Masini pe alese
Postat 01 martie 2014 - 12:11
Iata o harta interactiva extrem de INTERESANTA si faina!
Puteti da click pe judetele din tara, si veti vedea cati respinsi si admisi sunt la examenele pentru permis, insa ceea ce este mai interesant, este jos in bordul masinii aveti in mijloc topul masinilor. Dati click pe link, si se va deschide o noua lista cu cele mai cumparate marci, modele, varsta masiniilor etc.
Veti vedea ca in Timis 50+% din masini au o varsta mai mare de 12 ani! Stam jalnic!
Incont.ro
Puteti da click pe judetele din tara, si veti vedea cati respinsi si admisi sunt la examenele pentru permis, insa ceea ce este mai interesant, este jos in bordul masinii aveti in mijloc topul masinilor. Dati click pe link, si se va deschide o noua lista cu cele mai cumparate marci, modele, varsta masiniilor etc.
Veti vedea ca in Timis 50+% din masini au o varsta mai mare de 12 ani! Stam jalnic!
Incont.ro
Postat 02 aprilie 2014 - 23:23
A durat ceva pina am observat opel blitzul inclinat ca un fulger...

Postat 14 aprilie 2014 - 09:15
Lastun Story...
Cum in fiecare zi de lucru trec pe langa fosta locatie Tehnometal, patria Daciei 500 Lastun nu pot sa nu dau link-ul acesta.Parerea mea , trebuia lucrat putin la conceptie si revitalizat,cu un motor mai fiabil, spargea gura lui Tico in anii lui Vacaroiu, si Timisoara trecea in top de producator, nu numai de piata de mana de lucru pentru piese de schimb auto...Spun eu , poate cu regret.........
http://www.promotor....romani-12453047
Cum in fiecare zi de lucru trec pe langa fosta locatie Tehnometal, patria Daciei 500 Lastun nu pot sa nu dau link-ul acesta.Parerea mea , trebuia lucrat putin la conceptie si revitalizat,cu un motor mai fiabil, spargea gura lui Tico in anii lui Vacaroiu, si Timisoara trecea in top de producator, nu numai de piata de mana de lucru pentru piese de schimb auto...Spun eu , poate cu regret.........

http://www.promotor....romani-12453047
Postat 21 aprilie 2014 - 12:37
Retro Parada Primăverii la Timișoara, 12 aprilie 2014
Video + foto:
Video + foto:
Postat 17 iunie 2014 - 21:12
Se moare din cauza oamenilor care nu au nicio treaba cu condusul, nu din cauza telefoanelor.
Postat 17 iunie 2014 - 21:17
Da, daca esti atat de retard incat cand te suna cineva tragi de volan brusc, poti pati ce se vede in videoclip.
Asta nu inseamna ca nu exista asemenea specimene.

Postat 03 septembrie 2014 - 10:55
Poate nu își are locul tocmai aici, dar are legătură.
Cum arată Motor Park, primul circuit românesc de mare viteză! EXCLUSIV (Promotor)
(iarăși nu merge media/video)
Cum arată Motor Park, primul circuit românesc de mare viteză! EXCLUSIV (Promotor)
(iarăși nu merge media/video)
Citeaza
lungime iniţială - 3,4 kilometri; lungime finală - 4,2 kilometri; linie dreaptă: 960 de metri; lăţime: 14 metri / 16 metri la standuri; valoare totală proiect: 12 milioane de euro.
Postat 03 septembrie 2014 - 13:55
Media merge perfect!
Elimina S-ul din link: https://www.youtube.com/watch?v=CfYlXrcnSJQ

Postat 06 ianuarie 2015 - 00:19
Nu stiu daca ati auzit, dar anul acesta si Duster-ul pleaca la Dakar!