STP Timișoara Forum: Vandalizari ale validatoarelor - STP Timișoara Forum

Salt la continut

In cazul in care doriti obtinerea unui raspuns oficial la o plangere in legatura cu sistemul de taxare, aceasta se poate obtine doar depunand o reclamatie la registratura regiei. Raspunsurile primite pe forum exprima parerea membrilor acestuia.
  • (6 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Vandalizari ale validatoarelor

#61 Useril este offline   Viktor 

• Moderator
  • Grup: Moderatori
  • Postari: 4686
  • Inregistrat: 25 martie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Timişoara
  • Interese:Filme, poze, distractie, calatorii etc.Imi plac foarte mult tramvaiele Wegmann GT4.

Postat 31 martie 2009 - 18:20

Da asa e dar cred ca ar fi putut sa specifice sursa lor. :lol: Asa mi se pare normal.
Si eu cand iau o poza sau un articol de pe internet si o/il (le) postez pe un site mi se pare normal sa specific si sursa articolului.
Nu stiu cat de mult se va bucura Caius ca a devenit foto-reporter, dar na.
Multumesc, macar acum stiu ca nu l-au mai luat ei asa de capul lor. :04:
0

#62 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin
  • Grup: Admin
  • Postari: 30166
  • Inregistrat: 06 martie 08
  • Locatia:RATT

Postat 31 martie 2009 - 18:24

Pentru ei (ziaristii), sursa era serviciul Relatii cu clientii. Nu stiu daca ei le-au spus ca sunt de pe forum. Cei de la Relatii mi-au cerut poze cu vandalizari si eu le-am dat. (probabil mai multe decat se asteptau :04:)
Eu zic ca e bine ca au facut treaba asta, ca de criticat, ne critica destul. Sa mai critice si comportamentul unor calatori.
0

#63 Useril este offline   Viktor 

• Moderator
  • Interese:Filme, poze, distractie, calatorii etc.Imi plac foarte mult tramvaiele Wegmann GT4.

Postat 31 martie 2009 - 18:33

Vezi postareaFlorin.B RATT, la 31 Mar 2009, 19:24, a spus:

(probabil mai multe decat se asteptau :lol:) Interesant ca in articol era numai poza realizata de Caius :04: :lol: .
Eu zic ca e bine ca au facut treaba asta, ca de criticat, ne critica destul. Sa mai critice si comportamentul unor calatori. Aici aveti mare dreptate, in sfarsit mai fac si ei un lucru bun.
:017:
0

#64 Useril este offline   alecs 

• Membru Onorific
  • Grup: Membru onorific
  • Postari: 3145
  • Inregistrat: 20 martie 08
  • Locatia:timisoara
  • Interese:http://soferderomania.promotor.ro/carmen_m click plz

Postat 31 martie 2009 - 20:04

Eu zic sa ne scriem numele pe poza, exact cum a spus un coleg de forum in alt topic, cum fac cei de la cancan :04:

Aceasta postare a fost editata de alecs: 31 martie 2009 - 20:04

0

#65 Useril este offline   Viktor 

• Moderator

Postat 31 martie 2009 - 20:12

Se pare ca si cei de la tion au primit poze :lol: :04: .

Avem călători cu simţul... distrugerii pe tramvaie
Sistemul de ticketing implementat de RATT, care a costat milioane de euro, încă nu funcţionează la parametrii optimi, din cauza unor probleme de soft. Cât despre educaţia unora dintre călători, multe dintre validatoarele din mijloacele de transport au fost smulse cu totul, sparte sau zgâriate.
Imagine atasata: news_20090331_06365826_image.gif
Validator vandalizat
Cum să călătorim cu cardul dacă nu merg validatoarele? Asta se întreabă timişorenii, în condiţiile în care unele dintre aparatele montate în mijloacele de transport în comun nu funcţionează, oamenii nu îşi pot valida cardurile, iar validatoarele au şi devenit ţinta vandalilor. Cele mai mari probleme sunt la tramvaie. De la instalarea aparatelor în tramvaie, 25 dintre ele au fost deteriorate de unii dintre concitadinii noştri, conform datelor RATT. Unii au smuls efectiv bările din vagoane, cu tot cu validatoare, alţii le-au zgâriat, le-au spart ecranele sau le-au mâzgălit. Cât despre funcţionarea lor, reprezentanţii Regiei spun că validatoarele merg în proporţie de sută la sută în autobuze şi troleibuze, dar probleme de soft mai sunt la tramvaie, mai exact, zilele trecute nu au funcţionat şapte aparate. Cei de la biroul de presă al RATT promit că deficienţele vor fi remediate în cel mai scurt timp. Sistemul integrat pentru eficientizarea încasărilor şi cheltuielilor la RATT – ticketing şi monitorizare prin GPS a costat 4,1 milioane de euro.
Sursa foto: RATT
tion.ro
sursa articolului: http://www.tion.ro/stiri/timis/articol/ave...090331-06365826.

Se pare ca cei de la Tion au avut bunul simt sa scrie sursa articolului. :lol:
Am vazut si poze puse de mine pe care inca aparea numele meu scris pe ele(chiar daca si-au pus emblema "TION" pe ele).
0

#66 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 31 martie 2009 - 20:21

Pe Tion sunt toate pozele primite de la mine (nu le-au descarcat de pe forum) si vad ca au scris si sursa. Totul e ok. (poate era mai frumos: "Sursa foto: Forumul RATT", dar probabil ei nu stiu ca sunt luate de pe forum.)
0

#67 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 31 martie 2009 - 20:24

Vezi postareaviktor, la 31 Mar 2009, 21:12, a spus:

Am vazut si poze puse de mine pe care inca aparea numele meu scris pe ele(chiar daca si-au pus emblema "TION" pe ele).

Emblema apare automat, nu e pusa de cineva anume. Sa vad daca putem face si noi ceva de genul asta (sa apara automat un watermark cu inscrisul "RATT Forum")
0

#68 Useril este offline   Viktor 

• Moderator

Postat 31 martie 2009 - 20:28

Ar fi o ideie minunata daca ati putea face acest lucru :04: .
0

#69 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 31 martie 2009 - 20:31

O sa vorbesc cu webadmin sa vedem ce poate rezolva.
0

#70 Useril este offline   lorand 

• Membru VIP*
  • Grup: VIP
  • Postari: 926
  • Inregistrat: 12 ianuarie 09
  • Locatia:Timisoara

Postat 31 martie 2009 - 20:31

Si eventual sa apara si numele utilizatorului daca se poate... :04:

Aceasta postare a fost editata de lorand: 31 martie 2009 - 20:31

0

#71 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 31 martie 2009 - 20:38

Hmm...asta nu cred ca se poate automat (nu am vazut nici unde), dar chestia cu watermark-ul forumului din cate stiu se poate realiza. (o au multi deja)
0

#72 Useril este offline   Horatius 

• Membru activ
  • Grup: * Membri activi *
  • Postari: 285
  • Inregistrat: 12 februarie 09
  • Locatia:Timisoara
  • Interese:IT,Sport(Tenis de cimp,Natatie,Karate,Calarie)Muzica Clasica,Populara si Pop)Pictura

Postat 31 martie 2009 - 20:55

Buna seara stimati colegi,
deja ma enervat la culme cite distrugeri sunt mai nou la Mijloacele de transport in Comun din Timisoara.Rog Conducerea RATT sa puna pe masa Consiliului Local situatia cu cite ditrugeri sunt si sa puna in "Priza Politia Comunitara" care mai nou vad ca iar au o "Astenie" acum cred ca este de Primavara.Sa circule mai ales seara si patrule pe mijloacele de Transport caci se pare ca cei de la Politia Locala avind "Maturi " noi le simti prezenta in Oras.Pina cind :lol: Sunt banii nostrii in fond pina la urma urmei .Bani publici! Atunci sa ii apere si sa ii taxeze pe cei ce ii distrug!S-a facut un lucru Nou elegant ,isi dau silinta(scolarizari chiar si dumineca ca ii vad aici pe Doinei,reactioneza si la sesizarile noastre deci se doreste din tot sufletul sa fie ceva "Fain") si atunci vin niste.......care se vede clar ca vor sa il distruga pai cei asta anarhie ..etc :lol:
Cred ca trebuie si o matura noua si la Politia Comunitara.Eu am mai discutat si aseara aici pe Doinei la Sedinta de Cartier si sustin acest Sistem de Taxare Electronic.Dati si pliante la lume mergeti si la TV faceti putin Schow Media si atunci lumea pricepe asa toti striga ca nu merge ca nu pricep.Aici pe Forum ii super explicat dar trebuie sa va ginditi ca nu toti sunt ca Noi.Iesiti in presa si explicati necazurile si chiar etapele care le parcurgeti.Faceti o conferinta de presa. Sunteti tineri!!!! :04: Sistemul ii bun doar trebuie putina "adrenalina" si este ok.
Daca tot este retea si sistem GPS sa se monteze Camere Video in Mijloacele de transport daca asa am ajuns. :017: Nu se poate sa se distruga la infinit si cu doua Politii in Oras si o Jandarmerie sa se intimple asa ceva :angry:

Aceasta postare a fost editata de Horatius: 31 martie 2009 - 20:58

0

#73 Useril este offline   alecs 

• Membru Onorific
  • Postari: 3145
  • Inregistrat: 20 martie 08
  • Locatia:timisoara
  • Interese:http://soferderomania.promotor.ro/carmen_m click plz

Postat 31 martie 2009 - 20:55

Ideea ar fi super, sa speram ca se poate face :coolspeak:
0

#74 Useril este offline   caius 

• Membru senior**
  • Grup: Membri seniori
  • Postari: 825
  • Inregistrat: 23 mai 08

Postat 31 martie 2009 - 20:57

B) Vai cata onoare ptr. mine ca am devenit foto-reporter...Mai pun astia de la agenda niste poze de la mine, pot sa le cer si salariul :coolspeak: Eu nu m-am suparat nici prima oara, dar era frumos din partea lor daca specificau sursa. :) Chestia cu watermark-ul mi se pare si mie o idee grozava! B) Apropo, gygyman6 nu numai tu esti ala "jefuit" :P
0

#75 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 31 martie 2009 - 21:00

Ei nu stiau sursa. Pozele au plecat de la mine, au trecut pe la relatii cu clientii si au ajuns la ei (ca venind de la RATT). :coolspeak:
0

#76 Useril este offline   caius 

• Membru senior**
  • Grup: Membri seniori
  • Postari: 825
  • Inregistrat: 23 mai 08

Postat 31 martie 2009 - 21:06

Vezi postareaFlorin.B RATT, la 31 Mar 2009, 22:00, a spus:

Ei nu stiau sursa. Pozele au plecat de la mine, au trecut pe la relatii cu clientii si au ajuns la ei (ca venind de la RATT). :P

Da, stiu, eu ma refeream la prima poza. :coolspeak: Ah, ce s-ar face ei fara forumul nostru... B)
0

#77 Useril este offline   cseh_17 

• Moderator
  • Postari: 12614
  • Inregistrat: 18 martie 08
  • Locatia:Bergisch-Gladbach / Köln

Postat 01 aprilie 2009 - 16:11

Inapoi la ideea lui Horatius, chiar ar fi ceva interesant , sa lansam "o bomba" in presa locala despre acesti vandali... Exact cum fac ei. Niste afise, provocative, sau stiu si eu ceva ce ii poate dezcuraja(poate chiar daca nu ar functiona din prima). Suntem o mica comunitate, si chiar ar trebui incercat!
0

#78 Useril este offline   propper 

• Membru Onorific
  • Postari: 54
  • Inregistrat: 24 martie 08
  • Locatia:Timisoara (Banat)
  • Interese:mijloace de transport in masa (inclusiv trenuri)

Postat 30 aprilie 2009 - 12:47

Pai cum ii descurajam?
Cum descurajezi un vandal? Il vandalizezi pe el.. dar asta e cam complicat...
0

#79 Useril este offline   cseh_17 

• Moderator
  • Postari: 12614
  • Inregistrat: 18 martie 08
  • Locatia:Bergisch-Gladbach / Köln

Postat 30 aprilie 2009 - 13:00

Nu-i chiar vorba de descurajarea lor, ci de incurajrea celorlalti de ai opri...
0

#80 Useril este offline   Viktor 

• Moderator

Postat 06 mai 2009 - 18:48

M-as gandi de doua ori inaite de a valida data viitoare cand mai vad asa ceva(am uitat sa ma uit la numar,in orice caz este unul dintre cele doua cu Samsung).

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: 050609175647.jpg
  • Imagine atasata: 050609175708.jpg

0

Arata acest topic

• (6 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5