Plata cu telefonul

Postat 11 august 2023 - 13:11

Postat 08 octombrie 2025 - 17:30
Ajungand acasa am incercat sa intru pe www.stpt.ro...iar la rubrica metode de plata am gasit filmulete detaliate doar pentru plata prin aplicatii cu card bancar optiunea de plata prin SMS fiind doar enumerata la variante alaturi de achizitionarea bilete sau abonamente de la chiosc. Tin minte ca mai demult pe pagina web era o imagine cu detaliile cum trebuie formulat mesajul text de trimis la nr 7442 acum vad ca ori nu mai exista ori nu sunt eu in stare sa o gasesc..tin minte ca si in mtc era un afis care explica metoda dar cum nu m-am gandit la vremea respectiva sa il pozez cu telefonul...
Poate ma puteti lamuri cum exact trebuie formulat mesajul text pentru a putea achizitiona prin SMS la 7442 un titlu de calatorie...

Postat 08 octombrie 2025 - 20:21

Postat 08 octombrie 2025 - 20:24
Interesant. O cunoștință a călătorit săptămâna trecută și a plătit călătoria prin SMS. Cost: 5,50 RON.

Postat 08 octombrie 2025 - 20:27

Postat 08 octombrie 2025 - 21:49

Postat 09 octombrie 2025 - 06:55

Neavand ochelarii de citit la indemana nu am realizat decat aseara cand am trimis print screen colegilor de forum ca eu de fapt am calatorit fraudulos o zi intreaga fiind deplin convins ca am legitimatie valabila... si ca si intrebare retorica dupa ce imi scrie pe ecran as putea si astazi sa merg toata ziua la plimbare cu mtc ?
oare asa merge sistemul pentru legitimatii de o zi si trebuie sa trimit sms cu o zi inainte celei in care de fapt vreau sa merg toata ziua cu transportul public?
pfff..e asa de incurcat si complicat ...
 Vrei sa fii correct si pana la urma nu mai intelegi nimic...
 Vrei sa fii correct si pana la urma nu mai intelegi nimic... 

Postat 09 octombrie 2025 - 10:00
L.E. In pasii pentru achizitie nu iti cere sa introduci data? (imi spun colegii sa te intreb asta)

Postat 09 octombrie 2025 - 10:41
in al doilea print screen trimis de mine se vede ca serverul lor imi solicita sa trimit in sms doar textul ZI DA fara indicarea datei...
Aceasta postare a fost editata de BogdanTm: 09 octombrie 2025 - 10:43

Postat 09 octombrie 2025 - 10:54

Ajutor
 Ajutor

Raspuns nou
 Raspuns nou

Citare Multipla
 Citare Multipla