STP Timișoara Forum: DJ 691 - Largire la 4 benzi - STP Timișoara Forum

Salt la continut

• (18 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

DJ 691 - Largire la 4 benzi între nodul A1 și Dumbrăvița

#221 Useril este offline   colinb73 

• Membru autentic
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 93
  • Inregistrat: 22 septembrie 13
  • Sexul:masculin

Postat 20 septembrie 2023 - 21:09

Vezi postareanabucodonosor19, la 20 septembrie 2023 - 14:24, a spus:

De la aia de la cfr nu aveam pretentii, acolo dupa parerea mea e clar vb de incompetenta nu de altceva
Dar aici rezistenta usr-ului e ceva de groaza, inca de la inceput incearca sa puna bete in roate.
Inteleg ca si CJ ul a gestionat prost si toate alea, dar suntem aici, pe ultima suta de metrii si nu reusesc astia sa-si depaseasca orgoliile si sa faca ceva impreuna. Ba da nu de azi, si Robu cu Dobra si aia de dinainte chiar e blestemat judetul asta frate...

Asa ca idee daca tot esti pe forumul STPT poate ar fi bine sa te interesezi de ce s-a luat asa greu acesta decizie si de ce s-a scurtat traseul la M14 ca poate nu e vorba de orgolii.
1

#222 Useril este offline   nabucodonosor19 

• Membru activ
  • Grup: * Membri activi *
  • Postari: 816
  • Inregistrat: 11 mai 16

Postat 20 septembrie 2023 - 21:10

A facut Nica o propunere pe fb lui, sa scoata toti stalpii ca le da 5 autobuze alectrice.
Sunt curios cum scot astia camasa, ce motiv vor invoca sa refuze pt ca desigur stalpii trebuie salvati de aia au dat voie sa mute doar 70. De zici ca is arbori seculari...
0

#223 Useril este offline   Anonymouse 

• Membru autentic
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 44
  • Inregistrat: 20 mai 22

Postat 21 septembrie 2023 - 08:23

@nabucodonosor19: stai, ca poate nu inteleg eu bine, zi-mi mai incet, te rog. CJT-ului i-a luat un an si jumatate sa semneze cu un constructor, dar problema pierderii fondurilor europene este in carca PMT pentru ca a durat o saptamana decizia pentru a preda stalpii?
Sper ca nu am inteles bine, multumesc anticipat pentru clarificare :)
8

#224 Useril este offline   ioio_viola 

• Membru activ
  • Postari: 1449
  • Inregistrat: 17 septembrie 15

Postat 21 septembrie 2023 - 09:08

nu-s sfinti nici astia de la PMT, dar sa zici ca se pierd banii din cauza lor e tiganie curata. din pacate cum am mai zis, avem conducatori de 2 lei si la CJT si la PMT. Parca suntem blestemati, traim din amintiri in care orasul nostru era fruncea. De fiecare data sunt din partide diferite timp de 4 ani, dar oricum cred ca si daca ar fi din acelasi partid nu s-ar schimba foarte mult fata orasului.
5

#225 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin
  • Grup: Admin
  • Postari: 30167
  • Inregistrat: 06 martie 08
  • Locatia:RATT

Postat 21 septembrie 2023 - 09:52

Bun, colegii ce se pricep, spuneau ca daca firma dorea sa se apuce de lucru, avea front deschis si fara sa se debranseze vreun stalp in secunda asta, deci ce discutam noi aici e doar un subiect de cancan din cate s-ar parea.
6

#226 Useril este offline   nabucodonosor19 

• Membru activ

Postat 21 septembrie 2023 - 10:36

@anonymouse, io zic sa te lasi de ironii ca nu te pricepi.
Stii bine ca a fost alt constructor cu care s-a reziliat, sau daca nu stii mai citeste pe aici. Stii ca nu poti semna cu cine vrei daca vine un looser cu pret mic si castiga nu ai ce face, tre sa semnezi cu el.
Dar acum e Strabag, acum asta are power sa faca lucrarea. Suntem in punctul 0, ultima sansa si inloc sa punem umarul lolek si bolek de la primarie pun bete in roate
Acum daca tie ti se pare ok sa se piarda banii pt ca CJ putea mai bine si putem da vina pe ei, e ok, zii asa.
Dar in momentul asta primaria poate salva situatia si nu doar ca nu o face ci incurca,capisci acum?
Sau vrei mai in soapta ca asa pentru culcare

Ba tocmai ca ar conta sa fie din acelasi partid, ca vine seful lor ii da cap in cap si ii impaca.
Asa ei nu depasesc niciodata orgoliile.
Din pacate merge numai cu bata la noi.

Si da, lasand trecutul la o parte in acest moment primaria pune cruce finantarii
Dar in loc sa acceptam asta mai bine zicem, da ba da si consiliu a pierdut 2 ani.
Si inca ceva de ce limiteaza primaria mutarea a doar 70 de stalpi? Is ceva specie protejata? Ca si daca fac fac cacaturi de benzi inguste de zici ca s de trotineta modelul Cetatii si Bogdanestilor
Ca si acolo in loc sa recunoastem asta inventam explicatii ca e mai bine asa ca se reduc accidente etc
Sa mai si lucram oleca...
-9

#227 Useril este offline   The Mechanic 

• Moderator
  • Grup: Moderatori
  • Postari: 1278
  • Inregistrat: 30 ianuarie 15

Postat 21 septembrie 2023 - 12:10

In anii USL-ului am avut primar USL si CJT USL-ist. Vi se pare ca a mers mai bine? Tin minte ca in anii aia Timisul si Timisoara primeau foarte putini bani de la Bucuresti, Guvern USL. Era aceeasi culoare politica pe toate liniile de puteai striga "Bingo!", dar tot un loz necastigator era. La anul se pregateste aceeasi reteta a "fratiei".

Totul pleaca de la intentii.
Daca acum 10 ani cei din Dumbravita ar fi fost deschisi la ideea de 2 benzi / sens totul ar fi mers mai usor. Au crezut ca daca planteaza stalpi nu se va atinge nimeni de ei niciodata si vor trai fericiti in linistea comunala dumbraviteana.
4

#228 Useril este offline   nabucodonosor19 

• Membru activ

Postat 21 septembrie 2023 - 13:12

Stii ca Dobra era paria in psd, a alea tabara gresita?
Robu nu prea conta la nivel national
Si totusi usl era o alianta nu un partid

Partea a doua cu Dumbravita e corecta
0

#229 Useril este offline   CristiPC 

• Membru activ
  • Postari: 362
  • Inregistrat: 26 septembrie 16

Postat 21 septembrie 2023 - 16:45

Abia astept sa se termine si epopeea "stalpilor" asa cum s-a terminat epopeea "parcarii CJT" din centru, care nu s-a facut tot din cauza lui Fritz.

Revenind la stalpi. Oricine ar fi urmarit obiectiv povestea inventata de Nica, ar fi ajuns la concluzia ca nicidecum datorita stalpilor nu inainteaza proiectul.

1. Predarea. Recunosc ca in faza incipienta, la prima stire aparuta cu multe luni in urma, am fost tentat sa il cred pe Nica. S-a dovedit ca e o gogoasa inventata, predarea intregului amplasament catre constructor s-a facut in aceeazi zi de catre toate entitatile. PMT nu a predat stalpii cu nici o zi intarziere fata de ce avea de predat CJT catre constructor.

2. Scoaterea de sub tensiune. Constructorul a trimis o adresa catre STPT joi 15 Sept, iar acestia au intrunit o sedinta marti 19 Sept. pentru a stabili ca incepand de luni 25 se vor inlocui trolebuzele cu autobuzele.

Mesajul de mai sus a lui Florin.B RATT
vine si confirma faptul ca Strabag are front de lucru in acest moment si nu din cauza stalpilor nu se lucreaza

PS. Nu il am idol pe Fritz, dar nu am cum sa nu remarc ipocrizia lui Nica care prin povestea asta a starnit gratuit si mincinos toata opinia publica din Timisoara.

Aceasta postare a fost editata de Florin.B RATT: 21 septembrie 2023 - 18:23

8

#230 Useril este offline   CristiPC 

• Membru activ
  • Postari: 362
  • Inregistrat: 26 septembrie 16

Postat 21 septembrie 2023 - 16:53

Decat sa tot aud de povestea stalpilor, as prefera sa aud din partea lui Nica un proiect de pasaj la sensul giratoriu cu centura.
4

#231 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 21 septembrie 2023 - 18:18

Vezi postareanabucodonosor19, la 20 septembrie 2023 - 21:10, a spus:

A facut Nica o propunere pe fb lui, sa scoata toti stalpii ca le da 5 autobuze electrice.

Traseul fiind scurtat mult, nu are niciun sens sa planifici pe el 5 autobuze si inca articulate, in plus, propunerea nu prea sta in picioare neavand unde sa le incarce in zona aceea, foarte indepartata de Dambovita, unde se afla statiile de incarcare. Parere personala, desigur.
6

#232 Useril este offline   nabucodonosor19 

• Membru activ

Postat 21 septembrie 2023 - 20:56

Dapai eu cate as prefera sa aud de la Fritz inainte sa blocheze proiectele altora, din pacate amandoi vom ramane dezamagiti
-5

#233 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 22 septembrie 2023 - 08:58

Ok. S-a sters, dar va rog ca in continuare sa renuntam la politica si la atacuri la persoana.
7

#234 Useril este offline   ccos_77 

• Membru activ
  • Postari: 200
  • Inregistrat: 07 noiembrie 08
  • Locatia:Timisoara

Postat 22 septembrie 2023 - 12:48

Legat de propunerea lui Nica de a inlocui troleul in dumbravita cu 5 autobuze electrice. Eu cred ca el nu intelege principiul de functionare al celor doua mijloace de transport in comun.
Autobuzele electrice propuse de el vor fi la casat in maxim 10 ani (din cauza bateriilor).
Troleibuzele Skoda circula din 2006 pe strazi (acusi au 20 de ani). Sa nu discutam si despre diferenta de pret dintrele ele.

Aceasta postare a fost editata de ccos_77: 22 septembrie 2023 - 12:48

1

#235 Useril este offline   lvs 

• Membru activ
  • Postari: 465
  • Inregistrat: 20 octombrie 19

Postat 22 septembrie 2023 - 13:06

Putem ramane totusi la subiectul principal si anume executia largirii la 4 benzi? Strabag a inceput lucru pe mai multe portiuni chiar si in Dumbravita, alternativ, cand pe o cale cand pe alta. Fara poze.
4

#236 Useril este offline   nabucodonosor19 

• Membru activ

Postat 24 septembrie 2023 - 09:52

Pai si cu masinile electrice e la fel si totusi se vrea trecerea la ele
Atunci primaria de ce cumpara autobuse electrice, ei ce inteleg?

Vezi postareaccos_77, la 22 septembrie 2023 - 12:48, a spus:

Legat de propunerea lui Nica de a inlocui troleul in dumbravita cu 5 autobuze electrice. Eu cred ca el nu intelege principiul de functionare al celor doua mijloace de transport in comun.
Autobuzele electrice propuse de el vor fi la casat in maxim 10 ani (din cauza bateriilor).
Troleibuzele Skoda circula din 2006 pe strazi (acusi au 20 de ani). Sa nu discutam si despre diferenta de pret dintrele ele.

0

#237 Useril este offline   nabucodonosor19 

• Membru activ

Postat 24 septembrie 2023 - 09:54

O intrebare la care nu stiu cine ar putea raspunde
Se doreste pastrarea stalpilor acestia hidosi
De ce limiteaza primaria mutarea a unui numar respectiv vre 70. De ce nu accepta mutarea a mai multora ai ss fie drmul destul de larg? Mai ales ca nu-i costa pe ei nimic...
1

#238 Useril este offline   IlieB 

• Membru Senior*
  • Grup: Membri seniori
  • Postari: 818
  • Inregistrat: 06 iulie 15
  • Locatia:Timisoara
  • Interese:Masini, Excursii, Istorie

Postat 25 septembrie 2023 - 12:37

Poze cu santierul de prin Dumbravita
Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

Sent from my iPhone using Tapatalk
5

#239 Useril este offline   ioio_viola 

• Membru activ
  • Postari: 1449
  • Inregistrat: 17 septembrie 15

Postat 25 septembrie 2023 - 14:20

sper sa ma insel, dar cred ca o sa iasa o fusareala lucrarea asta intr-un timp asa scurt de executie :Facepalm_emote_gif:
0

#240 Useril este offline   Pablo 

• Membru activ
  • Postari: 3413
  • Inregistrat: 09 aprilie 20
  • Locatia:307220 Giroc, Zona Metropolitană Timișoara, Județul Timiș, Regiunea Vest
  • Interese:Proiecte, Construcții, Infrastructură și Investiții - legate de Municipiul Timișoara, Zona Metropolitană Timișoara & Polul de Creștere Timișoara, Zona Urbană Funcțională (ZUF) Timișoara, Județul Timiș, Regiunea de Dezvoltare Vest, Macroregiunea 4 - RO4 (NUTS 1), Euroregiunea DKMT și Banat

Postat 04 octombrie 2023 - 14:17

E aproape gata lotul 2 lărgit la 4 benzi pe drumul de legătură între Timișoara și Autostradă, prin Dumbrăvița și Giarmata

Citeaza

TIMISOARA. Muncitorii firmei Strabag au tras tare pe tronsonul 2 al soselei ce leaga Timisoara de Autostrada Vestului prin Dumbravita si Giarmata, astfel ca lucrarile sunt aproape gata

Reprezentantii Consiliului Judetean Timis transmit ca pana la finele lunii octombrie, acest segment va fi complet finalizat.

„Tronsonul 2 al DJ691 aproape de finalizare! Lucrările vor fi terminate la timp, până la sfârșitul lunii! Progresul pe șantier este uimitor, în doar patru luni și jumătate am transformat un proiect cu probleme într-un exemplu de succes!

Pe porțiunea dintre SOCAR – DN Centură Timișoara:

- este așternut stratul de legătură de binder pe ambele părți, se circulă pe 4 benzi.

Pe sectorul DN Centură Timișoara-intersecția cu CF din Giarmata-Autostrada A1:

- au fost realizate în întregime straturile de anrobat bituminos și cel de legătură din binder;

- stratul de uzură este realizat în proporție de 95% (mai puțin sectorul de trecere la nivel cu calea ferată).

Bretelele de legătură cu DN CT

- pe partea stângă sunt realizate la nivel de strat de legătură din binder, pe dreapta s-a trecut la stratul de uzură din MAS 16.

Sensurile giratorii:

- cele de la km 12+490 și km 10+915 Giarmata, km 10+185, precum și cele de la km 9+697 și km 7+912 sunt finalizate la nivel de borduri și pavaj;

- la sensul giratoriu de la km 6+600 la intersecția cu DNCT, se lucrează în vederea aducerii acestuia în parametrii impuși prin avize. Pe toată lungimea tronsonului 2 se poate circula în cea mai mare parte pe 4 benzi. Planul pentru executarea marcajelor provizorii este depus spre avizare la IPJ Timiș, urmând ca, de săptămâna viitoare, să înceapă realizarea acestora.

Pista de biciclete:

- s-au montat bordurile și s-a realizat parțial stratul de balast pe o lungime de cca 7.000 m;
- s-a turnat stratul din beton pe o lungime de cca 3.100 m;
- s-a turnat stratul de mixtură asfaltică BA8 pe o lungime de cca 2.000m”, transmite presedintele Consiliului Judetean Timis Alin Nica.

1

Arata acest topic

• (18 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou