STP Timișoara Forum: Vivalia Grand - STP Timișoara Forum

Salt la continut

• (15 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Vivalia Grand (V4,V5-finalizate; V6,V7-in constructie; V8-in proiectare) Evaluare topic: -----

#161 Useril este offline   michidutza 

• Membru activ
  • Grup: * Membri activi *
  • Postari: 1224
  • Inregistrat: 26 iunie 16

Postat 17 august 2020 - 09:16

Sariti ca azi e ieftin si maine e mai scump :whistle: . Oricum randarile sunt departe de realitate :uimit:.
1

#162 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin
  • Grup: Admin
  • Postari: 30199
  • Inregistrat: 06 martie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:RATT

Postat 17 august 2020 - 09:53

Vezi postareaGeorgeA., la 16 august 2020 - 23:28, a spus:

Scump, nedecomandat, ...

Ei cred ca e decomandat:

Citeaza

Compartimentare:decomandat

Decomandat e atunci cand daca ai pe cineva care doarme in living, nu e deranjat de cei din dormitor ce merg la baie, sau de cei ce s-au trezit si isi fac o cafea sau prepara micul dejun. Zic si eu...
2

#163 Useril este offline   biciclistu2 

• Membru activ
  • Postari: 175
  • Inregistrat: 20 septembrie 19

Postat 17 august 2020 - 10:13

Decomandat este daca ai acces la fiecare camera fara sa treci prin alta (DEX online). De bucatarie/baie nu zice nimic.
Conform legii nu ai voie sa dormi in living daca este cu bucataria deschisa. De aia la apartamentele cu o camera se inchide bucataria.
0

#164 Useril este offline   Claudiu1212 

• Membru activ
  • Postari: 531
  • Inregistrat: 14 mai 18

Postat 17 august 2020 - 11:23

Legea aia inseamna ca nu se respecta, sunt foarte putine apartamente cu bucataria inchisa, chiar si la 1 camera, la City of Mara nu sunt inchise de exemplu si sunt sigur ca mai sunt si altele la fel
0

#165 Useril este offline   biciclistu2 

• Membru activ

Postat 17 august 2020 - 11:32

Am gresit eu mai sus, nu ai voie sa dormi in aceeasi incapere cu centrala termica.
Deca nu este centrala de apartament in proiect (gen ISHO), nu trebuie inchisa bucataria.
1

#166 Useril este offline   Luffy 

• Membru autentic
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 25
  • Inregistrat: 04 iunie 20

Postat 17 august 2020 - 19:28

Vezi postareaClaudiu1212, la 17 august 2020 - 07:26, a spus:

Foarte frumoase randari, se pricep baietii la asta, mai ales poza cu Lamgorghini-ul, ca doar cine are bani de Lamborghini isi cumpara un apartament cu 2 camere la ei. Sau poate e vreo sugestie ca pentru cei ca ei sunt dedicate preturile?
Pretul afisat (70 423 euro + TVA) e pentru avans 100%, mai jos sunt preturile din anunt pentru avans mai putin.

Pretul afisat este pentru un avans de 100% + TVA 5%
50% avans - 73 486 euro + TVA 5%
15% avans - 76 548 euro + TVA 5%

Puteau pune totusi in randari si un vinclu la colturi, sa se vada ca peretii sunt la 90 de grade, ar mai fi atras clienti de la ISHO

Și pe lângă asta, să se țină și cont de faptul că locul de parcare nu e opțional, e obligatoriu, dar nu îmi mai amintesc exact cât costă, din păcate.

Edit: Deci suma finala ajunge undeva la minim 84 000 euro pentru doua camere.

Aceasta postare a fost editata de Luffy: 31 august 2020 - 12:57

2

#167 Useril este offline   GeorgeA. 

• Membru activ
  • Postari: 844
  • Inregistrat: 27 februarie 18

Postat 30 septembrie 2020 - 21:19

Au un sistem.ciudat de numărare, cu greu m-am lamurit:
Vivalia 1 e în ..Arad
2 cred Soarelui, 3 Complex
La Vivalia Grand, primul bloc e V4- vandut complet si locuit ,
Urmează cele lipite unul de altul
al doilea V5 - 90 la sută vândut , nu stiu daca si locuit.
V6 - 50 la sută vândut
V7- 5 la sută vândut
Undeva s-au umflat prea mult cu preturile si au niste compartimentări....
1

#168 Useril este offline   locatarnemultumitvivalia 

• Membru începător
  • Pip
  • Postari: 8
  • Inregistrat: 05 noiembrie 20

Postat 09 noiembrie 2020 - 15:31

Nu-s ce trebuie, Vivalia. Seriozitate 0
Viitori clienti, cititi va rog recenziile de pe google de o stea (cele de 5 sunt ale angajatiilor, cunostinte, colaboratori si alti cumetri)

https://www.google.c...&sclient=psy-ab

Aceasta postare a fost editata de locatarnemultumitvivalia: 09 noiembrie 2020 - 15:32

2

#169 Useril este offline   Doppler 

• Moderator
  • Grup: Moderatori
  • Postari: 10598
  • Inregistrat: 14 februarie 11

Postat 09 noiembrie 2020 - 15:38

Recenzii negative poate sa faca si concurenta. M-am luat dupa recenzii si in loc sa mergem pe malul Dunarii la Flying Fish am mers la o pensiune in Sasca, unde mirosea a mucegai cu toate ca nu era prost cotata. Am un singur sfat, cautati cu google numele firmei/proiectului sau patronilor si daca e ceva cu adevarat controversat, google stie. Eu in 2005 nu am cautat si am devenit pagubit Radisson Invest (fara o legatura cu lantul hotelier) .
0

#170 Useril este offline   locatarnemultumitvivalia 

• Membru începător
  • Pip
  • Postari: 8
  • Inregistrat: 05 noiembrie 20

Postat 09 noiembrie 2020 - 16:22

Experienta mea, din postura cumparatorului e categoric una negativa.
Nu recomand!

In plus, recenziile sunt cu nume si prenume. Cautati persoanele respective pe retele de socializare. Sunt avocati, programatori, s.a. Nu angajati la concurenta. Eu ce sugeram, este ca potentiali cumparatori sa verifice si parerea clientilor deja existenti, nu doar sa asculte minciunile unui dezvoltator doar pe facut bani pe seama oamenilor.
1

#171 Useril este offline   Cosminescu 

• Membru autentic
  • PipPipPip
  • Postari: 35
  • Inregistrat: 13 ianuarie 17

Postat 09 noiembrie 2020 - 17:25

De curiozitate, poti impartasi cu noi nemultumirile tale?
Nu de alta, dar poate asa ajuti vreun potential viitor client sa stie la ce sa fie atent de exemplu.
0

#172 Useril este offline   biciclistu2 

• Membru activ

Postat 09 noiembrie 2020 - 17:37

Recenzile negative sunt in mare parte justificate.
DAR
Multe probleme punctate puteau fi evitate:
- loc de parcare prea mic => puteai alege unul mai mare si mai scump
- peretele neizolat termic, cred ca se refera la peretele comun cu V6 (era clar ca nu-l izoleaza extra)
- camere lungi cu fereastra pe latura scurta => ai avut planul inainte de a semna contractul
- Centrala termica si AC-ul nu sunt cele mai ieftine de pe piata (nu in V4) si nici parchetul

La pretul platit te astepti la o calitate mai buna a finisajelor.
Daca ar fi sa evaluez V4 ar fi 3/5 *
-2

#173 Useril este offline   michidutza 

• Membru activ

Postat 09 noiembrie 2020 - 19:05

Cum alegi alt loc de parcare mai mare, nu inteleg? Nu ar trebui sa fie la fel, "standard"?

Pot confirma ca sunt mici locurile ca nu ai loc sa deschizi usa. Cam cum is trasate locurile sus pe acoperisul de la Shopping City Timisoara(pt cine cunoaste) cam asa sunt si la Vivalia, doar ca daca parchezi putin mai in diagonala sa poti deschide usa parchezi ocupi si locul vecinului si astfel ajungi sa te certi...ca doar ala el l-a platit, iar tu pe spatiul platit de tine nu poti deschide usa, fain mersi~!

Aceasta postare a fost editata de michidutza: 09 noiembrie 2020 - 19:06

1

#174 Useril este offline   biciclistu2 

• Membru activ

Postat 09 noiembrie 2020 - 20:20

Am mai scris despre locurile de parcare in V6 in canalul de preturi.
Sunt mai multe dimensiuni. Daca nu iti ajunge 2,3x5m poti opta pentru 3x5m sau un loc dublu cu elevator.
Sau poti alege un loc la margine, sigur vei putea deschide usa.
Cele mai bune locuri de parcare se vand primele, adica intri si iesi usor fara manevre sau usi lovite.
0

#175 Useril este offline   michidutza 

• Membru activ

Postat 09 noiembrie 2020 - 20:30

Acest lucru mi se pare de cacao, sa ai doua dimensiuni disponibile. Ce se intampla daca vinzi ap si urmatorul proprietar nu mai are masina asa ingusta? Apropo de asta, multe fiind chiar luate cu scopul de a inchiria. O sa ii impui chirasului si ce masina sa aibe :rad_masa:. Mi se pare ca am accesat o noua zona a "cutiei pandorei" => nervi, certuri, frustrari si alte c*caturi. Misto

PS: Iar pe viitor ar face bine ca cei de la Vivalia sa exprime pretul locului de parcare in cm2.

Aceasta postare a fost editata de michidutza: 09 noiembrie 2020 - 20:39

2

#176 Useril este offline   biciclistu2 

• Membru activ

Postat 09 noiembrie 2020 - 20:42

Nu stiu daca sunt numai 2 dimensiuni, ca preturi sunt mai multe. Poate sunt si mai inguste de 2,3m.
Dar 2,3m latime e suficient pentru o masina de clasa medie. Daca toti vin cu Toyota Hilux clar ca nu mai deschizi usa.
De ce sa-i impui chiriasului ce masina sa aibe? Nu-i convine omului, nu inchiriaza. La fel si la vanzare.
La fel ca si la apartamentele din aceelasi bloc, unele sunt mai bune alte mai nashpa.
-1

#177 Useril este offline   michidutza 

• Membru activ

Postat 09 noiembrie 2020 - 20:55

Nu incapi nici cu masina medie la 2.3 m. Standard mi se pare ca e 2.5m. Daca nu esti cocalar si nu tragi dreapta maxim, la un loc de parcare de 2.3m ai cam 20-25 de cm sa deschizi usa, o adevarata placere sa te strecori de fiecare data cand vrei sa iti scoti masina din parcare. Eu zic asta in sensul ca daca planuiesti sa locuiesti acolo indelungat nu e placut. O data sau de doua ori sa te strecori, se intampla si asta e....dar sa trebuiasca sa fac asta de fiecare data as face cu nervii.

La nivel teoretic as fi de acord cu tine ca de nu iti convine nu iei,(multi habar nu au ce latime are masina cand vad pe o schita ca locul de parcare e 2.3m, sunt destul de convins) doar ca in practica nu functioneaza asa. 100%

Si ca sa o iau la un nivel mai filozofic, poftim "dezvoltare si evolutie". Unde e asa-zisa "ergonomie a imobilelor?" Ca sa fac o paralela, una e sa ai un scaun ergonomic si alta e sa ai doar un scaun. Ele in esenta au acelasi scop doar ca senzatia pe care o vei percepe va fi diferita... Cam asa si cu locul de parcare unde tu teoretic ai dreptate :pace:

PS: exact ca si cu spatiile de parcare pentru vizitatori, teoretic ele exista. Practic niciodata :slap:

Aceasta postare a fost editata de michidutza: 09 noiembrie 2020 - 21:08

2

#178 Useril este offline   biciclistu2 

• Membru activ

Postat 09 noiembrie 2020 - 21:07

Apartamente tot mai mici => locuri de parcare tot mai mici (numai preturile au crescut). N-ai bani de apartament, n-ai nevoie de limuzina :-)
Masina de clasa medie are 1,9m latime fara oglinzi. Acum DACA si pe locurile vecine sunt parcate corect masini de calasa medie ajung locurile de 2,3m.
Cel mai bine iei loc la margine, langa un stalp, daca mai sunt disponibile.
Trebuie sa studiezi si planul cu parcarea subterana la fel de serios ca cel al apartamentului, nu iei un anumit numar pt ca e numarul tau norocos.
Nu stiu care este dimensiunea standard la parcari.

Aceasta postare a fost editata de biciclistu2: 09 noiembrie 2020 - 21:12

0

#179 Useril este offline   michidutza 

• Membru activ

Postat 09 noiembrie 2020 - 21:11

:offtopic: chiar de sunt toate masini regulamentare in dimensiuni, daca ai vecinu de langa tine cu burta iti recomand sa verifici usa de lovituri de fiecare data cand pleci :04:

daca mai ai si o pitipoanca sau un cocalar care nu s-a incadrat exact intre dungi, pe mijloc...ai pus-o :wacko:

recomand clientilor vivalia cu drag

Imagine atasata: Screenshot from 2020-11-09 21-27-38.png
#VivaliaGrand #solutiiparcare :devil:

Aceasta postare a fost editata de michidutza: 09 noiembrie 2020 - 21:32

0

#180 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin
  • Grup: Admin
  • Postari: 30199
  • Inregistrat: 06 martie 08
  • Locatia:RATT