STP Timișoara Forum: Tranzy.ai - STP Timișoara Forum

Salt la continut

Imagine postata
  • (6 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 4
  • 5
  • 6
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

Tranzy.ai mobile si web

#101 Useril este offline   Paul85 

• Membru Senior***
  • Grup: Membri seniori
  • Postari: 737
  • Inregistrat: 23 februarie 09
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Timisoara

Postat 27 noiembrie 2025 - 18:23

Buna intrebare. Probabil trebuie introduse. Stiu ca si la tramvaie dura cateva zile din momentul intrarii in circulatie pana cand acesta era "vizibil" in Tranzy.
Cert este ca de transmis date GPS, ele transmit (in live.stpt.ro apar), dar cumva in Tranzy nu au fost "preluate" (nu apar nici in API-ul opendata de la Tranzy, deci nu doar in aplicatie lipsesc). Presupun ca nici pe panouri nu apar (daca acestea iau datele strict de la Tranzy), desi nu am verificat.
0

#102 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin
  • Grup: Admin
  • Postari: 30414
  • Inregistrat: 06 martie 08
  • Locatia:RATT

Postat 27 noiembrie 2025 - 19:49

Din cate stiu, panourile nu mai afiseaza date din Tranzy. Oricum, nici pe liniarizata noului AVL de la Radcom nu vad decat Skodele.
L.E. Am intrebat acum si seful meu imi spune ca nu au GPS montat.
1

#103 Useril este offline   BogdanVld 

• Membru autentic
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 110
  • Inregistrat: 19 septembrie 22

Postat 27 noiembrie 2025 - 22:50

Florin.B RATT a spus:

1764060325[/url]' post='204926']
Panou tranzy in Cluj, modelul ce l-am avut si noi in teste la catedrala:

Cei din CJ le-au inlocuit anul asta. In alta ordine de idei, am vazut ca interiorul MTC-urilor din CJ, sunt afisate liniar ce statie urmeaza si unde anume se afla MTC-ul. Sunt curios daca si in cele din TM exista acest lucru. Intreb pt ca nu am mai fost demult cu MTC in TM.
0

#104 Useril este offline   BogdanTm 

• Membru VIP
  • Grup: VIP
  • Postari: 2455
  • Inregistrat: 06 septembrie 08
  • Interese:trenurile, calatoriile,sahul

Postat 19 februarie 2026 - 07:40

Cicrula pe net un fel de comunicat al TranzAi prin care anunta ca din 19 februarie opreste furnizarea de date in timp real despre pozitia MTC urilor..Este ceva real, stie cineva ceva, sau este doar o schema de scam? Care ar fi problema? Am vazut ca in aplicatie intr-adevar nu mai apar timpii de asteptare ai vehiculelor...
0

#105 Useril este offline   thenoizz 

• Membru autentic
  • PipPipPip
  • Postari: 63
  • Inregistrat: 17 iunie 21

Postat 19 februarie 2026 - 07:41

Imagine postata
Bye bye Tranzy :-(
0

#106 Useril este offline   Bodo 

• Membru activ
  • Grup: * Membri activi *
  • Postari: 369
  • Inregistrat: 24 ianuarie 16
  • Locatia:Timișoara

Postat 19 februarie 2026 - 08:59

De când a apărut aplicația Transit, nu mai foloseam Tranzy. Vă recomand sa o instalați in schimb. E mult mai intuitivă, îți arată imediat ce linii ai aproape și poți să adaugi la favorite cele pe care le folosești cel mai des să apară mereu in partea de sus. Pe Tranzy trebuia să dai mai multe tap-uri înainte să vezi ce te interesează.
0

#107 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 19 februarie 2026 - 12:05

Citeaza

Pentru consultarea informațiilor privind traseele, orarele și timpii de sosire ai mijloacelor de transport public din Timișoara, călătorii au la dispoziție următoarele aplicații și platforme:

- Google Maps – disponibil pe Android, iOS și web. Prin selectarea opțiunii Transport public, pot fi vizualizate trasee, orare și opțiuni de deplasare.

- STPT Live – platforma online oficială a Societății de Transport Public Timișoara pentru monitorizarea în timp real a circulației mijloacelor de transport public. Permite vizualizarea poziției vehiculelor, a traseelor și a orarelor. - csuki (https://csuki.com) – disponibilă ca aplicație pentru Android și în variantă web pentru iPhone (accesibilă din browser). Permite verificarea timpilor de sosire în stații prin introducerea numelui stației.

- Transit – aplicație mobilă pentru Android și iOS. Oferă planificarea traseelor punct A – punct B și estimări ale timpilor de sosire.

Menționăm că aplicația Tranzy nu mai funcționează în acest moment.

0

#108 Useril este offline   thenoizz 

• Membru autentic
  • PipPipPip
  • Postari: 63
  • Inregistrat: 17 iunie 21

Postat 19 februarie 2026 - 14:06

Cam penibil momentul - rollout-ul trebuia făcut mai din timp. Nu poți schimba aplicațiile peste noapte, chiar dacă una e mai bună decât cealaltă.
1

#109 Useril este offline   Paul85 

• Membru Senior***
  • Grup: Membri seniori
  • Postari: 737
  • Inregistrat: 23 februarie 09

Postat 19 februarie 2026 - 15:09

Practic toate aplicatiile care foloseau feed-ul OpenData de la Tranzy sunt "moarte". Nu e vorba doar ca aplicatia x estima mai bine sau mai rau decat aplicatia y, ci de disponibilitatea datelor (pozitie GPS a vehiculelor, viteza, etc) pe baza careia un dezvoltator independent poate crea o asemenea aplicatie. Datele exista (si sunt accesibile liber, in format JSON) pe live.stpt.ro, dar nu stiu in ce masura este permis sa fie folosite astfel.
2

#110 Useril este offline   BogdanTm 

• Membru VIP

Postat 19 februarie 2026 - 16:24

Eu am doar la nivel de curiozitate dorinta sa aflu ceea ce a cauzat luarea acestei decizii. Nu cred ca s-a intamplat de azi pe maine vineri nu s-a mai platit ceva (ca banuiesc ca de la bani este problema) si de luni taiem tot. Probabil au fost discutii mai lungi si mai complexe si poate ar fi frumos ca cei din conducerea SMTT sau din Primarie sa se oboseasca sa ne spuna si noua cauza motivului ca sa zic asa.
Cand e vorba de lauda si fandaronada electorala repede inunda retele sociale cu live in care ne lamuresc cum traim noi vremuri de impliniri marete..cand apare un astfel de incident nedorit evident se lasa tacere de mormant....

cum ziceam, doar curiozitatea ma impinge sa aflu ..
2

#111 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 19 februarie 2026 - 18:37

Eu as zice ca era vorba de costuri. Sa mergi in paralel cu mai multe sisteme, probabil a devenit prea costisitor. Parerea mea, bineinteles.
1

#112 Useril este offline   BogdanTm 

• Membru VIP

Postat 19 februarie 2026 - 18:56

Mi se pare interesant ca pe ios acum si aplicatia Public Trans TM dezvoltata de colegul nostru de forum Kriszti Cseh nu imi mai afiseaza nici un timp la nici o linie desi in ea scrie ca datele sunt preluate din aplicatia csuki...oare a mai patit cineva la fel pe iphone?
0

#113 Useril este offline   AndPa 

• Membru autentic
  • PipPipPip
  • Postari: 86
  • Inregistrat: 07 martie 10

Postat 27 februarie 2026 - 17:41

Vezi postareaBogdanTm, la 19 februarie 2026 - 18:56, a spus:

Mi se pare interesant ca pe ios acum si aplicatia Public Trans TM dezvoltata de colegul nostru de forum Kriszti Cseh nu imi mai afiseaza nici un timp la nici o linie desi in ea scrie ca datele sunt preluate din aplicatia csuki...oare a mai patit cineva la fel pe iphone?

Din ce stiu eu, Csuki folosea datele de la Tranzy. Mie nici Csuki nu-mi merge, deci ma astept ca nici aplicatia de care spui sa nu fie functionala.
0

#114 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 28 februarie 2026 - 11:18

Cu cei de la csuki am corespondat zilelele trecute si imi spuneau ca doar E2 nu se afiseaza. Nu, ei au renuntat la datele din tranzy cu ceva timp in urma, deci ar trebui sa le mearga aplicatia.
0

#115 Useril este offline   AndPa 

• Membru autentic
  • PipPipPip
  • Postari: 86
  • Inregistrat: 07 martie 10

Postat 28 februarie 2026 - 21:34

Vezi postareaFlorin.B RATT, la 28 februarie 2026 - 11:18, a spus:

Cu cei de la csuki am corespondat zilelele trecute si imi spuneau ca doar E2 nu se afiseaza. Nu, ei au renuntat la datele din tranzy cu ceva timp in urma, deci ar trebui sa le mearga aplicatia.

Hmmm.... mie nu-mi merge Csuki de vreo saptamana - dupa data, as zice ca de cand nu mai sunt disponibile datele tranzy. Asta se intampla pe doua telefoane diferite. Am pus intrebare si in topicul de Csuki, dar acolo nu a fost nici un raspuns inca.. La Csuki am facut chiar update la ultima versiune, crezand ca ce aveam eu era prea vechi, insa se pare ca nu a avut efect.
0

#116 Useril este offline   csuki 

• Membru autentic
  • PipPipPip
  • Postari: 88
  • Inregistrat: 14 iunie 22
  • Sexul:nespecificat

Postat 01 martie 2026 - 11:36

Vezi postareaBogdanTm, la 19 februarie 2026 - 18:56, a spus:

Ne-a surprins momentul dezactivării Tranzy în Timișoara, așa că a fost o întârziere de o zi până a putut și Krisztian să se adapteze la noile date csuki. Public Transtort Timisoara ar trebui să fie funcțională.
0

#117 Useril este offline   csuki 

• Membru autentic
  • PipPipPip
  • Postari: 88
  • Inregistrat: 14 iunie 22
  • Sexul:nespecificat

Postat 01 martie 2026 - 11:38

Vezi postareaAndPa, la 27 februarie 2026 - 17:41, a spus:

Din ce stiu eu, Csuki folosea datele de la Tranzy. Mie nici Csuki nu-mi merge, deci ma astept ca nici aplicatia de care spui sa nu fie functionala.

Dacă nici acum nu vedeți vehicule sau estimări în csuki, încercati din setarile Android a aplicatiei csuki: clear data, apoi uninstall, urmat de un install nou.
0

#118 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 01 martie 2026 - 12:42

Voi inchide acest topic, STPT nemai utilizand tranzy.ai. Orice discutie pe tema aplicatiilor se va face in topicele dedicate.
0

Arata acest topic

• (6 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 4
  • 5
  • 6
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

2 useri citesc topicul
0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi