STP Timișoara Forum: VOX: Technology Park, Vertical Village & Plaza - STP Timișoara Forum

Salt la continut

• (23 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

VOX: Technology Park, Vertical Village & Plaza Office-finalizat; rezidential-în construcție Evaluare topic: ***** 1 Voturi

#281 Useril este offline   Actual 

• Membru autentic
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 107
  • Inregistrat: 28 iunie 18

Postat 19 februarie 2019 - 10:57

proiectul e foarte fain dar cu toata parerea de rau, un apartament de doua camere ( 58 mp) la 170,000 de euro practic in camp e mega exagerat de scump ..

https://www.imobilia...lista=123776446
2

#282 Useril este offline   ralf 

• Membru activ
  • Grup: * Membri activi *
  • Postari: 172
  • Inregistrat: 21 decembrie 17

Postat 19 februarie 2019 - 17:28

Depinde .. daca iei in considerare doar suprafata utila a apartamentului asa este. Daca adaugi si terasa ai sa vezi ca ajungi la un cost de 1369euro/mp (pret cu tva). Din cate vad are 57.6 mp utili si 67.3mp de terasa .. adica un total de 124.9 mp.
-2

#283 Useril este offline   Muscus 

• Membru autentic
  • PipPipPip
  • Postari: 138
  • Inregistrat: 23 ianuarie 19

Postat 19 februarie 2019 - 18:39

Nu poti sa compari terasa (placa de beton) cu spatiu util (beton+izolatii+incalzire etc), asa ca e gresit sa imparti la 124 mp. Preturile nu au treaba cu costurile , tin mai degraba de vanitatea de tip cocalar pentru a atrage un anume gen de persoane la un proiect cu apartamente doar pentru "imparati".
5

#284 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin
  • Grup: Admin
  • Postari: 30199
  • Inregistrat: 06 martie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:RATT

Postat 19 februarie 2019 - 22:12

Si eu am doua balcoane (nu le-am inchis si nu le voi inchide) destul de mari, dar nu apar ca spatiu in niciun act, contract, etc.
0

#285 Useril este offline   Doppler 

• Moderator
  • Grup: Moderatori
  • Postari: 10598
  • Inregistrat: 14 februarie 11

Postat 20 februarie 2019 - 00:07

Este ceva putred in aceste preturi rupte de realitate la inchirierea birourilor si vinzarea apartamentelor. Imagine postata
1

#286 Useril este offline   Actual 

• Membru autentic
  • PipPipPip

Postat 20 februarie 2019 - 11:14

Vezi postarearalf, la 19 februarie 2019 - 17:28, a spus:

Depinde .. daca iei in considerare doar suprafata utila a apartamentului asa este. Daca adaugi si terasa ai sa vezi ca ajungi la un cost de 1369euro/mp (pret cu tva). Din cate vad are 57.6 mp utili si 67.3mp de terasa .. adica un total de 124.9 mp.

pai apartamentul din exemplu meu este la parter, deci este o "terasa" adica o bucata de pamant de 60 si ceva de metri patrati cu ceva pavaj o parte din el ..
0

#287 Useril este offline   ralf 

• Membru activ

Postat 20 februarie 2019 - 17:12

Stiu .. si de-aia am spus ca sunt de parere ca in pret este inclusa si terasa. Chiar sunt curios daca a fost cineva la o discutie cu echipa de vanzari si sa ne spuna cum justifica pretul. Eu raman la parerea ca vor zice ca in pret intra si terasele.
0

#288 Useril este offline   Ebi 

• Membru activ
  • Postari: 309
  • Inregistrat: 08 septembrie 15

Postat 21 februarie 2019 - 08:34

In pret intra si cota parte din spatiile comune. (holuri, casa scarilor, put lift, etc.).
0

#289 Useril este offline   Actual 

• Membru autentic
  • PipPipPip

Postat 21 februarie 2019 - 09:35

Vezi postarearalf, la 20 februarie 2019 - 17:12, a spus:

Stiu .. si de-aia am spus ca sunt de parere ca in pret este inclusa si terasa. Chiar sunt curios daca a fost cineva la o discutie cu echipa de vanzari si sa ne spuna cum justifica pretul. Eu raman la parerea ca vor zice ca in pret intra si terasele.

Eu am fost la o discutie cu ei anul trecut dar inafara de faptul ca totul va fi extraordinar de calitativ nu au dat alte detalii, ba, au zis ca pun ei copacii, dar nu stiau sigur daca mobilierul de pe terase ( ce apare in toate randarile ) o sa fie inclus sau nu, nici ce o sa fie pe podele, usi, geamuri etc. Intre timp poate ofera detalii.. Cand am discutat de pret nu am discutat de pret pe metru patrat ci desigur pretul pentru intregul apartament cu terase cu tot.
0

#290 Useril este offline   Paul2 

• Membru activ
  • Postari: 431
  • Inregistrat: 21 martie 18
  • Locatia:Timisoara
  • Interese:Desgin interior, Tenis, Sala, Calatorii, Natura, etc

Postat 24 februarie 2019 - 18:13

Am fost si eu la o intalnire cu ei si au justificat pretul intr-un mod foarte comic din punctul meu de vedere.
Au spus ca ofera o gramada de beneficii clientilor si cand i-am rugat sa imi spuna cateva exemple mi-au spus:
-Poti suna la receptie si in fiecare zi sa vina o menajera si sa iti faca curat in apartament.
-Poti cere sa ti se colecteze dimineata hainele murdare si seara le ai inapoi spalate si calcate.
-Va exista un cinema la parter unde poti sa iti petreci timpul liber cu prietenii si sa vizionati filme sau sa organizezi petreceri.
Dupa cateva exemple de acest gen i-am spus ca toate cele enumerate mai sus sunt contra-cost si deci, sunt facilitati puse la dispozitia clientului.

Cand am ajuns efectiv sa vorbim despre pretul apartamentului, mi-a prezentat un apartament cu 3 camere de la etajul 9 sau 10 care avea 92 mp utili+70 mp de terasa.
Am intrebat cat costa si mi-a spus din cate tin minte 187.000 euro tva inclus, iar daca facem un simplu calcul (fara a include terasa) reiese un cost de 2.032 euro/mp ceea ce este exagerat pentru zona respectiva.
Cand le-am spus ca este un pret mult prea mare mi-au spus ca acest pret include si terasa de 70 mp si ca ei o vor mobila complet si cu sistem de irigatie.
Wow, au crezut ca ma dau pe spate cu terasa de 70 mp..sa fim seriosi, la un apartament vorbim de pretul/mp util, nu terasa si alte chestii.
La casa este relevanta curtea, insa la bloc nu.

Daca la cei 187.000 euro mai adaugam 10.000 euro locul de parcare (cine cumpara un asemenea apartament nu cred ca nu cumpara si 1 loc de parcare), mai adaugam si mobilarea apartamentului intr-un stil care sa se ridice la nivelul cladirii pe care ei o prezinta ca fiind similara celor din Milano, ajungem la un cost de 260.000-300.000 euro.

La finalul intalnirii le-am spus ca sunt tare curios cine va plati asemenea preturi si drept dovada nu au inchiriat nici zona de birouri si nici nu au clienti pentru rezidential.
Management mai prost ca la Vox nu am vazut in alta parte.
Cum e posibil sa stai cu atatia bani blocati si sa ti de preturile astea? Nu vezi ca te duci in cap cu tot?
Cred ca pana si un elev de la un liceu economic pus in postul de manager al acestor investitii ar face treaba mai buna.
7

#291 Useril este offline   GeorgeA. 

• Membru activ
  • Postari: 844
  • Inregistrat: 27 februarie 18

Postat 25 februarie 2019 - 13:45

Încearcă și ei .
Exista un tip de cumpărători (cash , dar și cu credit!!!) influentabili prin marketing agresiv,altfel ridicol de pompos pt.un alt cumpărător rațional.
Unii cumparatori cu cât dau mai mult se simt mai importanți (deși DAU nu IAU)
Sunt multe ciudățenii la preturile cerute în Tm
La Rebreanu Towers, adică pe BULEVARDUL rebreanu tot încearcă să dea 2 cam 50mp la 73 (inutil să suni sa afli dacă și cu tva si cu loc de parcare , e oricum aberant) , la Iris Armoniei același ap.e 63 (cu tva, fără parcare)
3 cam (sub 70 mp) e 94 mii pe Rebreanu , cat un ap.cu 3 cam la Iris Armoniei dar de 77 mp.
La Campeador sau River Residence cer de asemenea peste Sedako-Armoniei, aceeași zona
La City of Mara e o idee mai scump ca la Isho.
Nu e de mirare că Isho sau Sedako vând aproape tot cu mult înainte de finalizare, raportat la alții au preturile cele mai bune.

Aceasta postare a fost editata de GeorgeA.: 25 februarie 2019 - 13:46

0

#292 Useril este offline   dan.s 

• Membru onorific
  • Grup: Membru onorific
  • Postari: 4388
  • Inregistrat: 11 septembrie 15
  • Locatia:Everywhere

Postat 26 februarie 2019 - 13:20

Cu vertical village (?) au ajuns la etajul 2:

Imagine atasata: div-26.feb.2019-004.jpg Imagine atasata: div-26.feb.2019-005.jpg Imagine atasata: div-26.feb.2019-006.jpg
3

#293 Useril este offline   ioio_viola 

• Membru activ
  • Postari: 1452
  • Inregistrat: 17 septembrie 15

Postat 26 februarie 2019 - 14:59

nu cred ca e cladirea celor de la Vox aia. parca VV nici nu a inceput inca si e undeva in spate.
0

#294 Useril este offline   GeorgeA. 

• Membru activ

Postat 26 februarie 2019 - 15:35

Inghesuiala mare acolo
În fundal se vede Vox office si Campeador
Si mie mi se pare că nu e vox vertical
Pe o poza de asta toamna a lor pe fb , am observat că FIX lângă vertical village mai rasare o clădire, pe care cred că a surprins-o Dan s.
Să fie X city ? Habar n-am
Pe paginile de fb.ale vox vertical si X city nu e nimic de pe santier
Numa tipe care zâmbesc și , mai nou, barbosi (si eu mi-am lasat!!!)
Pe fb la verticalu' e un video de câteva secunde, din el mi se pare mai clar că e clădirea de langa, si ca dimensiune nu se potrivește cu vox.
Ce o fi însă acolo?
Vox apare pe harta pe strada I.A.Pop la nr 13
X city , aceeași strada, dar la nr.13A
Dar atunci de ce nu apare la ei pe fb dacă au ajuns la etajul 2?
Sunt chiar foarte aproape cele două clădiri de 10 si 15 etaje...

Aceasta postare a fost editata de GeorgeA.: 26 februarie 2019 - 15:48

0

#295 Useril este offline   Actual 

• Membru autentic
  • PipPipPip

Postat 27 februarie 2019 - 11:14

la ei pe site sunt puse niste poze cu stadiul constructiei ( februarie) :

https://www.voxverti...rilor-feb-2019/

se pare ca nu au ajuns la etajul 2, oricum e interesanta povestea cu cosntructia de langa, e literalmente la cativa metri de vertical village, ma gandesc cei care au terase pe partea respectiva ce view fain o sa aibe cu o alta constructie la 5 metri de terasa :-)
0

#296 Useril este offline   GeorgeA. 

• Membru activ

Postat 27 februarie 2019 - 11:56

Dacă is pozele de pe site din feb , clădirea de langa nu e cea pozata de Dan s :)
Cred că poza de pe site-ul lui verticale village e mai veche, lucrarea a început de prin toamna da a rămas moarta o vreme (cam ca la Parkside D)
Între timp aia de langa au ajuns la et.2

Orice clădire ar fi lângă sunt prea apropiate
Si in zona să vă construi mult, aia de la X city au în plan 1 000 de ap., undeva după verticale vilage
Si mai e terenul de după hotelul Torontal si ,în partea cealaltă după Vox office
Alea sigur se vor umple în 10 ani.
Ceea ce e ok dar ridică semne de întrebare despre oaza care se pretinde verticalu.
Dacă nu ar fi decât 200 euro mp în plus față de vecini as zice, dar asa preturi...
În mod sigur NU va fi insa in camp cum pare acum, ci va fi un bloc premium intr-un cartier
Poate fain.
Se va construi mai mult ca la Isho, deși aspectul s-ar putea să fie cam baltat, căci vor fi mai multe proiecte.
Si dincolo, pe Gr Alexandrescu -felix s-a umplut si au fost 5-6 dezvoltatori, nu doar sedako .

Aceasta postare a fost editata de GeorgeA.: 27 februarie 2019 - 11:58

1

#297 Useril este offline   Muscus 

• Membru autentic
  • PipPipPip
  • Postari: 138
  • Inregistrat: 23 ianuarie 19

Postat 27 februarie 2019 - 13:16

O sa fie interesant de urmarit reactia vecinilor "premium" daca cineva face gratar cu pretenii pe terasa :)
4

#298 Useril este offline   ralf 

• Membru activ

Postat 27 februarie 2019 - 14:08

O sa fie interesant de urmarit de 1 Mai .. cand mai toti vecinii vor sta pe megaterasa la gratare :rad: si sa nu credeti ca daca sunt clienti premium vor avea obiceiuri premium
3

#299 Useril este offline   Gramada 

• Membru începător
  • Pip
  • Postari: 1
  • Inregistrat: 27 aprilie 17

Postat 05 martie 2019 - 09:46

Vezi postareadan.s, la 26 februarie 2019 - 13:20, a spus:

Cu vertical village (?) au ajuns la etajul 2:

Atasament div-26.feb.2019-004.jpg Atasament div-26.feb.2019-005.jpg Atasament div-26.feb.2019-006.jpg

Aici se vede X City, proiect al celor de la Wallberg Property. Vox VV se afla inca "in pamant", acum se lucreaza la placa peste subsol. Revin si eu cu poze, sper azi.
0

#300 Useril este offline   Actual 

• Membru autentic
  • PipPipPip

Postat 05 martie 2019 - 10:07

cam inghesuiala in zona respectiva, x city o sa aiba 15 etaje, o sa fie langa verticallvillage ce are 10, nu prea o sa fie intimitate la penthousurile de 400000 de euro :-)
2

Arata acest topic

• (23 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou