STP Timișoara Forum: Vandalizare - STP Timișoara Forum

Salt la continut

Imagine postata
  • (38 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Vandalizare Evaluare topic: ****- 3 Voturi

#441 Useril este offline   dAImon 

• Membru activ
  • Grup: Membru Gold
  • Postari: 3889
  • Inregistrat: 25 martie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Timisoara

Postat 12 aprilie 2011 - 20:19

Topicul cred că se poate muta la cafenea, din moment ce discutăm despre orice tip de vandalizare ....

Apropo, mai am vreo 4 exemple pentru specimenele ca [celcareuraste]:

a )
Liceul de muzică Ion Vidu. Arată vechi dar nu excesiv de dărăpănat. Prin aplicarea de grafitti în schimb arată jalnic. Superbă muncă, ce să zic.

Imagine atasata: 20110410 - 192000.jpgImagine atasata: 20110410 - 192006.jpg

b )
Bastionul a fost recent renovat. Nu-i aşa că-i COOL ăla de-a scris pe pereţi o adresă de e-mail? Sunt impresionat frate, O ADRESĂ DE E-MAIL!

Imagine atasata: 20110405 - 154850.jpg

c )
Imaginea e de lângă Piaţa Unirii, străduţa cu Papillon. Sunt, din nou, impresionat de talentul artistic manifestat.

Imagine atasata: 20110405 - 160838.jpg

d )
Inscripţie pe un cămin studenţesc din complex. Artă, frate. Ce contează că o înţelege ăla de-o scris şi poate ăla căruia îi este adresat? Restu' .. să sugeţi o ceapă.

Imagine atasata: 20110410 - 214550.jpg

Aceasta postare a fost editata de dAImon: 12 aprilie 2011 - 20:20

0

#442 Useril este offline   cseh_17 

• Moderator
  • Grup: Moderatori
  • Postari: 12614
  • Inregistrat: 18 martie 08
  • Locatia:Bergisch-Gladbach / Köln

Postat 12 aprilie 2011 - 20:31

Nope, nu o mutam topciul fiind dedicat tramvaielor... Deschide una noua in cafenea, si iti voi muta postarea!
0

#443 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin
  • Grup: Admin
  • Postari: 30199
  • Inregistrat: 06 martie 08
  • Locatia:RATT

Postat 12 aprilie 2011 - 20:37

Ce ar fi daca pe adresa aceea de email i-ar veni cretinului sute de mail-uri cu urari de bine :censored:
0

#444 Useril este offline   Raoul94 

• Membru Gold
  • Postari: 2401
  • Inregistrat: 15 mai 10

Postat 12 aprilie 2011 - 20:39

Vezi postareaFlorin.B RATT, la 12 aprilie 2011 - 20:37, a spus:

Ce ar fi daca pe adresa aceea de email i-ar veni cretinului sute de mail-uri cu urari de bine :censored:

I-a sa vedem ! :rad_masa: Va anunt zilele astea raspunsul :censored:
0

#445 Useril este offline   dAImon 

• Membru activ
  • Postari: 3889
  • Inregistrat: 25 martie 08

Postat 12 aprilie 2011 - 22:22

Mă îndoiesc sincer că este o adresă validă .... :censored:

Cseh: ai avea de mutat cam tot ce-a discutat lumea cu [celcareuraste], nu doar postarea mea. Ultimele discutii au fost generale. Mi se pare ca nu trebuie sa deschid topic, va aparea ca initiator cel a carui postare este "prima" odată ce faci mutarea.
0

#446 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 12 aprilie 2011 - 22:48

Nu. Ca sa muti niste postari trebuie sa dai un link catre un topic deja existent.
0

#447 Useril este offline   celcareuraste 

• Membru autentic
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 44
  • Inregistrat: 28 martie 11

Postat 13 aprilie 2011 - 13:07

Vezi postareadAImon, la 12 aprilie 2011 - 20:19, a spus:

Topicul cred că se poate muta la cafenea, din moment ce discutăm despre orice tip de vandalizare ....

Apropo, mai am vreo 4 exemple pentru specimenele ca [celcareuraste]:

a )
Liceul de muzică Ion Vidu. Arată vechi dar nu excesiv de dărăpănat. Prin aplicarea de grafitti în schimb arată jalnic. Superbă muncă, ce să zic.

Atasament 20110410 - 192000.jpgAtasament 20110410 - 192006.jpg

b )
Bastionul a fost recent renovat. Nu-i aşa că-i COOL ăla de-a scris pe pereţi o adresă de e-mail? Sunt impresionat frate, O ADRESĂ DE E-MAIL!

Atasament 20110405 - 154850.jpg

c )
Imaginea e de lângă Piaţa Unirii, străduţa cu Papillon. Sunt, din nou, impresionat de talentul artistic manifestat.

Atasament 20110405 - 160838.jpg

d )
Inscripţie pe un cămin studenţesc din complex. Artă, frate. Ce contează că o înţelege ăla de-o scris şi poate ăla căruia îi este adresat? Restu' .. să sugeţi o ceapă.

Atasament 20110410 - 214550.jpg

Din toate imaginile postate de tine singura in care apare ceva legat de graffiti este cea de pe strada cu Papillon cafe.
Restul sunt niste mazgalituri facute de fel de fel de frustrati care nu au nici o legatura cu miscarea graffiti.
Nu ma intelege gresit dar si eu sunt impotriva acelor mazgalituri, cu alea nu sunt deacord. Asta ma chinui sa va explic cum sa faceti diferenta dintre graffiti(prezent in poza de pe strada cu papillon cafe) si mazgalelile din restul pozelor!
0

#448 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 13 aprilie 2011 - 17:16

Mie toate-mi par la fel de mazgaleli... :censored:
0

#449 Useril este offline   lloner 

• Membru activ
  • Grup: * Membri activi *
  • Postari: 240
  • Inregistrat: 27 martie 08

Postat 14 aprilie 2011 - 09:33

Vad tot mai multe validatoare sparte, mazgalite, lovite, bruscate, etc, prin tramvaie. Probabil s-a mai discutat, insa cred ca e timpul sa se monteze camere video in tramvaie, atat timp cat tramvaie noi nu vin, gata dotate cu asa ceva, iar cele existente se degradeaza pe zi ce trece. In acelasi timp ar trebui dat si cu niste vopsea pe unele care arata infricosator, si ar fi bine sa se reconditioneze un pic si interioarele.
0

#450 Useril este offline   celcareuraste 

• Membru autentic
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 44
  • Inregistrat: 28 martie 11

Postat 14 aprilie 2011 - 17:59

Da, ar trebui curatate putin tranvaiele pe interior ca mai nou toti copiii de 13 14 maxim 15 ani si-au tras markere smechere si mazgalesc si sunt foarte cool, dar la exterior chiar nu vad de ce ar trebui curatate ca sunt destul de reusite desenele baietilor mari. Si daca le revopsiti vor fi redesenate ca sa zicem asa si ar trebui sa fie toata lumea fericita ca vopseaua cu care dau baietii protejeaza de rugina :naughty1:

Vezi postareaFlorin.B RATT, la 30 martie 2011 - 20:28, a spus:

Poate sunt eu mai norocos, dar nu am patit sa merg cu vagoane in care sa puta a urina. In schimb am mers des cu vagoane complet mazgalite in interior si pot spune ca atmosfera era groaznica, de ghetou. Deci, mai mult ma deranjeaza mazgalelile carora le spuneti "taguri". :rad_masa:

Uite ca eu am avut ghinionul sa merg cu un tranvai in care chiar putea a urina si chiar cel care a savarsit fapta statea nederanjat chiar daca in partea din fata a vagonului erau 2 controlori (nu le mai retin numele de pe ecuson) care oricum nu au luat atitudine

Scria pe aici ceve legat de fumatul in tranvaie(nu mai stiu exact unde) ca voi il considerati vandalizare.
Atunci vatmanii de ce fumeaza in tranvai?
Un exemplu ar fi domnul Lipic(cred ca am scris corect) l-am vazut de mai multe ori pe linia 1 si cam de fiecare data fumand si odata chiar a iesit in din cabina cu tigara dupa el (in interiorul tranvaiului) ca sa urle si sa injure ca in vestul salbatic la niste cocalari care ascultau si cantau manele care bineinteles ca nu l-au bagat in seama
Asta nu este vandalizare?
Vai, ma scuzati toti angajatii Regiei Autonome de Transport Timisoara au dreptul sa faca tot ce doreste sufletul lor in masinile de serviciu ex: sa fumeze, si sa urle sau sa aduca injurii la adresa unor calatori caz mai rar observat numai odata de mine dar de fumat: majoritatea fumeaza.

Aceasta postare a fost editata de Florin.B RATT: 14 aprilie 2011 - 19:34
Motiv editare: Contopire postari

0

#451 Useril este offline   Raoul94 

• Membru Gold

Postat 14 aprilie 2011 - 18:58

Imi pare rau sa iti dau noua veste , Depoul Dambovita isi trage gard si camere de filmat asa ca adio grafitti pe exterior .

Se scrie TRAMVAI nu TRANVAI .

Cand o sa iti ajunga tie fumul din cabina vatmanului la nas atuncea sa comentezi :naughty1:
0

#452 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 14 aprilie 2011 - 19:38

Fumatul in locuri publice poate fi considerat contraventie (in unele cazuri) dar nu vandalizare (care e infractiune). Nu vad care e problema in cazul tramvaielor care au cabina inchisa. Vatmanul fumeaza in cabina lui nu in cupeu.
0

#453 Useril este offline   Gygyman6 

• Membru Gold
  • Postari: 3164
  • Inregistrat: 07 ianuarie 09

Postat 16 aprilie 2011 - 16:45

Vezi postareacelcareuraste, la 14 aprilie 2011 - 17:59, a spus:

Da, ar trebui curatate putin tranvaiele pe interior ca mai nou toti copiii de 13 14 maxim 15 ani si-au tras markere smechere si mazgalesc si sunt foarte cool, dar la exterior chiar nu vad de ce ar trebui curatate ca sunt destul de reusite desenele baietilor mari. Si daca le revopsiti vor fi redesenate ca sa zicem asa si ar trebui sa fie toata lumea fericita ca vopseaua cu care dau baietii protejeaza de rugina :D

Acum ce faci ameninti regia "nu cumva sa revopsiti tramvaiele ca vi le mazgalim la loc, Iaaa uite la ei!!!" B)

"Baietii" de care pomenesti tu, se pot angaja frumusel la Depoul de tramvaie si sa lucreze ca vopsitori, daca tot tin atat de mult la aspectul tramvaielor, oricum e nevoie de personal tanar si cu idei noi.

Si vad ca inca ai impresia ca daca ceva e bun pentru tine ar trebui sa fie bun pentru toata lumea, eu iti zic ca suferi de "comuniscism" pentru ca numai aia aveau impresia ca regimul sub a carui conducere o duc ei bine, e bun pentru toata lumea.

Vai, ma scuzati toti angajatii Regiei Autonome de Transport Timisoara au dreptul sa faca tot ce doreste sufletul lor in masinile de serviciu ex: sa fumeze, si sa urle sau sa aduca injurii la adresa unor calatori caz mai rar observat numai odata de mine dar de fumat: majoritatea fumeaza.

Prietene poti face reclamatii oricand, nu te tine nimeni de mana, te poti interesa de ce e legal si ce nu de pe forum sau de oriunde mai scrie. Oricum nu vad ce legatura au mazgalelile de pe vehicul cu o anumita persoana care te-a suparat, probabil ai impresia ca: "asa cum vatmanii sunt lasati sa faca ce vor, de ce nu ar fi lasati si vandalii?!" eu unul cam asta am inteles.

Spuneai de nu stiu ce miscare, compadre daca cei pe care ii aperi sunt atat de deschisi la minte si au o gandire noua de ce se ascund? Daca vor sa transmita ceva sa iasa in fata si sa zica "da domle eu am fost iar cu ce am desenat am vrut sa arat ca....", sa ceara Primariei sa le puna la dispozitie un perete prefabricat sau un loc sa construiasca unul pe care sa mazgaleasca in voie si sa explice celor interesatii ce vor sa arate cu ceea fac. Atata timp cat ei se ascund si raman rasfirati prin tara si oras nu o sa poti face pe nimeni sa inteleaga vreo diferenta intre miscarea pe care ai pomenito si fenomenul(vandalismul) de care are parte tramvaiul timisorean.
Dar dupa ce e pe tramvaie, mi-e cam greu sa cred ca cineva din persoanale pe care le aperi sar fi gandit la asta, s-au macar sa formeze o mica comunitate legata de tema asta.
0

#454 Useril este offline   emilut 

• Membru Gold
  • Postari: 2310
  • Inregistrat: 05 ianuarie 10
  • Locatia:Timişoara

Postat 16 aprilie 2011 - 18:14

Da, ar trebui curatate putin tranvaiele pe interior ca mai nou toti copiii de 13 14 maxim 15 ani si-au tras markere smechere si mazgalesc si sunt foarte cool, dar la exterior chiar nu vad de ce ar trebui curatate ca sunt destul de reusite desenele baietilor mari. Si daca le revopsiti vor fi redesenate ca sa zicem asa si ar trebui sa fie toata lumea fericita ca vopseaua cu care dau baietii protejeaza de rugina B)

Uite ca eu am avut ghinionul sa merg cu un tranvai in care chiar putea a urina si chiar cel care a savarsit fapta statea nederanjat chiar daca in partea din fata a vagonului erau 2 controlori (nu le mai retin numele de pe ecuson) care oricum nu au luat atitudine

Scria pe aici ceve legat de fumatul in tranvaie(nu mai stiu exact unde) ca voi il considerati vandalizare.
Atunci vatmanii de ce fumeaza in tranvai?
Un exemplu ar fi domnul Lipic(cred ca am scris corect) l-am vazut de mai multe ori pe linia 1 si cam de fiecare data fumand si odata chiar a iesit in din cabina cu tigara dupa el (in interiorul tranvaiului) ca sa urle si sa injure ca in vestul salbatic la niste cocalari care ascultau si cantau manele care bineinteles ca nu l-au bagat in seama
Asta nu este vandalizare?

Auzi, Bro?
Un lucru nu-l înţeleg. De ce puii mei, nu vă vopsiţi voi casele părinteşti? Vi-e frică de scaltoaca (vezi Ion Creangă, dacă ştii ce e aia) pe care urmează să o primiţi?
Am citit mai deunăzi că pomeneai de revolta împotriva sistemului. Păi, ai tu habar ce e aia sistem? Of course, nu ăla video, audio sau computeristic! Revoltă-te frate în faţa prefecturii, a primăriei, a guvernului, ziua în amiaza mare (lucru de care tare mă îndoiesc), dar nu în depoul de tramvaie, "noaptea jumătate". Lasă, nu mai căuta expresia pe goaglă, că sigur n-ai s-o găseşti.
Yo man! Nu am găsit un emoticon potrivit, dar închipuie-ţi că te salut cu o mână, ţinându-mă de prohab cu cealaltă. Pe ăsta îl găseşti în DEX, dacă ştii ce e aia.
Îmi ofer de pe acum scuzele celorlalţi membrii ai forumului, pt limbajul puţin excentric, dar nu m-am putut abţine. 'Este' anumiţi indivizi cărora trebuie să li te adresezi în conformitate cu capacitatea lor de percepţie.

Aceasta postare a fost editata de emilut: 16 aprilie 2011 - 18:18

0

#455 Userul este online   BogdanTm 

• Membru VIP
  • Grup: VIP
  • Postari: 2371
  • Inregistrat: 06 septembrie 08
  • Interese:trenurile, calatoriile,sahul

Postat 28 aprilie 2011 - 07:03

In asteptarea tramvaielor noi, timisorenii le vopsesc pe cele vechi

Prea-plinul talentului artistic al unora dintre călători se revarsă în interiorul vagoanelor de tramvai, pereţii, uşile şi scaunele fiind pline de graffiti care mai de care mai colorate. Ajunsă la amploarea unui adevărat fenomen, moda împestriţării mijloacelor de transport în comun câştigă tot mai mulţi adepţi la Timişoara.

Cum autobuzele s-au înnoit, iar troleibuzele sunt şi ele arătoase, singurul minus pe care îl are transportul în comun timişorean rămâne parcul de tramvaie. La anul şi acesta ar putea fi adus, măcar parţial, la standarde moderne, municipalitatea lansând promisiuni în acest sens.
Cum până în 2012 mai este însă mult, până una-alta unii călători s-au gândit să înfrumuseţeze tramvaiele aflate în circulaţie.
Pentru obişnuiţii liniei 4, de exemplu, creaţiile unor artişti în devenire ce se semnează, modest, Carl, Ikră sau Rase, sunt de-acum bine-cunoscute. Creaţiile ce împestriţează interiorul tramvaielor nu le sunt străine, de altfel, nici celor de la RATT, care par depăşiţi de fervoarea cu care cei înarmaţi cu tuburi de vopsea îşi revarsă prea-plinul artistic pe pereţii, uşile şi scaunele mijloacelor de transport în comun.
„E un fenomen de dată mai recentă. Atunci când suntem atenţionaţi de vatmani sau de echipele de control, luăm măsurile necesare, dar nici controlorii nu pot fi peste tot, iar vatmanii nu pot identifica întotdeuna mişcări suspecte, mai ales dacă se acţionează în vagonul-remorcă”, a declarat purtătorul de cuvânt al RATT, Cosmin Bradu.
Reprezentanţii regiei de transport spun că tinerii acţionează mai ales seara, în general între orele 22.00-23.00, atunci când numărul călătorilor scade, iar actul „artistic” se poate desfăşura în voie.
„E un comportament suburban. Noi am avut toată deschiderea spre cei care practică arta graffiti-ului, ba chiar i-am şi încurajat, dovadă că în doi ani la rând am apelat la cunoscători pentru a ne decora, de Crăciun, tramvaiele cu motive de sezon. Se pare însă că mesajul nostru a fost greşit înţeles”, a conchis Cosmin Bradu.

sursa: tion.ro
0

#456 Useril este offline   Gygyman6 

• Membru Gold
  • Postari: 3164
  • Inregistrat: 07 ianuarie 09

Postat 28 aprilie 2011 - 12:00

Aoleu s-a "prea-luminat" presa, pana acum erau legati la ochi si nu vedeau ce se intampla. Mai bine isi tineau gura, cu articolu asta nu fac decat sa le deie apa la moara "leprelor" care mazgalesc.
0

#457 Useril este offline   cseh_17 

• Moderator
  • Grup: Moderatori
  • Postari: 12614
  • Inregistrat: 18 martie 08
  • Locatia:Bergisch-Gladbach / Köln

Postat 28 aprilie 2011 - 14:42

Chiar ca WOW.... Adica dupa 1 an jumate, au observat si ei... BRAVO! :uimit:

Si pentru ca stiu ca citesc aici, de remarcat ca aplauzele sunt ironice! :down:
0

#458 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 28 aprilie 2011 - 20:22

Si prin centru cladirile incep sa arate ca tramvaiele noastre. :uimit:
0

#459 Useril este offline   Raoul94 

• Membru Gold

Postat 28 aprilie 2011 - 21:00

Vezi postareaFlorin.B RATT, la 28 aprilie 2011 - 20:22, a spus:

Si prin centru cladirile incep sa arate ca tramvaiele noastre. :uimit:

Daca ei sunt impotriva sistemului , dupa cum ne-a spus Celcareuraste , de ce nu mazgalesc cladirile istorice care stau sa cada pe noi in orice moment ? Ca tot vorbeam de centru .
0

#460 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 28 aprilie 2011 - 21:10

Pai mazgalita e si clinica de dermato-venerologie de peste drum de spitalul militar si aceea e renovata relativ recent.
Dar, la cata minte au cei ce au facut asta, e posibil sa o fi confundat cu un tramvai (e galbena si are geamuri multe). :uimit:
0

Arata acest topic

• (38 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou