Reabilitarea si extinderea podului Stefan Cel Mare (finalizat) Executant: Tehnodomus s.a.
Postat 15 iulie 2019 - 19:57
Postat 16 iulie 2019 - 14:47
Postat 16 iulie 2019 - 16:07
http://www.tion.ro/p...aportul/2287313
„De asemenea, este important să subliniez că se lucrează la trecerea pe sub poduri a pistelor de biciclete, că asta ne interesa cel mai mult, să nu-i mai punem pe bicicliști mereu în situația de a coborî, de a schimba direcția de pe mal să vină sus, pe pista de lângă carosabil. Ei bine, s-a venit cu soluții pe care noi le-am cerut inițial și apoi le-am salutat, se fac străpungeri pe ambele maluri, asta a presupus niște modificări în proiect, pentru că inițial nu era gândit așa, încât să putem trece pistele pe sub aceste poduri”, a completat primarul.
....
Vor fi gata pe parcursul lunii septembrie. Eu consider că, în pofida vremii defavorabile pe care o avem în continuare, plouă extrem de des, având în vedere etapele tehnologice la care s-a ajuns, eu apreciez că în luna septembrie vor fi gata cele două poduri. Nu pot spune cu rafinament dacă se va întâmpla până în 10, până în 15 septembrie, spun pe parcursul lunii septembrie. Evident, că eu cer insistent să se lucreze cu toate forțele pentru a se finaliza până când începe școala”, a conchis Nicolae Robu.
Postat 16 iulie 2019 - 17:31
Postat 16 iulie 2019 - 20:22
Florin.B RATT, la 15 iulie 2019 - 16:53, a spus:

Da, dar așa nu se mai poate lăuda că a făcut 4 poduri noi, că așa o sa spună în campanie, știm deja că a făcut 3 pasaje noi, nu?
Și eu dacă îmi sparg cămara și măresc apartamentul îl vând ca apartament nou apoi, chiar dacă blocul e din '77:))
Aceasta postare a fost editata de DanielT: 16 iulie 2019 - 20:27
Postat 17 iulie 2019 - 05:18
Vezi ca "graba strica treaba"...
Ai vrut sa citezi o chestie si ai citat alta chestie care n-are legatura cu comentariul tau...Se vede ca te-ai enervat...
Informarea mea legata de podul din Zrenjanin era legata de postarea lui Florin de pe pagina anterioara in care spunea ca mai bine demolau podul Dragalina si construiau unul complet nou si ca ar fi durat mai putin ca timp acest lucru...
La vorbele lui am adus informatia despre podul din Zrenjanin care urmeaza a fi construit in 7-8 luni de zile daca vor fi respectate termenele...
Aceasta informatie puteai s-o asimilezi sau s-o ignori...
Intotdeauna comparatiile sunt binevenite ca sa-ti dai seama in ce pozitie te afli...
PS Betonul se turna pe Dragalina!!!
Postat 17 iulie 2019 - 10:32
Eu nu am vazut asa cum spui tu, am vazut o postare despre un pod pe care nu stia nimeni unde sa o puna si asteptam sa fie mutata ulterior in alt topic, nici o referire la demolare, post anterior, chiar nu am facut nici eu legatura (inafara ca vb de poduri).
Multumesc pt explicatii..
Poate e asa pt ca e pe pagina noua.. dar nu l-as acuza pe @ nabucodonosor19
Aceasta postare a fost editata de ABMircea: 17 iulie 2019 - 10:33
Postat 17 iulie 2019 - 12:54
Nici vorba de acuzare...
Distanta dintre cele doua postari ale mele este de circa 19 ore. Din punctul meu de vedere prima postare era rece deja...La a doua postare am omis neintentionat sa specific ca este vorba de podul Dragalina gandindu-ma ca sunt in topic si nu este necesar...La postarea off-topic era obligatorie specificarea ca era vorba de alt pod...
Pe la 15:30 am trecut pe podul Muncii si am vazut betoniera-macara la podul Dragalina cu bratul ridicat insa nu vedeam unde toarna betonul, pe care brat al noului pod...
Legat de nabucodonosor, chiar imi plac multe din postarile lui, fiind de multe ori (aproape) singur impotriva tuturor...I-am dat si like-uri in asemenea situatii cand eram de aceeasi parere...
Dar probabil ca n-ai urmarit aceste aspecte de-a lungul timpului...
Postat 17 iulie 2019 - 13:02
Dacă nu urmăriți topicul este normal sa nu înțelegeți o postare nouă, care s-a nimerit sa fie pe o pagina noua.
Când răspunzi cuiva care doar ce a postat deasupra ta, nu ești obligat sa îi și citezi postarea (după cum a procedat Mile)
Eu am făcut direct asimilarea între postul lui Florin și al lui Mile...
Postat 15 august 2019 - 17:48
Postat 15 august 2019 - 21:08
Postat 26 august 2019 - 05:12