Povestesc si eu o experienta aproape identica, doar ca se intampla saptamana trecuta in Bratislava pe linia 70 a celor de la IDS BK:
Avand nevoie de bilet doar pentru 4 statii, adica vreo 3-4 minute de mers, am optat pentru biletul electronic valabil 30 de min. platit cu cardul bancar, al carui pret pe site-ul lor este 1,09 euro. Avand un card de debit in euro, am ales sa platesc cu el. Zis si facut! Urc in autobuz, selectez pe validator biletul dorit, cel de 30 min. si imi apare o confirmare ca l-am platit. Fiind 2 persoane, am mai selectat inca un bilet si din nou am primit confirmarea (inclusiv ora si minutul pana la care e valabil biletul. Am mers linistit cele 4 statii, dupa care tot am verificat in aplicatia bancii (George) sa vad daca am confirmarea platii. Ei bine, nici pana azi nu imi apare sa fi platit vreun cent, nici sa am vreo suma blocata.
Vazand asta, a doua zi am ales sa platesc cu cardul de debit in lei. Am achizitionat astfel doua bilete, cu confirmarea pe ecranul validatorului ca am platit si pana la ce ora si minut pot circula, iar de data aceasta plata a aparut in aplicatia bancara, doar ca surpriza! Suma a fost de 5,27 lei (asta e cursul BCR pentru un Euro) + 13 bani comision. Deci suma platita a fost 1 euro, nu 1,09 si nu 2,18 euro cum era normal pentru doua persoane.
La intoarcere (dupa cateva ore bune) am repetat procedura pentru 2 persoane, fara ca de pe card sa imi fie retinuta vreo suma. Am si verificat pe validator cu optiunea "i" (ca la noi) si imi afisa ca am platit deja si ora pana la care e valabil biletul electronic. Validatorul "stia" seria cardului (probabil) si imi afisa aceste informatii.
Habar nu am ce ar fi zis un eventual control, dar norocul meu ca nu am vazut asa ceva cat am stat pe acolo.
Chiar acum am verificat in aplicatia bancii si pana si suma aceea de 5,4 lei ce era blocata in numele IDS BK, a disparut si nu o mai regasesc niciunde.
Validatorul este exact cel din poza de mai jos: