STP Timișoara Forum: Arad - STP Timișoara Forum

Salt la continut

• (28 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Arad jud. Arad

#341 Useril este offline   radub 

• --
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Banati 2
  • Postari: 333
  • Inregistrat: 04 iunie 08
  • Sexul:masculin

Postat 04 ianuarie 2015 - 22:22

Nici eu. Am spus doar ca la Arad vor fi 6 tramvaie decente intr-un parc de 150 de cazaturi, respectiv 12 pana in 2020 (deci, o bataie de joc), ca voi veti avea un numar rezonabil de tramvaie oferind conditii de calatorie decente pana in acelasi an 2020 (modernizate si noi), ca aceste 6 tramvaie sunt o bataie de joc prin felul in care sunt asamblate si livrate (chiar daca au costat mai putin decat ar plati altii pentru ele, totusi sunt niste foarte multi bani publici!) si ca CTP-ului ii va fi mai usor decat oricui cu intretinerea, printr-un noroc chior. Numele tramvaiului e mentionat conjunctural doar. Ideea e ca situatia Aradului e total iesita din comun si nu e cazul sa fie dat ca exemplu de buna practica.

Altfel, tehnic chiar ar fi de dorit sa vreti Imperii. Eu cel putin mi-as dori pentru Iasi asa ceva pentru avantajele de natura tehnica (culmea, nu e vorba de chestiile pentru care reprezentantii Astra se bat cu pumnii in piept intr-un mod absolut jenant - "cel mai ..." (completati voi pe linia punctata!) - ci de ceva care le-ar aduce mari beneficii daca ar bate moneda pe aspectul respectiv - si nu pot intelege de ce n-o fac).

Aceasta postare a fost editata de radub: 04 ianuarie 2015 - 22:31

0

#342 Useril este offline   Marius-Arad 

• Membru autentic
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 74
  • Inregistrat: 23 octombrie 14
  • Locatia:Arad

Postat 16 ianuarie 2015 - 20:25

Poze de iarna cu MAN 375, MB 355 (331) si o poza cu Tatra 1120. Intr-o poza am reusit sa prind si Tatra 903 langa MAN. :limba:

Fisiere atasate

7

#343 Useril este offline   mile 

• Moderator
  • Grup: Moderatori
  • Postari: 10862
  • Inregistrat: 08 octombrie 08
  • Locatia:Regiunea Banat
  • Interese:Navigatia pe Bega, tramvaie si firobuze

Postat 16 ianuarie 2015 - 20:49

Ce minunat poate arata culoarea rosie pe zapada imaculata!... :)
1

#344 Useril este offline   Marius-Arad 

• Membru autentic
  • PipPipPip

Postat 16 ianuarie 2015 - 21:13

Da, inveseleste peisajul.
0

#345 Useril este offline   Marius-Arad 

• Membru autentic
  • PipPipPip

Postat 20 ianuarie 2015 - 23:14

Autobuzele Mercedes (ex. Essen) 313 (3604) si 316(3616) au o noua "infatisare" la fel ca 315(3615).

Fisiere atasate

3

#346 Useril este offline   andrei_tm 

• Membru Senior
  • Grup: Membri seniori
  • Postari: 819
  • Inregistrat: 05 noiembrie 13
  • Locatia:Timisoara

Postat 30 ianuarie 2015 - 12:23

Priviți ce frumos arată Aradul cu iarbă și pietre printre linii, nu cu beton cum avem noi:

Fisier atasat  IMG_20141221_141132.jpg (221.05K)
Number of downloads: 29 Fisier atasat  IMG_20141221_145253.jpg (181.22K)
Number of downloads: 31 Fisier atasat  IMG_20141221_145521.jpg (164.97K)
Number of downloads: 29 Fisier atasat  IMG_20141221_154425.jpg (161.44K)
Number of downloads: 30 Fisier atasat  IMG_20141221_163057.jpg (198.57K)
Number of downloads: 44

Și automatul pentru vânzarea biletelor.

Fisier atasat  IMG_20141221_154339.jpg (206.98K)
Number of downloads: 43

Pozele sunt de anul trecut, din decembrie, iar calitatea lor nu este foarte bună.

Aceasta postare a fost editata de andrei_tm: 30 ianuarie 2015 - 12:27

7

#347 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin
  • Grup: Admin
  • Postari: 30167
  • Inregistrat: 06 martie 08
  • Locatia:RATT

Postat 31 ianuarie 2015 - 11:13

Urat rau de tot acel automat de bilete. (bine, la noi nici nu poti avea ceva mai ca lumea...)
0

#348 Useril este offline   andrei_tm 

• Membru Senior
  • Grup: Membri seniori
  • Postari: 819
  • Inregistrat: 05 noiembrie 13

Postat 31 ianuarie 2015 - 19:04

Automatele din alte orașe sunt curate. Vă pot da doar un exemplu: Sibiu. Acolo cred că sunt oameni plătiți care să le curețe.
0

#349 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 03 mai 2015 - 09:25

Un fragment din istoria transportului aradean, un prospect editat in 1998, atunci cand implineau 90 de ani de transport cu autobuzul:

Fisier atasat  20150503_101048_resized.jpg (627.03K)
Number of downloads: 35 Fisier atasat  20150503_100927_resized.jpg (649.81K)
Number of downloads: 34
3

#350 Useril este offline   Marius-Arad 

• Membru autentic
  • PipPipPip

Postat 09 mai 2015 - 19:20

Autobuz spre Padurea Ceala, ce parere aveti?

http://www.aradon.ro...dorinta/1528811

Mai mulți arădeni doresc înființarea unei linii noi de autobuz care să lege Podgoria de zona 3 Insule pe perioada verii!

A venit căldura și odată cu ea a crescut și apetitul pentru ieșirea în natură! Tot mai mulți arădeni aleg să evadeze din agitația orașului și să își petreacă week-endul în pădure, fie la un grătar, fie la o plimbare pe bicicletă, fie la o baie, ori pur și simplu să se relaxeze printr-o plimbare. Una din zonele preferate de recreere și relativ la îndemână tuturor ar fi Pădurea Ceala. Aici sunt mai multe opțiuni pentru a petrece o zi de relaxare, pe lângă locurile de la liziera pădurii, sau de pe malul râului Mureș cum ar fi: Centrul de Vizitare al Parcului Natural Lunca Mureșului Arad, Lacul Măltăreț sau Zona 3 Insule. Mai mulți arădeni au trimis pe adresa redacției Jurnal arădean mai multe sugestii pentru înființarea de către CTP a unei linii de autobuz care să facă legătura, măcar în week-end, între Podgoria și zona 3 Insule. Totul, pe perioada verii. Şi asta pentru că spre Pădurea Ceala nu există nici un mijloc de transport în comun.
O rută nouă

„Avem o sugestie pentru Primăria Municipiului Arad și Compania de Transport Public Arad (CTP) ca pe perioada de vară să se introducă în zilele de sâmbătă și duminică o linie de autobuz din Podgoria până la Pădurea Ceala – Zona 3 Insule. Nu fiecare avem mașină, iar un taxi te costă destul de mult. Lumea ar mai merge în week-end la aer curat, recreere, un grătar, la plajă, la o terasă. Mai demult, exista o astfel de rută care mergea până la 3 Insule, la sfârșit de săptămână de 1 mai, 23 august ori când erau festivaluri”, a venit cu ideea Eugen M. Un alt arădean Raul D., care ne-a contactat oferindu-ne aceeași sugestie, completează: „Dacă ar exista o linie de autobuz între Podgoria și zona 3 Insule, autobuzul ar putea trece prin cartierul Confecții, să se oprească și la Piața Obor, deoarece pentru cei din cartierele Micălaca și Grădiște este o cale mult mai rapidă de acces spre piață decât cu tramvaiul. În week-end, autobuzele ce funcționează pe liniile 21 și 20 nu circulă”.
Așteaptă propunerea CTP

Reprezentanții municipalității spun că așteaptă o propunere din partea CTP. „Această problemă trebuie în primul rând analizată de către administrația CTP Arad,. Conducerea de aici trebuie să vadă dacă este eficientă înființarea unei linii noi și dacă se acoperă costurile. Dacă compania decide că e cazul înființării unei linii noi, atunci trebuie să vină cu o propunere în cadrul Consiliului Local urmând ca această problemă să fie dezbătută aici”, a declarat Corina Drăghici, purtătoarea de cuvânt a Primăriei Arad.
Salută ideea cititorilor

Reprezentații Companiei de Transport Public Arad sunt interesaţi să ia în considerare posibilitatea înființării unei linii care să funcționeze în week-end pe perioada verii. „Noi ne-am bucura să avem călători care să beneficieze de serviciile noastre însă nu știm exact câți arădeni ar circula într-adevăr cu autobuzul spre această zonă. În urmă cu câțiva ani, tot pe baza unor cereri ale arădenilor am înființat mai multe linii printre care și o cursă care mergea spre zona 3 Insule. Din păcate, aceasta s-a dovedit ineficientă deoarece de cele mai multe ori aveam doar doi pasageri pe cursă. Vom analiza împreună cu cei de la Transport din cadrul Primăriei Arad această propunere și o să găsim cea mai bună soluție”, a declarat Mariana Birău, directorul CTP Arad. Reprezentanții Companiei de Transport mai spun că pentru a fi siguri că este o cerință certă din partea arădenilor va fi realizat un sondaj în următoarele săptămâni, „Vom realiza un chestionar în perioada imediat următoare pe pagina CTP Arad sau a Primăriei Municipiului Arad și, după ce vom obține rezultatele și vom analiza situația, vom lua o decizie”.

Ca atare, este posibilă înființarea unei linii noi de autobuz, dar pentru aceasta trebuie ca arădenii să confirme că au nevoie de acest nou traseu!
Mai mulți arădeni la aer curat

Reprezentanții Parcului Natural Lunca Mureșului Arad susțin această idee pentru că , în opinia lor, mai mulți arădeni s-ar bucura de natură și de aerul curat pe care îl oferă pădurea. „Dacă s-ar introduce o linie de autobuz care să lege centrul de Pădurea Ceala ar scădea și numărul de mașini care intră în număr tot mai mare în pădure”, a declarat Paul Hac, directorul Parcului Natural Lunca Mureșului Arad.
1

#351 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 09 mai 2015 - 20:36

Totul e sa aiba calatori suficienti, desi nu cred ca cineva va merge la gratar/plaja cu autobuzul. E doar o parere, necunoscand zona si potentialul ei.
0

#352 Useril este offline   cseh_17 

• Moderator
  • Grup: Moderatori
  • Postari: 12614
  • Inregistrat: 18 martie 08
  • Locatia:Bergisch-Gladbach / Köln

Postat 09 mai 2015 - 23:14

Nu stiu, din ce am vazut eu la Arad, si la cele 4 sau 5 linii pe care le au (restul fiind conventie) m-as mira de succesul unei linii noi. Dar tot ce e posibil... :eusa_think:
0

#353 Useril este offline   Marius-Arad 

• Membru autentic
  • PipPipPip

Postat 11 mai 2015 - 18:13

Avem mai mult de 5 linii:

13 Podgoria-Horia
19 Podgoria-Sanicolaul Mic
20 Piata Uta-Billa/Zona II-III
21 Podgoria-Cartier Alfa

25 Piata Romana-Fantanele
26 Piata Romana-Alunis
27 Piata Romana-Tisa Noua
28 Piata Romana-Zabrani
29 Piata Romana-Frumuseni
31 Podgoria-Gradiste (Trenului)
35 Podgoria-Sanleani/Livada
37 Podgoria-Zimandul Nou
37E Podgoria-Zimandul Cuz (doar in perioada scolara)
39 Podgoria-Sofronea
39B Podgoria-6 Vanatori
41 Piata Romana-Cartierul Bujac

46 Parcul Reconcilierii-Sanpaul
48 Billa/Zona II-III-Selgros/Real
54 Podgoria-IAS Muresul

Liniile scrise cu rosu sunt linii urbane unde tariful este de 2 lei si se poate circula cu biletul 1 ora pe orice mijloc de transport in comun fie autobuz, fie tramvai, restul liniilor au tarife diferite in functie de distanta.
5

#354 Useril este offline   Marius-Arad 

• Membru autentic
  • PipPipPip

Postat 07 iulie 2015 - 16:35

Autobuzul MAN 379 la Padurea Ceala Centrul Cultural Lunca Muresului, cursa speciala, ce bine arata autobuzul rosu in padurea verde ;) Se poate observa in doua poze o barza mai mare decat autobuzul. :lol:

Fisiere atasate

7

#355 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 07 iulie 2015 - 18:16

Nu pot sa cred ca baietii de la firma de transport nu au reusit sa obtina softul si interfata necesare pentru a schimba ce arata afisajele autobuzelor. :intrebare:
1

#356 Useril este offline   Marius-Arad 

• Membru autentic
  • PipPipPip

Postat 07 iulie 2015 - 19:51

Numarul/linia sa poate schimba orice nr de la 1 la 999, iar textul doar pe lateral la 379. Am obtinut eu programul pentru afisajele BROSE de la cineva din Halle, dar nu poti afisa diacritice(ă, î, ş, ţ) numai cele nemtesti ä, ö, ü. La 375 am reprogramat memoriile Intel Flash si afiseaza trasee din Arad, sau se pote programa orice text, linie simpla, linie combinata(35/37, 26/27 etc.) si simboluri(Tram, Elevi etc.).

Fisiere atasate

Aceasta postare a fost editata de Marius-Arad: 19 iulie 2016 - 11:58

3

#357 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 07 iulie 2015 - 20:25

Prea multe sisteme din pacate. Cred ca in cazul acesta e mai bine sa fie inlocuite cu altele noi, toate de la acelasi fabricant.
0

#358 Useril este offline   Marius-Arad 

• Membru autentic
  • PipPipPip

Postat 07 iulie 2015 - 21:17

Marea majoritate sunt BROSE, eu am exemplificat cate modele avem.
0

#359 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 07 iulie 2015 - 23:14

Ok, dar spuneai ca astea nu au CU, nu? Sau doar cateva lipsesc?
0

#360 Useril este offline   Bobby 

• Membru activ
  • Grup: * Membri activi *
  • Postari: 1199
  • Inregistrat: 14 iulie 09

Postat 08 iulie 2015 - 01:06

AR 07 FUR circula spre Penitenciar... :coolspeak:
1

Arata acest topic