ISHO Business, Rezidential&Hotel (Faza1-ongoing, Faza2-in proiect)
Postat 25 martie 2019 - 00:48
Mersi!
Postat 25 martie 2019 - 01:10
În randari mi se părea cam tuguiata, acum mi se pare mai proporționată.
Postat 25 martie 2019 - 08:57
Apestrong, la 24 martie 2019 - 13:52, a spus:
Lumea arunca cu noroi pentru ca ISHO a creat toate probleme cu ce se confrunta lumea legat de acest proiect.
Este 100% dovedit ca nu poti sa ai incredere in ce zice ISHO ca nu se tin niciodata de cuvant.
Postat 25 martie 2019 - 14:30
Postat 25 martie 2019 - 15:26
Din câte știu eu au prevazut locuri de parcare pentru fiecare apartament in parte.
1 loc de parcare pentru apartamentele cu 3 camere și 2 locuri de parcare pentru apartamentele cu 4 camere.
Sunt clienți care și-au luat apartament cu 4 camere și nu doresc 2 locuri de parcare.
Ai vorbit cu ei și ți-au spus ca nu mai sunt locuri de parcare disponibile pentru achiziție/închiriere?
Exista ca alternativa parcarea supraetajata de 9 etaje, dar acolo vor parca cooperatistii.
Trebuie sa va asigurați ca ați înțeles corect informația.
Din câte știu eu doar boxele ar fi limitate ca și număr.
Conform următorului articol ar fi 1.300 de locuri disponibile in subteran, deci fiecare apartament are prevazut minim 1 loc de parcare.
https://www.google.r...ab6550cb85ec111
Aceasta postare a fost editata de Paul2: 25 martie 2019 - 15:28
Postat 25 martie 2019 - 15:39
Postat 25 martie 2019 - 15:44
HeavyD, la 25 martie 2019 - 08:57, a spus:
Este 100% dovedit ca nu poti sa ai incredere in ce zice ISHO ca nu se tin niciodata de cuvant.
Scuza-ma dar asta nu e cumva o generalitate in Romania? Din pacate...
Aceasta postare a fost editata de Apestrong: 25 martie 2019 - 15:48
Postat 25 martie 2019 - 15:46
Sau poți să nu.
Poti intra pe orice forum sau poți să nu intri.
O discuție despre preturi, suprafețe, compartimentări, termene, materiale, costuri ulterioare, aglomerație sau nu , aspectul urbanistic, comparații între diverse oferte se găsesc pe orice forum unde se vorbește despre blocuri noi.
Aceasta postare a fost editata de GeorgeA.: 25 martie 2019 - 15:48
Postat 25 martie 2019 - 15:55
Postat 25 martie 2019 - 15:56
Paul2, la 25 martie 2019 - 15:26, a spus:
Exista ca alternativa parcarea supraetajata de 9 etaje, dar acolo vor parca cooperatistii.
La Parkside D nu mai sunt locuri de parcare, iar parcarea supraetajata e putin cam departe. E ok pozitionata pentru U1/RA, insa pentru Parkside e cam departe.
Postat 25 martie 2019 - 16:48
Au micșorat cumva locurile de parcare prevăzute inițial?
Nu sunt 1.300 de apartamente prevăzute in prima faza la Isho.
Dacă le spuneti ca ați citit in presa ca vor fi 1.300 de locuri de parcare subterane ce argumente au ca nu mai sunt locuri la D?
Aceasta postare a fost editata de Paul2: 25 martie 2019 - 16:49
Postat 25 martie 2019 - 17:18
- au dat al 3lea termen de finalizare pt U1 pe 30 aprilie si nu reusesc sa se tina nici de asta
- au promis sa construiasca pereti interiori de zidarie tencuita si s-au razgandit si au pus gips carton in schimb
- au modificat inaltimea apartamentelor in jos(desi zicea Paul ca s-a rezolvat partial)
Eu vreau sa citesc aici informatii corecte si concrete. Nu am chef sa citesc propaganda isho. Poate unii de aici le iau apararea pt ca lucreaza acolo.
Si mie imi place proiectul ca de-aia am cumparat acolo, dar asta nu ma impiedica sa vad minciunile sau incompetenta de care dau dovada.
De exmplu se obliga sa te instiinteze de indata ce afla ca nu pot livra la timp. Mai este 1 luna pana la termenul nr #3 de livrare si inca nu am primit nicio notificare. Din ticalosie sau din incompetenta? Se trezesc iar cu 5 zile inainte de livrare ca tot nu e gata blocul, asa cum au facut data trecuta? Voi ati mai trecut pe acolo? Ca eu locuiesc vizavi si vad zilnic progresul iar blocul ala nu va fi livrat mai devreme de 6 luni.
Postat 25 martie 2019 - 18:08
Nu știu ce sa zic despre restul apartamentelor, dar nu cred ca au modificat doar la al meu.
GBela, am discutat cu reprezentantul Isho și mi-a confirmat ca mai sunt locuri de parcare disponibile la D, însă ele vor fi puse la dispoziție clienților hotărați pentru ca sunt multe cazuri in care clienții spun ca vor loc de parcare și când cei de la Isho vor sa le treacă in contract clienții se răzgândesc.
In condițiile astea mi se pare firesc sa adopte o strategie de marketing mai defensiva pentru a proteja nevoile și dorințele clienților care chiar își doresc locul de parcare și sunt siguri ca îl vor achiziționa.
De asemenea, cu aceasta informație nu vreau sa se înțeleagă ca locurile de parcare sunt limitate și ca nu vor exista suficiente locuri.
Am înțeles de la reprezentantul Isho ca parcarea este gândită ca un întreg și toată parcarea subterana este legată (RA-D-U-etc) deci parcarea de la D comunica cu cea de la RA și cu toate celelalte.
In final cu siguranța vor exista suficiente locuri de parcare pentru fiecare client care dorește 1 sau chiar 2 locuri de parcare așa ca dacă nu aveti acum posibilitatea de a achiziționa un loc de parcare, cu siguranța veți avea in viitor.
De asemenea, va asigur ca dacă sunteți hotărâtă sa cumpărați un apartament și solicitați loc de parcare in contract și stabiliți și data semnării promisiunii de V-C, cu siguranța vor găsi un loc de parcare pentru Dvs.
Nu fac lobby celor de la Isho prin acest mesaj, dar dacă tot comunicam informații despre acest proiect măcar sa comunicam informații corecte și verificate.
Postat 25 martie 2019 - 20:17
“- au promis sa construiasca pereti interiori de zidarie tencuita si s-au razgandit si au pus gips carton in schimb
- au modificat inaltimea apartamentelor in jos“
Esti tu sigur de asta?
Postat 25 martie 2019 - 21:46
Postat 25 martie 2019 - 22:07
Postat 25 martie 2019 - 22:33
Iti sugerez sa te uiti in spate si sa vezi nemultumirile lui razvanrsg legate de acest aspect.
Tot odata, consider ca contractul este facut de catre niste avocati care au proprietatea teremnilor.
De exemplu, in contract scrie ca locuintele vor avea o inaltime de aprox 2.70 m, iar eu inteleg prin asta ca ei pot sa puna si 2.60 cm pentru ca nu scrie nicaieri o inaltime fixa.
Nu sunt avocat, asa ca nu ma voi implica asa activ in aceasta disputa aparuta intre voi, dar cu siguranta se va ajunge la o rezolvare in cazul lui razvanrsg.
Postat 25 martie 2019 - 23:34

M-ai salvat de data asta, raman dator.