Acum intervalul este de 11 min in orele de varf, fata de 8 minute cat era inainte, deci nici 11 minute nu e "program" de Expres, l-au facut asa pentru ca dupa ora 15 este aglomerat, nu ma refer numai la studenti, aceia nu au "orele" lor de circulat, dar sunt navetisti / muncitori, de aceea au ramas la program de linie "normala", ca atunci sunt cei mai multi calatori, pana seara la 19. In orele 9 - 13 s-au redus cursele, facandu-se orar de Expres, 20-25 min. S-au redus la maxim, atat cat s-a putut, pentru a ramane minimum necesar de vehicule pe traseu cand nu prea sunt calatori. Desigur, pe viitor daca si la acele ore va fi aglomeratie se va suplimenta, asa au facut si la alte linii.
Acum la toate liniile in intervalul 8:30 - 13:30 vehiculele s-au redus la minim cat este nevoie. (ex. la 33 - 5 Ab., 11, 14 - 5 Tb. (si chiar cu atatea vehicule, la 13 recte 12 min nu e foarte aglomerat in acel interval orar, cred ca si criza e un factor ce a influentat aceasta decizie, dar nu e rau, se putea de mai demult si mai scapau de unele pierderi).
Din cate am inteles si numarul calatorilor este in scadere, astfel reducandu-se unde se poate, pe cat de mult posibil (dar nu exagerat) nr. masinilor pe traseu in ore necirculabile.
Revenind la acest E, nu stiu chiar la ora 11 cum e, de chiar s-a redus asa, vad ca si 25 min este.

Insa lucru bun ca dupa ora 14 nu au exagerat cu redusul.