STP Timișoara Forum: ISHO - STP Timișoara Forum

Salt la continut

• (225 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • 60
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

ISHO Business, Rezidential&Hotel (Faza1-ongoing, Faza2-in proiect) Evaluare topic: ***** 13 Voturi

#1141 Useril este offline   GeorgeA. 

• Membru activ
  • Grup: * Membri activi *
  • Postari: 844
  • Inregistrat: 27 februarie 18

Postat 29 octombrie 2018 - 20:09

Pai probabil tema termenelor revine în postari pentru că
1.isho a tot repetat practica de a prezenta termene nerealiste de finalizare, dar mai mult -spre deosebire de altii- chiar datele de începere pe bune a lucrărilor conțin neadevaruri, toate cele 3 clădiri au fost vândute pe aceste neadevaruri (mâine incepem, poimâine terminăm etc)
2.treaba pe santier merge așa și așa, ca timp.
Daca 1 + 2 nu ar fi reale fotografii de pe forum ar posta la 2-3 zile.
Tema va mai reveni în funcție de realitatea din teren
Cam toți dezvoltatorii fac la fel cu termenele. E de sperat că e singura asemănare a isho cu alții.
Probabil au vrut clienți asigurați.

Aceasta postare a fost editata de GeorgeA.: 29 octombrie 2018 - 20:38

0

#1142 Useril este offline   ralf 

• Membru activ
  • Postari: 172
  • Inregistrat: 21 decembrie 17

Postat 29 octombrie 2018 - 20:23

[quote name='HeavyD' timestamp='1540826209' post='154728']
Isho asta a promis! si si acuma de cateva saptamani au zis ca respecta termenul de livrare.
vedem anul viitor cat de bine se tin de cuvant!

Pot sa-ti spun ca nu cred ca se va respecta. S-a intarziat cu birocratia si asta a impins termenele. Eu de-abia acum sunt pe la fundatii. Fiecare etaj are un timp de uscare a betonului de 2-3 saptamani .. daca aduni cu nr. de etaje inseamna 40-60 saptamani.. este adevarat ca se va lucra la etajele inferioare pe masura ce structura avanseaza, dar totusi sa nu uitam ca are o suprafata mare si sunt multe de facut (inchideri, finisaje, instalatii etc). Plus partea de birocratie de final, cu receptii, intabulare, apartamentare etc. Asa ca un orizont de mijloc de 2020 mi se pare mai fezabil.
0

#1143 Useril este offline   zzx 

• Membru activ
  • Postari: 161
  • Inregistrat: 17 mai 18

Postat 29 octombrie 2018 - 21:40

Dacă Parkside D se termină in iunie 2020 şi nu 2019, mă aştept ca unii din clienti sa-si ceara banii inapoi. Posibil ca cei care au cumparat penthouse-uri sa fi platit avans integral, or' sa stai atat timp cu sume atat de mari blocate... nu cred ca e foarte convenabil.
0

#1144 Useril este offline   Deathwish86 

• Membru autentic
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 81
  • Inregistrat: 19 martie 18

Postat 30 octombrie 2018 - 06:30

Daca termenul de livrare este cu un an mai mare decat cel initial, cu siguranta voi cere banii inapoi.
0

#1145 Useril este offline   rockrider 

• Membru autentic
  • PipPipPip
  • Postari: 113
  • Inregistrat: 18 noiembrie 15

Postat 31 octombrie 2018 - 08:49

Citeaza

Studiul de Fezabilitate aferent obiectivului deinvestiții, Amenajare INELUL II de circulație, sectorcuprins între str. A. Demetriade și Bv. J.H. Pestalozzi, construire pod rutierși pod pietonal peste Canalul Bega, întocmit de către SC DRUM PROIECTCONSULT SRL– Timișoara a fost pus la dispoziția Municipiului Timișoara de către SC TAKEPROJECT SRL., valoare totală a investiţiei estimată,conform devizului general al investiţiei, la 49.025.704,63 lei (inclusivTVA)

Proiect de hotărâre postat pe site-ul Primăriei.
1

#1146 Useril este offline   HeavyD 

• Membru autentic
  • PipPipPip
  • Postari: 125
  • Inregistrat: 22 noiembrie 15

Postat 31 octombrie 2018 - 11:56

Vezi postarearalf, la 29 octombrie 2018 - 20:23, a spus:

pot sa-ti spun ca nu cred ca se va respecta. S-a intarziat cu birocratia si asta a impins termenele. Eu de-abia acum sunt pe la fundatii. Fiecare etaj are un timp de uscare a betonului de 2-3 saptamani .. daca aduni cu nr. de etaje inseamna 40-60 saptamani.. este adevarat ca se va lucra la etajele inferioare pe masura ce structura avanseaza, dar totusi sa nu uitam ca are o suprafata mare si sunt multe de facut (inchideri, finisaje, instalatii etc). Plus partea de birocratie de final, cu receptii, intabulare, apartamentare etc. Asa ca un orizont de mijloc de 2020 mi se pare mai fezabil.

Isho a comunicat cumparatorilor ca in mai incepe constructia.
Puteau mult mai bine sa se miste cu saparea fundatiei etc. dar se pare ca era mai important sa construiasca o parcare.

Aceasta postare a fost editata de HeavyD: 31 octombrie 2018 - 11:57

0

#1147 Useril este offline   Paul2 

• Membru activ
  • Postari: 431
  • Inregistrat: 21 martie 18
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Timisoara
  • Interese:Desgin interior, Tenis, Sala, Calatorii, Natura, etc

Postat 31 octombrie 2018 - 13:43

Poze facute astazi, 31.10.2018.

Imagine atasata: A.jpgImagine atasata: A (2).jpgImagine atasata: A lateral.jpgImagine atasata: Drum 4 benzi.jpgImagine atasata: Parcare.jpgImagine atasata: Parcare (3).jpgImagine atasata: U1 frontal.jpgImagine atasata: U 1 frontal (2).jpgImagine atasata: U1 frontal (3).jpgImagine atasata: U1 lateral (2).jpg

Aceasta postare a fost editata de Paul2: 31 octombrie 2018 - 13:44

5

#1148 Useril este offline   mile 

• Moderator
  • Grup: Moderatori
  • Postari: 10862
  • Inregistrat: 08 octombrie 08
  • Locatia:Regiunea Banat
  • Interese:Navigatia pe Bega, tramvaie si firobuze

Postat 31 octombrie 2018 - 13:54

Vezi postareaDeathwish86, la 30 octombrie 2018 - 06:30, a spus:

Daca termenul de livrare este cu un an mai mare decat cel initial, cu siguranta voi cere banii inapoi.

Nu sunt intr-o asemenea situatie insa ma intreb ce vei face cu banii dupa ce-i retragi?...Ii depui la altii si iarasi astepti 1 an-doi pentru o alta locatie si faci asta doar ca sa le faci in ciuda celor de la ISHO ca sa le arati ce patesc daca sunt neseriosi cu termenele?...

Apartamentul refuzat de tine tot va fi cumparat de cineva care va fi bucuros ca nu a asteptat prea mult livrarea lui... :D ...
5

#1149 Useril este offline   michidutza 

• Membru activ
  • Postari: 1224
  • Inregistrat: 26 iunie 16

Postat 31 octombrie 2018 - 14:27

:slap: Mile as zice ca asta e tipic gandire romaneasca.
Asta e, trebe sa te multumesti cum e si gata.....

Halal punctualitate si seriozitate. :popa:

Aceasta postare a fost editata de michidutza: 31 octombrie 2018 - 14:27

3

#1150 Useril este offline   ralf 

• Membru activ
  • Postari: 172
  • Inregistrat: 21 decembrie 17

Postat 31 octombrie 2018 - 15:43

Vezi postareaHeavyD, la 31 octombrie 2018 - 11:56, a spus:

Isho a comunicat cumparatorilor ca in mai incepe constructia.
Puteau mult mai bine sa se miste cu saparea fundatiei etc. dar se pare ca era mai important sa construiasca o parcare.

Parcarea era necesara pentru ca altfel nu au voie sa functioneze birourile.
0

#1151 Useril este offline   Claudiu1212 

• Membru activ
  • Postari: 531
  • Inregistrat: 14 mai 18

Postat 31 octombrie 2018 - 16:03

Vezi postareamile, la 31 octombrie 2018 - 13:54, a spus:

Apartamentul refuzat de tine tot va fi cumparat de cineva care va fi bucuros ca nu a asteptat prea mult livrarea lui... :D ...

Din cauza asta merge tara asta asa bine..
0

#1152 Useril este offline   nabucodonosor19 

• Membru activ
  • Postari: 816
  • Inregistrat: 11 mai 16

Postat 31 octombrie 2018 - 16:42

Vezi postareamile, la 31 octombrie 2018 - 13:54, a spus:

Nu sunt intr-o asemenea situatie insa ma intreb ce vei face cu banii dupa ce-i retragi?...Ii depui la altii si iarasi astepti 1 an-doi pentru o alta locatie si faci asta doar ca sa le faci in ciuda celor de la ISHO ca sa le arati ce patesc daca sunt neseriosi cu termenele?...

Corect :D Poate vine totusi criza si va putea sa-si cumpere un apartament construit in momentul tranzactionarii, nu doar planuri ca in prezent, singura sansa sa nu pateasca cum ziceti. Sau un apartament vechi...

Oricum eu nu m-as oripila atat ca s-a intarziat, peste tot sunt intarzieri, in toate domeniile si nu numai la noi. Nu e placut, dar nu te obliga nimeni sa cumperi.
In plus la ISHo, dac nu in general la constructiile din TM, cam e piata vanzatorului, daca crezi ca esti pe pozitie forte daca ai bani sa cumperi un apartament te inseli. Ca tine sunt multi, apartamentele sunt limitate si se vor vinde oricum:)
4

#1153 Useril este offline   Paul2 

• Membru activ

Postat 31 octombrie 2018 - 16:50

Ai dreptate cu ce spui Nebucodonosoe19. Chiar cunosc un caz care vroia sa platessca integral un apartament, dar cerea sa i se faca o reducere mai mare decat cea anuntata de ei (Isho) si nu au pferit discount mai mare pentru ca sunt multi care cumpara platind avans sau chiar integral fara sa negocieze ceva in plus. Persoana respectiva nu a mai incheiat tranzactia, dar apartamentul a fost vandut rapid. La Isho ori accepti conditiile lor, ori daca nu esti liber sa pleci si sa cauti in alta parte ca ei nu duc lipsa de clienti.
1

#1154 Useril este offline   Claudiu1212 

• Membru activ
  • Postari: 531
  • Inregistrat: 14 mai 18

Postat 31 octombrie 2018 - 16:54

Vezi postareanabucodonosor19, la 31 octombrie 2018 - 16:42, a spus:

Oricum eu nu m-as oripila atat ca s-a intarziat, peste tot sunt intarzieri, in toate domeniile si nu numai la noi. Nu e placut, dar nu te obliga nimeni sa cumperi.
In plus la ISHo, dac nu in general la constructiile din TM, cam e piata vanzatorului, daca crezi ca esti pe pozitie forte daca ai bani sa cumperi un apartament te inseli. Ca tine sunt multi, apartamentele sunt limitate si se vor vinde oricum:)

Dar de ce toata lumea considera ca nerespectarea termenelor e un lucru normal? Daca tu ai dat banii pe ceva, ar trebui sa primesti acel ceva cand ti s-a promis. Dupa mentalitatea ca daca nu iti convine, mai sunt si altii la rand e ca si cum la magazin ti-ar vinde paine mucegaita si nu ti-ar conveni dar vanzatorul ti-ar spune ca poti pleca, ca oricum mai sunt altii la coada. Sau cum ar fi sa iti comanzi mancarea la restaurant si sa o primesti a 2-a zi? E cam aceeasi situatie, daca ei intarzie cu apartamentele, unii din cei ce se vor muta vor sta mai mult in chirie, platind bani in plus, dar bineinteles ca nu parerea cumparatorului conteaza, atata timp cat dezvoltatorul si-a luat banii.

Sunt pline site-urile de anunturi cu apartamente de vanzare si vechi si noi, daca ai bani, nu o sa ramai pe dinafara
0

#1155 Useril este offline   GeorgeA. 

• Membru activ
  • Postari: 844
  • Inregistrat: 27 februarie 18

Postat 31 octombrie 2018 - 17:48

În Tm se vor elibera în fiecare an mii de apartamente pe cale naturala..a la longue
Acum e o psihoză cu cumpăratul, o să treaca, ca si când un om cu bani si job bun ar ajunge în..strada .
E si lipsa de stimă de sine a clienților să fie tratați așa de furnizori.

Jos pălăria pt.clientul care a spus pas

Aceasta postare a fost editata de GeorgeA.: 31 octombrie 2018 - 17:52

1

#1156 Useril este offline   Deathwish86 

• Membru autentic
  • PipPipPip
  • Postari: 81
  • Inregistrat: 19 martie 18

Postat 31 octombrie 2018 - 18:42

Faptul ca ISHO iti face o favoare vanzandu-ti apartamentul, dandu-ti impresia ca esti o persoana speciala pt ca ai fost “preselectat” ca si client este un mod foarte gresit de a gandi.
Am acceptat o intarziere, a doua nu o voi mai accepta ... sau nu o voi mai accepta fara anumite beneficii. Ce o sa fac cu banii apoi e cea mai mica problema.
Faptul ca peste tot subt intarzieri nu e problema mea, problema mea e sa adun banii necesari.
3

#1157 Useril este offline   Valentin T 

• Membru autentic
  • PipPipPip
  • Postari: 52
  • Inregistrat: 16 septembrie 18

Postat 31 octombrie 2018 - 21:27

Persoanele care au cumpărat apartament pentru al închiria,cu siguranță vor fii supărați. Puteau sa vina din start cu un termen mai realist. Pentru toți cumpărătorii contează foarte mult acest termen, indiferent de scopul pentru care a cumpărat apartamentul.Nu este normal ca acest termen sa nu fie respectat. Dar pentru că nu există repercusiuni prea grave pentru ei, nici nu prea se obosesc să-l respecte.
1

#1158 Useril este offline   Valentin T 

• Membru autentic
  • PipPipPip
  • Postari: 52
  • Inregistrat: 16 septembrie 18

Postat 31 octombrie 2018 - 21:41

Faptul că nu au venit cu un termen mai realist, demonstrează că nu sunt prea serioși. De exemplu la Nord One este stabili din punctul meu de vedere,un termen realist.
0

#1159 Useril este offline   Paul2 

• Membru activ

Postat 31 octombrie 2018 - 21:59

Parerile sunt impartit in legatura cu termenele. Eu cred ca depinde de situatia fiecarui client in parte daca are sau nu o problema cu nerespectarea termenelor de predare a apartamentelor. Sunt clienti care au platit avans la un apartament cu scopul de a-l inchiria si cu siguranta respectivii clienti sunt nemultumiti de intarzieri si le dau dreptate. Mai sunt clienti care sunt nerabdatori sa se mute in noul ansamblu si astfel termenele sunt un aspect important si pentru ei, insa mai exista si clienti care beneficeaza de pe urma acestor intarzieri pentru a putea strange bani de mobilarea apartamentului in momentul predarii si pana atunci locuiesc in alta parte. De exemplu, mie imi convine sa se amane predarea cladirii A pentru sfarsitul lui 2019 sau mijlocul lui 2020 pentru ca stau momentan pe gratis cu parintii, strang bani pentru mobilarea apartamentului, am doar 27 de ani si pot continua cu exemplele. Deci, in concluzie, cred ca fiecare stie pentru el ce este mai bine si actioneaza in consecinta de cauza. Tot odata, consider ca si cei care sunt suparati pe aceste intarzieri si cei care vad un lucru pozitiv in aceste intarzieri (cazul meu) au dreptate fiecare in felul lor. Traim intr-o tara democratica (cel putin la nivel declarativ) in care fiecare are dreptul si liberatatea de a decide ce face cu viata lui si a celor din jur, insa sa nu uitam ca libertatea vine la pachet cu asumarea responsabilitatii.

Aceasta postare a fost editata de Paul2: 31 octombrie 2018 - 22:02

2

#1160 Useril este offline   mile 

• Moderator
  • Grup: Moderatori
  • Postari: 10862
  • Inregistrat: 08 octombrie 08
  • Locatia:Regiunea Banat
  • Interese:Navigatia pe Bega, tramvaie si firobuze

Postat 31 octombrie 2018 - 22:13

Vezi postareaValentin T, la 31 octombrie 2018 - 21:41, a spus:

De exemplu la Nord One este stabili din punctul meu de vedere,un termen realist.

Si esti sigur ca termenul "realist" de la Nord One va fi respectat?...
Eu sunt sigur inca de pe acum ca nu va fi respectat desi pare realist...

Pana si o casa individuala cand o faci, si aceasta va avea intarzieri insemnate fata de termenul initial...D'apoi la turnuri de 20 etaje...
0

Arata acest topic

• (225 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • 60
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou