Florin.B RATT, la 02 decembrie 2015 - 18:29, a spus:
- RATT nu poate deservi o comuna periurbana decat daca aceasta adera la societatea metropolitana (SMTT).
Din cate stiu, Dumbravita este parte din SMTT
Florin.B RATT, la 02 decembrie 2015 - 18:29, a spus:
Deci linia nu se poate "prelungi efectiv", asa cum spuneai, din motive legale.
Astea cu motivele legale sunt aiureli, daca se vroia, se putea. Se putea desfiinta linia 14 si reinnfiinta cu M-ul de rigoare in fata cu traseul prelungit pana in Dumbravita.
Citeaza
Ce inseamna asta? Un parc de vehicule la dispozitie, contabilitate separata, plata curselor de catre primaria comunei respective (in urma negocierilor la nivel de SMTT), gratuitati si reduceri oferite de catre primaria comunei, nu de cea a Timisorii si alte amanunte pe care nici eu nu le cunosc. Tot de aceasta si preturile abonamentelor sunt altele (la urma-urmei, primaria voastra va poate oferi si gratuitate daca are bani suficienti). In Timisoara 20% din pretul oricarui abonament este compensat de primarie, pentru cetatenii ei, nu si pentru cei ai Dumbravitei.
Primaria Dumbravita din cate stiu plateste un pret pe km pentru serviciul furnizat de RATT, eu cu buletin de DUmbravita, platesc mai mult pentru abonamente.
De aceea am intrebat de analiza cost beneficiu, sa vedem care este diferenta intre cele doua variante.
Ma gandesc, ca astfel de analiza nici nu exista.
Ca de obicei gandim cu dosul, in loc sa cream conditiile, ca cat mai multi cetateni sa opteze pentru MTC-uri, creeam niste solutii care numai rentabile nu vor fi.
In locul unui text de la Relatii publice, ar fi mai binevenit un text de la Financiar, n-ar trebui sa fie nici un secret.
Stiu foarte bine ca la primaria Dumbravita e plin cu incompetenti, dar cred ca si conducerea RATT este in aceeasi oala.
Aceasta postare a fost editata de Zoltan Cs: 02 decembrie 2015 - 23:19