STP Timișoara Forum: Vatmanii STPT - STP Timișoara Forum

Salt la continut

Imagine postata
  • (19 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Vatmanii STPT Evaluare topic: ***** 1 Voturi

#141 Useril este offline   fan 

• Vatman
  • Grup: Conducator vehicule
  • Postari: 147
  • Inregistrat: 11 iunie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Timisoara
  • Interese:Tramvaiele

Postat 08 ianuarie 2010 - 19:36

Bravo lui!Pacat ca politia comunitara nu e interesata de aurolacii care imput tramvaiele.Ar trebui sa facem un panou al forumului cu vatmanii/soferii profesionisti macar sa-i stim cu totii.
0

#142 Useril este offline   Viktor 

• Moderator
  • Grup: Moderatori
  • Postari: 4686
  • Inregistrat: 25 martie 08
  • Locatia:Timişoara
  • Interese:Filme, poze, distractie, calatorii etc.Imi plac foarte mult tramvaiele Wegmann GT4.

Postat 08 ianuarie 2010 - 19:44

La fel asta seara un aurolat in 3536. Nimeni nu a zis abosolut nimic. Au suportat toti duhoarea.
0

#143 Useril este offline   fan 

• Vatman

Postat 08 ianuarie 2010 - 19:57

Pai asa isi fac institutiile statului treaba ca sa nu mai vorbesc de hienele de controlori care fata de aurolaci si nu numai raman indiferenti dar sa ne prinda pe noi pe picior gresit sa vezi ce se ambaleaza.
0

#144 Useril este offline   Gygyman6 

• Membru Gold
  • Grup: Membru Gold
  • Postari: 3164
  • Inregistrat: 07 ianuarie 09

Postat 08 ianuarie 2010 - 20:53

Vezi postareafan, la 8 Jan 2010, 19:36, a spus:

Bravo lui!Pacat ca politia comunitara nu e interesata de aurolacii care imput tramvaiele.Ar trebui sa facem un panou al forumului cu vatmanii/soferii profesionisti macar sa-i stim cu totii.

Ia ghici pe ce linie era 2502 azi, pe 5, si ia ghici unde era cand s-a intamplat toata treaba asta, chear in fata Sediului Politiei Comunitare, deci eu nu ma astept sa reactioneze ei siasa nu fac nimic pe strada, dar termin aici cu offtopicul.
0

#145 Useril este offline   dAImon 

• Membru activ
  • Postari: 3889

Postat 09 ianuarie 2010 - 06:40

Nu e offtopic având în vedere că vatmanul a făcut o treabă ce ar fi trebuit să fi fost rezolvată de călători sau de reprezentanţii legii. Nu e doar interesul lui să nu urce boschetari ..
0

#146 Useril este offline   NDY 

• Membru VIP*
  • Grup: VIP
  • Postari: 2439
  • Inregistrat: 07 iunie 09

Postat 09 ianuarie 2010 - 23:42

Nu e treaba lui, e drept, dar el fiind angajat al regiei care trebuie sa "satisfaca" clientul, are "prioritate" in aceasta "treaba" in fata calatorului. Nu cred ca e normal tu ca si calator sa dai bani, de care tot tu sa dai jos boschetarii. Oricum, de laudat gestul vatmanului :coolpics: Stim cu totii ca politia...ma rog, e politie :( si e bine ca exista si astfel de vatmani, altfel...
0

#147 Useril este offline   cseh_17 

• Moderator
  • Postari: 12614
  • Inregistrat: 18 martie 08
  • Locatia:Bergisch-Gladbach / Köln

Postat 10 ianuarie 2010 - 09:31

Nu e nici treaba vatmanului, si nici a calatorului... DELOC. Si mai nou nici a politiei, si a comunitarilor. Ei ar trebui sa patruleze in statiile gen 700, unde au obiceiulacesti calatori nepoftiti sa urce. Ar mai fi si Traian...

Insa niciacestia nu sunt chiar asa prosti. Mai nou am observat ca-si procura un bilet pe care il composteaza la urcare. Teoretic nu ai avea ce-i face pana face tura cu biletul compostat. Dupa o tura insa cand expira biletul da. Deci si aici treaba se complica putin.
0

#148 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin
  • Grup: Admin
  • Postari: 30201
  • Inregistrat: 06 martie 08
  • Locatia:RATT

Postat 10 ianuarie 2010 - 11:12

Daca are bilet, chiar nu-l poti da jos. <_<
0

#149 Useril este offline   Gygyman6 

• Membru Gold

Postat 10 ianuarie 2010 - 12:08

Vezi postareaFlorin.B RATT, la 10 Jan 2010, 11:12, a spus:

Daca are bilet, chiar nu-l poti da jos. <_<

Hai ca astai buna :( :lol: , si ma rog de unde sa aiba bilet? oamenii astia nu lucreaza nu au surse de venit si chear daca au le folosesc in alte scopuri. Dupa cum spunea Cseh, daca se mentin statiile curate, adica fara persoane "suspecte" ca sa zic asa atunci vom avea probabil si tramvaie curate, ca doar no sa se urce din mers.
0

#150 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 10 ianuarie 2010 - 12:33

Vezi postareaGygyman6, la 10 Jan 2010, 12:08, a spus:

Hai ca astai buna <_< :( , si ma rog de unde sa aiba bilet?

Vezi postareacseh_17, la 10 Jan 2010, 09:31, a spus:

Insa niciacestia nu sunt chiar asa prosti. Mai nou am observat ca-si procura un bilet pe care il composteaza la urcare.

0

#151 Useril este offline   fan 

• Vatman

Postat 10 ianuarie 2010 - 13:10

Chiar daca ar avea bilet, dar ma indoiesc de asta, poate fi dat jos oricine daca prin prezenta sa perturba calatoria celorlalti, ori pe mine sincer ma deranjeaza mirosul de aurolac, in plus mijlocul de transport nu este un loc de "prizat" in public iar daca tot a mobilizat RATT-ul personal in sectorul de control nu inteleg unde sunt aceste persoane care teoretic fiind insotite de comunitari ar trebui sa rezolve problema foarte simplu.

Aceasta postare a fost editata de fan: 10 ianuarie 2010 - 13:13

0

#152 Useril este offline   NDY 

• Membru VIP*

Postat 10 ianuarie 2010 - 15:43

Asta vroiam sa zic si eu, daca ai bilet nu poti fi dat jos? Si la opera, daca faci scandal, esti scos afara, nu conteaza ca tu ai avut bilet. Sa se faca (daca nu exista) un regulament de "ordine interioara", iar cine nu-l respecta sa fie dat jos. Pot sa-si faca abonament general, dar daca imput tramvaiul (scuze pentru limbaj, dar altul mai potrivit nu am gasit), fac mizerie si distrug bunurile regiei, ar trebui dati jos fara drept de apel.

Si chiar, ati vazut voi boschetari care sa composteze bilete? Eu unul nu prea imi imaginez...

Aceasta postare a fost editata de NDY: 10 ianuarie 2010 - 15:44

0

#153 Useril este offline   dAImon 

• Membru activ
  • Postari: 3889

Postat 10 ianuarie 2010 - 17:23

Era stipulat in HCL parca, pe la nu-stiu-care punct, ca deranjarea calatorilor se sanctioneaza. Din pacate era vorba despre muzica, scandal, chestii d-astea, partea olfactiva nu este explicita.

Si pana la urma, am vazut betivi pe linia 7 care put la fel ca un om al strazii. Pe de alta parte, e trist ca eu pentru un bagaj voluminos risc sa fiu dat jos, dar ei nu. E cu cantec <_<
0

#154 Useril este offline   NDY 

• Membru VIP*

Postat 10 ianuarie 2010 - 20:49

Apropo de betivi si de linia 7...am dat azi o tura "prin sud" cu 7-le...vreau sa spun ca jumatate (si nu exagerez) din acel tramvai erau ori tigani (de trebuia sa imi verific portofelul din minut in minut), ori betivi care erau sa cada peste 2 batranei, ori boschetari...asa ceva cred ca in canale mai vezi, o asemenea "adunatura" de specimene... <_< Trebuie sa se faca ceva, altfel o sa fim ca in familia Flintstone, scoatem picioarele prin pardoseala si "pedalam"... :(
0

#155 Useril este offline   alecs 

• Membru Onorific
  • Grup: Membru onorific
  • Postari: 3145
  • Inregistrat: 20 martie 08
  • Locatia:timisoara
  • Interese:http://soferderomania.promotor.ro/carmen_m click plz

Postat 10 ianuarie 2010 - 23:33

Tiganii cu acel tramvai merg acasa(majoritatea stand in fratelia, emile zola, etc.)
Boschetarii, ei se duc unde este cald, daca nimeni nu ii da jos, norocul lor, ghinionul nostru(calatorilor).
0

#156 Useril este offline   Gygyman6 

• Membru Gold

Postat 11 ianuarie 2010 - 17:45

Stim cu totii cat de ingusta este portiunea de drum dintre bariera de la Padurea verde spre Modern, si rar vad sa treaca cate un tramvai pe langa un tir care ruleaza pe langa trotuar. Ei azi a fost alfel, vatmanita care il "pilota" pe 2518 a fost atat de determinata sa treaca de blocaj incat a claxonat camionul din dreapta ei pana cand soferul s-a urcat pe trotuar sa o lase sa treaca. Ma intreb cum o fi reactionat vatmanul de pe 1, pe care il astepta 2 tiristi parcati chear pe linie langa bariera, mai ales ca in cabinele tirurilor nu prea se zareau "semne de viata".
0

#157 Useril este offline   Gygyman6 

• Membru Gold

Postat 12 ianuarie 2010 - 12:59

Inca un gest de apreciat, astazi al vatmanului de pe 2013 care de la Padure pana la Printul Turcesc a asteptat toti calatori care au alergat sa prinda tramvaiul, ba chear la "salutat" pe un "nene" care filma tramvaiul de afara.
0

#158 Useril este offline   Matei Emil 

• Membru începător
  • Pip
  • Grup: Members
  • Postari: 1
  • Inregistrat: 21 decembrie 09

Postat 12 ianuarie 2010 - 13:46

In HCL.371/2007 , la Art.32 CONSTITUIE CONTRAVENTIE SI SE SANCTIONEAZA CU AMENDA CUPRINSA INTRE: 200 - 500 LEI PENTRU PERSOANE FIZICE, lit b.) antrenarea de discutii cu conducatorul mijlocului de transport si intrarea persoanelor straine in cabina acestuia pe timpul transportului.
Astazi am avut "onoarea" sa calatoresc cu un tramvai pe linia 4, in cabina caruia, vatmanul mai avea o persoana.
Cand au urcat controlorii si i-am intrebat de ce nu aplica legea si in cazul acesta mi-au raspuns flegmatic sa depun pangere la dispecerat.
Intrebarea este: nu tot acesti controlori trebuiau sa ia masurile legale? Vatmanii sunt mai presus de lege?
Prin primirea de persoane in cabina, prin vorbitul la telefonul mobil in timpul condusului tramvaiului ne pun noua, calatorilor siguranta in pericol. Pe acestia cine ii sanctioneaza?
0

#159 Useril este offline   cseh_17 

• Moderator
  • Postari: 12614
  • Inregistrat: 18 martie 08
  • Locatia:Bergisch-Gladbach / Köln

Postat 12 ianuarie 2010 - 16:19

In nici un caz controlorii.

Politia rutiera, sau cei de la RATT. Si da intradevar cu plangerea in mana, la sediu, si acolo se rozolva..(teoretic)
0

#160 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 12 ianuarie 2010 - 18:39

Da, cum spunea si cseh_17, nu controlorii au aceasta autoritate. Adresati o plangere catre serviciul exploatare si depuneti-o la registratura regiei. Puteti sesiza si telefonic la 0356803716 (dispecerat central). Trebuie insa sa aveti numarul vehiculului si ora la care s-a intamplat.
0

Arata acest topic

• (19 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou