Florin.B RATT, la 06 noiembrie 2015 - 00:25, a spus:

Intreb fara nicio intentie ascunsa (chiar nu stiu): crezi ca o firma contribuie la bugetul local in functie de cifra de afaceri? Eu nu cred asta, ca doar nu ii ia primaria o cota din venituri.

Exista
in general o legatura inevitabila intre cifra de afaceri si sumele ce se achita sub forma de impozite si taxe...
In urma cu vreo 2 ani tot colegul MHN (parca) a postat un top 100 cu firmele din Timisoara cu contributia la bugetul local. In acel clasament Continentalul (nu stiu care dintre ele sau erau doar "cauciucurile" atunci) era cam pe locul 5-10, TRW-ul fiind putin dupa 10, parca,...
Pe primul loc era Iulius Mall!
Deci, pe langa impozitele directe platite de acesti angajatori mari, mai vin si (fractii din) impozitele pe salarii platite de angajati, etc.,...
Cum spuneam, ar trebui ca primaria sa fie chiar mai atenta cu ei si cu problemele lor legate de infrastructura care este in sarcina primariei si am impresia ca primarul Robu chiar face acest lucru...
Pana si Inelul 4 din zona Macin vine in intampinarea TRW-ului si Continentalului...Zilnic se perinda pe acolo 40-50 de tiruri plus camioane mici, ori toata aceasta capacitate de transport aduce materie prima si duce marfa finita, respectiv valori imense din care cota parte ajunge la bugetul local...