Aceasta postare a fost editata de fleetwood: 06 decembrie 2024 - 14:17
Sincronizarea/actualizarea informațiilor oferite de STPT Panouri, aplicații, orare, pagina oficială, pagina de FB
Postat 06 decembrie 2024 - 14:15
O joardă, de la Moș Nicolae - Tranzy e tot mai tembel, rateuri în estimări și pe locație GPS, pe sens de deplasare etc. Rateuri de la STPT-RATT în comunicarea incidentelor, informațiilor acute - iar stă omul, ca prostul, prin stații - nu se anunță modificările de orare (vezi E8, vreo două orare tâmpite lansate în noiembrie), unele chestiuni sunt date pe FB, nu și pe pagina oficială, nici vorbă de incidente raportate sincron - totul e varză pe aplicații, FB, site, panouri de informare, totemuri muzicale...
Postat 11 ianuarie 2025 - 12:40
Acum am observat că s-a actualizat Google Maps iar acum preia datele in timp real al liniilor tot cu informațiile și întârzierile aferente. 

Postat 11 ianuarie 2025 - 13:32
Este inca in teste, l-a publicat google putin mai repede dar este utilizabil.
Postat 12 ianuarie 2025 - 00:03
Ce ar fi super ar fi sa apara si reteaua suprapusa pe harta, cum apare la alte orase
Postat 12 ianuarie 2025 - 00:15
Fantoma Tramvaiului 3, la 12 ianuarie 2025 - 00:03, a spus:
Ce ar fi super ar fi sa apara si reteaua suprapusa pe harta, cum apare la alte orase
Gasesti ceva oras cu toata reteaua, in principiu se pun linii importante, metrou (Bucuresti de exemplu), tramvai.
Ma gandeam sa punem si mijloacele de tranport dar nu am gasit orase cu toata reteaua.
Postat 18 iunie 2025 - 10:48
OK, iată ce anunț am citit ieri, preluat de presa locală de pe FB STPT:
Anunț important pentru călători!
Circulația mijloacelor de transport în comun de pe liniile 1 și 2 tramvai și 46 autobuz va fi deviată, în perioada următoare, din cauza lucrărilor de reparații desfășurate pe strada Mihail Kogălniceanu (tronsonul Gara de Est – bulevardul Take Ionescu), de către Societatea de Drumuri Municipale Timișoara.
Perioadele afectate:
• Marți, 17 iunie – Miercuri, 18 iunie 2025, între orele 07:00 – 24:00
• Marți, 24 iunie – Miercuri, 25 iunie 2025, între orele 07:00 – 24:00
Rute deviate:
Linia 46 autobuz
• Tur: traseu normal
• Retur: strada Avram Imbroane – strada Martir Ioan Buteanu – strada Înfrățirii – bulevardul Take Ionescu – traseu normal
Linia 1 tramvai
• Retur: Meteo – întoarce la Gara de Est, circulă pe linia 2 până la Piața Traian, apoi traseu normal
Linia 5 tramvai
• Retur: Meteo – întoarce la Gara de Est, circulă pe linia 2 până la Piața Traian, apoi traseu normal
De obicei, spre serviciu, iau TV1 sau TV5 de la Babeș, pe la 7.30. Având maximă încredere în anunțul de mai sus, mă postez direct în stația de peste drum, a lui TV2 - la gândul că nu voi aștepta mult - adică am la dispoziție 1, 2 și 5. Ca să nu o lungesc, am întârziat la serviciu pentru că abia de la ora 8 s-a aplicat chestiunea, așa că primul care a sosit a fost tot un TV2, pe la 7.55.
Ce vreau să subliniez: un anunț dat TREBUIE respectat! Chiar dacă lucrările pe Kogălniceanu au început după 8 sau dacă doar atunci s-a închis linia. Pare o bagatela, dar nu este.
Anunț important pentru călători!
Circulația mijloacelor de transport în comun de pe liniile 1 și 2 tramvai și 46 autobuz va fi deviată, în perioada următoare, din cauza lucrărilor de reparații desfășurate pe strada Mihail Kogălniceanu (tronsonul Gara de Est – bulevardul Take Ionescu), de către Societatea de Drumuri Municipale Timișoara.
Perioadele afectate:
• Marți, 17 iunie – Miercuri, 18 iunie 2025, între orele 07:00 – 24:00
• Marți, 24 iunie – Miercuri, 25 iunie 2025, între orele 07:00 – 24:00
Rute deviate:
Linia 46 autobuz
• Retur: strada Avram Imbroane – strada Martir Ioan Buteanu – strada Înfrățirii – bulevardul Take Ionescu – traseu normal
Linia 1 tramvai
Linia 5 tramvai
De obicei, spre serviciu, iau TV1 sau TV5 de la Babeș, pe la 7.30. Având maximă încredere în anunțul de mai sus, mă postez direct în stația de peste drum, a lui TV2 - la gândul că nu voi aștepta mult - adică am la dispoziție 1, 2 și 5. Ca să nu o lungesc, am întârziat la serviciu pentru că abia de la ora 8 s-a aplicat chestiunea, așa că primul care a sosit a fost tot un TV2, pe la 7.55.
Ce vreau să subliniez: un anunț dat TREBUIE respectat! Chiar dacă lucrările pe Kogălniceanu au început după 8 sau dacă doar atunci s-a închis linia. Pare o bagatela, dar nu este.
Aceasta postare a fost editata de fleetwood: 18 iunie 2025 - 10:49