STP Timișoara Forum: Masini pe alese - STP Timișoara Forum

Salt la continut

• (60 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Masini pe alese

#861 Useril este offline   IlieB 

• Membru Senior*
  • Grup: Membri seniori
  • Postari: 830
  • Inregistrat: 06 iulie 15
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Timisoara
  • Interese:Masini, Excursii, Istorie

Postat 05 ianuarie 2016 - 17:53

Vezi postareacseh_17, la 04 ianuarie 2016 - 20:44, a spus:

Noua reclama Dacia, care ruleaza pe la nemti. (asta e de la olandezi, din pacate pe cea nemteasca nu am gasit-o)

aceasi reclama ruleaza si in Cehia de peste o luna (am fost in concediu la inceput de decembrie).

Desi din ce am vazut, cam rar Dacia/Renault Logan/Duster pe acolo

De asemenea, referitor la piata de masini din SUA. Mi se pare cam mult tam-tam si prea mare scandalul ptr US unde cota de masini VAG este infima, mai ales cea de Diesel. Plus ca sunt alte reglementari in domeniul auto decat cele din Europa.

Sa fim sinceri, se cam face prea mare tam tam pe degeaba.

Urmeaza oricum sa depistam ca si toti ceilalti producatori au intr-un fel sau altul un soft care inseala ;)

Aceasta postare a fost editata de tm87blo: 05 ianuarie 2016 - 17:57

0

#862 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin
  • Grup: Admin
  • Postari: 30201
  • Inregistrat: 06 martie 08
  • Locatia:RATT

Postat 05 ianuarie 2016 - 19:17

In articol scrie clar ca e vorba despre 600.000 de masini VW si Audi, deci nu putine, zic eu. Oricum, de la cate masini vandute considerati voi ca ar fi teapa? De la un milion in sus? Daca sunt doar 100, nu e teapa? Stiu ca VW e masina de suflet a romanului, dar de data asta nu au nicio scuza. (asta daca ne luam dupa ce se scrie in presa, ca alte surse nu avem)
1

#863 Useril este offline   IlieB 

• Membru Senior*
  • Grup: Membri seniori
  • Postari: 830
  • Inregistrat: 06 iulie 15
  • Interese:Masini, Excursii, Istorie

Postat 05 ianuarie 2016 - 19:22

aici sunt de acord, si una mi se pare teapa. dar treaba asta se va gasi la toti producatorii, momentan doar grupul VAG fiind cel "afectat".

totusi sunt curios cum de doar grupul VAG a fost luat in vizor in state si nu si ceilalti autohtoni.

Aceasta postare a fost editata de tm87blo: 05 ianuarie 2016 - 19:24

0

#864 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 05 ianuarie 2016 - 19:39

Pai, nu cred ca cei autohtoni au vreo jena in a declara pe fata cat polueaza motoarele lor. Ideea e sa nu inseli cumparatorul si mai ales statul care percepe taxe mai mici posesorilor unor astfel de masini, presupuse super-ecologice.

Ma gandesc doar la cati nemti nu au mai primit grune plakette pentru masinile lor diesel, nemaiputand astfel sa circule prin centrul unor importante orase din Germania, cu toate ca probabil masinile lor nu polueaza cu mult mai mult decat un E4, E5 sau chiar E6.

Observati ce mici sunt diferentele intre clase incepand cu E2: Imagine atasata: ngk_emissionswerte_euronormen_dieselmotor.png (Tabelul se refera la motoare Diesel)
1

#865 Useril este offline   Doppler 

• Moderator
  • Grup: Moderatori
  • Postari: 10599
  • Inregistrat: 14 februarie 11

Postat 06 ianuarie 2016 - 11:03

Taxarea CO2 este o prostie, asa am ajuns in Europa sa avem ascutitoare turbo cu motoare de capacitate cilindrica demne de o motocicleta... Din aceeasi cauza avem si normele de masurare a consumului pe bancul de probe... Ce vremuri, cind acum mai mult de 20 de ani era dat consumul la 90, 120km/h si ciclul urban. Cica acele norme nu erau corecte si nu reflectau realitatea... :censored:
1

#866 Useril este offline   Ebi 

• Membru activ
  • Grup: * Membri activi *
  • Postari: 309
  • Inregistrat: 08 septembrie 15

Postat 06 ianuarie 2016 - 15:18

De cate ori a scos VW sau orice alta marca cate un model nou de masina, spuneau ca consuma cu minim 10% mai putin decat modelul precedent. Daca ne luam dupa ei, acum ar trebui sa mergi macar un an sau 10.000 Km cu un plin de benzina.
1

#867 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 06 ianuarie 2016 - 22:25

Vezi postareaDoppler, la 06 ianuarie 2016 - 11:03, a spus:

Din aceeasi cauza avem si normele de masurare a consumului pe bancul de probe...

Crede-ma ca stiu cum e asta! RATT impune pentru masinile (nu ma refer la autobuze, ci la cele din parcul intern) din dotare respectarea unor norme de consum fanteziste, preluate de pe diverse site-uri web. Tot ce se depaseste este imputat soferului. -_- Exemplu concret: un vehicul care consuma in realitate 10l/100km (toti parcursi doar in conditii urbane), are ca norma de consum 7,8l/100km., din cauza acestor specificatii aiuristice ale producatorilor.
Am tot insistat pentru aplicarea stabilirii consumului dupa metoda "de la plin la plin" (ca in Germania), dar nu ne asculta nimeni.
0

#868 Useril este offline   Zoltan Cs 

• Membru activ
  • Postari: 291
  • Inregistrat: 04 februarie 15

Postat 07 ianuarie 2016 - 11:45

Vezi postareaFlorin.B RATT, la 05 ianuarie 2016 - 19:39, a spus:

Pai, nu cred ca cei autohtoni au vreo jena in a declara pe fata cat polueaza motoarele lor.

Nu-i chiar asa...daca nu te incadrezi in norme, nu poti sa vinzi masina, nu-i vorba de jena in a declara sau nu.
Normele americane sunt mai restrictive decat cele europene.
0

#869 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 07 ianuarie 2016 - 18:23

Asta cu normele restrictive nu o cred. Nu cred ca motoarele lor diesel de pe camioane au filtre de particule si alte fineturi in stil european si nici nu cred sa le interzica cineva accesul in oras daca masinile diesel nu au filtre de particule, asa cum e deja in spe' orase din Germania.
0

#870 Useril este offline   Doppler 

• Moderator

Postat 07 ianuarie 2016 - 18:51

In cele citeva vizite in Canada am vazut camioane stralucitoare dar fumegatoare. Multe erau mai vechi de 20 de ani si niciunul nu arata, oricit de nou ar fi fost, sa includa tehnologii de reducere a poluarii. Plasarea esapamentului camioanelor americane spre cer este celebra (dar asta rezolva problema?). In Europa camioanele poluante nu primesc licenta de transport international. La autoturisme/vanuri/suvuri nu conteaza vechimea pentru ca practic cele cu motorizare diesel nu exista iar toate cele cu benzina au catalizator.
0

#871 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 07 ianuarie 2016 - 21:55

Pai, sigur ati vazut si voi pe Discovery tot felul de documentare despre modificarea ("tiuning" ;) ) unor masini, vechi sau de noi, raritati sau de serie, dar niciodata-niciodata nu am vazut sa se aduca vorba de vreun catalizator, filtru sau mai stiu eu ce tehnici de genul asta.
0

#872 Useril este offline   Zoltan Cs 

• Membru activ

Postat 08 ianuarie 2016 - 15:02

Nu trebuie sa ma crezi pe mine, poti sa te documentezi si ai sa vezi.
Aici nu vorbim de tuning , masini vechi sau modificari individuale, vorbim de omologari de tip, fara care nici un producator nu are sa vanda masinile noi pe piata respectiva, daca nu respecte standardele in vigoare.
0

#873 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 08 ianuarie 2016 - 18:36

Pai chiar o sa ma documentez, dar ziceam ca tu ai facut asta deja si ca ne dai un exemplu concret, asa cum am facut eu postand normele Euro pentru diesel. Comparam tabelele si vedeam cine e mai exigent.
0

#874 Useril este offline   FerraryTm 

• Membru Gold
  • Grup: Membru Gold
  • Postari: 1258
  • Inregistrat: 08 ianuarie 11
  • Interese:Formula 1
    Tramvaie
    Autobuze
    Troleibuze
    Poze
    Filme
    Jocurii
    Distractia

Postat 08 ianuarie 2016 - 19:16

CU CÂT au scăzut vânzările Volkswagen după scandalul Dieselgate!

Sursa EVZ

Aceasta postare a fost editata de FerraryTm: 08 ianuarie 2016 - 19:17

0

#875 Useril este offline   Doppler 

• Moderator

Postat 10 ianuarie 2016 - 23:02

Sa trecem de la Diesel Gate la o lansare mai spectaculoasa decit masina in sine. Lansare be-em-ve ics piet:

1

#876 Useril este offline   Doppler 

• Moderator

Postat 11 ianuarie 2016 - 16:19

Buick Riviera care a putut fi vazut la Parada Retromobil este folosit ca masina de zi cu zi, cu toate ca este iarna si sarea o sa atace caroseria: :Facepalm_emote_gif:

Imagine atasata: Buick Riviera - 2016.01.11 - 01.jpg

Sunetul V8 face toate accizele!!! :coolspeak:

S Klasse cu probleme la suspensia pneumatica. Nu degeaba masinile de 100,000 de euro ajung la mina 2-a sa coste citeva mii de euro... :plang:

Imagine atasata: Mercedes S Airmatic - 2016.01.11 - 01.jpg
1

#877 Useril este offline   Doppler 

• Moderator

Postat 22 ianuarie 2016 - 18:11

VW Trailer Assist:

Cum s-a realizat reclama:

Cum lucreaza sistemul:

4

#878 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 22 ianuarie 2016 - 22:11

Astia nu prea isi dau seama ca de fapt cu reclama asta pacalesc din nou cumparatorul, sistemul nefiind nici pe departe atat de versatil si de rapid cum e prezentat in reclama. A, da. 90% din cumparatori se prind imediat ca e un trucaj la mijloc, dar... nu toti, astia din urma fiind cei ce ii vor da in judecata ulterior. :rad_masa:
0

#879 Useril este offline   Zoltan Cs 

• Membru activ

Postat 24 ianuarie 2016 - 19:06

Este exact ca orice reclama. Are scopul de a atrage atenția. Orice reclama este pana la urma o păcăleală.

Sent from my iPhone using Tapatalk
0

#880 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 24 ianuarie 2016 - 21:19

Pai, e vorba de un echilibru destul de precar intre exagerarile din reclama si reclama mincinoasa spre care cam inclina balanta in cazul de mai sus. -_-
Adica una e sa-mi arati un Duster care merge prin noroaie, urca munti sau traverseaza rauri si alta e sa-mi arati un VW ce ruleaza cu 90km/h cu spatele, avand si remorca.
0

Arata acest topic

• (60 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou