STP Timișoara Forum: Plata cu telefonul - STP Timișoara Forum

Salt la continut

In cazul in care doriti obtinerea unui raspuns oficial la o plangere in legatura cu sistemul de taxare, aceasta se poate obtine doar depunand o reclamatie la registratura regiei. Raspunsurile primite pe forum exprima parerea membrilor acestuia.
  • (4 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 2
  • 3
  • 4

Plata cu telefonul

#61 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin
  • Grup: Admin
  • Postari: 30276
  • Inregistrat: 06 martie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:RATT

Postat 11 august 2023 - 13:11

Nu stiu ce sa iti raspund la asta, dar cel mai bine e sa transmiti intrebarea celor de la 24pay sa vezi ce spun.
0

#62 Useril este offline   BogdanTm 

• Membru VIP
  • Grup: VIP
  • Postari: 2403
  • Inregistrat: 06 septembrie 08
  • Locatia:Timisoara
  • Interese:trenurile, calatoriile,sahul

Postat 08 octombrie 2025 - 17:30

Se pare ca sunt in zodiac de ghinion legata de validarea calatoriilor cu mtc..am incercat sa folosesc serviciul de plata prin SMS trimitand mesaj la nr 7442 si mereu mi-a returnat mesaj de eroare neconfirmand plata calatoriei. In cele din urma pentru a nu calatori fraudulos am ales sa trimit mesajul ZI DA adica sa achizitionez prin SMS o legitimatie de calatorie valabila o zi lucru care nu a fost asa de rau pentru ca oricum am avut mai mult de 2 calatorii de efectuat in cursul zilei de astazi.
Ajungand acasa am incercat sa intru pe www.stpt.ro...iar la rubrica metode de plata am gasit filmulete detaliate doar pentru plata prin aplicatii cu card bancar optiunea de plata prin SMS fiind doar enumerata la variante alaturi de achizitionarea bilete sau abonamente de la chiosc. Tin minte ca mai demult pe pagina web era o imagine cu detaliile cum trebuie formulat mesajul text de trimis la nr 7442 acum vad ca ori nu mai exista ori nu sunt eu in stare sa o gasesc..tin minte ca si in mtc era un afis care explica metoda dar cum nu m-am gandit la vremea respectiva sa il pozez cu telefonul...

Poate ma puteti lamuri cum exact trebuie formulat mesajul text pentru a putea achizitiona prin SMS la 7442 un titlu de calatorie...
0

#63 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 08 octombrie 2025 - 20:21

Pai, am fost pusi sa scoatem tot ce aveam despre plata prin SMS atunci cand a crescut TVA dar si pretul calatoriei, grafica explicativa fiind primita de la ei. Pana acum nu am primit ceva nou, adica un indrumar grafic pe care sa apara si tariful nou. O sa solicit colegilor de la vanzari, sa vad daca nu au primit ceva in sensul acesta.
0

#64 Useril este offline   Janto A. 

• Membru activ
  • Grup: * Membri activi *
  • Postari: 587
  • Inregistrat: 24 iunie 18
  • Locatia:Timişoara

Postat 08 octombrie 2025 - 20:24

^
Interesant. O cunoștință a călătorit săptămâna trecută și a plătit călătoria prin SMS. Cost: 5,50 RON.
0

#65 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 08 octombrie 2025 - 20:27

Exact. Dar nu am nimic, fizic (adica vreun afis) sau digital in sensul acesta. Am intrebat acum, si va spun si voua daca primesc ceva.
0

#66 Useril este offline   BogdanTm 

• Membru VIP

Postat 08 octombrie 2025 - 21:49

atasex print screen din telefonul meu cu exact acelasi mesaj in iulie primeam mesaj de validare calatorie astazi incercat de doua ori mesaje de eroare..am scris la fel..raspunsul a fost diferit si nu inteleg ce nu fac corect..Imagine atasata: IMG_1672.PNG
0

#67 Useril este offline   BogdanTm 

• Membru VIP

Postat 09 octombrie 2025 - 06:55

Pentru ca misterul sa fie total, va atasez si partea a doua a print screen ului in care apare mesajul de achzitionare a unei legitimatii de o zi. Desi mesajul a fost expediat la ora 7.58 ieri dimineata in data de 8 octombrie in SMS spune ca am valabila calatorii pentru o zi intreaga in data de 9 octombrie !! :whistle:
Neavand ochelarii de citit la indemana nu am realizat decat aseara cand am trimis print screen colegilor de forum ca eu de fapt am calatorit fraudulos o zi intreaga fiind deplin convins ca am legitimatie valabila... si ca si intrebare retorica dupa ce imi scrie pe ecran as putea si astazi sa merg toata ziua la plimbare cu mtc ?
oare asa merge sistemul pentru legitimatii de o zi si trebuie sa trimit sms cu o zi inainte celei in care de fapt vreau sa merg toata ziua cu transportul public?
pfff..e asa de incurcat si complicat ... :censored: Vrei sa fii correct si pana la urma nu mai intelegi nimic...Imagine atasata: IMG_1675.PNG
0

#68 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 09 octombrie 2025 - 10:00

Eu o sa intreb si asta, dar cred ca cel mai bine e sa ceri informatii de le cei ce presteaza acest serviciu.

L.E. In pasii pentru achizitie nu iti cere sa introduci data? (imi spun colegii sa te intreb asta)
1

#69 Useril este offline   BogdanTm 

• Membru VIP

Postat 09 octombrie 2025 - 10:41

nu, in mesajul trimis de ei imi spune ca pentru achizitionarea unei legitimatii de o zi trebuie trimis textul ZI DA nu mentiona si data si logic m-am gandit ca serverul lor vede data pentru care fac solicitarea..oricum va multumesc pentru implicare, voi incerca azi in cursul zilei sa sun la call center-ul lor sa vad ce imi spun..eu am ca si referinta numarul alocat tranzactiei si poate ma pot lamuri ei..oricum va voi tine la curent daca aflu noutati, e posibil sa fie util si altor colegi dornici sa foloseasca metoda...

in al doilea print screen trimis de mine se vede ca serverul lor imi solicita sa trimit in sms doar textul ZI DA fara indicarea datei...

Aceasta postare a fost editata de BogdanTm: 09 octombrie 2025 - 10:43

0

#70 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 09 octombrie 2025 - 10:54

Da, am primit afisul lor ce se lipeste in vehicule si chiar acolo spune ca "titlul de calatorie devine valabil dupa primirea codului", nu a doua zi.
I-am rugat pe cei de la vanzari sa sesizeze asta catre Netopia.

Imagine atasata: netopia rsz.jpg Imagine atasata: netopia text.jpg
1

Arata acest topic

• (4 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 2
  • 3
  • 4

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi