Am eu chiar mai multe dar n-as vrea sa-ti rapesc prea mult din timpul tau liber...
In cate poze postate de tine, din cele recente si nu numai apare faimoasa (la noi) culoarea mov?
De ce mai pe toate mtc-urile germane pozate de tine, predomina culoarea rosie sau sunt "pete" de culoare rosie pe diferite alte culori de fond, in mod deosebit pe fond alb?
Si am si o recomandare si anume sa faci ceva de genul cum face
Chagall in topicul Timisoara-
Atunci si acum (

), deci sa faci ceva similar cu
MTC-uri germane versus MTC-uri timisorene, bineinteles ca fiecare cu clasa lui, respectiv tramvaiele cu tramvaie, firobuzele cu firobuze si autobuzele cu autobuze, din unghiuri aproximativ egale, poza langa poza, spre comparatie....Sa nu uitam ca ale noastre (firobuze si autobuze!) in multe situatii sunt mai noi decat ale lor, dupa cum chiar tu ai precizat mai sus...
In acest mod exista posibilitatea ca tu si inca cativa printre care si domn' profesor
violetblood sa va schimbati opinia in privinta folosirii excesive a culorii mov pe MTC-urile timisorene...Ce zici?...
PS Am observat cam la jumatate din pozele postate recent de tine ca este des folosita schema cu botul mtc-ului vopsit intr-o culoare dar culorile sunt diferite de la un mtc la altul, iar restul de 80 % din corpul mtc-ului este alb...Aceasta schema mi-am dorit-o si eu si alti colegi de forum si in Timisoara, precum au avut-o Wegmann-urile cand au venit la noi. N-a fost sa fie asa (si) datorita unor obsedati!
PPS In rest felicitari pentru munca depusa, sunt bine venite asemenea poze spre documentare si comparatie si personal astept in continuare materiale de acest gen...pentru ca Germania nu mi-e chiar la-ndemana...

...
Aceasta postare a fost editata de mile: 10 iulie 2013 - 20:16