STP Timișoara Forum: Amazonia Aquapark - STP Timișoara Forum

Salt la continut

• (7 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Amazonia Aquapark (inculude și fostul Termalum SPA) Evaluare topic: -----

#81 Useril este offline   MHN 

• Moderator
  • Grup: Moderatori
  • Postari: 6118
  • Inregistrat: 29 noiembrie 09
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Timisoara
  • Interese:Infrastructura & Investitii

Postat 21 martie 2023 - 22:13

Vezi postareaInfra, la 25 februarie 2023 - 21:26, a spus:

Am fost adineauri la Termalum si am intrebat la receptie. Nici ei nu stiau siguri, dar au indicat ca data sfarsitul lunii martie.

Au anunțat pe website-ul lor și pe canalele de social media că deschiderea este programată pentru 31 Martie 2023.
1

#82 Useril este offline   Pablo 

• Membru activ
  • Grup: * Membri activi *
  • Postari: 3413
  • Inregistrat: 09 aprilie 20
  • Locatia:307220 Giroc, Zona Metropolitană Timișoara, Județul Timiș, Regiunea Vest
  • Interese:Proiecte, Construcții, Infrastructură și Investiții - legate de Municipiul Timișoara, Zona Metropolitană Timișoara & Polul de Creștere Timișoara, Zona Urbană Funcțională (ZUF) Timișoara, Județul Timiș, Regiunea de Dezvoltare Vest, Macroregiunea 4 - RO4 (NUTS 1), Euroregiunea DKMT și Banat

Postat 26 martie 2023 - 13:57

Noul aquapark din Timișoara este gata pentru inaugurare

Citeaza

Noul aquapark din Timișoara, comparabil cu celebrele băi din Ungaria, este gata de inaugurare. Aquaparkul construit pe locul fostului stadion UMT se numește Amazonia, având în vedere că interiorul a fost amenajat cu ornamente și decorațiuni care amintesc de o junglă

Evenimentul va avea loc în 31 martie, au anunțat reprezentanții firmei care au construit centrul spa și wellnes. În această săptămână se face ultimele probe generale, în care toate bazinele, cu echipamente, tobogane și jocuri, sunt puse în funcțiune la capacitate maximă.

Amazonia îi așteaptă pe timișoreni cu bazine interioare cu peste 1.700 metri pătraţi de luciu de apă, cu diferite atracţii şi cu primele tobogane indoor din regiune, bazine cu ape termale, un spa, o clinica de fizioterapie, un restaurant şi multe alte activităţi care vor face plăcută petrecerea timpului liber.
Proiectul se ridică la peste 83 de milioane de lei, din care aproape 29 de milioane de lei sunt fonduri europene nerambursabile.

1

#83 Useril este offline   MHN 

• Moderator

Postat 27 martie 2023 - 07:40

Tarife:
Imagine atasata: monthly_03_2023/post-2599-074680800 1679895691.txt
sursa: amazonia.ro
1

#84 Useril este offline   DanielT 

• Membru activ
  • Postari: 1530
  • Inregistrat: 06 aprilie 17

Postat 27 martie 2023 - 09:19

Hai sa arunc eu prima piatra, scumpeanu, preturi ca la Szeged și mult mai mari ca la Oradea, care e mult mai fain ca al nostru. Un adult la Oradea plătește pe 3 ore - 41 de lei in timpul săptămânii, la noi e 70 pe 4 ore. In weekend o familie de 3 pt 4 ore plătește 210 lei doar intrările, daca mai și mănânci ceva te duce lejer spre 400... Cred că ăștia de la Timișoara au bagat si pretul benzinei către alte aquapark-uri în prețul lor, cam de porc. In fine, poate sunt eu hater și chitros. In plus, ce înseamnă copil? Până în 14 ani? Nicio reducere pentru copiii pana in 3 ani?

Aceasta postare a fost editata de DanielT: 27 martie 2023 - 09:23

1

#85 Useril este offline   mile 

• Moderator
  • Postari: 10862
  • Inregistrat: 08 octombrie 08
  • Locatia:Regiunea Banat
  • Interese:Navigatia pe Bega, tramvaie si firobuze

Postat 27 martie 2023 - 09:39

Oare pensionarii au reducere? ... Imagine postata
0

#86 Useril este offline   DanielT 

• Membru activ

Postat 27 martie 2023 - 09:44

Sper că nu aia speciali de 45 de ani :))) Glumesc, nu pare să fie nimic pentru seniori din pacate, cum de exemplu am văzut că au inclusiv la Therme in București, și acolo 30 de.minute extra sunt 5 lei, nu 10 că la noi...
0

#87 Useril este offline   lvs 

• Membru activ
  • Postari: 465
  • Inregistrat: 20 octombrie 19

Postat 27 martie 2023 - 09:45

Cum poti sa arunci o parere despre preturi in lipsa experientei serviciului propriu zis?
0

#88 Useril este offline   DanielT 

• Membru activ

Postat 27 martie 2023 - 10:06

Sa-ti raspund la mișto? Nu, hai că argumentez, am fost la toate aquapark-urile pe care le-am mentionat mai sus, inclusiv Therme in București și comparând pozele de la Amazonia cu ce am văzut live, dă-mi te rog voie sa trag concluzia că e ok, dar nu se apropie de ce e la celelalte. Deci și preturile ar trebui sa fie ok, nu umflate. Dar da, o sa merg și la asta și o sa fac pe bune o comparație.

Aceasta postare a fost editata de DanielT: 27 martie 2023 - 10:07

2

#89 Useril este offline   The Mechanic 

• Moderator
  • Postari: 1278
  • Inregistrat: 30 ianuarie 15

Postat 27 martie 2023 - 10:39

E o diferenta mica de pret intre 4 ore si toata ziua la Aquapark adulti ca sa te faca sa alegi sa stai toata ziua, adica oferta mai buna daca e sa faci comparatia dintre aceste 2 oferte. Avantajos pt ei, pentru cei care ar sta mai putin nu prea. Eu as fi pus 50 lei / 10 euro pt 4 ore - un pret accesibil.
1

#90 Useril este offline   lvs 

• Membru activ
  • Postari: 465
  • Inregistrat: 20 octombrie 19

Postat 27 martie 2023 - 12:16

Vezi postareaDanielT, la 27 martie 2023 - 10:06, a spus:

Sa-ti raspund la mișto? Nu, hai că argumentez, am fost la toate aquapark-urile pe care le-am mentionat mai sus, inclusiv Therme in București și comparând pozele de la Amazonia cu ce am văzut live, dă-mi te rog voie sa trag concluzia că e ok, dar nu se apropie de ce e la celelalte. Deci și preturile ar trebui sa fie ok, nu umflate. Dar da, o sa merg și la asta și o sa fac pe bune o comparație.

Nu inteleg de ce ai raspunde la misto, dar esti invitatul meu daca te face sa te simti mai bine.
La Therme am fost de mai multe ori, din ce tin minte sarea intrarea pe 3h in weekend de 100 ron (acces general: adica bazine si saune), dar merita fiecare leu, plecam super relaxat.
In schimb la Oradea, la Lotus am platit 120 ron/zi si nu as mai merge, foarte slab.
Despre Amazonia, scuza-ma pe mine dar nu imi pot forma pareri din poze, din ce am vazut pe site nu ofera gama asa larga de saune, dar o sa stiu cand o sa le incerc serviciile.

La un calcul simplu:

1h la therme 38.33 ron;
1h la amazonia 32.5 ron.

Mai astept pareri despre cat de scump e la Amazonia raportandu-ne la serviciile lor din poze versus alte locatii.

Edit: cat despre intervalul de varsta pentru copii, scrie pe site, clar.

Aceasta postare a fost editata de lvs: 27 martie 2023 - 12:27

0

#91 Useril este offline   Elphax 

• Membru activ
  • Postari: 1447
  • Inregistrat: 18 aprilie 15

Postat 27 martie 2023 - 15:12

foarte bine ca este scump. este si o selectie a clientelei, o solutie simpla pentru a mentine curatenia si integritatea facilitatilor. pe mine m-au convins
4

#92 Useril este offline   Pablo 

• Membru activ
  • Postari: 3413
  • Inregistrat: 09 aprilie 20
  • Locatia:307220 Giroc, Zona Metropolitană Timișoara, Județul Timiș, Regiunea Vest
  • Interese:Proiecte, Construcții, Infrastructură și Investiții - legate de Municipiul Timișoara, Zona Metropolitană Timișoara & Polul de Creștere Timișoara, Zona Urbană Funcțională (ZUF) Timișoara, Județul Timiș, Regiunea de Dezvoltare Vest, Macroregiunea 4 - RO4 (NUTS 1), Euroregiunea DKMT și Banat

Postat 29 martie 2023 - 19:04

Primul aquapark din vestul țării, Amazonia, se deschide în curând la Timișoara

Citeaza

Au mai rămas doar două zile până când, la Timișoara, se va deschide Amazonia, primul complex aquapark cu centru de wellness și relaxare din vestul țării. Investițiile se ridică la 100 de milioane de lei

Parcul acvatic Amazonia urmează să se deschidă vineri, 31 martie, la Timișoara. Complexul, situat pe str. Avram Imbroane nr. 56, se întinde pe o suprafață de peste 4,3 hectare. Aici, lucrările, a căror valoare depășește 100 de milioane de lei, au durat aproape doi ani. Cei care vor trece pragul Amazonia vor găsi aici un complex cu multiple bazine cu apă, de diferite adâncimi, inclusiv un bazin pentru cei mici, tobogane și instalații, saune, printre care una cu infraroșu, salină, centru de terapie și wellness, cu spații pentru masaj, reflexoterapie și diferite alte tratamente.

Zonele principale

Amazonia are trei zone principale: Aquapark, Termal și Spa, la care se adaugă centrul de terapie și masaj, respectiv zona de luat masa. În curând, aici se va deschide și un hotel, pentru cei care vor să stea mai multe zile pentru diferite tratamente și terapii.

Zona de Aquapark se întinde pe 7.500 mp. Pentru copiii de până la 10 ani a fost pregătit un bazin de 300 mp, cu o adâncime maximă de 40 cm, echipat cu tobogane și jucării acvatice. Tot aici se mai află un bazin care are patru tobogane cu trasee diferite și înălțimi de la 3 până la 9 m, un bazin mare de relaxare, cu o suprafață de 750 mp, prevăzut cu două instalații de tip „râu leneș”, 58 de locuri de hidromasaj, 10 șezlonguri pentru masaj cu aer, cinci vulcani de aer, instalații de masaj cervical și jacuzzi, grotă, perdea de apă și iluminat cromoterapeutic. Zona de Aquapark include și un bazin care face trecerea între interior și exterior, prevăzut cu diferite instalații de aer și hidromasaj.

Zona Termal are trei bazine: un bazin interior cu apă termală, un bazin interior cu apă clară, respectiv un bazin exterior cu apă termală. Temperatura apei termale este de 37-39 de grade, iar izvoarele sunt săpate la o adâncime de peste 100 m. Apa termală din această zonă are calități terapeutice dovedite pentru diverse afecțiuni și poate fi folosită pentru tratament balnear.

Zona Spa are o suprafață de peste 1.000 mp și este dotată cu baie de aburi, dușuri tematice, salină, trei tipuri de saună – finlandeză, cu aburi sau infraroșu – curte interioară cu saună exterioară, sală de relaxare cu șezlonguri și șapte săli pentru terapii asiatice. Acestea din urmă cuprind pachete complete de terapii asiatice autentice, masaje balineze de relaxare, tonifiere a corpului, precum și masaj tailandez pentru viitoare mămici sau reflexoterapie, cosmetică naturistă și masaj facial japonez.

Clinica de Sănătate Amazonia se va deschide în curând în cadrul complexului Amazonia. Aici se vor oferi, în mare parte, servicii de fizio și kinetoterapie, inclusiv de recuperare medicală.

În ceea ce privește zona exterioară, din 1 iunie, pe toată durata sezonului de vară, la Amazonia vor funcționa un bazin olimpic cu o lungime de 50 m și o suprafață de 1.300 mp, un bazin de relaxare cu o suprafață de 500 mp, un bazin pentru copii cu apă încălzită la 26 de grade și cu tobogane, două bazine cu apă termală și un complex de 1.000 mp cu șase tobogane acvatice și zonă splash.

0

#93 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin
  • Grup: Admin
  • Postari: 30167
  • Inregistrat: 06 martie 08
  • Locatia:RATT

Postat 29 martie 2023 - 20:16

Totul bine si frumos, dar parca e cam scump (asa, pentru un STPT-ist, nu pentru un corporatist IT-ist :lol: ), un bilet full pentru 4 ore fiind 110 lei (L-V) sau chiar 130 de lei (S-D).
La Szeged vad pe site ca un bilet pentru intreaga zi este 6900 Ft., deci sub 90 lei.
3

#94 Useril este offline   MHN 

• Moderator

Postat 30 martie 2023 - 10:19

Dacă nu merge lumea, atunci poate o să mai facă ei Fine Tuning la prețuri, prin aplicarea de discount-uri și promoții.
Dar eu cred că lumea va merge.
1

#95 Useril este offline   ioio_viola 

• Membru activ
  • Postari: 1449
  • Inregistrat: 17 septembrie 15

Postat 30 martie 2023 - 10:50

ori testeaza piata, ori "selecteaza" clientela...
1

#96 Useril este offline   Anonymouse 

• Membru autentic
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 44
  • Inregistrat: 20 mai 22

Postat 30 martie 2023 - 11:57

Vezi postareaFlorin.B RATT, la 29 martie 2023 - 20:16, a spus:

Totul bine si frumos, dar parca e cam scump (asa, pentru un STPT-ist, nu pentru un corporatist IT-ist :lol: ), un bilet full pentru 4 ore fiind 110 lei (L-V) sau chiar 130 de lei (S-D).
La Szeged vad pe site ca un bilet pentru intreaga zi este 6900 Ft., deci sub 90 lei.

Atentie, 6900f e pretul pentru o zi, adult, doar aquapark. Cu tot ce mai ofera pe langa (zona spa) este 8700f, adica ~112lei. Mai costa vreo doi lei parcarea pe ora, deci tot pe acolo, pana la urma.
Foarte exagerate mi se par vaietele de pe fb la orice articol legat de subiectul asta.
4

#97 Useril este offline   BogdanTm 

• Membru VIP
  • Grup: VIP
  • Postari: 2361
  • Inregistrat: 06 septembrie 08
  • Interese:trenurile, calatoriile,sahul

Postat 30 martie 2023 - 12:19

Sa nu uitam cât costa transportul auto benzina vigneta asigurare orele pierdute pe drum plus ca nu toți clienții potențiali sunt posesori de masina și permis
0

#98 Useril este offline   MHN 

• Moderator

Postat 30 martie 2023 - 12:21

Mulți ar vrea să intre (aproape) pe gratis. Mulți ar vrea să nu plătească parcarea. Dar când ies din țară, uită că deschid larg portofelul.
2

#99 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin
  • Grup: Admin
  • Postari: 30167
  • Inregistrat: 06 martie 08
  • Locatia:RATT

Postat 30 martie 2023 - 12:51

Cum nu am fost clientul celor din Szeged sau Mako, asa nu voi fi nici al celor de la Timisoara. Nu voiam neaparat sa compar preturile, doar observam ca sunt oarecum maricele. Din fericire noi (STPT-istii) avem acces la piscina STPT, la o aruncatura de bat (avem gard comun cu ei) de acest aquapark. Stau in zona si merg pe jos, deci nu m-ar interesa parcarea nici la aquapark, asa cum nu ma intereseaza nici ca la noi nu ai loc sa parchezi, strada fiind ocupata integral de masinile politistilor ce s-au instalat lejer in fostul nostru club (Clubul "1 mai") ce a ajuns pe mana lor prin nu stiu ce intorsaturi ale soartei. ;)
2

#100 Useril este offline   The Mechanic 

• Moderator
  • Postari: 1278
  • Inregistrat: 30 ianuarie 15

Postat 02 aprilie 2023 - 13:38

A fost cineva de pe forum? Pana acum cam putini le-au trecut pragul, din ce se povesteste.
0

Arata acest topic

• (7 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic