unii si ei sa vanda apartamentele mai scump pt ca piata a crescut. Practic invers de cum zici tu
Da' ambele sunt teorii crete, nu cred niciuna:)
-2

#1915 Useril este offline   Actual 

• Membru autentic
  • PipPipPip
  • Postari: 107
  • Inregistrat: 28 iunie 18

Postat 03 iunie 2019 - 13:12

da, este posibil si ce zici tu, stiu ca sunt cam crete (ambele idei) doar ca ar fi coincidenta prea mare ( info RA cu aceasta scumpire - tre sa aibe o legatura una cu alta :-)
0

#1916 Useril este offline   Valentin T 

• Membru autentic
  • PipPipPip
  • Postari: 52
  • Inregistrat: 16 septembrie 18

Postat 03 iunie 2019 - 13:31

Vezi postareanabucodonosor19, la 03 iunie 2019 - 08:13, a spus:

Eu nu inteleg de unde atata greata, pretul este format din intalnirea cererii si a ofertei, asta scria in cartile de economie.

Daca oferta(promisiunea) nu este in concordanță cu realitatea, atunci se numește înșelăciune. Sunt scoase la vânzare apartamente in Parkside D cu termen de livrare 2020.
0

#1917 Useril este offline   nabucodonosor19 

• Membru activ

Postat 03 iunie 2019 - 13:59

Inselaciunea presupune intentie, sa nu aruncam cu vorbe doar asa...

Doi la mana, esti client sau doar te ingrijorezi pt clienti:) ?
-1

#1918 Useril este offline   michidutza 

• Membru activ

Postat 03 iunie 2019 - 14:15

@nabucodonosor19

Cam multe nu sunt cu intentie, adica planificate, dar totusi se intampla. Cam prea multe coincidente.
1

#1919 Useril este offline   Dorin55 

• Membru activ
  • Postari: 448
  • Inregistrat: 09 mai 19

Postat 03 iunie 2019 - 15:50

E normal ca preturile sa se fi schimbat fata de acum 2 ani cand practic era doar un teren gol cu buruieni si s-a platit un avans doar pe baza unor proiecte expuse pe planse. Plus de asta, au existat scumpiri ale apartamentelor in tot orasul, inclusiv la cele vechi.
1

#1920 Useril este offline   zzx 

• Membru activ
  • Postari: 161
  • Inregistrat: 17 mai 18

Postat 03 iunie 2019 - 16:02

Vezi postareaValentin T, la 03 iunie 2019 - 13:31, a spus:

Daca oferta(promisiunea) nu este in concordanță cu realitatea, atunci se numește înșelăciune. Sunt scoase la vânzare apartamente in Parkside D cu termen de livrare 2020.

Ce lună?
0

Arata acest topic

• (225 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 94
  • 95
  • 96
  • 97
  • 98
  • Ultima »