STP Timișoara Forum: Bozankaya GT6 - STP Timișoara Forum

Salt la continut

Imagine postata
  • (60 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 58
  • 59
  • 60
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Bozankaya GT6 Evaluare topic: ****- 3 Voturi

#1181 Useril este offline   Andu 

• Membru activ
  • Grup: * Membri activi *
  • Postari: 195
  • Inregistrat: 22 iunie 17

Postat 21 mai 2026 - 22:00

Vezi postareaFlorin.B RATT, la 13 martie 2026 - 18:02, a spus:

A! OK. Nu am fost atent la amanuntul asta. Ziceam ca "este de la roata (angrenaj)" in general, nu am retinut ca se vorbea de "zona de mijloc a tramvaiului". :Facepalm_emote_gif:
In cazul asta ramane suspect bandajul, bineinteles.

Oare cum stam cu hala, strungul, etc. ce mai e nevoie pentru rectificari? Ma gandesc ca in combinatie cu acel utilaj de frezat sine ar trebui sa se reduca zgomotul.

PS: Dupa ce trece termenul limita pentru a aduce modificari tramvaielor (5 ani sau cat e pentru fonduri europene), se pot scoate o parte din baterii ca sa nu mai fie asa grele? Podul Maria (Traian) sufera la fiecare trecere...

Aceasta postare a fost editata de Andu: 21 mai 2026 - 22:00

0

#1182 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin
  • Grup: Admin
  • Postari: 30498
  • Inregistrat: 06 martie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:RATT

Postat 22 mai 2026 - 10:31

Nu, de hala sau de strung nu mai stiu nimic deocamdata. Cat despre baterii, nu cred ca se vor elimina, poate doar atunci cand va fi cazul sa fie schimbate cu unele noi si daca pretul va fi prea mare pentru STPT (ca banuiesc ca cei ce le-au cumparat, nu sunt dispusi sa le plateasca ei) Avem deja foarte multe vehicule electrice si atunci cand va fi nevoie de inoirea bateriilor, sumele vor fi foarte mari (parerea mea, desigur, bazata pe discutii si preturi vazute pe internet in cazul posesorilor de masini electrice care au avut nevoie de asa ceva)
Poate vor constitui cei de la conducerea UE niste fonduri accesibile pentru transportul public in sensul asta (nu doar pentru achizitia vehiculelor), daca tot sunt asa "verzi".
1

#1183 Useril este offline   ioio_viola 

• Membru activ
  • Grup: * Membri activi *
  • Postari: 1478
  • Inregistrat: 17 septembrie 15
  • Sexul:masculin

Postat 22 mai 2026 - 12:12

Vezi postareaAndu, la 21 mai 2026 - 22:00, a spus:

Oare cum stam cu hala, strungul, etc. ce mai e nevoie pentru rectificari? Ma gandesc ca in combinatie cu acel utilaj de frezat sine ar trebui sa se reduca zgomotul.

A fost o mini discutie pe facebook despre hala

https://www.facebook...e/v/18hxFofE72/
2

Arata acest topic

• (60 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 58
  • 59
  • 60
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic