Da, legat de borduri, trebuiau coborate ca si pe Andreescu daca ai si pista pe trotuar. Pe Andreescu au coborat bordurile dar (deocamdata) nu exista piste marcate pe trotuar. Din fericire! Si spun asta, desi nu exista marcaj de pista, circula destui biciclisti pe trotuar (printre care si vietnamezi in sir indian

) iar la colt cu strada laterala nu au nici o problema in a incetini. Iar eu care la orice plecare de acasa ies din strada laterala la cea principala (fie Andreescu, fie Ardealul) trebuie sa merg 1m/10" sa evit un eventual astfel de biciclist. Teama asta o am de cand era sa iau unul pe botul masinii care trecea de parca era pe langa o casa sau a un gard.
Dar sa revin. Nici "deal" de asfalt nu cred ca vor face, ar intra mult material pe de o parte iar cei care vor face la dreapta venind de pe strada pricipala, s-ar opri in rampa cu botul masinii daca ar trece vreun pieton pe zebra (sau biciclist) si din acest motiv ar putea merge inapoi daca nu-s atenti.
Personal n-am vazut (sau nu-mi aduc aminte) zebre inaltate la nivelul bordurii la colt de strada. Doar de-a lungul unei strazi am intalnit asemenea zebre.