michidutza, la 21 mai 2021 - 10:40, a spus:
Astazi, am vazut acelasi imobil mentionat in alta postare si e listat cu doar 350000, adica a fost redus substantial fata de cererea initiala de 500000. Ar fi la oferta daca e sa o privim dintr-un anumit punct de vedere, dar de ce oare nu sar cumparatorii? 150000 reducere serioasa...
Eu zic ca la imobilele peste 150000 cererea scade exponential cu cresterea pretului. Fiecare nebun care are casa mostenita de la bunicu' are impresie ca si casa lui valoreaza jumatate de milion, chiar de nu a vazut vreo tencuiala in ultmii 50+ ani. Cam multi vor sa se "pensioneze", sa isi ia masina "shmechera" si sa traiasca lejer printr-o astfel de lovitura.
Cred ca e cazul sa creasca si nivelul de trai ( ma refer la confort si calitate ) ca mi se pare ca ramane in urma. Ceea ce zic eu se aplica si la multe blocuri vechi, a caror valoare/ap tot creste ... da pe exterior se degradeaza si tot ce inseamna spartii comune nu se intretine corespunzator. Genul acesta de atitudine e prezent mai peste tot in societatea romaneasca.
Screenshot 2021-05-21 113235.png
Screenshot 2021-05-21 113158.png
https://www.storia.r...uro-IDnruG.html
Anuntul este acuma la doar 230k.
Un adevarat "black Friday". In caz ca vreti sa cumparati ceva bca si osb putrezit la banii astia....vedeti:
Linkul OLX
Sunt destule astfel de anunturi unde se cer preturi astronomice pe niste mizerii, ca nu le pot numi locuinte sau imobile decente, poate mai repede le-as spune cocini de lux

dat fiind si pretul . Oare cati ani trebuie sa stea nevandute ca sa se corecteze preturile?
La asa imobile poti sa bagi lejer 100k doar in renovari. Daca mai vrei sa ajungi si cat de cat la un nivel de eficienta energetica....ajungi la concluzia ca mai ieftin iesi daca bagi buldozerul...probabil.
Aceasta postare a fost editata de michidutza: 05 decembrie 2022 - 17:23