Florin.B RATT, la 04 martie 2016 - 20:37, a spus:
Azi am vorbit cu seful meu si spunea sa stam linistiti in caz ca vaporasul se loveste de "stancile" din apropierea malului, cele doua corpuri ale catamaranului fiind compartimentate, dupa modelul submarinelor. Deci chiar daca un compartiment este spart, celalalte vor asigura flotabilitatea in continuare. Din cate imi amintesc si Titanicul avea astfel de compartimente, dar totusi nu se compara Atlanticul cu navigatia pe Bega.

Personal nu mi-am pus problema ca s-ar scufunda lovindu-se de pietroaie ci faptul ca ar fi indisponibil poate multa vreme pana s-ar repara in urma unor avarii! Si faptul ca exista un stres suplimentar atat pentru echipajul/echipajele hidrobuzului/elor cat si pentru ceilalti navigatori de pe Bega, fiecare dintre ei pastrand o oarecare distanta suplimentara fata de mal pentru a evita o eventuala frecare de bolovani...
Referitor la declaratia ...
Citeaza
„Primul e pregatit de transport si asteapta gasirea unui mijloc ca sa aiba cu ce sa mearga incarcat inapoi, ca sa nu faca un drum pe gol„, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro, Nicolae Robu.
...este o noua gafa marca Robu, cu care trebuia sa fiti obisnuiti dupa 4 ani de zile de mandat...Chiar daca lucrurile stau in acest mod, nu el trebuia sa arate acest lucru...
Insa jumatatea plina a paharului este reprezentata tocmai de faptul ca in curand vor veni cele 7 vaporase...
Daca veti citi postarile (noastre) pe aceasta tema din ultimul mandat al lui Ciuhandu cand de la intentia de achizitie a
8 vaporase s-a coborat la doua si pentru o informare asupra preturilor s-a mers pana in Dubai (parca?!), putem constata ca lucrurile s-au materializat sub mandatul lui Robu...Putem comenta vis-a-vis de calitatea lor, de aspectul estetic al lor insa gafa primarului legat de transportul lor ar trebui nebagata in seama...
Acest transport este unul agabaritic si atunci apare si aspectul platii transportului cu tot ce include el, respectiv echipaje de insotire, etc.,...Probabil ca tariful pe un singur sens se ridica la cateva mii de euro ma gandesc si atunci dus-intors ar fi
aproape dublu...si aceasta dublura inmultita cu 7 inseamna ceva, nu-i o suma de neglijat...
Apoi, depinde si de prevederile din contract referitoare la transportul vaporaselor pana la Timisoara...