Postat 28 octombrie 2017 - 19:54
Aproape am plans cand am vazut poza cu Dacia 1300 galben 48. Am avut una identica (as zice ca cea din poza ar fi 80-82 dupa tampoanele mici de bara).
Apropos de BelAirul acela, ma duce cu gandul la altul din tara (insa din 57) tot albastru care apare in filmari din Bucuresti, cu multe autobuze. E o poza care tot apare pe net cu masina parcata in mijlocul rondului de la Arcul de Triumf, cu un TV 20 (poate era TV2 nu tin minte, trebuie sa ma iut)
Cadillacul e un Eldorado din 74. Intotdeauna mi-au placu masinile astea mari. De obicei sunt acuzate de consum mare, insa zic din experienta proprie ca nu e asa. Carburatorul si aprinderea daca nu sunt reglate ca lumea se ajunge la consum enorm gen 50l/100, in loc de ce e normal 12,8 la suta. Am doua Lincoln Continental, un 72 si un 73 cu acelasi motor de 7,5 litrii, si unul face 13 celalalt 16 (ca are niste modificare pentru putere mai mare, cca 350cp), si vorbim de masini de 3 tone lol.
Oricum, frumoase pozele, si ma bucu sa vad ca sunt oameni care apreciaza masinile vechi.