Sper ca postez la locul potrivit, daca nu rog un moderator sa mute post-ul la locul potrivit.
Ca dovada fie a incapacitatii unora de a gandi, fie a foamei dupa bani, inca din prima zi a anului universitar, pentru eliberarea abonamentului pentru studenti e nevoie, printre altele, si de carnetul de student vizat pe 2012/2013, lucru complet logic de altfel, dar aplicat mult prea devreme. Am fost nevoita sa imi platesc abonament cu 20% reducere pentru a putea ajunge la facultate(norocul meu ca am buletin de timisoara), chiar daca beneficiez de gratuitate, pentru simplul fapt ca nicio facultate nu primeste carnete de student la vizat dupa ce nu s-a incheiat complet situatia scolara, lucru care se intampla in general dupa sesiunea extraordinara ce are loc cam la 2 saptamani dupa inceperea anului universitar.
Nu ma plang ca n-am de unde sa dau bani, ca nu e o avere. Ma plang pentru faptul ca teoretic beneficiez de ceva care practic nu se poate pune in aplicare din cauza necomunicarii dintre primarie, ratt si universitati. Din punctul meu de vedere asemenea decizii ar trebui luate de comun acord intre institutii, pentru ca asa rezultatul se va traduce in sute de studenti care vor face blatul cateva saptamani (Si POATE MA INSEL, dar din cate stiu banii de pe abonamente sunt suportati de universitati si tot la ratt ajung, fiind astfel mult mai avantajos pentru ratt sa favorizeze utilizarea abonamentelor.)
Aceasta postare a fost editata de Laura-Alexa: 02 octombrie 2012 - 13:38