ISHO Business, Rezidential&Hotel (Faza1-ongoing, Faza2-in proiect)
Postat 18 martie 2019 - 20:50
Din pozele la RA apar ca ii pus placajul numa pe o parte probabil o sa pune izolare cand o sa inchide partea cealalta.
Eu o sa fiu foarte curios de izolarea intre apartamente ca ei zic ca o sa fie izolare de calitate superioara.
Postat 19 martie 2019 - 13:25
Postat 19 martie 2019 - 13:37
Postat 20 martie 2019 - 01:15
Postat 20 martie 2019 - 09:13
Bună ideea cu supermarketul, ar avea clienți de la Isho și de peste baltă, ca tot o sa fie un pod.
Iar la etaj un fast food cu mincare atractiva pentru angajații din clădirile de birouri.
Postat 20 martie 2019 - 09:21
Postat 20 martie 2019 - 09:35
Postat 20 martie 2019 - 09:42
nabucodonosor19, la 20 martie 2019 - 09:11, a spus:
naspa....
la cat de interesat ii ISHO in a construi la timp locuintele eu ma astept sa nu respecte nici august 2020. (vezi U1 si RA ai promis mai multe dati si nici unu nu au respectat!!!)
In loc sa sa recupereze intarzierile de la locuinte au inceput in forta sa costruiasca faza 3 de la birouri....
Postat 20 martie 2019 - 10:22
nabucodonosor19, la 20 martie 2019 - 09:11, a spus:
Cred ca au gresit cladirea.
Poate vroiau sa spuna RA-aug 2020.
Pai deabia in iulie-august 2019 termina structura la RA.
LA D nu au ajuns nici la etajul 1.
Cine crede ca vor fi gata cu D in aug 2020?
Postat 20 martie 2019 - 14:35
Postat 20 martie 2019 - 15:40
Paper504, la 20 martie 2019 - 14:35, a spus:
Prin ce cale ai primit notificarea? E-Mail, Telefon, Curier, Posta Romana?
Se estimeaza numa... Atuncea nimic nu este batut in cuie si sa mai intarzie
Aceasta postare a fost editata de HeavyD: 20 martie 2019 - 15:43
Postat 20 martie 2019 - 20:32
Asta este o dovada clara ca ISHO din start a dat o data nerealista ca sa atraga cat mai multi clienti (bani!)
Postat 20 martie 2019 - 23:49
Gedeus, la 20 martie 2019 - 15:16, a spus:
Ce??? Am citit de vreo 3 ori si tot nu am inteles ce incerci sa zici. Vi s-a comunicat un nou termen de predare. Adica data la care e gata apartamentul cu toate finisajele montate si pregatit pt semnarea contractului de v-c. Ce receptie, ce compartimentare, ai idee ce inseamna termenii astia, sau ai intrebat asa, sa fie scris ceva?
Fosta cantina am inteles de la un amic ca a cumparat-o un prieten de-al lui cu 600k si face o berarie acolo.
Iar pt cei care intreaba daca le pune isho vata intre gips carton, raspunsul e da. Va pune vata intre gips carton. Eu cumva aveam asteptarea la un target mai pretentios avand in vedere preturile la care au vandut. Dar se pare ca nu exista nicio legatura directa. Bietii cumparatori sunt speriati ca nu le pune vata intre gips carton in loc sa puna mana pe telefon sa-i intrebe pe aia de ce se monteaza pereti de gips la pretul ala sau de ce i-au escrocat cu inaltimea locuintelor de 2.58 cand si ultimii saraci construiesc minim 2.65 prin oras.
Postat 21 martie 2019 - 02:42
Din ce vad eu pe Imobiliare.ro apartamente vechi din era comunista in locatii similare pot fi chiar mai scumpe decit cele de la ISHO.
Pe asta se bazeaza si ISHO (dupa parerea mea) oamenii nu au o varianta mai buna.
Postat 21 martie 2019 - 08:43
Cu siguranta ai primit si tu o notificare de genul in care ti se comunica faptul ca lucrarile vor fi finalizate in data de 30.07.2019 (cazul RA), urmat de urmatorul text:
,,In conformitate cu prevederile legale, de la data finalizarii, vor trebui parcurse o serie de etape administrative pentru a putea semna contractul de vanzare cumparare. Aceste etape sunt:
-Organizarea receptiei la terminarea lucrarilor in conformitate cu prevederile Regulamentului privind receptia constructiilor-durata estimata o saptamana.
-Odata semnat procesul verbal de receptie la terminarea lucrarilor, documentatia se inainteaza Primariei Municipiului Timisoara in vederea obtinerii Certificatului de Existenta Constructii aferent cladirii A-durata estimata de obtinere a certificatului fiind de doua saptamani;
-Odata obtinut Certificatul de Existenta Constructii aferent Cladirii A, se depune la Oficiul de Cadastru si Publicitate Imobiliara Timis documentatia cadastrala in cartea funciara a Cladirii A-durata estimata de obtinere a intabularii fiind de doua-patru saptamani;
-Odata intabulata Cladirea A, se trece la procesul de apartamentare a cladirii A-se va realiza apartament cu apartament si estimam o durata de aproximativ doua pana la patru saptamani.
Asadar, avand in vedere cele expuse mai-sus, va aducem la cunostiinta faptul ca termenul estimat de livrare a Cladirii A este data de 30 septembrie 2019.
Am scris textul cuvant cu cuvant din notificarea primita pe e-mail de la Dl. Ovidiu Sandor in ceea ce priveste cladirea A.
La toate cladirile este aceasi poveste.
Spre surprinderea ta am sunat si am discutat cu reprezentantii Isho despre scaderea la 2.58 a inaltimii tavanului, insa din pacate nu se poate face nimic in acest sens.
Legat de pretul cu care vinde Isho putem spune ca este mult mai mic fata de pretul cu care incearca sa vanda Vox Vertical Village sau Nord One.
Din cate stiu eu, nu exista bloc nou in Timisoara in care compartimentarea apartamentului sa fie realizata din zidarie (caramida), dar poate ma insel.
Oricum, pareri sunt si vor fi intodeauna pro si contra, insa fiecare client are dreptul si obligatia morala de a se informa inainte de semnarea unui act sau efectuarea unei plati,
iar in cazul in care nu este de acord cu cele stipulate in contract si cu ceea ce se regaseste in teren poate renunta la a mai cumpara respectivul bun.
Cehb, apartamentele vechi din zona centrala a Timisoarei sunt mobilate complet, camerele au inaltimi chiar si de 4 metri, insa prezinta multe alte dezavantaje pe care nu le voi enumera aici pentru ca nu fac parte din peisaj. Poate ca sunt 2-3 proprietari care solicita un pret exorbitant pentru un apartament intr-o cladire veche, insa nu vor vinde la pretul respectiv cu siguranta.
Din cate stiu eu, preturile la apartamentele vechi din zona centrala se invart pe la 1.100-1.200 euro/mp, iar la 1.200 euro/mp trebuie sa fie totul perfect.
Am pus preturile astea pentru ca acestea sunt preturile reale cu care se pot vinde respectivele apartamente, nu 1.300-1.400 euro/mp cum cer unii clienti.
Revin cu o informatie de ultima ora in ceea ce priveste inaltimea camerelor:
Mi s-a confirmat ca se va pastra inaltimea de 2.70 in apartament, doar in bai si pe hol va fi o inaltime mai mica (cred ca 2.40 in bai) pentru ca pe deasupra trec trasee de instalatii.
Aceasta postare a fost editata de Paul2: 21 martie 2019 - 09:27
Postat 21 martie 2019 - 08:54
Citeaza
Dupa mine nu asta e problema, problema este ca a postat cineva de pe forum cum scrie in contract. Nu mai stiu exact textul, dar era aproximativ "impartirea interioara a apartamentelor se va face din zidarie BCA si/sau Betonyp/Rigips" cand acum cred ca e evident ca din start nu aveau de gand sa puna zidarie BCA. Si daca te uiti pe planurile apartamentelor sa vede ca peretii sunt foarte subtiri, doar ca trebuia sa stii dupa ce sa te uiti.
Postat 21 martie 2019 - 10:45
Pereți și tavane
Pereții exteriori vor fi din beton și/sau zidărie, iar pe anumite portiuni din pereti din betonip sau
similar, cu termoizolație pe exterior care să asigure clasa energetică A pentru clădire.
Pereții de compartimentare între apartamente vor fi din beton și/sau zidărie care vor asigura
fonoizolație ridicată și vor fi finisati cu vopsea lavabilă albă.
Pereții de compartimentare între camere vor fi din betonip pe structura metalica cu fonoizolatie
mai ridicata decat peretii ziditi și vor fi finisați cu vopsea lavabilă albă.
Tavanele vor fi aparente sau placate cu gips-carton și vopsite cu vopsea lavabilă albă.
Înălțimea liberă în apartamente este de cca. 2.70. la etajele curente (6-15), cca. 2.90 la etajele 1-5
si cca. 2.83 la etajele 16-20.