Citeaza
Asta trebuie facut pentru a mai avea unde sa scriem.
@Florin, eu cred ca mereu ai facut o treaba extraordinara, de cand e forumul, chiar nu ma asteptam sa fi atat de echilibrat. Cred ca singura data cand am vazut ca ti-a atins cineva limita a fost in discutiile cu Radu. Eu unul nu as fi putut fi atat de rabdator. De cativa ani, din pacate vad ca esti cam singurul moderator, din colegii mai vechi nu am mai prea vazut

.
nabucodonosor19, la 28 octombrie 2023 - 09:13, a spus:
Tu compari litere lipsa din graba ca scriu de pe telefon cu greseli de gramatica clare? Esti bun si tu...
Sweet Baby Jesus...
Pentru ca vad, ca inca te afecteaza ce am spus ieri, eu am totusi ceva acolo jos si imi cer scuze daca ti-am gresit cu ceva spunand ca esti conspirationist. A fost opinia mea, despre opinia ta mai acida, sunt si eu destul de taios daca vad ca ceva e exagerat si imi asum asta. Nu ma intereseaza victorii prin argumente s-au alte cele, nu fac campanie electorala aici, nici "debunking", nu sunt membru de partid, si nu ma intereseaza cine cu cine voteaza, vreau doar adevarul si ceva ponderat cand citesc postari. Nu refulari din suflet.
Tot ce iti cer (ca si tu mi-ai cerut mie ieri "explicatii", care le-am dat), este sa termini cu atitudinea elitista. Mie m-i se rupe ca ma faci agramat, pur si simplu scriu in doru lelii, si nu imi pasa, pentru ca nu fac teze de doctorat aici, dar imaginea pe care ti-o faci tu acuma este de cineva care a primit o replica la care nu poate raspunde, pentru ca stie ca undeva a gresit, si cauta nod in papura, apoi se pune pe un piedestal inalt si urla ca la el nu ajungi pentru ca e prea important. Poti lua cum vrei toate astea, dar vad oameni care scriu aici, si pur si simplu dispar cand incepe circul ieftin, si asta nu e bine, moare forumul in felul asta, si nu stiu daca pe tine te intereseaza asta, dar pe mine ma interseaza. Locul asta este de mult aici si a fost mereu o sursa de informatii si de dezbateri. Nu stiu ca alta firma de transport local din tara, sa mai fi pasuit asa ceva, s-au sa fi avut acele persoane dornice sa contribuie, modereze si sa mentina asa ceva. Ar trebuii sa fim mai cumpatati, pentru ca ce avem aici (probabil monden pentru unii), altii nu au, o comunitate, destul de activa, locala, dar care este totusi primitoare cu toti, si mentine si un grad de moderare destul de relaxat si democrat, fara sa iti bage pumnul in gura.
Cu asta eu, cel putin, as vrea sa inchei. Chiar intrasem pe topic ieri, pentru ca eram curios daca s-a deschis strada, vreau sa vad (ca si sofer prima data) ce schimbari sunt si sa compar (pentru mine), daca e mai ok ca inainte s-au am dat pe mere ce am luat pe pere. Foarte bine putea sa o faca si unu de la partidul cel mai mare de stanga (nu sunt fan), dar daca era ok, plecam ochiul. Asta cred ca vor si altii cand intra aici, pur si simplu sa vada o stire, sa mai zica o opinie.