STP Timișoara Forum: Vandalizare - STP Timișoara Forum

Salt la continut

Imagine postata
  • (38 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Vandalizare Evaluare topic: ****- 3 Voturi

#421 Useril este offline   Viktor 

• Moderator
  • Grup: Moderatori
  • Postari: 4686
  • Inregistrat: 25 martie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Timişoara
  • Interese:Filme, poze, distractie, calatorii etc.Imi plac foarte mult tramvaiele Wegmann GT4.

Postat 01 aprilie 2011 - 16:50

Vezi postareacelcareuraste, la 01 aprilie 2011 - 15:08, a spus:

Simplu fapt ca ne aduc noua (cetatenilor acestui oras) gunoaiele altora.

Daca tu te duci si iti cumperi o masina second hand de dincolo, nu inseamna ca ai cumparat gunoiul lor?
Daca ele sunt intr-o buna de functionare, inseamna ca trebuie sa le distrugi? Din postul tau inteleg ca ai fi preferat sa circuli si acum cu vechile autobuze,troleibuze si tramvaie comuniste.
0

#422 Useril este offline   celcareuraste 

• Membru autentic
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 44
  • Inregistrat: 28 martie 11

Postat 01 aprilie 2011 - 17:12

Vezi postareadAImon, la 01 aprilie 2011 - 16:33, a spus:

Sunt convins că ai fi preferat să creacă impozitele cu 30% pentru a ne permite tramvaie noi. Măcar plăteşti tu impozitul, sau părinţii? Ţi-am mai zis, dacă vrei să protestezi dă-ţi foc în faţa Primăriei, aruncă măcar cu ouă când trece secretarul Cojocari, dă-i cu cerneală pe faţă lui Băcală. Doar copiii mici fac mizerie pe bunurile proprietate comună.

E a treia oară când mă adresez ţie direct. Ţi-a mâncat pisica "limba"? Ai rămas fără contra-argumente? Nu te sfii.

Nu mi-a mancat pisica limba.
Si nu mi-ar conveni sa creasca impozitele pentru ca deja sunt mari si banii sunt dati disparuti tocmai asta este problema.

Vezi postareaViktor, la 01 aprilie 2011 - 16:50, a spus:

Daca tu te duci si iti cumperi o masina second hand de dincolo, nu inseamna ca ai cumparat gunoiul lor?
Daca ele sunt intr-o buna de functionare, inseamna ca trebuie sa le distrugi? Din postul tau inteleg ca ai fi preferat sa circuli si acum cu vechile autobuze,troleibuze si tramvaie comuniste.

Nu ai inteles ideea.
Un lucru daca ese bun nou si frumos lumea il respecta ca si in cazul firobuzelor care sunt destul de curate din toate punctele de vedere.
0

#423 Useril este offline   Gygyman6 

• Membru Gold
  • Grup: Membru Gold
  • Postari: 3164
  • Inregistrat: 07 ianuarie 09
  • Locatia:Timisoara

Postat 01 aprilie 2011 - 17:29

Vezi postareacelcareuraste, la 01 aprilie 2011 - 15:08, a spus:

Simplu fapt ca ne aduc noua (cetatenilor acestui oras) gunoaiele altora.
Un exemplu: firobuzele noi nu vad sa fie vreunul desenat sau vandalizat(cu exceptia cocalarilor si printeselor ce isi scriu ID-ul si numarul de telefon in speranta ca poate-poate au sa aiba si ei parte de ceva popularitate)nu am vazut taguri sau altceva legat de graffiti in ele fapt care dovedeste ca grafferii nu distrug un lucru bun si folositor.
Si inca ceva: chiar daca si-au scris id-ul si numarul de telefon sau alte date care poate duce politia direct la ei nu are nimeni ce sa le faca pentru ca nu se poate dovedi ca persoana respectiva a savarsit acea infractiune.

MERGI PE JOS E SANATOS, daca nu iti comvin tramvaiele. Astai buna, daca nu iti comvenea ceva scriai pe forum cu muuult timp inainte, acuma ca ti s-a sculat tie ca nu iti plac e asa mai mult de fatada, sigur oi fi vazut tu si multi altii ASTA si au zis ca "ce cool ar fi sa fac si eu asa ceva pe tramvai". Prin ce faceti nu ajutati decat sistemul actual sa nu mai investeasca in tramvai pentru ca lumea tot distruge, si voi sunteti partasi la procesu' de distrugere prin ceea ce faceti, fie ca o fi direct sau indirect.
0

#424 Useril este offline   celcareuraste 

• Membru autentic
  • PipPipPip

Postat 01 aprilie 2011 - 17:38

Vezi postareaBogdanTm, la 01 aprilie 2011 - 15:15, a spus:

Oricum TU recunosti ca e INFRACTIUNE.Daca ii intalnesc vor primi un salut de 10.000 de volti. Stiu ca discutia degenereaza..dar cu asemenea fiinte....cum ziceam e ca si cum ai vrea sa inveti un animal sa stea in doua picioare.

Eu personal te sfatuiesc sa ai grija cu baietii astia ca stiu sa se apere destul de bine si nu le place sa fie deranjati cand isi desfasoara activitatile. Nu reusesti sa-i intimidezi cu un electrosoc.

Vezi postareaGygyman6, la 01 aprilie 2011 - 17:29, a spus:

MERGI PE JOS E SANATOS, daca nu iti comvin tramvaiele. Astai buna, daca nu iti comvenea ceva scriai pe forum cu muuult timp inainte, acuma ca ti s-a sculat tie ca nu iti plac e asa mai mult de fatada, sigur oi fi vazut tu si multi altii ASTA si au zis ca "ce cool ar fi sa fac si eu asa ceva pe tramvai". Prin ce faceti nu ajutati decat sistemul actual sa nu mai investeasca in tramvai pentru ca lumea tot distruge, si voi sunteti partasi la procesu' de distrugere prin ceea ce faceti, fie ca o fi direct sau indirect.

Sefule eu nu am zis ca am desenat ceva pe sau in tranvaie deci te rog sa nu spui ca eu sunt graffer sau vandal.
Si cei ce deseneaza nu fac asta pentru ca e cool.
Am enumerat ceva motive mai inainte de ce deseneaza:*
0

#425 Useril este offline   Gygyman6 

• Membru Gold

Postat 01 aprilie 2011 - 18:17

Vezi postareacelcareuraste, la 31 martie 2011 - 13:54, a spus:

Care voi? Eu personal nu am afirmat ca ma ocup cu asa ceva.
Cei ce deseneaza o fac din mai multe motive:
1. Un semn de prostest fata de sistem
2. Sa stie pe unde au fost
3. Le place cum arata
4. Actiunea in sine (senzatia de moment)
Si lista ar mai putea continua mult dar nu mai am acum idei

Bine "patroane", eu oricum le-am vazut. Ma scuzi atunci ca te-am acuzat daca pretinzi ca nu faci asa ceva. Bine sa o luam de la 1.
1. Sistemul traieste oricum paralel de popor, nu o sa vezi pe nimeni din Primarie (cei de la conducere si cercul lor) sa mearga cu tramvaiul . Pe langa asta sa scrii un tag nu trage nici un semnal, chear daca ar vedea cineva de la conducere ce e scris nu ar intelege carei treaba, adika sa ma semnez pot si eu si oricine de pe forum sau din oras. Dupa cum am spus mazgalelile sunt doar sarea de pe rana si nu fac decat sa mai adauge rahat in groapa deja plina.

2. :) :rad_masa: inseamna ca au probleme cu memoria, asta nu e nici de cum o scuza sau un motiv, asta e mai mult o fitza a baietilor de cartier care se cred in bronx da defapt stau in sagului. Eu inteleg ca visul american e frumos dar sa ramana vis si sa ramana in America.

3. Daca le place in ghetou foarte bine, pacat doar ca multi nu stau in unul ca sa aiba motiv sa faca ceea ce fac, pe langa asta ce e acum pe tramvaie arata ca dracu, probabil daca ar fi arata mai flashy si mai bine lucrat, sa se vada ca omul a depus suflet la ce a facut atunci probabil ai fi gasit intelegere pe forum.

4. E rau ca stilul asta de mers la furat prune de la pomu din curtea lu vecinu a ramas inca la moda si la varsta inapoiata pe care o au cei care fac mazgaleli. Nu vad undei senzatia, asta o fac cei care cred ca e "cool" ca nu i-a prins politia ca au sarit un gard si au tras o mazgaleala. Cred mai degraba ca cu schemele astea vor doar sa isi impresioneze putinii prieteni.

Ai mai spus parca de o lupta si nu stiu ce mesaje, daca vrei sa transmiti un mesaj trebuie sa ai un limbaj comun, adica majoritatea sa il inteleaga, trecand peste partea cu intelesul, nimanui nu ii pasa ca "BABA" sau "BUBU" au mazgalit pe scaun sau pe geam, ala nu e mesaj. Dupa cum am spus asteas doar scuze si minciuni, cine face asa ceva i se pare cool pentru ca a vazut pe metrou la americani si prin filme.

Eu oricum nu ma astept sa te indoiesti de ce crezi si de ce ai spus pana acuma, daca ai intrat pe forum doar ca sa deie lumea in tine nu stiu de ce ai mai intrat, era evident si foarte clar ca nu o sa gasesti intelegere.

Aceasta postare a fost editata de Gygyman6: 01 aprilie 2011 - 18:21

0

#426 Useril este offline   cseh_17 

• Moderator
  • Postari: 12614
  • Inregistrat: 18 martie 08
  • Locatia:Bergisch-Gladbach / Köln

Postat 01 aprilie 2011 - 18:45

Vezi postareacelcareuraste, la 01 aprilie 2011 - 17:38, a spus:

Si cei ce deseneaza nu fac asta pentru ca e cool.
:*

Clar ca o fac pentru ca le lipseste umplutura din cap... Ammm iar in legatura cu ":*", regulamentul interzice folosirea, acestor "coduri de tip MIRC", ai in dreapta niste emoticoane, foloseste-le cu mare drag! :)

Oricum, nu inteleg rosul acestui mars de fidelitate fata de vandali.... Te platesc? Ii simpatizezi? Sua pur-si-simplu nu ai cu ce sa-ti acupi timpul?

Frate uite aici arta!
Imagine postata
Imagine postata

Cand voi vedea ceva asemanator pe tramvai, imi voi arata si respectul... SAU NU!, insa si aici vedem ce insemana graffer sice inseamna sa fii idiot!

Cei care ar putea face asa ceva, au facut-o intr-un cadru organizat, sub podul mentionat de colegu', iar cei care nu o pot face au facut-o (de c*cat) pe tramvaie... Cam asta este diferenta intre arta, si artist, si mizerie si incult!
0

#427 Useril este offline   Raoul94 

• Membru Gold
  • Postari: 2401
  • Inregistrat: 15 mai 10

Postat 01 aprilie 2011 - 19:10

Vezi postareacelcareuraste, la 01 aprilie 2011 - 14:57, a spus:

Cum ziceam in primul post: nu ma cobor la nivelul celor care ma fac in toate felurile in cazul tau: "prost"

Si inca ceva: inafara de cei care folosesc litere ligibile alte taguri nu ai reusit sa descifrezi aproximativ la fel de usoare:*

Ma refeream la grafferi tu asta cu nivelu mare de inteligenta , si faza cu mesajele e o prostie , nu transmite decat sub-cultura ... Ei sunt tari ca sunt impotriva sistemului ... Care sistem ? RATT ... Daca is asa tari de ce nu se duc sa mazgaleasca primaria , prefectura etc . ?
0

#428 Useril este offline   Gygyman6 

• Membru Gold

Postat 01 aprilie 2011 - 20:16

Vezi postareacelcareuraste, la 31 martie 2011 - 20:43, a spus:

Pe cand grafferii nu fac altceva decat sa picure putina culoare in peisaj si gresiti prin faptul ca asociati graffitiul cu mediile foarte obscure din cartierele rau famate ale New-Yorkului

Ce culoare sa picure?!, tramvaiele nu erau incolore inainte, tramvaiul prin simpla prezenta a lui ca vehicul e ceva deosebit in peisajul urban, pentru ca nu e nimic care se poate asemana cu el in oras. Faptul ca asociem graffitiul cu, cartierele rau famate din NY este pentru ca arata ca acele graffiti realizate in pripa de gastile de cartieri de prin ghetourile din Bronx si Harlem. Probabil ca stii ca in anii 70' s-a intamplat asta si pentru ca era recesiune (adica criza), iar sistemul (ma refer la asociatia metropolitana de transport al orasului New York) era in paragina. Crezi ca negrii deacolo se bateau cu sistemul, NU ,unii faceau mazgaleli ca sa marcheze teritoriul bandelor si putini erau cei care chear vroiau sa transmita ceva sau sa stearga ce faceau "baietii rai". Explicami si mie de ce acum nu mai vezi mazgaleli pe metroul din NY, tin sa iti spun ca dupa recesiune lucrurile s-au schimbat si nu neaparat prin vagoane noi, . Povestea ta cu "eh nu-mi comvin tramvaiele cas vechi!", e o abureala totala, ce se intampla acuma nu e o lupta sau un protest, e o sfidare a celor care sunt prinsi intre sistem si cei care mazagalesc. Nu vad ce argumente poti sa gasesti in apararea celor care fac asa ceva, probabil si-au batut joc de tine cand ti-au zis argumentele alea, pentru ca numai un fraier caruia nu i se da atentie face asa ceva.
0

#429 Useril este offline   celcareuraste 

• Membru autentic
  • PipPipPip

Postat 09 aprilie 2011 - 14:50

Hmmm...
Puteti sa imi stergeti contul.
Motive:
1. La orice spun primesc contraargumente puerile
2. Sa va explic si sa mai si intelegeti ce vreau sa zic este ca si cum asi incerca sa misc muntii

Si cate ceva pentru fiecare membru de aici:

@ Gygyman6: Vrei tu sa imi aduci cateva contraargumente si sa imi explici ce crezi tu dar te cam depaseste limba romana "chear" , "cas" se scriu:
"chiar" si "ca-s"

@ Raoul94: Despre tine ce pot sa zic? Mai mult de atat nu poti.

@ cseh_17: Poti face minuni cu photoshopul.

@ Viktor: Observ ca tu esti cel mai ok de pe aici: "Sincer daca ar fi dupa mine, as prefera mai bine sa fie
desenate la exterior(pentru ca se mai revopsesc), decat sa fie mazgalite, rupte, murdarite, sparte etc. la interior"

@ Dr2005: Vezi ca la Bucuresti se deseneaza mult mai mult ca aici sau acolo te depaseste situatia?

@ dAlmon: Vrei tu sa zici ceva dar nu reusesti sa te faci inteles si nici nu ma obosesc sa te inteleg.
0

#430 Useril este offline   dAImon 

• Membru activ
  • Postari: 3889
  • Inregistrat: 25 martie 08

Postat 09 aprilie 2011 - 16:33

Fratele meu alb, e ca şi cum ai fi intrat pe un forum dedicat arhitecturii şi ai fi început să explici că e ok să laşi grafitti pe clădiri (de orice fel). Dap, te-ai luptat cu munţii, felicitări pentru iluminarea târzie.
0

#431 Useril este offline   cseh_17 

• Moderator

Postat 09 aprilie 2011 - 21:13

Vezi postareacelcareuraste, la 09 aprilie 2011 - 14:50, a spus:

Hmmm...
Motive:
2. Sa va explic si sa mai si intelegeti ce vreau sa zic este ca si cum asi incerca sa misc muntii

@ Gygyman6: Vrei tu sa imi aduci cateva contraargumente si sa imi explici ce crezi tu dar te cam depaseste limba romana "chear" , "cas" se scriu:
"chiar" si "ca-s"

@ Raoul94: Despre tine ce pot sa zic? Mai mult de atat nu poti.

@ cseh_17: Poti face minuni cu photoshopul.

@ Viktor: Observ ca tu esti cel mai ok de pe aici: "Sincer daca ar fi dupa mine, as prefera mai bine sa fie
desenate la exterior(pentru ca se mai revopsesc), decat sa fie mazgalite, rupte, murdarite, sparte etc. la interior"

@ Dr2005: Vezi ca la Bucuresti se deseneaza mult mai mult ca aici sau acolo te depaseste situatia?

@ dAlmon: Vrei tu sa zici ceva dar nu reusesti sa te faci inteles si nici nu ma obosesc sa te inteleg.

Nu este nici cea mai mica nevoie sa ti se stearga contul ,atat timp cat respecti regulile, si ataci ideea nu persoana!
0

#432 Useril este offline   Dr2005 

• Membru onorific
  • Grup: Membru onorific
  • Postari: 1403
  • Locatia:Bucuresti, Sector 6 - Drumul Taberei

Postat 10 aprilie 2011 - 19:23

La Bucureşti RATB cheltuie bani buni ca să cureţe aceste mizerii de pe tramvaie... în plus, vreo 3 tramvaie au nevoie de revopsire completă şi nu mai circulă, prin urmare stăm mai mult prin staţii din cauza unor nenorociţi care, culmea, au fost prinşi asupra faptului şi reţinuţi de Miliţie atunci! Dar, ca de obicei, au scăpat cu o amendă de câteva sute de RON, nu au fost puşi să plătească paguba. Doar pentru imobilizarea tramvaielor (care durează deja de câteva luni, întrucât RATB abia are suficientă vopsea pentru vagoanele scadente la reparaţii majore programate - RG şi RK) ar fi trebuit să li se pună sechestru pe case, că vorbim aici de pierderi de mii de euro.

Deci da, se ,,desenează" mult şi la RATB şi la metrou. Sunt frecvente cazurile de rame de metrou în minus la traseu pentru că se face grafitti pe parbriz.
0

#433 Useril este offline   NDY 

• Membru VIP*
  • Grup: VIP
  • Postari: 2439
  • Inregistrat: 07 iunie 09

Postat 10 aprilie 2011 - 20:25

Ar putea RATT-ul sa va imprumute niste vopsea violeta, si asa vad ca avem prea multa... :)
0

#434 Userul este online   BogdanTm 

• Membru VIP
  • Postari: 2371
  • Inregistrat: 06 septembrie 08
  • Interese:trenurile, calatoriile,sahul

Postat 10 aprilie 2011 - 21:23

In Bucuresti e "la moda" portocaliul :)
0

#435 Useril este offline   Gygyman6 

• Membru Gold

Postat 10 aprilie 2011 - 22:20

Vezi postareacelcareuraste, la 09 aprilie 2011 - 14:50, a spus:

Hmmm...
Motive:

"chiar" si "ca-s"

"Vai dar ce suparati suntem!" Compadre era evident ca lumea sa iti sara in cap, exemplu ti s-a dat mai sus. Oricum prin cererea ta demonstrezi exact ce am spus eu, ca treburile astea se fac asa doar ca cineva sa para "cool" si cam atat.

Prietene eu vreau dar e dupa cum am spus, nu ma astept ca tu sa te indoiesti de ce spui si crezi, vad ca te depasesc si pe tine in acelasi timp, daca tot ce ai sa imi spui este ca am facut niste greseli de ortografie, care mai mult ca sigur nu le-am corectat din comoditate.
0

#436 Useril este offline   Dr2005 

• Membru onorific

Postat 11 aprilie 2011 - 02:27

Vezi postareaBogdanTm, la 10 aprilie 2011 - 21:23, a spus:

In Bucuresti e "la moda" portocaliul :)

De fapt, e la modă albul... majoritatea vagoanelor afectate de grafitti (şi sunt destul... la Depoul Colentina e aproape tot parcul...) se ,,revopsesc" artizanal în depou, fie cu sprayul, fie cu pensula, fie se dă cu spray alb şi apoi se trage dunga galbenă cu pensula... oricum, rezultatul arată urât (de vezi 7 nuanţe de galben pe fiecare tramvai, cu tot atâtea de gri) şi nu durează prea mult (vopseaua dată cu pensula se crapă şi se cojeşte). Au fost şi exemple de vagoane la care vopsirea cu pensula în depou a durat şi 2 ani (de ex. #195, care e pe listă pentru RK în viitorul apropiat, dar va fi trimis abia când Depoului Bucureştii-Noi i se va aproba trimiterea unui vagon la RK).

Apropo de RK, la noi fiecare depou primeşte o ,,cotă" de vagoane care trebuie trimise la RK, RG sau RR... nu ţine nimeni cont de vechime, km parcurşi... recordul fără RK (bine, probabil un RR i s-o fi făcut cândva) l-a avut un V3A-93M de Faur, #240, produs în 1995 şi cu RK abia în... 2009. E drept, prin 1997 a prins o revopsire, dar atât. În schimb, alte vagoane au deja şi 2 RK-uri în acelaşi interval de timp. Explicaţia e, probabil, că au trimis la RK ce nu puteau repara în depou. Acelaşi principiu se aplică şi la casări, de aia Autobaza Titan a tras la gard TOATE Rocarurile, deşi erau din 1999-2000, iar Alexandria a făcut la fel cu cele din 2000-2001, în timp ce Militari trage din greu de nişte maşini din 1997, care o zi merg şi una stau, de au 20 de maşini pentru maxim 6 ture şi tot n-au cum să le asigure.
0

#437 Userul este online   BogdanTm 

• Membru VIP
  • Postari: 2371
  • Inregistrat: 06 septembrie 08
  • Interese:trenurile, calatoriile,sahul

Postat 11 aprilie 2011 - 12:03

Dragos, multumim frumos pentru lamuriri. Ai fost ca intotdeauna foarte la obiect, si documentat . Eu doar doream sa fac o gluma referitor la "culoarea politica" a celor care doresc sa administreze Bucurestiul.
0

#438 Useril este offline   cseh_17 

• Moderator

Postat 11 aprilie 2011 - 13:42

Vezi postareaDr2005, la 11 aprilie 2011 - 02:27, a spus:

De fapt, e la modă albul... majoritatea vagoanelor afectate de grafitti (şi sunt destul... la Depoul Colentina e aproape tot parcul...) se ,,revopsesc" artizanal în depou, fie cu sprayul, fie cu pensula, fie se dă cu spray alb şi apoi se trage dunga galbenă cu pensula... oricum, rezultatul arată urât (de vezi 7 nuanţe de galben pe fiecare tramvai, cu tot atâtea de gri) şi nu durează prea mult (vopseaua dată cu pensula se crapă şi se cojeşte). Au fost şi exemple de vagoane la care vopsirea cu pensula în depou a durat şi 2 ani (de ex. #195, care e pe listă pentru RK în viitorul apropiat, dar va fi trimis abia când Depoului Bucureştii-Noi i se va aproba trimiterea unui vagon la RK).

Apropo de RK, la noi fiecare depou primeşte o ,,cotă" de vagoane care trebuie trimise la RK, RG sau RR... nu ţine nimeni cont de vechime, km parcurşi... recordul fără RK (bine, probabil un RR i s-o fi făcut cândva) l-a avut un V3A-93M de Faur, #240, produs în 1995 şi cu RK abia în... 2009. E drept, prin 1997 a prins o revopsire, dar atât. În schimb, alte vagoane au deja şi 2 RK-uri în acelaşi interval de timp. Explicaţia e, probabil, că au trimis la RK ce nu puteau repara în depou. Acelaşi principiu se aplică şi la casări, de aia Autobaza Titan a tras la gard TOATE Rocarurile, deşi erau din 1999-2000, iar Alexandria a făcut la fel cu cele din 2000-2001, în timp ce Militari trage din greu de nişte maşini din 1997, care o zi merg şi una stau, de au 20 de maşini pentru maxim 6 ture şi tot n-au cum să le asigure.

Asa se intampla cand nu ai pentru fiecare depou o conducere separata... Sa aruncam o privire la colegii de la BKV, care (am vazut intr-ostire) au zilnic in total de 176!!! de autobuze nefunctionale. Din astea sunt multe Ikarusuri 260, 280 si 415, insa ideea e simpla, au zilnic atatea nefunctionale, si totusi au cu ce si cum sa asigure traseele. Daca esti gospodar bun poti sa ai cate vehicule in oprice stare...
0

#439 Useril este offline   Dr2005 

• Membru onorific

Postat 12 aprilie 2011 - 01:40

Fiecare depou are conducerea lui, dar licitaţiile se fac la ,,centru" şi ordinele de acolo vin.

176 de autobuze la gard? Păi în ianuarie, la Bucureşti erau vreo 100 de Citaro defecte (lipsă anvelope, geamuri sparte, tamponări, maşini cu defecte la motor), la care mai punem şi vreo 100 de autobuze Daf şi Rocar în parcul rece. I-am ,,tăiat" cu brio pe unguri, iar dacă mai punem şi faptul că la tramvaie sunt depouri cu CUP de 53% (Militari, 34 vehicule circulă, 32 de vehicule nu ies)... i-am tăiat de tot pe unguri! Dar la prostie nu ne întrece nimeni :suporter viola:

Acum sunt la gard aproape 300 de autobuze... la alea aprox. 100 din parcul rece s-au mai adăugat vreo 200, că aşa a fost ordinul de sus, să se retragă toate Rocarurile şi Daf-urile peste noapte (şi s-a aflat cu 2 zile înainte... să vedeţi şoferii cum erau, că mai aveau puţin să ia la bătaie conducerea autobazelor). 200 de autobuze în minus, 200 de echipe de şoferi care conduc ce apucă. După ce vor fi toţi rotiţi prin concedii medicale, de odihnă şi de alte feluri, or să trebuiască fie făcute disponibilizări, fie reactivate autobuzele vechi, asta dacă nu cumva au fost daţi afară cei de la reparaţii (că la Citaro te duci la EvoBus şi pentru un bec, nu se mai face nimic în garaj).
0

#440 Useril este offline   cseh_17 

• Moderator

Postat 12 aprilie 2011 - 18:46

Scuze, e vina mea, nu am fost clar indeajuns. 176 de autobuze DIFERITE zilnic!

Adica e una sa ai 300 trase pe drepata 3 zile, sau zilnic 176, din care azi repari 30, insa diferenta de 146 ramane si se cumuleaza cu cele de maine. Acuma 176 e o medie...
0

Arata acest topic

• (38 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou