Autobuzele electrice Karsan e-ATA 18m

Postat 14 ianuarie 2025 - 17:00
Dar, din ce am observat eu (in Tranzy), niciodata nu circula acelasi bus de dimineata pana seara. La un moment dat este schimbat, fie de un alt electric, fie de unul pe combustie. O fi ceva legat de aceste statii de incarcare, sau, nu sunt atat de rapide, incat sa se poata incarca suficient cat timp asteapta la capat

Postat 23 martie 2025 - 13:02

Postat 23 martie 2025 - 13:32

Postat 02 aprilie 2025 - 14:32

Postat 05 aprilie 2025 - 09:19

Postat 04 mai 2025 - 14:14

Postat 04 mai 2025 - 15:54
Da, cel cu „Cursă Specială” tot îl văd pe linia E1 de vreo săptămână.

Postat 05 mai 2025 - 02:32

Postat 05 mai 2025 - 21:47

Postat 06 mai 2025 - 10:36
Totuși mi se pare aiurea ca nici acum sa nu aibă validatoare.

Postat 06 mai 2025 - 19:08

Postat 21 mai 2025 - 00:27
Vali, la 23 martie 2025 - 13:02, a spus: 
Azi am prins in statia de la Marasti spre Punctele Cardinale un autobuz electric care era la incarcat, era cu pantograful coborat statia de incarcare. Deci as inclina sa cred ca sunt functionale (cel putin unele).
Aceasta postare a fost editata de IlieB: 21 mai 2025 - 00:27

Postat 21 septembrie 2025 - 12:51

Postat 30 septembrie 2025 - 16:34
Societatea de Transport Public Timișoara (STPT) asigură prin CASCO cele 44 de autobuze electrice Karsan. Astfel, în caz de accident, vehiculele vor fi reparate fără costuri suplimentare.
STPT deține 44 de autobuze electrice Karsan, achiziționate de Primăria Timișoara prin Programul Operațional Regional. Mijloacele de transport în comun vor fi protejate prin asigurare CASCO începând cu data de 1 octombrie 2025. Contractul are o valoare de aproape 393.000 de lei cu tot cu TVA, adică aproximativ 80.000 de euro, și a fost atribuit prin licitație publică, pentru o perioadă de un an.
„Dorim, prin această măsură, să arătăm grija Societății de Transport Public Timișoara față de investițiile orașului și să oferim timișorenilor certitudinea că aceste vehicule vor rămâne mereu la dispoziția lor. Vorbim despre o flotă de mare valoare, parte din cea mai modernă etapă de dezvoltare a transportului public din Timișoara. Prin CASCO, fiecare autobuz este acoperit integral în caz de incident, ceea ce înseamnă că protejăm bugetul STPT și, implicit, banii timișorenilor investiți în transportul public”, au transmis, marți, reprezentanții STPT.
Cele 44 de autobuze electrice Karsan sunt deja integrate în transportul local.
„Asigurarea CASCO pentru autobuzele electrice Karsan este o măsură firească și necesară, prin care protejăm investițiile publice și susținem un transport sigur și modern pentru timișoreni”, a declarat Florin Petolea, directorul Societății de Transport Public Timișoara.
sursa: www.tion.ro

Ajutor