ISHO Business, Rezidential&Hotel (Faza1-ongoing, Faza2-in proiect)
Postat 13 ianuarie 2017 - 14:47
1. Pentru noile spații de birouri, care vor fi dezvoltate și scoase pe piață în perioada imediat următoare (Vox, OpenVille/UBC, ISHO, Romcapital, Bega-Electromotor, etc...), există clienți au ba?!
2. AutoLiv-ul s-a mutat în UBC2 sau nu? Dacă știe cineva, rugăm să ne confirme.
3. Atos-ul ia jumate din UBC1 sau din altă clădire?
Ultimul zvon: cei de la Contitech (actualmente în Freidorf) își vor face un fel de Shared Service Center în TM, deci este posibil ca respectivii "să halească" singuri o clădire întreagă ISHO sau UBC, de exemplu.
Postat 13 ianuarie 2017 - 16:32

Presupun ca acele logo-uri nu sunt alese chiar la nimereala... sau? Se pot identifica clar, BOSH si NOKIA.
Postat 13 ianuarie 2017 - 18:57
cseh_17, la 13 ianuarie 2017 - 16:32, a spus:

Presupun ca acele logo-uri nu sunt alese chiar la nimereala... sau? Se pot identifica clar, BOSH si NOKIA.
Sunt panouri publicitare nule, fiecare nume in parte este scris eronat, deci nici o legatura cu firmele la care se face aluzie.
S-au ales cateva nume mari pentru a le atrage atentia in mod direct, conceptul se adreseaza firmelor cu cerinte premium.
Aceasta postare a fost editata de corco: 13 ianuarie 2017 - 18:57
Postat 14 ianuarie 2017 - 21:11

Când mai am timp, mai fotografiez sau filmez progresul, e posibil să încep să postez și într-o galerie pe un site dedicat imaginilor și să vă trimit link-ul.
Postat 14 ianuarie 2017 - 21:38
Singura mea observatie; nu am tangente cu dreptul, dar din amintiri stiu ceva cum ca ai voie sa pozezi un spatiu privat din afara (de pe spatiu public sau de pe spatiul tau), dar nu ai voie sa distribui material foto/video cu interiorul unui spatiu privat. Asta pentru cand vor inainta cu proiectul si ridica o parte din cladiri. Daca e cineva avizat poate ne lamureste.
In rest, succes si la cat mai multe posturi cu poze

Postat 15 ianuarie 2017 - 00:51
Radon ZR, la 14 ianuarie 2017 - 21:11, a spus:

Când mai am timp, mai fotografiez sau filmez progresul, e posibil să încep să postez și într-o galerie pe un site dedicat imaginilor și să vă trimit link-ul.

Legat de sursa unde vei posta pozele, ti-as recomanda totusi serverul forumului, astfel nu ne vom trezi ca dupa x luni, pozele vor disparea pur-si-simplu, asa cum s-a mai intamplat.

Postat 15 ianuarie 2017 - 01:02

Te rugam sa le incarci pe forum pentru ca in multe posturi vechi de citiva ani nu mai pot fi vizualizate imaginile care au fost postate cu linkuri.
Pentru a nu consuma mult timp cu pregatirea imaginilor pentru forum, in caz ca nu il stii, recomand un program gratuit care redimensioneaza la gramada jpg-uri, nu mai trebuie prelucrate una cite una.
Shrink O’Matic
Fara acest program nu as fi putut sa contribui cu atit de multe imagini de pe santierele din Timisoara.
Postat 16 ianuarie 2017 - 00:02

Aveți dreptate cu pozele și încărcarea lor pe alte site-uri, chiar am observat că sunt aici topicuri mai longevive decât unele website-uri de imagini

Ca și info on-topic: nimic nou pe șantier, a fost weekend și aici

Postat 17 ianuarie 2017 - 21:44
Nu am inteles despre ce interdictii este vorba daca vrei sa postezi poze de pe santier, nu vad o interdictie in a distribui ceea ce este vizibil, imi aduc aminte santierul CBC tinut up to date pe forum aproape zilnic, poze dintr-o perspectiva echivalenta cu vizibilitatea pe care am vazut-o in pozele tale, cuprinzatoare si clare de altfel imaginile postate de pe santier.
Cum au avansat cu decopertatul?
Postat 18 ianuarie 2017 - 00:44
Postat 18 ianuarie 2017 - 13:32

Pe șantier activitatea pare să se accelereze, a mai sosit un excavator și tot mai multe camioane roiesc ca să îndepărteze materialul. Mi se pare un pic ciudat orarul de lucru, dar probabil e dat de logistică. Eu nu prea am fost în timpul zilei în zonă, dar noaptea s-a lucrat la foc continuu iar dimineața excavatoarele și camioanele se opresc (chiar sunt parcate în șantier, nu pleacă spre alte șantiere) și rămâne activ doar un buldozer care adună resturi în grămezi.
Pe lângă clădirea istorică oblică terenul e deja plat, în spatele ei spre depou de asemenea iar acum se lucrează spre centru-dreapta (dacă T. Ionescu e punctul de stație). Mai este o zonă curățată chiar lângă Poliție, unde a fost stadionul bazei sportive de lângă bazinul de înot (care acum e aproape plin de pământ și moloz)
N-am apucat să fac decât niște poze rapide cu telefonul.
Aceasta postare a fost editata de Radon ZR: 18 ianuarie 2017 - 13:33
Postat 18 ianuarie 2017 - 15:11
Postat 18 ianuarie 2017 - 15:25
Postat 18 ianuarie 2017 - 17:04
Ce am scris eu legat de posibile interdictii se trage de la problemele avute de colegi de pe forumul PUM cand pozau santierele autostraziilor. Se intampla prin 2015, unii au fost fugariti de paznici la ordinul sefului de santier, a intervenit chiar si de pe la minister sa nu mai pozeze. Acum, pentru unul din santiere doar, cer permisiunea cand merg sa pozeze si ii insoteste cineva de obicei. Aici fiind totul in mediu privat nu cred ca au vreun interes sa faca asta, adica eu nu as fi deranjat deca daca as stii ca fac magarii la constructia propriu-zisa.
Postat 18 ianuarie 2017 - 17:44
Postat 18 ianuarie 2017 - 20:37
Blocul Ilsa este propietate privata, daca se fac fatadele si se pun termopane v-a arata ca si nou.
Santierul avanseaza serios, astept adrenalina

Postat 18 ianuarie 2017 - 21:16
Pe de alta parte daca acum e privat adica al locatarilor, o sa fie destul de greu sa il aduca la nivel ca nou si oricum vom avea situatia de asta vechi in cartierul ultramodern cu ar fi la COntinental daca fac alt corp de hotel.
Acolo au fost alte pareri.