Abia astept sa se termine si epopeea "stalpilor" asa cum s-a terminat epopeea "parcarii CJT" din centru, care nu s-a facut tot din cauza lui Fritz.
Revenind la stalpi. Oricine ar fi urmarit obiectiv povestea inventata de Nica, ar fi ajuns la concluzia ca nicidecum datorita stalpilor nu inainteaza proiectul.
1. Predarea. Recunosc ca in faza incipienta, la prima stire aparuta cu multe luni in urma, am fost tentat sa il cred pe Nica. S-a dovedit ca e o gogoasa inventata, predarea intregului amplasament catre constructor s-a facut in aceeazi zi de catre toate entitatile. PMT nu a predat stalpii cu nici o zi intarziere fata de ce avea de predat CJT catre constructor.
2. Scoaterea de sub tensiune. Constructorul a trimis o adresa catre STPT joi 15 Sept, iar acestia au intrunit o sedinta marti 19 Sept. pentru a stabili ca incepand de luni 25 se vor inlocui trolebuzele cu autobuzele.
Mesajul de mai sus a lui
Florin.B RATT
vine si confirma faptul ca Strabag are front de lucru in acest moment si nu din cauza stalpilor nu se lucreaza
PS. Nu il am idol pe Fritz, dar nu am cum sa nu remarc ipocrizia lui Nica care prin povestea asta a starnit gratuit si mincinos toata opinia publica din Timisoara.
Aceasta postare a fost editata de Florin.B RATT: 21 septembrie 2023 - 18:23