Orarul de circulație pentru linia 5a (numele liniei în aplicația Tranzy) apare pe http://stpt.ro/Orare/orare.html la secțiunea Linii autobuze urbane cu numele 5. Linia 5 fiind linia de tramvai, iar linia 5a fiind autobuzul.
Și în paginile pdf-ului linia e numită tot 5.
Ar putea fi o sursă de confuzie pentru utilizatori dacă nu se schimbă numele în orare la 5a.
Pagina 1 din 1
Orare de circulație pdf documentele pdf ale STPT
Postat 16 iunie 2024 - 09:36
Pai, ar trebui sa aleg ce utilizatori sa nu "confuzez", din moment ce linia 5a nu exista. Pe afisajul autobuzelor apare doar 5 (acesta fiind comandat automat din Radfleet), iar in sistem e tot 5, tramvaiul fiind Tv5, deci nu am cum sa inventez eu linia 5a, doar ca sa ma potrivesc cu Tranzy. Daca deschizi pdf-ul, se vede si acolo ca numarul liniei e 5, nu 5a si cred ca cei de la grafice chiar stiu ce trebuie sa apara acolo.
Am avut la un moment dat prin zona 3 linii: 5a, 5b si 5c, dar s-a renuntat de mult la ele, deci linia 5a nu mai exista.
Eu, in locul celor de la Tranzy, o denumeam 5 bus, ca treaba sa fie clara.
Am avut la un moment dat prin zona 3 linii: 5a, 5b si 5c, dar s-a renuntat de mult la ele, deci linia 5a nu mai exista.
Eu, in locul celor de la Tranzy, o denumeam 5 bus, ca treaba sa fie clara.
Postat 01 noiembrie 2024 - 21:02
Da, deranjament RDS intre orele 10 si 14

Postat 02 noiembrie 2024 - 15:26
Cum de au luat hotărârea de a afișa atât orarul pe site, cât și în stații, pentru liniile 33 și 40?
Postat 03 noiembrie 2024 - 09:49
Postat 03 noiembrie 2024 - 19:21
A fost dorinta SMTT. Sper ca tot ei sa intervina si pentru schimbarea culorii icoanelor din Tranzy. Am convenit la un cod al culorilor (bazat pe ce avem noi acum) ca sa uniformizam culorile din headerele tablelor de statie cu ce e in app.
Arata acest topic
Pagina 1 din 1