cseh_17, la 22 octombrie 2012 - 21:21, a spus:
Si asta la fel cum pe niciunul dintre soferi...
Insa tin sa cred ca discutia a degenerat deja rau-rau de tot. Eu personal ma retrag!
A voi, e una. A putea e alta. Nici măcar nu ai vârsta necesară pt permisul de conducere cat. "D". Nu mai vorbesc de faptul că se cere şi o anumită vechime.
Am cunoscut o grămadă ca tine, oameni care fac paradă de studiile pe care încă nu le-au absolvit. E foarte lăudabilă intenţia ta, aceea de a deveni licenţiat într-un oarecare domeniu. Dar asta nu înseamnă că ai liber la a-i desconsidera pe ceilalţi. Dacă toţi am fi ingineri, profesori sau artişti, cine ar mai face munca brută? Cine ar mai coace pâinea, sau cine ar conduce tramvaiul cu care circuli? Poate, îmi vei spune că nu vei merge cu tramvaiul, ci doar cu merţanul proprietate personală. Numai că, vezi tu? Şi merţanul ăla a fost construit de către nişte muncitori, nişte nima-n drum, aşa cum îţi place ţie să-i califici. Din fericire, există pe lume foarte mulţi indivizi care nu gândesc aşa cum o faci tu. Nu vreau să ne certăm, serios. Dar, îmi pare dubios ca un tânăr la anii tăi să gândească de pe acum la modul în care o faci.
marione, la 22 octombrie 2012 - 20:29, a spus:
Mamă dragă! Tichete??????? Nu ştii ce spui!!!! Ştrand???? De unde??????? Pt abonamentele membrilor familiei, află că plătim impozit. Ce ai uitat matale, este că ne trezim la ora 03:00 când lucrăm în sch.1, şi ne culcăm la 02:00 când venim de la sch.2! Când alţii cântă "O Tannenbaum", noi ne dăm cu autobuzul prin oraş. La fel şi când voi spargeţi şampania de revelion, sau mâncaţi primul ou de Paşte. Noi ne certăm cu toţi şoferii tâmpiţi, în timp ce voi mergeţi "pe ştrand" sau "pe Timiş", mamă dragă!
Atunci când ne scriem foaia de parcurs la capăt de linie, suportăm "laudele" unor inteligenţi, ceva în genul: - "Fii atent frate, ăla se dă mare că ştie să scrie. E sigur că ţine hârtia în poziţia cea bună?"