STP Timișoara Forum: Linia M14 - STP Timișoara Forum

Salt la continut

Imagine postata
  • (16 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • Ultima »

Linia M14 Linie de troleibuz Baritiu - Giratie Dumbravita Evaluare topic: -----

#161 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin
  • Grup: Admin
  • Postari: 30177
  • Inregistrat: 06 martie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:RATT

Postat 04 decembrie 2015 - 00:46

6 trenuri si un varf (cel din urma circula in orele de varf). Acum sa nu-mi spui ca ar fi necesare tot atatea si pentru Dumbravita... -_-
Poate un troleibuz in plus ar imbunatatii mult lucrurile si cum spuneam anterior, nu e imposibil sa fie suplimentate ulterior, daca si primaria Dumbravita considera necesar asta (si daca are fonduri)

Pana una-alta vin sesizari in care oamenii scriu nervosi ca troleibuzele M14 circula relativ goale pe cand ei trebuie sa se inghesuie in 14.
2

#162 Useril este offline   cseh_17 

• Moderator
  • Grup: Moderatori
  • Postari: 12614
  • Inregistrat: 18 martie 08
  • Locatia:Bergisch-Gladbach / Köln

Postat 04 decembrie 2015 - 00:55

Foarte bine! Poate se schimba ceva. :so pe iei: :eusa_think:
1

#163 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 04 decembrie 2015 - 00:59

Crede-ma! As fi cel mai bucuros. :rad_masa: Cred ca nu e nimeni din RATT mai stresat de linia asta. :D
1

#164 Useril este offline   Zoltan Cs 

• Membru activ
  • Grup: * Membri activi *
  • Postari: 291
  • Inregistrat: 04 februarie 15

Postat 04 decembrie 2015 - 11:11

Vezi postareaFlorin.B RATT, la 04 decembrie 2015 - 00:46, a spus:

6 trenuri si un varf (cel din urma circula in orele de varf). Acum sa nu-mi spui ca ar fi necesare tot atatea si pentru Dumbravita... -_-
Poate un troleibuz in plus ar imbunatatii mult lucrurile si cum spuneam anterior, nu e imposibil sa fie suplimentate ulterior, daca si primaria Dumbravita considera necesar asta (si daca are fonduri)

Pana una-alta vin sesizari in care oamenii scriu nervosi ca troleibuzele M14 circula relativ goale pe cand ei trebuie sa se inghesuie in 14.

6 trenuri + 1 varf + 3 trenuri M poate ar imbunatati frecventa si pe linia 14, nu numai pe M14. Cine ar putea sa calculeze ipoteza asta? Traseul se prelungeste cu ca. 7km dus-intors, din care 4km sunt cu trafic destul de lejer.
Iar la calcul de costuri, ar putea plati Timisoara pana la I.I. de la Brad (ca si cum ar fi 14), si Dumbravita de aici pina in Giratie

Din cate stiu si Timisoara a fost parte din proiect, chiar lider de proiect.

Aceasta postare a fost editata de Zoltan Cs: 04 decembrie 2015 - 11:13

1

#165 Useril este offline   Horatius 

• Membru activ
  • Postari: 285
  • Inregistrat: 12 februarie 09
  • Locatia:Timisoara
  • Interese:IT,Sport(Tenis de cimp,Natatie,Karate,Calarie)Muzica Clasica,Populara si Pop)Pictura

Postat 04 decembrie 2015 - 12:52

Vezi postareaFantoma Tramvaiului 3, la 03 decembrie 2015 - 18:11, a spus:

Deci ca sa inteleg:
Cu un card incarcat DOAR cu bani (fara abonament pe vreo linie, NICI pe M14) pot sa folosesc M14 sa ajung pana in Dumbravita sau nu? Deja sunt confuz!

DA!
Softul dinstinge aceasta! :coolspeak:
Eu daca am abonament trebe doar sa apas pe functia "R" display cind dau abonament.
Pentru pormoneu vede automat si trage bani.
Ca sa vad cum stau cu bani pe portofel si abonamentele ca si valabilitate apas functia "I" si apar informatiile elegant :coolspeak:
Era si normal sa fie asa.
Nu 2 cartele....etc si asa avem cartela sanatate,cartela banca,cartela farmacie...devenim cartofori :rad_masa:
Asa este elegant! :coolspeak:
1

#166 Useril este offline   Goldmember 

• Membru activ
  • Postari: 259
  • Inregistrat: 10 decembrie 09

Postat 04 decembrie 2015 - 17:37

Vezi postareaFlorin.B RATT, la 03 decembrie 2015 - 21:51, a spus:

Aici te contrazici singur : "6 trenuri si un varf format din doua schimburi care era si inainte de aceasta data" Eu de aici inteleg ca acum e ca inainte, deci nu s-a schimbat nimic (chiar nu stiu cum era planificarea inainte, deci nu incerc sa fiu ironic sau sa te iau la 'misto)
Acum, azi, sunt 6 trenuri si un varf, dar tu zici ca (citez) asa era si inainte. :eusa_think:

Poate nu am scris eu destul de clar, cand spuneam de perioada de dinante de 1 decembrie, ma refeream la zilele lucratoare din noiembrie si octombrie cand pe linia 14 erau 7 trenuri + 1 varf format din doua schimburi. Dupa data de 1 decembrie (dupa infintarea lui M14), trenul 7 a fost scos, ramanad astfel 6 trenuri + 1 varf format din doaua schimburi.

Aceasta postare a fost editata de Goldmember: 04 decembrie 2015 - 22:02

1

#167 Useril este offline   alex_19 

• Membru activ
  • Postari: 467
  • Inregistrat: 17 noiembrie 14

Postat 04 decembrie 2015 - 18:13

Vezi postareaGoldmember, la 04 decembrie 2015 - 17:37, a spus:

Poate nu am scris eu destul de clar, cand spuneam de perioada de dinante de 1 decembrie, ma refeream la zilele lucratoare din noiembrie si octombrie cand pe linia 14 erau 7 trenuri + 1 varf format din doua schimburi. Dupa data de 1 decambrie (dupa infintarea lui M14), trenul 7 a fost scos, ramanad astfel 6 trenuri + 1 varf format din doaua schimburi.

Deci totusi s-au luat troleibuze de pe alte linii. S-au gândit ca multi Dumbrăvițeni mergeau cu 14 si care acum vor merge cu M14 Si asta e posibil :))
1

#168 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 04 decembrie 2015 - 19:50

Daca s-a facut aceasta modificare, in mod sigur nu s-a facut pentru ca le lipsea un vehicul ci din alte considerente. Am mai prezentat situatia privind numarul de vehicule planificate zilnic si acestea sunt in numar de 34, la care se adauga cele de pe M14 si unul pentru scoala. Pana la 50 eu zic ca mai e o oarecare rezerva (12 vehicule) ca sa nu fie afectata nicio linie, chiar daca sunt si defecte sau accidentate.
0

#169 Useril este offline   mile 

• Moderator
  • Postari: 10862
  • Inregistrat: 08 octombrie 08
  • Locatia:Regiunea Banat
  • Interese:Navigatia pe Bega, tramvaie si firobuze

Postat 04 decembrie 2015 - 22:24

Vezi postareaFlorin.B RATT, la 03 decembrie 2015 - 23:38, a spus:

Deci, sunt mai multe curse (20 in loc de 13), vehicule mai multe (3 in loc de doua), traseul mai lung, pretul mai mic (jumatate la abonament), panouri de afisare mai dese decat in centrul Timisorii si totusi lumea avea asteptari mai mari... :eusa_think:

Pai toate avantajele de mai sus sunt pentru dumbraviteni, timisorenii fiind dezavantajati...Stau prin statii si se uita la M-uri cum trec aproape goale prin fata lor si merg tocmai in directia in care s-ar duce si ei...
Apoi, pana vine 14-le, mai stai si astepti niste minute...Deci (timisorenii) asteapta mai mult si merg si inghesuiti...

Este absolut normal ca oamenii sa fie nervosi... :down:

Vezi postareaFlorin.B RATT, la 04 decembrie 2015 - 00:46, a spus:

In mod cert vor apare schimbari in urmatoarea perioada. Imposibil sa ramana lucrurile asa....
0

#170 Useril este offline   brioti 

• Membru activ
  • Postari: 511
  • Inregistrat: 03 iunie 13

Postat 04 decembrie 2015 - 22:34

Deci inca odata domnul Florin si nu prietene ca sa nu mai suflii in iaurt...se dovedeste ca Ratt..chiar daca ar putea sa isi spuna o idee nu vrea.M14 circula prin oras gol si nimeni nu face nimic ca apartin Dumbravitei...e noaptea mintii la voi la Ratt....imi pare rau ca TU care lucrezi acolo nu iti asumi ca e o varza mare si in loc de a schimba ceva stai nepăsător.Cum sa schimbi?Sa ii arăti directorului forumul...Si sa vada si intrebariile de la petitia catre ratt...Nu doar raspunsul
-2

#171 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 04 decembrie 2015 - 23:08

Pai, domnule brioti, nu e treaba mea sa arat cuiva forumul, acesta fiind public si online, deci poate fi citit oricand si de oriunde. Daca nu ai inteles niciun argument (pagini intregi deja) si chiar nu te intereseaza decat parerea ta, nu am cum sa te conving de contrariu si nici nu mai insist sa o fac. Vad din ce scri ca deja ma faci pe mine responsabil de tot ce se intampla si consider ca ai depasit limita trecand deja la atac la persoana :(

Vezi postareamile, la 04 decembrie 2015 - 22:24, a spus:

In mod cert vor apare schimbari in urmatoarea perioada. Imposibil sa ramana lucrurile asa....

Am spus deja ca as fi cel mai bucuros ca asta sa se intample. In ceea ce priveste avantajele doar pentru Dumbraviteni: pai linia asta a fost facuta sa-i deserveasca pe ei si putinii timisoreni ce ar face regulat drumuri in Dumbravita. Nu vad insa ce dezavantaje aduce linia timisorenilor, in afara de confuzia de care tot vorbim si de frustrarea ca nu pot urca intr-un vehicul care daca chiar e gol, are alt statut, nu acela de linie urbana.
0

#172 Useril este offline   brioti 

• Membru activ

Postat 04 decembrie 2015 - 23:18

Eu vorbeam de directorul RATT care se pare ca nu il citeste...dar probabil ca vorba cuiva:se plimba oamenii de la ratt cu masina nu au de unde sa stie ca oamenii afara au nemultumiri.Cat priveste fătul ca te fac responsabil...Nu.Nu ai tu nici o treaba...r tu ne răspunzi noua si atat.Chiar n am nimic cu tine...in afara de faptul ca m ai facut prietene...Eu nu vorbesc asa decat cu aia care ma supăra in trafic sau in general ma supăra.Tu poti insa sa faci...de vreme ce forumul e tot mai mare automat sunt tot mai multi care isi arata nemultumirile si aici decat la ghiseu sau prin sesizari...sefi de acolo de sus ar putea sa vada sau sa le transmiti....dar poate nu e treaba ta.Si atunci admite...Da frate nu putem mai mult si gata!!!!
0

#173 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 04 decembrie 2015 - 23:25

D-lui director tehnic i-am spus personal despre discutiile din topicul acesta. Le spun si unor colegi "prietene", (celor care ma supara in trafic sau in general le spun cu totul altfel, dar nu-mi permit sa spun aici ce si cum) deci trebuie sa ma feresc ca cine stie de ce interpretari mai am parte. E ciudat cum interpretezi lucrurile in asa fel incat sa poti sa te certi cu cineva indiferent ce ar spune acesta. :eusa_think:
0

#174 Useril este offline   brioti 

• Membru activ

Postat 04 decembrie 2015 - 23:53

Crede ma..ca nu vreau sa ma cert cu nimeni...am o parere poti sa fi pro sau contra...de aici si pana a avea impresia ca vreau sa ma cert...e mult.In fine caz inchis pentru mine.Foarte bine ca le ai aratat si altora... Totusi nu esti chiar asa indiferent..poate doar un pic
0

#175 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 05 decembrie 2015 - 00:01

Cred ca daca eram indiferent, nu primeai niciun raspuns la postarile tale pana luni dimineata si probabil acest forum nu mai exista de mult. (te asigur ca nu ma plateste nimeni nici macar cu un leu pentru activitatea de aici, nici nu vad cum ar putea) Multe probleme s-au rezolvat datorita forumului si forumistilor si probabil ca se vor mai rezolva, dar ca orice lucru are limitarile lui.
3

#176 Useril este offline   qew 

• Membru activ
  • Postari: 161
  • Inregistrat: 18 martie 08

Postat 05 decembrie 2015 - 00:19

Un lucru e clar M14 circula gol in oras. E o mare pierdere de resurse si bani bagati aiurea in acest proiect asa cum este pus in practica la momentul actual. Sustenabilitate 0 si risipa de resurse. Romania, Timisoara.
0

#177 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 05 decembrie 2015 - 00:45

Eu zic ca daca se dovedeste ca circula gol, primaria Dumbravita si RATT vor analiza, vor renegocia si probabil vom vedea schimbari. Abia are 5 zile de cand circula oficial si eu zic sa asteptam sa vedem ce si cum.
Totusi, daca cei din Dumbravita insista pe actuala configuratie (traseu si grafice), nu vad cum ar putea RATT, unilateral, sa incalce termenii acordului/protocolului incheiat.
0

#178 Useril este offline   Zoltan Cs 

• Membru activ
  • Postari: 291
  • Inregistrat: 04 februarie 15

Postat 05 decembrie 2015 - 11:45

Din pacate nu putem sa ne așteptam prea mult nici de la primăria Dumbravita. Dumbravitenii care mai citesc (si forumuri) știu de ce. Dar oricum trebuie sa mai asteptăm

Sent from my iPhone using Tapatalk

Aceasta postare a fost editata de Zoltan Cs: 05 decembrie 2015 - 11:46

0

#179 Useril este offline   mile 

• Moderator
  • Postari: 10862
  • Inregistrat: 08 octombrie 08
  • Locatia:Regiunea Banat
  • Interese:Navigatia pe Bega, tramvaie si firobuze

Postat 05 decembrie 2015 - 17:41

Pai strict teoretic puteam deduce ca in zona garii aceste linii M (11 si 14) vor circula (aproape) goale. Nu au cum sa adune calatori nici 15% din capacitatea lor, calatori pe care sa-i duca in Ghiroda, respectiv in Dumbravita. Si invers este valabil, adica putini ghirodeni si dumbraviteni vor veni pana la gara de nord...Doar daca vor fi folosite si de timisoreni, vor fi cat de cat rentabile...Si astfel n-ar mai fi nici o problema ca 6 firobuze sunt dedicate Ghirodei si Dumbravitei. Sunt chestiuni elementare...

Asteptarea in acest caz este o pierdere de timp total inutila...
1

#180 Useril este offline   dan.s 

• Membru onorific
  • Grup: Membru onorific
  • Postari: 4388
  • Inregistrat: 11 septembrie 15
  • Locatia:Everywhere

Postat 05 decembrie 2015 - 17:59

Imagine postataS-ar putea circula in oras in regim de inie simpla, iar de la iesirea din oras in regim de linie metropolitana. Teoretic s-ar putea, dar practic...
0

Arata acest topic

• (16 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • Ultima »

1 useri citesc topicul