STP Timișoara Forum: Linia Expres 8 - STP Timișoara Forum

Salt la continut

Imagine postata
  • (33 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Linia Expres 8 Evaluare topic: -----

#241 Useril este offline   cseh_17 

• Moderator
  • Grup: Moderatori
  • Postari: 12614
  • Inregistrat: 18 martie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Bergisch-Gladbach / Köln

Postat 11 ianuarie 2015 - 16:29

Deci asta e treaba, ca Brancoveanu catre Sagului, nu apare in Radfleet.
0

#242 Useril este offline   mile 

• Moderator
  • Postari: 10862
  • Inregistrat: 08 octombrie 08
  • Locatia:Regiunea Banat
  • Interese:Navigatia pe Bega, tramvaie si firobuze

Postat 11 ianuarie 2015 - 16:33

Vezi postareaVisor, la 11 ianuarie 2015 - 16:15, a spus:

Pe sensul P-ta Balcescu - Bd. Dambovita sunt statiile:
Balcescu - Corbului - Brancoveanu - I. Maniu - Dambovita

:up_arow: Nume atribuit in mod CORECT!

Pe sensul Bd. Dambovita - P-ta Balcescu sunt statiile:
Dambovita - Brancoveanu - Porumbescu - Balcescu

:up_arow: Nume atribuit in mod INCORECT! Cine-mi poate da argumente ca acest nume ar fi corect?...

Atasament E8.PNG

0

#243 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin
  • Grup: Admin
  • Postari: 30201
  • Inregistrat: 06 martie 08
  • Locatia:RATT

Postat 11 ianuarie 2015 - 18:26

Eu ziceam ca numele le stabileste RATT... Daca primaria considera ca numele nu sunt potrivite, nu are decat sa infiinteze o comisie care sa se ocupe de asta, ca in cazul strazilor.
0

#244 Useril este offline   mile 

• Moderator

Postat 11 ianuarie 2015 - 18:57

Pai consideri ca este normal ca cele doua statii "in oglinda" sa poarte nu numai nume diferite ci una poarta numele strazii perpendiculare ("Corbului") fata de traseu, in mod corect, iar cealalta poarta chiar numele strazii pe care circula, longitudinale, adica "Porumbescu", neconform oricarei logici...Atunci de ce nu le numim si pe cele doua de langa bul. Brancoveanu, aflate pe Porumbescu tot statii "Porumbescu" iar daca strada Porumbescu ar fi fost mai lunga, atunci toate stattile de pe ea sa le numim tot "Porumbescu"...

Acea persoana (sau persoane) care dau numele statiilor, ar trebui sa paraseasca ... orasul, fie ca isi desfasoara activitatea in cadrul RATT, fie ca sunt angajati in cadrul primariei...Sunt bata la o logica elementara. Se vede ca n-au studiat cu placere matematica ci literatura...Respectiv au fost pe profil uman si nu real...Persoane total nepotrivite in acele posturi...
2

#245 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 11 ianuarie 2015 - 21:27

Mile, sincer sa-ti spun, cat am umblat prin Europa, niciodata nu mi-am pus problema nici macar o secunda, de ce o statie unde trebuia sa cobor sau sa urc se numeste intrun fel sau altul, sau care a fost logica celor care le-au pus numele. M-a interesat doar numele statiei ca sa stiu unde sa cobor sau sa urc si cam atat. Nici macar nu am avut curiozitatea sa vad cum se numeste statia de pe sensul opus. Probabil ca mine sunt multi si nu ne intereseaza logica pe care au avut-o cei care au stabilit numele unei statii sau a unei strazi, ci doar sa fim atenti sa coboram sau sa ajungem acolo.
In rest, sunt de acord cu tine ca ambele statii ar trebui sa poarte acelasi nume.
5

#246 Useril este offline   mile 

• Moderator

Postat 11 ianuarie 2015 - 22:05

Chestiile astea nu le sustin pentru turistii straini ci doar pentru aplicarea unor lucruri logice. Sunt de-a dreptul satul de tot felul de prosti facute ianinte de '89, cand n-aveam dreptul la opinie si sunt de-a dreptul si mai nervos cand vad acum, cand avem dreptul de-a ordona lucrurile intr-o logica elementara, facem in continuare tot felul de gafe, mai mici sau mai mari...Si toate astea pentru ca cei care au decizia in mana sunt paraleli cu unele atributii ale lor...Sa vina salariul si atat!

Cred ca a venit timpul sa facem si o oarecare ordine in capul timisorenilor si nu sa-i ametim si mai mult!...

Ma mira si mai mult faptul ca aperi cu indarjire aceste persoane cand ele probabil nu merita acest lucru...Parerea mea!...
0

#247 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 11 ianuarie 2015 - 22:09

Sincer, nici nu stiu cine stabileste numele statiilor, deci nu prea stiu pe cine apar. :)
0

#248 Useril este offline   emilut 

• Membru Gold
  • Grup: Membru Gold
  • Postari: 2310
  • Inregistrat: 05 ianuarie 10
  • Locatia:Timişoara

Postat 21 iunie 2015 - 10:52

De când se reia traseul E8 pe str. Islaz? Lucrările au fost definitivate, s-a pus asfalt, strada e deschisă.
0

#249 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 21 iunie 2015 - 11:30

Poate acum, odata cu aplicarea graficelor de vacanta. :eusa_think:
1

#250 Useril este offline   brioti 

• Membru activ
  • Grup: * Membri activi *
  • Postari: 511
  • Inregistrat: 03 iunie 13

Postat 21 iunie 2015 - 19:11

Stai ca daca incepe vreun santier prin fata pe la mall...iar se deviază!!
0

#251 Useril este offline   iulius 

• Membru autentic
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 86
  • Inregistrat: 12 decembrie 10

Postat 15 septembrie 2015 - 09:54

Buna ziua. Domnule Florin a-ti putea va rog frumos sa poztati plecările de la statia Vasile parvan sens apateu-calea savului si si plecările de la facultatea de mecanica sens calea sagului-apateu. Nu am gasit graficele scolare ptr E 8. Va multumesc frumos
0

#252 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 15 septembrie 2015 - 18:17

Graficele lui E8 de pe site le-am incarcat chiar duminica seara si sunt cele valabile incepand cu data de 14.09.2015

Link-uri: sens a si sens b

Graficele de pe site sunt mai exacte decat timpii intermediari scosi din Radfleet.
0

#253 Useril este offline   denisa.d. 

• Membru Senior**
  • Grup: Membri seniori
  • Postari: 610
  • Inregistrat: 26 februarie 14
  • Sexul:feminin
  • Locatia:Timisoara, Romania

Postat 24 septembrie 2015 - 21:08

Vezi postareabrioti, la 21 iunie 2015 - 19:11, a spus:

Stai ca daca incepe vreun santier prin fata pe la mall...iar se deviază!!

Nu se deviaza, doar se desfiinteaza statia Dermatina.
0

#254 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 24 septembrie 2015 - 21:14

Grafic nou pe site de azi, doar pentru sensul Pod C.Sag > Apateu
0

#255 Useril este offline   emilut 

• Membru Gold
  • Grup: Membru Gold
  • Postari: 2310
  • Inregistrat: 05 ianuarie 10
  • Locatia:Timişoara

Postat 24 septembrie 2015 - 23:40

Le schimbă ca pe șosete.
0

#256 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 25 septembrie 2015 - 11:43

Sincer, am impresia ca la o simpla cerere a unui calator, se modifica imediat graficele, altfel nu-mi explic de ce sunt atat de dese aceste modificari.
0

#257 Useril este offline   Alexz 

• Membru începător
  • Pip
  • Postari: 3
  • Inregistrat: 16 octombrie 15

Postat 17 octombrie 2015 - 17:11

Nu se poate respecta un program ? Autobuze care nu vin sau care intarzie cate vro 10 minute, mi s-a intampla asta in ultimele 2 saptamani pe linia acestui autobuz(traseu Apateu-Pod Calea Sagului), inteleg ca intarzii din cauza traficului dar sa nu vii deloc si nu odata s-a intamplat de 3 ori cum am zis mai sus in ultimele 2 saptamani, ma poate lamuri si pe mine cineva ce-i cu acest lucru ? De ce nu se respecta programu ?

Pe langa asta, de ce este filtru acest de aprobare inainte de a posta, este o pierdere de timp pentru persoana care vrea sa isi spuna nemultumirea, propun sa fie scoasa.

Aceasta postare a fost editata de Alexz: 17 octombrie 2015 - 17:11

0

#258 Useril este offline   dan.s 

• Membru onorific
  • Grup: Membru onorific
  • Postari: 4388
  • Inregistrat: 11 septembrie 15
  • Locatia:Everywhere

Postat 17 octombrie 2015 - 17:54

Exact cum ai spus tu, sunt intarzieri mari din cauza lucrarilor la noul mall. Pana se termina, asta e, suportam.
...cat despre "filtru", acesta este conceput pentru a bana hackeri si spamari inainte de folosirea site-ului. Is OK?

Aceasta postare a fost editata de dan.s: 17 octombrie 2015 - 19:33

0

#259 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 17 octombrie 2015 - 18:48

Vezi postareaAlexz, la 17 octombrie 2015 - 17:11, a spus:

Pe langa asta, de ce este filtru acest de aprobare inainte de a posta, este o pierdere de timp pentru persoana care vrea sa isi spuna nemultumirea, propun sa fie scoasa.

Glumesti, nu? Despre ce filtru vorbesti? Te-ai inscris abia ieri si e normal sa astepti sa-ti fie activat contul, ca doar nu crezi ca esti pe Tion.
Nemultumirile se adreseaza in scris celor de la Relatii Publice prin intermediul formularului de pe site sau personal la registratura RATT.
1

#260 Useril este offline   Alexz 

• Membru începător
  • Pip
  • Postari: 3
  • Inregistrat: 16 octombrie 15

Postat 17 octombrie 2015 - 18:50

Vezi postareadan.s, la 17 octombrie 2015 - 17:54, a spus:

Exact cum ai spus tu, sunt intarzieri mari din cauza lucrarilor la noul mall. Pana se termina, asta e, suportam.
...cat despre filtru, acesta este conceput pentru a bana hackeri si spamari inainte de folosirea site-ului. Is OK?

Inteleg ca intarzii 5-10 minute maxim din cauza aglomeratiei si diferitelor lucrari de alungul traseului, dar sa nu vi deloc asta ma depaseste, nu poti invinui lucrarile pentru acest lucru, asta ii o problema de administratie sau chiar a soferiilor, adica pe scurt la ora aia autobuzul nu vine, venind la ora urmatoare in care este programat sa ajunga.

Un concept fara sens din punctul meu de vedere, crezi ca cineva nu poate astepta pana primeste aprobabarea ? Asta mai mult descurajeaza persoanele care doresc sa ajute RATT sau care au nemultumire in legatura cu ei. Intamplarea face sa lucrez in domeniul acesta si nu am folosit niciodata filtre de genu, pentru ca in opinia mea nu au rost si pe langa asta descurajeaza oameni sa intre pe site-ul meu, pentru spameri se poate implementa foarte simplu un filtru de postari/timp si pentru hackeri, amuzant sa crezi ca poti detecta asa usor, dar aici ii alta poveste care tine de securitatea unui site si mi-ar dura ore sa o explic.

Vezi postareaFlorin.B RATT, la 17 octombrie 2015 - 18:48, a spus:

Glumesti, nu? Despre ce filtru vorbesti? Te-ai inscris abia ieri si e normal sa astepti sa-ti fie activat contul, ca doar nu crezi ca esti pe Tion.
Nemultumirile se adreseaza in scris celor de la Relatii Publice prin intermediul formularului de pe site sau personal la registratura RATT.

Nu glumesc, nu este normal sa astepti atat pentru a folosi un site si sincer de ceva vreme nu am mai vazut asa ceva, sa astepti aprobarea unui administrator pentru a putea folosi un site este o pierdere de timp pentru persoana care se inregistreaza, descurajand accesul publicului pe acel site, pe mine unul m-a deranjat acest lucru si sfatul meu ar fi sa fie scos, dar voi stiti mai bine.

Am vrut prima oara sa ma adresez aici, poate cunoaste cineva mai bine decat mine situatia. Dar voi face si acest lucru, probabil.

Aceasta postare a fost editata de Alexz: 17 octombrie 2015 - 18:59

0

Arata acest topic

• (33 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • Ultima »